filippara δεν το βρίσκω άσχημο που μετά από απώλεια τόσων κιλών συνεχίζεις με στεθερούς ρυθμούς :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
filippara δεν το βρίσκω άσχημο που μετά από απώλεια τόσων κιλών συνεχίζεις με στεθερούς ρυθμούς :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
kalhmera paidia o dikos mou stoxos xekinaei apo 17/8 ews 14/9 kai o stoxos mou einai 92 kila...i alitheia einai oti nomizw oti tha xasw perissotera loo ths arkeths apoleias pou eixa me thn megalh mou prospatheia ths prwths ebdomadas kai eimai hdh 93.7!!!!ante paidakia kalh sunexeia se olous mas...filakia!!!!
καλημερα κι απο μενα και καλα κουραγια!! ο πρωτος μου στοχος ειναι 11/9 που βαφτιζω το μωρο μου, ν ειμαι 80! για να δουμε...
καλη συνεχεια σε ολους μας!
kali epituxia sofouki!!!na sou zisei kai to mwraki sou meto kalo tuxairo na einai...eimai sigouri tha ta katafereis!!!!kal sunexeia dunataaaaaaaaa
ευχαριστω παρα πολυ! κι εσυ οτι επιθυμεις! μολις τσακισα βεβαια 3 σοκολατακια... και μαλιστα μεγαλουτσικα...:crazy::crazy:
104,7 :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
Στόχος λοιπόν για Δευτέρα 29-8: 104,9 κιλά.
Πολύ καλή εβδομάδα, κανένα παράπονο. Κάτω από 105 κιλά, κάτω από 31 ΒΜΙ, τελική ευθεία για 2 πολύ σημαντικά ψυχολογικά όρια. Επίσης μόλις πέρασα τα 2/3 για το τελικο στόχο...
Στόχος για Δευτέρα 5-9: 103,5 κιλά.
μπραβο φιλιππαρα πολυ καλη απολεια!!!καλη συνεχεια!!!
103,4:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Στόχος για Δευτέρα 5-9: 103,5 κιλά.
Τη Δευτέρα 19-9 θα ξαναζυγιστώ, ιδανικά θα ήθελα να δω το 9αράκι επιτέλους αλλά επειδή θα είμαι σε διακοπές και με το που γυρίσω σε γαμήλιο γλέντι θα συμβιβαστώ και με κάτω από 101,5 κιλά(κάτω από 30 ΒΜΙ)
ʼντε να δούμε...
φιλιππάρα εσύ κι αν είσαι εντυπωσιακός.... με οπλα τη θέληση κ το πείσμα εχεις φοβερό αποτέλεσμα! καλή σου συνέχεια!
μια χαρά πάει η λογική "ηρεμία απέναντι στο φαγητό" εδώ και 10 μέρες..τρώω και τα μπινελικάκια μου μέσα στην μέρα και είμαι κυρία...
στόχος να δω το 7 επιτέλους παιδιά μέχρι την άλλη δευτέρα...το στοίχημα θα είναι να το κρατήσω και να έχω μια απόσταση ασφαλείς από το 8 αργότερα....και να μην έχω καμιά κρίση...:saint::saint:
Φίλιππε ένα μπράβο και από εμένα:tumble::tumble::tumble: είσαι παράδειγμα και εσύ...
Ρία εσύ τι κάνεις?Η bad πως τα πάει ξέρεις?
αν κ δεν μαρεσει να βαζω στοχους γτ ποτε δεν το πετυχαινω, θελω να αντεξω τη γυμναστικη στην καθημερινοτητα μου κ να χανω σταθερα 1,200 τη βδομαδα κ 01/10 να ειμαι 71κιλα
***ενταξω εννοουσαQuote:
Originally posted by konina
αν κ δεν μαρεσει να βαζω στοχους γτ ποτε δεν το πετυχαινω, θελω να αντεξω τη γυμναστικη στην καθημερινοτητα μου κ να χανω σταθερα 1,200 τη βδομαδα κ 01/10 να ειμαι 71κιλα
α ρε τι σου ειναι το ασυνειδητο.......
Επειδή έχω μακρά ιστορία αποτυχημένων στόχων αν θες μια συμβουλή σε περίπτωση που κάποια φορά δεν επιτευχθεί ο στόχος δεν έγινε και κάτι, συνεχίζουμε και θα γίνει την επόμενη φορά. Δλδ να το χρησιμοποιείς σαν ένα θετικό κίνητρο και μόνο, μη σε απογοητεύσει ένα πιθανό στραβοπάτημα. Αυτό όσον αφορά το 1.2 την εβδομάδα το οποίο όπως όλοι ξέρουμε μπορεί να επηρεαστεί και από αστάθμητους παράγοντες.
Για τη γυμναστική τώρα μια απόφαση είναι, μπορεί σιγά σιγά να αρχίσει και να σου αρέσει!
στοχος μου ειναι να κοψω τις μ@λ@κιες και εστω σε λιγες μερες να ανααω 67 κιλα και μετα να κατεβαινω παλι..
είδαμε το 7 ξανά
:spin::spin::spin::spin::spin:
ελπίζω όχι για λίγο-όπως συνήθως-...αλλά ο στόχος όπως είπαμε είναι να το κρατήσω αυτή την φορά...
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy:
ελπίζω όλοι με τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους στόχους σας να τους παλεύετε και να μην τους αφήνετε...φιλιάαα
:love::love::love:
γεια σας και απο εμενα....να πω και εγω το στοχο μου? 11.9 ημουν 97 κιλα....οποτε θα ηθελα να εξελιχθει η κατασταση μου καπως ετσι
15.10 = 92
15.11 = 88
15.12 = 84
15.01 = 81
15.02 = 78
15.03 = 75
15.04 = 73
15.05 = 71
15.06 = 69
Το υψος μου καποτε ηταν 1.74.....τωρα σα να εχω μπει λιγο και μου κανει σα να ειμαι 1.72 χαχααχχαχααχα
Το βαζω και εδω λοιπον για να βλεπω την προοδο μου....μακροπροθεσμα παντα γιατι δνε ειμαι και γρηγορη:wink2:
λοιπον ο στοχος του μηνα ειναι: 88 κιλα απο 91.2
100,6 :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Τη Δευτέρα 19-9 θα ξαναζυγιστώ, ιδανικά θα ήθελα να δω το 9αράκι επιτέλους αλλά επειδή θα είμαι σε διακοπές και με το που γυρίσω σε γαμήλιο γλέντι θα συμβιβαστώ και με κάτω από 101,5 κιλά(κάτω από 30 ΒΜΙ)
ʼντε να δούμε...
Μοναδικός στόχος για Δευτέρα 26-9 να δω το 9αράκι, ΤΕΛΟΣ. Νιώθω σιγά σιγά οτι τελικά ίσως καταφέρω ένα καλό μόνιμο αποτέλεσμα, με το σημερινό νούμερο είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος!!!
Φιλιππαρα, βλεπω συνεχιζεις αξιος το θεματακι μου, πολυ υπερηφανη με κανεις!!
Εγω τα εχω παρατησει λιγο αλλα λεω να μπω παλι σε προγραμμα (αραγε θα τελειωσει ποτε αυτη η ιστορια??)
Δεν ξερω ποσα κιλα ειμαι, αυριο πρωι θα ειναι το πρωτο ζυγισμα μου εδω και 2-3 εβδομαδες.
Στοχος μου λοιπον, για Δευτερα 26/9... - 1,5 κιλο!!! Αυριο θα το κανω πιο συγκεκριμενο τον στοχο μου!
brazil κ εγώ αυτό αναρωτιέμαι..... εαν θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία, με τα κιλά......όλο πισωγυρίσματα!!!!!!!!!!
Ήρθε το καλοκαίρι κ μαζί με αυτό κ η διαθεσή μου να αλλάξω αλλά στη πορεία κάπου το έχασα:grind::grind::grind:
τώρα ήρθε το φθινόπωρο(ημερολογιακά) κ πάλι λέω να αλλάξω:cool rsvd::cool rsvd::cool rsvd:
ʼντε να δούμε!!!!!!!!
Ελπίζω η καλή μου νεραιδούλα, που έχω βάλει κ στο τικεράκι, να μου φέρει τη πολυπόθητη αλλαγή!!!!!!!:bouncing::bouncing::bouncing:
brazil το θέμα σου προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ στη προσήλωση στο στόχο μου!!! Ευχαριστώ!
Όσο για το θέμα που λέτε τουλάχιστον μιλώντας για μένα προσωπικά έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα οτι δε θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία, θέλει καθημερινή συνειδητή προσπάθεια.... κι όσο αντέξουμε...
Καλή αρχή και στις 2 σας εύχομαι!
Quote:
brazil το θέμα σου προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ στη προσήλωση στο στόχο μου!!! Ευχαριστώ!
Όσο για το θέμα που λέτε τουλάχιστον μιλώντας για μένα προσωπικά έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα οτι δε θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία, θέλει καθημερινή συνειδητή προσπάθεια.... κι όσο αντέξουμε...
Έχεις δίκιο!!!
Πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα πως πρέπει καθημερινά να προσπαθούμε να αλλάξουμε συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό!!! :wink2::wink2:
Δεν θα βάλω στόχο να χάσω π.χ 1-2 κιλά/βδομάδα ή 6 κιλά το μήνα γιατί ποτέ δεν τον πετυχαίνω κ απογοητεύομαι:thumbdown::thumbdown::t humbdown::thumbdown:
Θα βάλω λοιπόν ως πρωταρχικό στόχο να κόψω όλες τις βλακείες, ε και τα κιλά όποτε χαθούν!!!!!!!!!
ορθό σκεπτικό!! πρέπει νομίζω να προσέχουμε τι βαζουμε στον οργανισμό μας απο θέμα υγείας και όχι τόσο κιλών!!
πρέπει να μην ήμαστε σκουπιδοφάγοι που σε δύσκολες καταστάσεις ζητάς σαν λαγωνικό λίπος,κορεσμένα,ζάχαρη κ αλάτι...και μετά έρχεται η κάτω βόλτα....εγώ με το ζόρι τρώω και θα πάρω απότομα ότι έχω χάσει και θα τρέχω μετά να το δείτε...αλλά είναι θέμα κούρασης...πωπω πρώτη φορά στα χρονικά ποιος εγω ν μν τρώω...βασικά το τραγικό είναι ότι δεν το σκέφτομαι...ουαου
asi μπράβο σου που κατάφερες να αλλάξεις στάση απέναντι στο φαγητό :wink1:
αυτό είναι το ζητούμενο!!!!!!!!!!!!
και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!!!!!!!!!!!
Καλημερα κι απο μενα, σημερα ζυγιστηκα οποτε μπορω να θεσω πιο συγκεκριμενους στοχους!
Λοιπον, σημερα 78,6
Στοχος... Δευτερα 26/9... 77,4!
98,4 :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
100,6 :thumbup::thumbup::thumbup:
Μοναδικός στόχος για Δευτέρα 26-9 να δω το 9αράκι, ΤΕΛΟΣ. Νιώθω σιγά σιγά οτι τελικά ίσως καταφέρω ένα καλό μόνιμο αποτέλεσμα, με το σημερινό νούμερο είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος!!!
Φανταστικά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα, με φοβίζει λίγο για το τι θα γίνει την επόμενη, στόχος λοιπόν τη Δευτέρα 3-10 97,5 κιλά!
Έχω και 2 στόχους για τον αγώνα που θα τρέξω τη Κυριακή των 4 χλμ:
1. Να τρέξω όλη τη διαδρομή
2. Χρόνο 25'
Μπραβο φιλιππε!
Εγω χαλια, χαλια και παλι χαλια!! 79,3 σημερα (+1 δηλαδη) και η ψυχολογια στα πατωματα!
Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, κανε υπομονή, μια λεμονιά θ'ανθίσει στη γειτονιά! :bisou:
Brazil κουράγιο και θα γυρίσει ο τροχός...
Σε ευχαριστω. Αλλα πλεον δεν ξερω με τι πανια να συνεχισω να πλεω...
Με διατροφη μετρωντας τις θερμιδες? Με διατροφη απο παλιους διαιτολογους? Με ντουκαν? Με τιιιι?? Πρεπει κατι να ακολουθησω γιατι εχω χαθει στο πελαγος...
Δυστυχώς σε αυτό δε μπορώ να βοηθήσω... εγώ το ξέρετε οτι θερμίδες μετράω και πάω καλά και σχετικά εύκολα μπορώ να πω, άλλοι τα κατάφεραν με άλλες μεθόδους. Νομίζω οτι είναι το τι ταιριάζει στο καθένα τελικά... δεν υπάρχει συνταγή
Φιλιππε, μπορεις να μου πεις λιγο πως εχεις οργανωσει την διατροφη σου? Εχεις καποιο τροπο να καταγραφεις τις θερμιδες? Πως τις μετρας και φτιαχνεις αυτες τις στατιστικες??
brazil με θυμασαι? καναμε παρσυ μαζι προσπαθεια που πηγαιναμε και κολυμβητηριο! εγω μετα τα παρατησα...
ξεκινησα νεα προσπαθεια 14/9. εσυ πως πηγες ολον αυτο τον καιρο??
εμενα ο στοχος μου ειναι τα χριστουγεννα να ειμαι λιγο κατω απο 80...εστω και μισο κιλακι!
α και επειδη αυτο με τα χριστουγεννα ειναι μακρινος στοχος, θετω και εναν μικρο για να δω μεγαλο αποτελεσμα!
20/10 που θα ειμαι παλι κοντα στη ζυγαρια με την οποια ξεκινησα(γιατι φευγω για καποιες μερες απο αυτη την πολη) θελω να ειμαι 84,5.
δηλαδη θελω σε 23 μερες να χαω 3 κιλακια...
Φυσικα σε θυμαμαι... Εγω εδω παλι στα ιδια, θελω να χασω αυτα τα 10 κιλα που με τυρανανε 8 χρονια!
Φυσικά και μπορώ, κανένα πρόβλημα! Βρήκα ένα προγραμματάκι στο PC το οποίο χρησιμοποιώ για να καταχωρώ ότι τρώω και από κει και πέρα σου βγάζει αυτό θερμίδες και όλα τ'άλλα που γράφω συν πολλά ακόμα που δε γράφω. Στην αρχή και για τους πρώτους 3-4 μήνες οργάνωνα τι θα φάω από τη προηγούμενη για να είμαι σίγουρος για τη ποιότητα της διατροφής μου, μετά τα έμαθα σιγά και απλά κάθε βράδυ κατέγραφα οτι είχα φάει όλη μέρα, ελάχιστες φορές να έπεσα πολύ έξω. Τώρα που προσπαθώ να εντάξω κάποια καινούρια πράγματα στη διατροφή μου δυσκολεύομαι πάλι λίγο αλλά τπτ το φοβερό. Δε μου παίρνει πάνω από 5' τη μέρα και για μένα αξίζει το κόπο, μου δίνει τη σιγουριά οτι βαδίζω σωστά ανεξάρτητα από ζυγαριές κλπ, μου παίρνει το άγχος με λίγα λόγια...Quote:
Originally posted by brazil
Φιλιππε, μπορεις να μου πεις λιγο πως εχεις οργανωσει την διατροφη σου? Εχεις καποιο τροπο να καταγραφεις τις θερμιδες? Πως τις μετρας και φτιαχνεις αυτες τις στατιστικες??
Το πρόγραμμα λοιπόν λέγεται Fitday PC και μπορείς να το βρεις online... αν δυσκολεύεσαι και το θες στείλε μου U2U να σου δώσω οδηγίες.
Αν θες κάτι άλλο σε παρακαλώ μη διστάσεις να ρωτήσεις!
Σημερα Σαββατο 1/10.... 77,6!
Στοχος Σαββατο 8/10.... 76,6!
Ευχαριστω Φιλιππε, αλλα αν εχεις ορεξη στειλε μου ενα u2u με πληροφοριες πως να κατεβασω το προγραμμα που μου λες γιατι δεν το βρηκα!!
97,7 :thumbdown::thumbdown::thumbdown:Quote:
Φανταστικά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα, με φοβίζει λίγο για το τι θα γίνει την επόμενη, στόχος λοιπόν τη Δευτέρα 3-10 97,5 κιλά!
Έχω και 2 στόχους για τον αγώνα που θα τρέξω τη Κυριακή των 4 χλμ:
1. Να τρέξω όλη τη διαδρομή
2. Χρόνο 25'
Όσον αφορά τους αγωνιστικούς :p στόχους σταμάτησα μεν για λίγο το τρέξιμο αλλά μου το χαρίζω και ο χρόνος ήταν περίπου 23' :thumbup::thumbup::thumbup:
Στόχος για Δευτέρα 10-10 96,5 χγρ.
στοχος: μεχρι την επομενη Δευτερα (10 οκτωβριου) να ειμαι 55 κιλα. και να περπαταω 2 ωρες καθημερινα.