Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν από κρέας επιτρέπεται το μοσχάρι και το κοτόπουλο μόνο και πόσες φορές σας έχει πει η διαιτολόγος να τρώτε κρέας την εβδομάδα; Σας πέφτει κι εσάς βαρύ στο στομάχι το κρέας; Με ενοχλεί αρκετά και για να μπορέσω να το φάω τρώω όλη μέρα από μικρές μπουκιές οπότε μέχρι το βράδυ να έχω φάει συνολικά ένα μικρό κομάτι.
Καλημέρα Τζίνα, όταν άρχισα με τις στερεές τροφές , προτίμησα το κοτόπουλο, μου καθόταν καλύτερα(μη φανταστείς καμια τρομερη ποσότητα βεβαια), τώρα έχω δοκιμάσει ολα τα κρέατα, και μοσχάρι(που μου έπεσε πιο βαρυ απο ολα) και χοιρινό και κουνελι(ναι, στην Κρήτη τρώμε κουνελι). Επίσης δοκίμασα και διάφορα ήδη ψησίματος, και βραστό και ψητό στο φούρνο αλλά και στα κάρβουνα και στο τεφάλ με λίγο λάδι. Είναι θέμα προσωπικό νομίζω τι σου καθεται καλά και τι όχι. Εγω ήθελα να "με δοκιμάσω" σε όλα να δω πως παω και να συνεχίσω αναλόγως. Πολύ μικρές μπουκιές πάντως, καλά μασημένες και κυρίως όχι συνδυασμένες με νερό, αν και είναι μεγάλος πειρασμός!Μιση ώρα πριν και μιση ωρα μετα γευματος το νερο. δυστυχώς..κλαψ κλαψ