-
παιδια αυτους τους πρωταγωνιστες τους ειδα και δω! οντως ηταν πολυ καλη εκπομπη...το τριτο μερος ηταν για τον σιδηροπουλο
εχασα ομως τους πρωταγωνιστες με θεμα τη σπιναλογκα.....νομιζω το εχει επαναληψη την κυριακη
απο οταν διαβασα το βιβλιο "το νησι" θελω να μαθω τα παντα για αυτο το νησι....και θελω πολυ να το επισκεφτω καποια στιγμη και αυτο αλλα και την κρητη ολη!
-
Για την σπιναλογκα εμαθα και εγω μεσω αυτης της εκπομπης. Συγκλονιστηκα, δεν φανταζομουν ποτε οτι υπηρχε τετοιο μερος στην χωρα μας. Σε γενικες γραμμες ο Θεοδωρακης πιανεται με ωραια και παραλληλα εμπορικα θεματα. Σε αντιθεση με κατι αλλους που καλουνε πολιτικους, πορνοσταρ και δεν συμαζευεται!
Και η μηχανη του χρονου εξαιρετικη εκπομπη αλλα πρεπει να πετυχεις θεμα που να σε ενδιαφερει, αλλιως... υπνος!
-
κωστα αφου σε συγκλονησε αυτη η εκπομπη ΠΡΕΠΕΙ να διαβασεις και το βιβλιο που ανεφερα!δεν ξερω αν σου αρεσει να διαβαζεις τετοιου τυπου βιβλια αλλα αυτο αξιζει οσο δεν φανταζεσαι! καιρο ειχα να κολλησω ετσι μεβιβλιο...και να φανταστεις παει ενας χρονος που το διαβασα....
-
Ναι μου αρεσουν κατι τετοια. Θα βγει και σειρα στο μεγκα με το θεμα της σπιναλογκα. Για να δουμε, τι θα δουμε!
-
Kαλησπέρα! Ναι, να το διαβάσεις το "Nησί"- εμένα πάντως μου φάνηκε περισσότερο ως θέμα ενδιαφέρον παρά ως λογοτεχνικό πόνημα. Πάντως, χωρίς να έχω μπροστά μου τους πίνακες των πωλήσεων, νομίζω πως είναι εξαιρετικά δημοφιλές- πέρσι το είχα πάρει μαζί μου σε κάποιο ταξίδι στη Γερμανία στο αεροπλάνο και ήμουν απορροφημένη πολλή ώρα- όταν κάποια στιγμή κοίταξα γύρω μου, η διπλανή μου γερμανίδα το διάβαζε στα γερμανικά- μ' άρεσε πολύ αυτό- γενικά, με γοητεύει η ιδέα ότι όλοι μοιάζουμε παρά τις διαφορές μας (συλλογικό ασυνείδητο και τα ρέστα) και τα διεθνή μπεστ σέλλερ επιβεβαιώνουν τρόπον τινά τη θεωρία μου... :)
-
Αρτια αφιχθεις απο το εμπορικο City gate.... Που ειστε τσουπρες? Διαβαζετε? Ραντεβουδακι με τον Παττακο?
Και για να μην χαλασει και το σερι, νυχτεριδα εισαι καταπτυστη επειδη ειδες η "ζωη της αλλης" σημερα. Φτου σου!
-
καλησπέρααααααααααααααααα ααααα...
-
Ωωωω καλως την Ρια μας! Πως παει η επιχειρηση "εκκαθαριση"?
-
καθαρίσα το σπίτι... σειρά έχουν τα υπόλοιπα :D
-
Μιας και ειμαστε στο αναλογο τοπικ, κεφια εχουμε?
-
απόψε ....θα ήθελα να ημουν... 19-21ετων , και να ταπινα σε ενα μπαρακι με τη παρεα ....φφφφ. Αντι αυτού, έβαλα τερμα το ραδιο στην εθνική... και ηπια και μπόλικο νερο... που καταντησαμε....
-
Εμ ηθελες παντρειες.... Χαχαχα....
Η αποψη μου γι'αυτο το θεμα ειναι οτι ολα πρεπει να τα ζεις στην ωρα τους.... Ουτε οικογενεια στα 18 αλλα ουτε και νυχτοπερπατηματα στα 40 :)
Παντως δεν μπορεις να πεις, εχουμε πολλες καλες προτασεις απο ταινιες να δουμε ;) Eναλλακτικη διασκεδαση!
-
ε, οχι και 40 :P 30 είμαι !!!
ασε που τα έζησα μωρέ στα 18... δεν εχω παράπονο... τι θάθελα για απόψε είπα.....
οσο για ταινίες, με τη κούραση που έχω... δεν καταφέρνω ποτέ να φτάσω στη μέση .....κοιμάαααααμαι...
δυστυχως ή ευτυχως η tv μόνο με κοιμίζει.... και εννοώ στη κυριολεξία....με κοιμίζει!!!
ταινίες μόνο στο cinema βλέπω...
-
Βρε δεν μιλουσα για σενα! Αστειακι ηταν :D
Xμ, αυτο με την tv το εχω και εγω. Βαζω το sleep timer, χαζευω λιγο αλλα μετα ζζζζζζζζζζζζζζζ.
Αντε τωρα θα εχουμε και πολλες 3d ταινιες στο cinema. Eχετε δει καμια να μου πειτε εντυπωσεις και αν αξιζε η ολη φαση?
-
3d ταινίες... εδω που μένω... δεν παίζουν!!! χαχαχαχα αχχχχ που ναι οι καλές παλιες εποχές που έμενα δίπλα στα village!!!!!!! fffff.....
-
δεν μπορει με τιποτα σημερα να μου φτιαξει το κεφι.
πειναω,πειναω πολυ
εφαγα βραδυνο και πειναω ακομη πιο πολυ
δεν ξερω τι επαθα
και δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο απο την πεινα μου
-
Παντως οι 3 αδερφες μου που ειναι πανω απο 30 καμια διαφορα δεν εχουν με μενα. Αυτο με την ηλικια μονο στην Ελλαδα το συζηταμε συνεχεια.
Μη σου πω η 5η αδερφή που είναι 18 ότι είναι η πιο συντηρητική και μαζεμένη :)
-
Ria δεν πειραζει, ισως αυριο φυτρωσει κανενα ster προς τα εκει. Ποτε δεν ξερεις!
Λιτσα εχασες! Χτες επρεπε να εισουν εδω. Κανενα γιαουρτακι να ξεγελαστεις ισως? Εγω πχ πλενω τα δοντια μου και το εχω ως στανταρ, μετα να μην τρωω! Με βοηθαει οταν το κανω.
-
ανοιξα μια μπρα να φαω και απο τη 2 μπουκια εστρωσα
πο πο μου περασε και ο πονοκεφαλος
βρε μπας και χρειαζομουν λιγο ζαχαριτσα?επειδη την εχω κοψει και αδιαθετησα σημερα
τωρα ειναι καλαααααααααααα
-
Litsaki
υπάρχει ένα κόλπο που σε κάνει στάνταρ να μην τρως....είναι σκληρό βέβαια, απάνθρωπο θα έλεγα,.....αλλά θέλω να ξέρεις ότι το κάνω με αγάπη και μόνο...
http://www.victoriassecret.com/
-
χαχαχαχα κώστα, δε παίζει ...ουτε για αστειο....
λιτσάκι... πιες νερό!!!
Δαναη... πεστα!!!!!!!! (5 κορίτσια??? δεν έκατσε τελικά ο υιος??????)
-
-
Έκατσε στο τέλος το καμάρι μας... και ευτυχώς σταματήσανε να κάνουν σεξ οι γονείς μου.
-
-
Καιιιιιιιιιιι ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα στην ιστορια της οικογειας της Δαναης?
Οτι ενα αγορι φερνει την ευτυχια!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ενταξει ρε παιδια, ενα αστειο ειπαμε! Μην βαρατε!!!
-
Κοίτα όμως αν το δεις από την άλλη ότι μόλις τον είδανε αποφάσισαν να σταματήσουνε την τεκνοποίηση, το δίδαγμα είναι εντελώς διαφορετικό :)
-
-
ARE YOU GONNA BARK ALL DAY LITTLE DOGGIE OR ARE YOU GONNA BITE?
Παιδάκια εγώ επέστρεψα από φαγητό σε σπίτι φίλου με dvd. Λοιπόν bomo, πήγαμε που λες στο βίντεο-κλαμπ και ρωτήσαμε, την ήξεραν την ταινία αλλά δεν την είχαν. Οπότε, έψαξα λίγο στα ντιβιντι του Χρήστου και αποφασίσαμε να δούμε το Reservoir Dogs- το φτάσαμε μέχρι τη σκηνή με το αυτί- μετά εμένα μου ερχόταν να κάνω εμετό, αρχισα να βρίζω τον τύπο τον διεστραμμένο και τελικά είδαμε Παρά Πέντε.
Μετά βρήκα αυτό: "...Then came a memorable role as the razor-wielding, sadistic ex-con and jewel thief "Mr. Blonde" in the bloody Quentin Tarantino crime story Reservoir Dogs. The film brought Madsen attention among critics and fans. During a scene in which Madsen's psychopathic character Mr. Blonde tortures a police officer, actor Kirk Baltz ad-libbed a line about being a father to a young child. Madsen, who himself had just become a father, was so upset that he found it very difficult to finish the scene. On some copies of the film's DVD, as Baltz completes the line, a voice can be heard off-screen saying "Oh, no, no ..." The ad-lib exacerbated Madsen's original reluctance to do the scene, due to his real-life aversion to violence" και απεκαταστάθη η ηθική τάξη. Ελπίζω δε να ΜΗΝ τον δω στο όνειρό μου!
Κατά τ' άλλα, πέρασα πολύ ωραία!! :) :)
-
Eπίσης έχω να δηλώσω πως έξω βρέχει, αστράφτει και βροντάει κι εμένα αυτό πολύ μ' αρέσει!
-
murcielago
αυτος ειναι και εμανα ο αγαπημενος μου καιρος...
και αν τον εκανε και εδω θα μπορουσα και να διαβασω(τοσο με εμπνεει)
αλλα δυστυχως εδω κανει μονο κρυο.......
-
Πού είσαι εσύ, κοριτσάκι; :)
-
στη θεσσαλονικη
θελεις να μπεις chat??
-
-
Οντως πολυ κρυο! Και πριν κυκλοφορουσα εξω με το βερμουδακι. Πφφφ τρελοκαιρος.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!
-
Γιορτάζουμε στο σπίτι μας εις διπλούν, οπότε ευχαριστώ και αντεύχομαι με τη σειρά μου!!
Έφτιαξα για το μεσημέρι τσόντα στο κυρίως φαγητό λεμόνια γεμιστά με κρέμα σαρδέλας! Νόστιμα φαίνονται και πολύ decorativ!
-
λεμονια γεμιστα??? ωραιο ακουγεται!!! καλα να περάσετε
-
-
αμάν ρε παιδιά, τις ώρες που δεν έχω νετ πιάνετε ψιλή κουβέντα...
γιαυτό και γω θα τα πω μόνη μου..μια που με έδιωξε και ο Στυλιανός!
ας ξεκινήσω από τον κυρ-Ταραντίνο:δεν ήξερες, δεν ρώταγες πριν πάρεις τη συγκεκριμένη ταινία;;; Παρά τις εξαιρετικές του μουσικές,με κουράζουν κάποιες μικρές εμμονές που έχει ο μεσιέ..και βλέποντας τη ταινία σκέφτεσαι αχ ας ερχόταν να με ξεκοίλιαζε και μένα κάποιος να με απαλλάξει από τέτοιο θέαμα! και μετά να έκανε τα έντερά μου μπουγαδόσχοινο για να κρεμάσει το κρανίο μου να στεγνώσει η κούπ για να μη με δει η μανούλα μου σε τέτοιο χάλι και νομίζει ότι έβαψα το μαλλί μπορδοροδοκόκκινο..
ο καιρός αυτός εμένα με τρελαίνει, τον βρίσκω απίστευτα ταξιδιάρικο!
για τη σπιναλόγκα που λέτε δεν έχω άποψη γιατί ούτε Θεοδωράκη είδα ούτε το βιβλίο διάβασα αλλά η πατριδούλα μας έχει πέτρες που αν μιλούσαν ένας Θεός ξέρει πόσος κόσμος θα άλλαζε κοσμοθεωρία. Απ'τους πολιτικούς εξόριστους ώς τους ψυχασθενείς της Λέρου, ιστορίες να σε τσακίζουν.
νυχτερίδα δεν μας λυπάσαι καθόλου..άλλη διεστραμμένη φάτσα έχεις να μας βάλεις ή ως εδώ είμαστε;;:P
-
έλα μου ? δεν άκουσα? χεχε