Quote:
Originally posted by Danai20
Υγρά χάνεις ούτως ή άλλως. Αλλά εννοείται πως παράλληλα χάνεις και λίπος. Για να φτάσει όμως σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα πρέπει το περπάτημα να είναι πάνω από 15'-20', συνεχόμενο και αρκετά γήρορο ρυθμό.
Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά 1100 θερμίδες για τα κιλά σου είναι υπερβολικά λίγες και βάζεις το σώμα σου σε κατάσταση αμυνας. Δεν καιει με λίγα λόγια, γιατί φοβάται ότι δεν υπάχει άλλο φαγητό.
εντάξει τότε, καλά πάω από περπάτημα. απλά επειδή τις δυο πρώτες μέρες της κυκλικής, που έκανα και όοοολο αυτό το περπάτημα, η ζυγαριά έδειξε δύο κιλά μείον και σκέφτηκα ότι κάτι δεν κάνω καλά γιατί ξερω ότι δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. θα δω πως θα πάνε οι επόμενες μέρες. όσο για τις θερμίδες όντως έχεις δίκιο, δεν λέω, απλά και πριν αρκετά χρόνια που ήμουν πάλι 100+, ξεκίνησα με ενδοκρινολόγο διατροφή και απ΄τη πρώτη μέρα ξεκίνησα διατροφή 1200 θερμίδων. Μια χαρά τα πήγα για τους επόμενους μήνες. Έχασα 30 κιλά σε 6 μήνες αλλά "μίκρυνα" και πολύ, δεν έχανα αέρα δηλαδή. για το γεγονός ότι τα ξαναπήρα αυτά τα κιλά, είμαι στη διάθεσή σας για καρπαζιές :) χε χε