Καλημέρα Λούσταμ
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες και κατά δεύτερον και σημαντικότερο να σου ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου καλή επιτυχία και ανάρρωση. Ελπίζω από καρδιάς πολύ σύντομα όλα να είναι ένα κακό όνειρο.
Πολύ λίγες όντως οι θερμίδες που πρέπει να προσλαμβάνεις καθημερινά. Είναι σχεδόν αδύνατον για τον καθένα όχι μόνο για σένα. Τι να πρωτοφάει κανείς; Εγώ γι αυτό κακίζω τον ευατό μου. Δε θα μου συγχωρήσω ποτέ το κακό που προκάλεσα στον οργανισμό μου αυτόν τον 1,5 χρόνο που έπεσα στα δίχτυα της ανορεξίας. Κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου, τον οργανισμό μου και τώρα δυστυχώς πρέπει να υποστώ τις συνέπειες.
Και μένα μου είπε η διαιτολόγος μου πως κάποια στιγμή θα το κάνουμε αυτό το τεστ κατόπιν δικής μου παράκλησης αλλά δεν αμιφιβάλλω ότι και ο δικός μου μεταβολικός ρυθμός πάνω κάτω εκεί θα κινείται.
Πάντως εγώ θα σου πρότεινα αν και δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα να κάνεις μια προσπάθεια να ακολουθήσεις για κάποιο καιρό ενα διαιτολόγιο. Μην τηρείς τόσο τις θερμίδες ας τρως λίγο παραπάνω απλά προσπάθησε να καθιερώσεις τα 5 γεύματα ημερησίως.
Εγώ σε συνδυασμό και με το γυμναστήριο έχω παρατηρήσει μια κάποια διαφορά. Καλά εννοείται δεν έχει γίνει κανένα τρελό θαύμα αλλά έστω και μέσα σε αυτό το τρίμηνο που ακολουθώ διατροφή για να πάρω βάρος παρατηρώ κάποιες μικρές αλλαγές. Ενδεχομένως να μην αποκαταστηθεί πλήρος ο μεταβολισμός αλλά αξίζει τουλάχιστον να κάνεις μια προσπάθεια να τον ενεργοποιήσεις λιγάκι.
Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες.