ειναι πολυ καλο, κ γω μελετω τα βραδυα αφου δε μπορω να κανω κ δουλειες σπιτιου...
πας πολυ καλα :blush:
Printable View
ειναι πολυ καλο, κ γω μελετω τα βραδυα αφου δε μπορω να κανω κ δουλειες σπιτιου...
πας πολυ καλα :blush:
πολυ καλο το βιβλιο, σε οργανωνει και σε βοηθαει να συγκεντρωθεις στον στοχο σου πραγματικα. παρολαυτα δεν νομιζω οτι απευθυνεται σε μαμαδες μικρων παιδιων. ειναι πρακτικα αδυνατο...
Συνεχίζω την ανάγνωση, τις εργασίες μου και όλα πάνε καλά. Ελπίζω το αποτέλεσμα αυτό να αποτυπωθεί και στο ζύγισμα της Δευτέρας.
μπραβο! συνεχισε το! προσυλωση στο στοχο και θα ρθει...
Σταθερή στο διάβασμα και τις ασκήσεις. Νοιώθω υπέροχα που ελέγχω την κατάσταση. Μακάρι να κρατήσει....
Ξανάρχισα νέα προσπάθεια και παράλληλα άρχισα πάλι το βιβλίο.
Κεφάλαιο 1ο: ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
Με άλλα λόγια μου κάνω πλύση εγκεφάλου!!!
εψαξα και εγω για το βιβλιο και τελικα το απεκτησα αλλα σε ακουστικη μορφη!
εκανα χθες τη μερα 1 και ετοιμασα τις καρτες
σημερα εκανα τη 2 μερα και διαλεξα 2 διαιτες
αν και τετοια βιβλια στο παρελθον τα κοροιδευα, αυτο νομιζω οτι οντως με επηρρεαζει θετικα και μπορει να γινει κατι.
Ασε που με βοηθαει να ειμαι σε εγρηγορση γιατι εχω στο νου μου οτι καθε μερα πρεπει να βρω 15 λεπτα για να ασχοληθω με τη διαιτα!!
το διαβαζει κανεις αλλος αυτη την περιοδο??
ρανια με εσενα θα εχουμε μια μερα διαφορα! Θελω να δω πως θα ειμαστε μετα την 42!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.. ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.
ωραια! παμε μαζι!!!
κι εγω διαλεξα 2 διαιτες χθες. μια που μου ειχε δωσει μια διαιτολογος σε νοσοκομειο και με ειχε βοηθησει στο παρελθον να χασω 10 κιλα. και η δευτερη αυτη που μετραμε θερμιδες.
μετα το φαγητο θα ακουσω την 3 μερα(το εχω σε audio εγω!)
τις καρτες σου τις διαβαζεις?? εγω χθες τις διαβασα μονο μια φορα, αλλα σημερα θα τις διαβασω 2!!!!
επισης δεν μπορω να βαλω υπενθυμησεις στο σπιτι και στον υπολογιστη γιατι ολα τα μοιραζομαι με τα αδερφια μου και θα γινω ρεζιλι....
και ειμαι ο τυπος που ξεχναω το κινητο μου παντα αρα ουτε εκει μπορω να βαλω υπενθυμιση...ψαχνω να βρω κατι...
δυσκολη η μερα 3....
να τρως παντα καθιστη...ακομα και καμια λιχουδιτσα για να την φαω πρεπει να ειμαι καθιστη.το εκανα ομως χθες και συνειδητοποιησα ποσο δικιο εχει το βιβλιο!!! αν και τα κυρια γευματα μου τα ερτωγα σχεδον παντα καθισμενη, ολο και θα τσιμπουσα κατι στα ορθια οταν ανοιγα το ψυγει για να παρω πχ νερο, η ολο και θα ερτωγα απο το φαγητο ορθια καθως μαγειρευα...
παμε στην 4 μερα!
ρανια πως παει??
μολις εκανα μι στραβη σε σχεση με τη συμβουλη της μερας 3.
πανω που ετοιμαζα τα φαγητα για το τραπεζι ( και ειχαμε κοκκινιστο με επιλογη συνογειας απο μανεστρα η πατατες τηγανητες και το δικο μου ηταν μπιφτεκι με ντοματα) αντιστεκομουν μια χαρα σε ολα και το αγορι μου εκοβε τη ντοματα. μου λεει ''δοκιμασε να δεις τι ωραια ντοματα, ειναι απο του θειου!καμια σχεση με τις αλλες!''
χωρις να το συνειδητοποιησω καν εφαγα ενα κομματι ντοματα ορθια.Δεν ειναι τραγωδια υπο την εννοια οτι ηταν μια ντοματα που ουτως η αλλως θα ερτωγα σε λιγο αλλα θα την ερτωγα καθιστη στο τραπεζι και απο το πιατο μου. οχι στα ορθια....
Τελικα ειναι πολυ δυσκολο να κοπει αυτη η συνηθεια...εχει περασει στο υποσυνειδητο μου το φαι στα ορθια...
Στενοχωρηθηκα...ομως τωρα θα το εχω πιο πολυ στο νου μου να προσεχω!
εγω ειμαι μολις στην 5η μερα απο το βιβλιο. νομιζω αν ακολουθησω οσα λεει χωρις να παραλειπω πραγματα θα με βοηθησει πολυ.γενικα απο οτι καταλαβα αυτο που προσπαθει να κανει ειναι να αλλαξει τη σχεση σου με το φαγητο,τη νοοτοπια σου. και φυσικα αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.
εμενα με βρηκε (η το βρηκα καλυτερα!) σε μια φαση της ζωης μου που θελω να κανω αλλαγες γενικα, επομενως αυτο που μου υποσχεται μια ακομη αλλαγη το καλοδεχτηκα και προσπαθω!
ελπιζω να μην με κουρασει και να κανω ολες τις 42 μερες!
αν θελησεις να το ξεκινησεις τωρα να τα λεμε και απο δω για να στηριζουμε η μια την αλλη!
νομιζω εινια καλο δωρο γενεθλιων:smirk:!
και αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι??
μερα 6
εγω απο την αρχη της πσοσπαθειας μου εχω βαλει "εποπτη" της διαιτας μου το αγορι μου!μου μενει μονο να του φωτοτυπησω τους λογους που θελω να αδυνατισω και την διαιτα μου για να μπορει να με βοηθησει ακομα περισσοτερο!
επισης πρεπει να ειμαι και λιγο πιο ειληκρινης μαζι του...χθες για παραδειγμα το γιουβαρλακι που εφαγα δεν του το ανεφερα! επιτηδες!οχι οτι το ξεχασα...για να μη με θεωρησει looser! ποσο λαθος σκεψη!!!! ειναι πολυ υποστηρικτικος απεναντι μου και του αξιζει η αληθεια!
επισης σημερα ξεκινησα να γραφω σε ενα σημειωματαριο τα πιο σημαντικα σημεια για μενα απο ολες τις μερες για να το εχω παντα μαζι μου!!
δυσκολη η εφαρμογη των κανονων. ισως την αλλη βδομαδα να μην προχωρησω και να επαναλαβω την πρωτη μεχρι να τα χωνεψω ολα!
χα! Destinity! ειμαστε και συνομηλικες! για την ακριβεια σε περναω 6 μηνες!
ειναι νομιζω η καταλληλη ηλικια για μεγαλες αλλαγες!!!
στην επομενη στροφη της ζωης μας,που θα ειμαστε αδυνατες!, μας περιμενουν υπεροχα πραγματα!
δεν πειραζει που προηγουμαι γιατι εγω μολις τελειωσει η πρωτη βδομαδα θα την επαναλαβω για να την εμπεδωσω
γιατι ναι μεν το εχω συνεχεια στο νου μου το βιβλιο και τις συμβουλες που μου δινει αλλα εγω ολα οσα λεει ως τωρα τα εκανα αναποδα! επομενως νιωθω πως θελω χρονο για να τα ενστερνιστω πληρως!
Κοριτσάκι, destiny22 συνεχίζω και εγώ το βιβλίο. Μπορεί να μη γράφω εδώ γιατί δεν προλαβαίνω αλλά συνεχίζω κανονικά. Βρήκα και διαιτολόγο να με καθοδηγεί, διαβάζω τις κάρτες μου, τρώω αργά και καθιστή. Με έχει επηρεάσει θετικά.
τελεια ρανια!!!
μακαρι ν μας αλλαξει τα μυαλα το βιβλιο!
Δεν το ξεχναω το βιβλιο!
Χθες τελειωσα την πρωτη βδομαδα και απο σημερα θα την επαναλαβω για να την εμπεδωσω!
Καλημέρα κοριτσάκι.
Και εγώ σήμερα επανάληψη της πρώτης εβδομάδας θα κάνω.
παιδια (και μεγαλοι!) ολου του φορουμ καλημερα!!
μακαρι να δειτε πολλοι αοτο το ποστ!
ηθελα να πω ακομα και σε οσους δεν αζχολουνται με αυτο το βιβλιο, αν θελουν να ακολουθησουν καποιες απο τις συμβουλες του που τις γραφουμε εμεις εδω.
το λεω αυτο, γιατι εμενα καποιες μου φαινονται πολυ χρησιμες και με βοηθανε παρα πολυ!!
Λοιπον εμενα αλλαξαν τη σταση μου απεναντι στο φαγητο οι:
1. μην τρως ποτε ορθιος!! ουτε μια μπουκια! ουτε να δοκιμασεις φαγητο, ουτε κατι που περισσεψε στο πιατο καποιου αλλου καθως μαζευεις το τραπεζι!κλπ
2. Φαε αργα και απολαυσε το φαγητο σου!Αρκει να σας πω οτι κανω πλεον 20 λεπτα να φαω το τοστ μου, και οντως πριν το τελειωσω με εχει χορτασει! εναω παλια που το ερτωγα σε 3 λεπτα, ουτε την κουφαλα δεν μου γεμιζε, που λενε!! χιχι!!
Και εγώ τρώω αργά και το ευχαριστιέμαι. Διαβάζω τα κεφάλαια ανάκατα. Γυμνάζομαι σύμφωνα με το πρόγραμμα καθημερινά και καταγράφω ότι τρώω και ότι πρόκειται να φάω την επόμενη μέρα.
το εχει βρει να το ανεβασει καποιος γιατι το θελω αλλα δεν εχω τωρα χρηματα να το αγορασω???
ναι αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει θα είναι πολύ χρήσιμο
Πήγα και το πήρα κι εγώ... Φαίνεται αρκετά καλό... Αύριο ξεκινάω...
κοριτσια! εμενα το ειχε βρει μια φιλη μου σε ακουστικη μορφη και το ακουγαμε μαζι. ηταν ομως στα αγγλικα! το καναμε και σαν listening γιατι θα διναμε κατι εξετασεις αγγλικων. ομως τωρα δεν ειμαστε πια στην ιδια πολη και ειναι λιγο δυσκολο να το βρω. ωστοσο αν το θελετα στα αγγλικα πειτε μου να επικοινωνησω με τη φιλη μου μηπως το εχει ακομα.
εγω οταν δεν ειχα πια το ακουστικο αγορασα το βιβλιο. το πηρα απο τα public και εκανε 20 ευρω.προσωπικα με βοηθαει και γι αυτο νομιζω αξιζει τα χρηματα του.
συνεχιζω κανονικα την αναγνωση και εφαρμοζω σχεδον ολες τις συμβουλες!!!
οι υπολοιπες που το ακολουθητε πως πατε? σας βοηθαει?
κοριτσια! εκανα ποστ αλλα δεν εμφανιστηκε....
σας ελεγα οτι εμενα το ειχε βρει μια φικη μου σε ακουστικη μορφη αλλα ηταν στα αγγλικα. εμεις το ακουγαμε ετσι γιατι καναμε και προπονηση στα αγγλικα μας γιατι θα διναμε κατι εξετασεις αγγλικων. το θεμα ειναι οτι εγω εφυγα απο εκει που σπουδαζα και δεν το πηρα μαζι μου το ακουστικο.
επειδη ειδα οτι με βοηθουσε αγορασα τελικα το βιβλιο στα ελληνικα απο τα public. εκανε 20 ευρω. αλλα ειναι καλυτερο γιατι εχει χωρο για την καθε μερα να κρατας
και κατι σαν ημερολογιο.
εγω συνεχιζω κανονικα την αναγνωση και τηρω τα περισσοτερα βηματα.
εκει που εχω σκαλωσει ειναι το θεμα της γυμναστικης......
στη διατροφη με εχει βοηθησει πολυ και ακολουθω ολες τις συμβουλες.
αλλα στο θεμα της γυμναστικης θα δεσμευτω και εδω για το προγραμμα που σκοπευω να ακολουθησω,μηπως και ποτε τα καταφερω να γυμναστω......
Δευτερα-2 ωρες χορους παραδοσιακους
καθημερινα-μολις σηκωθω απο το κρεβατι μου θα παω τουαλετα και μετα κατευθειαν αερομπικ απο το youtube.ξεκινησα με μιση ωρα, ελπιζω στο τελος του μηνα να ειμαι στη μια ωρα!
μεσα στο νοεμβρη θα παω μια φορα ορειβασια. αν δω οτι τα καταφερνω θα προσπαθησω να πηγαινω 2 φορες το μηνα.
θα σας κρατω ενημερους για την προοδο μου
τελικα το μηνυμα μου μου εμφανιστηκε 2 φορες!
eliaki καλη αρχη! να μας λες πως τα πηγαινεις!
Ευχαριστώ!!! Είμαι ακόμα στην αρχή... Αλλά θα σας λέω...:)
Έχω θέμα... Δεν μπορώ να βρω σύμβουλο... Έχω κολλήσει..
λοιπον ριχνω καποιες ιδεες....
1) καποια καλη φιλη η φιλος
2) αγορι(σχεση)
3) μαμα (μονο αν δεν σε πρηζει πολυ)
4) αδερφια
υπαρχει καποιος απο αυτους γυρω σου με κατανοηση και που να σε εμπνεει να τον εμπιστευτεις?
Η κολλητή μου είναι στα Χανιά, έχει δουλειά, φίλο κλπ.
Σχέση δεν έχω.
Η μαμά μου με έχει καταντήσει υστερική με το όλο θέμα...
Ο αδερφός μου είναι 15...
Το μόνο άτομο που είχα και μπορούσα να του μιλήσω για τα πάντα ήταν η θεία μου, η οποία όμως τώρα έχει μωράκι, οπότε δεν...
Θα τα ξαναβάλω κάτω όμως και κάτι θα βρω, δεν παίζει... Ουφ... Προβλήματα, ακόμα δεν άρχισα...:/
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως κοριτσάκι!!!:)
Γεια σας παιδιά
το έχω πάρει κι εγώ αυτό το βιβλίο αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα...ανυπομονώ
Αποφασίσαμε με τον καλό μου να παντρευτούμε τον Ιούλιο του 2012. Πέρα από την πολύ μεγάλη χαρά κτλ κτλ, με προβληματίζει το εξής: ενώ ήμουν σε φάση διατροφής και είχα χάσει 5 κιλά (από 68 πήγα 63), από όταν το είπαμε έχω ξεσκιστεί στο φαγητό, λες και δεν υπάρχει αύριο. Και σκέφτομαι "έλεος βρε παιδί μου, τώρα που πρέπει να προσέχω, να είμαι λαμπερή με το νυφικό μου, τώρα μου έσκασε να τρώω ανεξέλεγκτα;"... τι αντίσταση είναι αυτή;
- Μήπως δεν αντέχω να μου πηγαίνουν όλα καλά, και χαλάω κάτι από μόνη μου;
- Μήπως υπάρχει κάποια άλλη αντίσταση στο να είμαι όμορφη (σύμφωνα με τα δεδομένα μου); Και ποια είναι αυτή;
γμτ!
Ύψος: 170
23/08/2011: 68
04/11/2011: 63
Τωρινό βάρος: (δεν τολμάω να ανέβω)
Στόχος: 58
α...διαβάστε κι αυτό...μιλάει επίσης για την ψυχολογία της δίαιτας
http://cov.vita.gr/bi/BIB_diaita_65.pdf
Γεια σας κι από μένα κορίτσια! Είμαι καινούργια στο forum και είπα να σας γράψω καθώς αγόρασα χτες το βράδυ το βιβλίο και άρχισα το πρόγραμμα. Έχω κάνει μέσα σε δύο μέρες την 1η, 2η, 3η και 4η μέρα. Και αύριο θα κάνω την 5η κι από κει και πέρα μία μέρα κάθε φορά για να μην τα μπερδέψω...
Το βιβλίο μέχρι τώρα μου έχει φανεί πολύ βοηθητικό και έχω μπει στο mood να τηρήσω κατά γράμμα αυτά που λέει.
Έχω προσπαθήσει με δίαιτες από τα 12 μου και τώρα είμαι 25 και τα χάνω και τα βάζω αυτά τα 10-15 κιλά παραπάνω. rena75 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εγώ ακριβώς έτσι λειτουργώ και αυτές τις σκέψεις κάνω, αλλά τώρα διαβάζω στο βιβλίο ότι απλά δεν ξέρω πώς να σκέφτομαι σχετικά με το φαγητό. Ελπίζω μετά από 6 εβδομάδες προγράμματος (ελπίζω να το τηρήσω) να έχω μάθει και, κυρίως, να μου μείνει. Είμαι 1,61 και είμαι 70 κιλά. Έχω πάρει εδώ και τρία χρόνια 10 κιλά που δεν μπορώ να χάσω μόνιμα με τίποτα, και έχω απελπιστεί, φυσικά.
Αλήθεια, σε τι φάση βρίσκεστε εσείς με το πρόγραμμά σας;
Γι' αυτό το βιβλίο είχα δει στην εκπομπή της Όπρα πριν 1,5 χρόνο και έλεγε πολύ καλά λόγια.
καλή συνέχεια DemetraHP...ελπίζω να πάει καλά με το βιβλίο :)
Γεια σας και πάλι! Είμαι σήμερα στην 9η μέρα του προγράμματος, και το τηρώ κατά γράμμα. Έχω αρχίσει δίαιτα από την πρώτη μέρα, αν και το πρόγραμμα δεν το απαιτεί. Είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, και πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει να πετύχει αυτό το πρόγραμμα πρέπει να το ακολουθεί κατά γράμμα, και όχι να πηδάει βήματα και να διαλέγει. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε μ' αυτή τη μορφή για κάποιο λόγο. rena75 εσύ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Το έχεις αρχίσει το πρόγραμμα;
καλημέρα. θα συμφωνήσω οτι πρέπει να το τηρείς κατά γράμμα και να μην επιλέγεις από εδώ και από εκεί. Μπραβο σου DemetraHP, συνέχισε έτσι!Quote:
Originally posted by DemetraHP
rena75 εσύ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Το έχεις αρχίσει το πρόγραμμα;
Εγώ ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει, το αποφεύγω :(
Δεν νιώθω ακόμα δυνατή
Ναι, θέλει να δώσεις όλη σου την προσοχή και τη διάθεση στο πρόγραμμα, οπότε αν δεν είσαι έτοιμη μην το αρχίσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείς εντελώς αν δεν πάει καλά. Πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είμαι στη 13η μέρα και έχω μάθει ήδη πολλά. Π.χ. ότι οι λεπτοί άνθρωποι δεν τρώνε σε ποσότητα και ποιότητα το ίδιο με τους υπέρβαρους ανθρώπους. Πάντα πίστευα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έτρωγαν πάνω κάτω όπως εγώ, αλλά αυτό τελικά δεν ισχύει!!!:puzzled::puzzled::puzzled: Επίσης, δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι οι περισσότεροι λεπτοί άνθρωποι θα ήθελαν να φάνε περισσότερο, αλλά δεν τρώνε επειδή προσέχουν το βάρος τους, και όχι επειδή δεν τους αρέσει το φαγητό! Για ότι καινούργια μαθήματα παίρνω θα σας ενημερώνω.:starhit:
καλο το βιβλιο του vita , μου το χαλασε ομως στο τελος με τη κοπελιτσα που εχασε 16 κιλα κανοντας το προγραμμα εταιρειας diet delivery αν με εννοειται. δεν ξερω δεν μου εκατσε καλα. αισθανθηκα σαν ολο το πιο πανω κειμενο ηταν προδρομος διαφημισης.