Το συγκεκριμενο χαπι ειναι πολύ καλό και αποτελεσματικο,εγω επαιρνα τα yasmin
Printable View
Το συγκεκριμενο χαπι ειναι πολύ καλό και αποτελεσματικο,εγω επαιρνα τα yasmin
Μαγδαλένα μου τώρα το είδα!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! πρέπει να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας :)) εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά! (αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου το όνομα του/της γιατρού σου μιας κ είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού μετά τον θάνατο του ΑΜ.ΧαΣ )
Αγγελουδακι μου, σε ευχαριστω πολύ στο εστειλα με προσωπικο μηνυμα..το ελαβες?
nai,ty :)
Αγγελουδακι μου σκεφτεσαι να απευθυνθεις σε αυτη τη γιατρό?
Μαγδαλένα μου,με κολάει λίγο η τοποθεσία της....αλλά γενικά ψάχνω να βρω έναν/μία γιατρό που να μου κάτσει καλά μόλις τον πρωτοδώ!είμαι λίγο περίεργη με αυτό,ας πούμε ο γυναικολόγος που ξεγέννησε την αδελφή μου κ στα 4 παιδιά της είναι πολύ γνωστός στην Πάτρα αλλά εμένα μου κάθεται στο στομάχι κ μου είναι λίαν αντιπαθής!Και όσους άλλους έχω δει στο ικα έχουν υφάκι που δεν το γουστάρω,ο Αμπέτ ήταν πολύ αφασία τύπος και πολύ οικείος...και τώρα ψάχνομαι να δω τι θα κάνω
Αγγελουδακι μου εχεις δικιο, η πρωτη εντυπωση και για μενα ειναι το σημα κατατεθεν.. να σου στειλω με μνμ προσωπικο ενα όνομα γιατρου που λέω να γεννησω σε αυτον αν όλα πάνε καλά?
Καλημερα κορίτσια!!
Χθες ειχα πάει στο γιατρό το μωρό μου ειναι μια χαρα, κουνιόταν μου ειπε..χαχα!! ειναι 2 εκατοστα ακόμα..εχω μπεί στην 9η εβδομαδα, υπάρχει μια διαφορα βασει τελευταίας περιοδου όμως ειναι όλα καλά
Επίσης εχω ενα ινομύωμα 3 εκατοστα τωρα που αυτό για να μη δημιουργησει πρόβλημα πρεπει να ξεκουραζομαι αρκετα
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!
Θα πάνε κορίτσι μου, ολα καλά θα πάνε!!!
Το μωράκι αυτό έχει τόσα άτομα που προσεύχονται τώρα για κείνο που μην αγχώνεσαι. Εσύ κοίτα να ξεκουράζεσαι. Οτι σου λέει ο γιατρός. Και να του μιλάς..
Κορίτσια καλημέρα σας, διάβασα το topic σας και νομίζω χρειάζομαι κι εγώ να ακούσω δυο τρεις συμβουλές. Για να μη σας κουράσω με την ιστορία μου,το θέμα είναι το εξής. Ξεκίνησα πριν 3 εβδομάδες τα cyclacur λόγω 10μηνης αμηνόρροιας πλέον και έιμαι ψυχολογικά χάλια. Έχω εξάψεις,ψυχολογικές μεταπτώσεις, κλαίω συνέχεια (είμαι που είμαι αγχώδης -είναι και το μεταπτυχιακό βλέπετε που παλεύω να τελειώσω εδώ στην ξενιτιά), αγχώνομαι ακόμα περισσότερο και το χειρότερο έχει πρηστεί και πονάει το στήθος μου σε σημείο που δεν το αντέχω άλλο!κλαίω 2 μέρες τώρα που βιώνω αυτήν την κατάσταση. Θέλω να τα κόψω και θα ρωτήσω το γιατρό μου τί προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση. Θέλω μόνο να σας ρωτήσω, αν καμία κοπέλα με τη χρήση cyclacur είχε το ίδιο πρόβλημα με το στήθος κυρίς και πότε της πέρασε. Σας παρακαλώ, πείτε μου τουλάχιστον ότι περναει σύντομα αυτο το μαρτύριο γιατί ειλικρινά μου έρχεται να φουντάρω.Είμαι και στην ξενιτιά μακριά απο την μανούλα μου και δεν έχω κάποιον να με ανακουφίσει..Ευχαριστώ πολύ!
καλημερα κοριτσακι μου, σε καταλαβαίνω γιατί το εχω περασει κ εγω, ειχα αμηνόρροια 10 μηνες, το πρόβλημα λύθηκε με αντισυλληπτικο και όταν πήρα βαρος.. σου ευχομαι συντομα να το ξεπερασεις και ότι θελεις ρωτησε με,Quote:
Originally posted by nancouli
Κορίτσια καλημέρα σας, διάβασα το topic σας και νομίζω χρειάζομαι κι εγώ να ακούσω δυο τρεις συμβουλές. Για να μη σας κουράσω με την ιστορία μου,το θέμα είναι το εξής. Ξεκίνησα πριν 3 εβδομάδες τα cyclacur λόγω 10μηνης αμηνόρροιας πλέον και έιμαι ψυχολογικά χάλια. Έχω εξάψεις,ψυχολογικές μεταπτώσεις, κλαίω συνέχεια (είμαι που είμαι αγχώδης -είναι και το μεταπτυχιακό βλέπετε που παλεύω να τελειώσω εδώ στην ξενιτιά), αγχώνομαι ακόμα περισσότερο και το χειρότερο έχει πρηστεί και πονάει το στήθος μου σε σημείο που δεν το αντέχω άλλο!κλαίω 2 μέρες τώρα που βιώνω αυτήν την κατάσταση. Θέλω να τα κόψω και θα ρωτήσω το γιατρό μου τί προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση. Θέλω μόνο να σας ρωτήσω, αν καμία κοπέλα με τη χρήση cyclacur είχε το ίδιο πρόβλημα με το στήθος κυρίς και πότε της πέρασε. Σας παρακαλώ, πείτε μου τουλάχιστον ότι περναει σύντομα αυτο το μαρτύριο γιατί ειλικρινά μου έρχεται να φουντάρω.Είμαι και στην ξενιτιά μακριά απο την μανούλα μου και δεν έχω κάποιον να με ανακουφίσει..Ευχαριστώ πολύ!
κορίτσια τι κανετε? αυριο εχω ραντεβου για αυχενικη διαφανεια, ειμαι λίγο αγχωμενη, ευχομαι να πάνε όλα καλά..βεβαια το μωρό μου το ειδα την τρίτη στον υπέρηχο, είναι μια χαρα μεγαλώνει αλλά όσο να ειναι ανησυχω!
Μαγδαλένα μου καλημέρα .....
Όλα καλά θα πάνε. Πρέπει. Σου αξίζει μετά απο τόση ταλαιπωρία. Να είσαι αισιόδοξη γιατί την ηρεμία σου και τη καλή σου διάθεση, λένε, πως την καταλαβαίνει το μωρό.
Kαλημέρα και απο μένα..σαν να διαβάζω την ιστορία μου, όπως και πολλές φαντάζομαι. Και μένα με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος που είναι αντίθετος στη λήψη αντισυλληπτικών και γι αυτό μου δίνει να παίρνω cyclacur.
Όντως έχει κάποιες παρανέργειες αλλά τις συνηθίζεις μετά απο καιρό. Τα παίρνω ενάμιση χρόνο ανα τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως την δέκατη με δέκατηπέμπτη μέρα - χάπι τα πράγματα είναι δύσκολα, πρήζομαι, φουσκώνω, πονάει λίγο το στήθος μου, έχω άσχημη και κυρίως πεσμένη διάθεση.
Να υποθέσω πως νοιώθεις τα ίδια?
Quote:
Originally posted by Magdalena
καλημερα κοριτσακι μου, σε καταλαβαίνω γιατί το εχω περασει κ εγω, ειχα αμηνόρροια 10 μηνες, το πρόβλημα λύθηκε με αντισυλληπτικο και όταν πήρα βαρος.. σου ευχομαι συντομα να το ξεπερασεις και ότι θελεις ρωτησε με,Quote:
Originally posted by nancouli
Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!
Nancouli να απαντησω κυριως σε σενα θελω.. Το να εχεις πρηξιματα και ασχημη διαθεση ειναι θα ελεγα φυσιολογικο και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις υπομονη και να σκεφτεσαι θετικα.. Δηλαδη! Να σκεφτεσαι για παραδειγμα οτι πολλες γυναικες υποφερουν πραγματικα απο πονους και ασχημη διαθεση καθε μηνα απο τοτε που τους ηρθε η περιοδος..! Αυτο που εχει στην παρουσα φαση σημασια και προτεραιοτητα ειναι να σου ερθει ξανα η περιοδος , με καποια βοηθεια αρχικα και στη συνεχεια απο μονη της.. Μην εχοντας περιοδο θα εχεις παλι ασχημη διαθεση, και πρηξιματα επισης! και οσο περναει ο καιρος θα επιδεινωνονται. Συν του οτι οσο περισσοτερο καιρο αδρανοποιουνται τα γυναικολογικα μας τοσο χειροτερο ειναι.. Αυτο λοιπον που σου προτεινω ειναι να κανεις υπομονη, παιρνε βαθιες αναπνοες και προσπαθησε να ηρεμεις πραγμτακικα κατα τη διαρκεια της μερας.. αν σου αρεσει πιες κι ενα χλιαρο τσαγακι με μελακι.. επισης δεν μας ειπες αν εχεις καποα διατροφικη διαταραχη αλλα παραλληλα με τη θεραπεια πρπει να κανεις σημαντικες προσπαθειες να τρεφεσαι σωστα ωστε να βοηθας τη διαδικασια και να ερθει ο οργανισμς σου σε μια ισορροπια ξανα!
Εγω πηρα 2 ή 3 κυκλους cyclacour , νομιζω 3,μου ερχοταν κανονικα η περιοδος και μετα τα σταματησα και περιμεναμε να ερθει μονη της.. και ηρθε με 2 βδομαδες καθυστερηση αλλα ηρθε!! αχ ρε κοριτσια τι χαρα ηταν αυτη!!! τρελαθηκα απτη χαρα μου! θα προσπαθησω να ειμαι τυπος και υπογραμμως πλεον με τη διατροφη μου, γιατι τελευταια ειχα κατι επεισοδια που με εκαναν να βαζω τα κλαματα και γενικοτερα να νιωθω οτι δεν μπορω να με ελενξω. Αλλα ολα κομπλε!
Μαγδαλενα μου ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα και να χαιρεσαι και να απολαμβανεις όοολο το δρομο προς τη γεννα!!
Φιλακια σε ολες και θελω να πιστευω οτι ειστε ολες καλα!
κορίτσια γεια σας, το μωρακι μου ειναι μια χαρα γερό αλλά υπερκινητικό, όλο κουνιοταν το πρωί στην εξέταση, μαλλον ειναι κοριτσακι μου είπαν..παντως συνδρομο down σχεδον δεν υπαρχει περίπτωση,
Γεια σου Αγγελάκι και Μαγδαλενάκι :)
Αγγελάκι μου πολύ χάρηκα για τα ευχάριστα νέα της περιόδου σου! Εύχομαι και τον επόμενο μήνα να σου έρθει κανονικότατα και να φύγει και αυτό το βάρος από πάνω σου και ελπίζω αυτό να σου δώσει δύναμη να προσέχεις ακόμη πιο πολυ τον εαυτό σου! Είσαι σε καλό δρόμο και αφού παλεύεις με την βουλιμία και φροντίζεις την θρέψη σου σύντομα θα δεις να κερδίζεις περισσότερους πόντους! Σε λίγο θα κλείσεις τον πρώτο χρόνο μίας αξιολογης και αξιέπαινης προσπάθειας να απαλλαγείς από την βουλιμία. Πολύ θα ήθελα να μας γράψεις μία σύνοψη του χρόνου αυτού, πως ένιωθες, πως νιώθεις και τι όνειρα κάνεις για το μέλλον σου :D
Μαγδαλενάκι μου πολύ χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα της εξέτασης. Εύχομαι όλες οι εξετάσεις σας να βγαίνουν τζάμι και να βλέπεις την κοιλίτσα σου να μεγαλώνει και να ομορφαίνεις ;)
Γεια σε ολες!! ευχομαι να ειστε ολες οσο περναει ο καιρος ακομη καλυτερα, μιας και αυτος ειναι ο σκοπος και της ολης διαδικασιας με το foroum, να αντιμετωπισουμε και να νικησουμε τα προβληματα μας.. Μαγδαλενακι σε σκεφτομαι πολλες φορες με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη σου, οσο ουτοπικο και να ακουγεται! πρεπει να ζεις μεγαλες στιγμες!!!!
Εγω κοριτσια εχω καλα νεα απο την περιοδο μου.. μου ηρθε μια φορα μονη της οπως σας ειπα και οταν την περιμενα τον επομενο μηνα μου ξαναηρθε, με κανα 10ημερο καθυστερηση, αλλα δε βαριεσαι!! καθε φορα που εχω περιοδο χαιρομαι και περισσοτερο!! τα βουλιμικα τα εχω κοψει σχεδον τελειως, εχει αλλαξει ολοκληρη η καθημερινοτητα μου, καμια σχεση με παλια, και πού ειμαι ακομα σκεφτομαι καμια φορα!! πηγα και διακοπες και περασα πιο ωραια απο ποτε! αχχ.. εζησα και τον ερωτα!! εννος οτι εχω δαγκωσει τη λαμαρινα κανονικα!! τι ωραια που ειναι! βεβαια τωρα μας χωριζει μια αποσταση μεγαλη, και επισης μαλλον μονο εγω εχω δαγκωσει τη λαμαρινα, αλλα χαιρομαι και μονο για αυτο που εζησα εκει! μου εκανε απιστευτο καλο! και γενικοτερα περναω σουπερ πλεον.. το μυαλο μου ειναι πιο καθαρο καταστρωνω σχεδια για το βραχυπροθεσμο μελλον! μακαρι να μπορουσα να δωσω δυναμη σε καποια κοριτσια, και να σας πεισω οτι αξιζει απιστευτα πολυ να νικησετε τους δαιμονες σας, να φυγετε απο οποια διαταραχη κι αν εχετε και να ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!! Σας στελνω την αγαπη μου και πολλα χαμογελα!! Και φιλακιαααααααα!!
συγχαρητήρια αγγελάκι για όλα τα επίπεδα χαράς που άντλησες αυτό το καλοκαίρι!
Αγγελάκι μου χαίρομαι που το σώμα σου επιβραβεύει την προσπάθεια σου με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε! Δεν έχει σημασία που είχες καθυστέρηση, εξάλλου μπορεί να πάρει λίγο καιρό μέχρι να στρώσει. Το σημαντικό είναι ότι πλέον έρχεται μόνη της χωρίς χάπια και αυτό είναι ένα μικρό θαύμα!
Αγγελουδάκι συγχαρητηρια!!! τι καταπληκτικό νεο ηταν αυτό? μπραβο κορίτσι μου, ετσι και εμενα με μια περίοδο μου ηρθε και η εγκυμοσυνη,Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Γεια σε ολες!! ευχομαι να ειστε ολες οσο περναει ο καιρος ακομη καλυτερα, μιας και αυτος ειναι ο σκοπος και της ολης διαδικασιας με το foroum, να αντιμετωπισουμε και να νικησουμε τα προβληματα μας.. Μαγδαλενακι σε σκεφτομαι πολλες φορες με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη σου, οσο ουτοπικο και να ακουγεται! πρεπει να ζεις μεγαλες στιγμες!!!!
Εγω κοριτσια εχω καλα νεα απο την περιοδο μου.. μου ηρθε μια φορα μονη της οπως σας ειπα και οταν την περιμενα τον επομενο μηνα μου ξαναηρθε, με κανα 10ημερο καθυστερηση, αλλα δε βαριεσαι!! καθε φορα που εχω περιοδο χαιρομαι και περισσοτερο!! τα βουλιμικα τα εχω κοψει σχεδον τελειως, εχει αλλαξει ολοκληρη η καθημερινοτητα μου, καμια σχεση με παλια, και πού ειμαι ακομα σκεφτομαι καμια φορα!! πηγα και διακοπες και περασα πιο ωραια απο ποτε! αχχ.. εζησα και τον ερωτα!! εννος οτι εχω δαγκωσει τη λαμαρινα κανονικα!! τι ωραια που ειναι! βεβαια τωρα μας χωριζει μια αποσταση μεγαλη, και επισης μαλλον μονο εγω εχω δαγκωσει τη λαμαρινα, αλλα χαιρομαι και μονο για αυτο που εζησα εκει! μου εκανε απιστευτο καλο! και γενικοτερα περναω σουπερ πλεον.. το μυαλο μου ειναι πιο καθαρο καταστρωνω σχεδια για το βραχυπροθεσμο μελλον! μακαρι να μπορουσα να δωσω δυναμη σε καποια κοριτσια, και να σας πεισω οτι αξιζει απιστευτα πολυ να νικησετε τους δαιμονες σας, να φυγετε απο οποια διαταραχη κι αν εχετε και να ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!! Σας στελνω την αγαπη μου και πολλα χαμογελα!! Και φιλακιαααααααα!!
ειμαι πια στον τεταρτο μηνα και εχω μπεμπα! αλλά και κατα πασα πιθανότητα και διαβητη κυησησ, κανω διατροφη αλλά γλυκά κια παγωτα τελος!
Ελλη μου, τι κάνεις? δουλευεις ακόμα? πες μου τα νεα σου!
Σας φιλώ όλες και να εχετε μια καλή ημερα και μην ξεχνιόμαστε καλό φθινόπωρο!!!!
Κορίτσια καλημέρα και απο μένα..τα νέα μου είναι τα ίδια.
Ελπίζω όμως μια και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Παίρνω ελπίδα και απο εσάς. Αγγελουδάκι μου πόσο χάρηκα..σαν να συμβαίνει σε μένα.
Και για σένα Μαγδαλένα μου εύχομαι τα καλύτερα. Και για το κοριτσάκι μας..να προσέχεις τον εαυτό σου..
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..
Καλημέρα Ευτυχία μου, τι κανεις γλυκιά μου? εχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, καποια εξέλιξη με το θεμα της περιοδου?
Σε ευχαριστω πολύ για τις όμορφες ευχες σου, παντα με τον καλό λόγο εισαι
Μαγδαλένα μου ακόμα δεν έχω κάποιο νεότερο. Κάνουμε με τον ενδοκριλόγο μια άλλη προσπάθεια, αν βγει..
Δεν είμαι ήρεμη και απο άλλα γύρω μου οπότε ίσως δεν το βοηθάω.
Εσυ να προσέχεις τον εαυτό σου!!!! Έχουμε μια μικρούλα να σκεφτόμαστε..και πραγματικά εύχομαι να είναι γερό παιδί και ευτυχισμένο.
Μαγδαλενάκι μου εύχομαι να μην σου δημιουργήσει θέματα ο διαβήτης και να έχεις μία καλή κύηση. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο τυπική γίνεται με την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά! Κοριτσάκι λοιπόν περιμένετε ε; Αααχ τι ωραία :D!!!
Εγώ εδώ στον αγώνα! Όλα καλά, προσπαθώ να ξεκινήσω τον φθινόπωρο μου με αισιοδοξία και να κρατάω θετική σκέψη :)
10 κιλα κατω απ το υψος? εγω που ειμαι 1,55 πρεπει να παω 45 κιλα? οχι ρε παιδια..
Αναστασία μου αυτό το 10 κιλά κάτω από το ύψος είναι μία παλιά και ξεπερασμένη άποψη και δεν είναι καν σωστή. Δύο άτομα είναι διαφορετικά ακόμη και αν είναι του ίδιου ύψους. Πλέον πάμε με bmi και δεν υπάρχει ιδανικός αριθμός κιλών ανάλογα με το ύψος μας αλλά ένα εύρος μέσα στο οποίο θεωρείται ότι είμαστε σε φυσιολογικό βάρος. Αυτό το εύρος είναι αρκετά μεγάλο και για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Σημαντικό επίσης ρόλο παίζει το πόσο είναι το ποσοστό της μυικής μας μάζας και του λίπους που έχουμε στο σώμα μας.
Ο Δεικτης Μαζας Σωματος (BMI) , σε φυσιλογικα άτομα, μπορεί να μας βοηθήσει να βρουμε τα επιθυμητα ορια του βαρους μας , κυμαινεται απο 18,5 - 25 . Επίσης πολυ σημαντικό είναι και το λίπος οπως ειπε και η ελλη, για εμας τις γυναικες πρεπει να ειναι απο 21 - 33% , μπορει δηλαδη καποια γυναικα να ειναι 1 70 70 κιλα και να εχει λιπος 22% , να ειστε σιγουρες οτι το οπτικο αποτελεσμα της θα ειναι τελειο λογω του μειωμένου λίπους...
οσον αφορα την αμηνορροια , περα απο τα φαρμακα υπάρχουν και εναλλακτικοι τρόποι αντιμετώπισης με ρύθμιση των ορμονων για να μην επιβαρύνεται καθόλου ο οργανισμός...
όποιος φυσιολογικό δείκτη αλλά δν του αρέσει το σώμα του καλύτερα να το ρίξει στην γυμναστική παρά στην δίαιτα
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by bouliana
όποιος φυσιολογικό δείκτη αλλά δν του αρέσει το σώμα του καλύτερα να το ρίξει στην γυμναστική παρά στην δίαιτα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
1 ερωτηση θελω να κανω..εσεις το διαστημα που δεν ειχατε περιοδο,ειχατε κολπικα υγρα;;;θενξ!
πφφ βλεπω ολες το ξεπερασατε το προβλημα!μπραβο κοριτσια!
εγώ έχω ακόμα αμηνόρροια. η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το ψάξω, αλλά δε θέλω να πάρω αντισυλληπτικά.
έχει δοκιμάσει κανείς ομοιοπαθητική ή κάποια άλλη εναλλακτική μέθοδο για το πρόβλημα αυτό;
κι εγω το ιδιο,δεν θελω σε καμια περιπτωση να παρω αντισυλληπτικα..
για ομοιοπαθητικη το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει..ξερει καμια?????
πόσο καιρό είναι που δεν έχεις περίοδο giolia?
τον μαρτιο ηταν η τελευταια μου,εχω πρπ 1 μηνα καθυστερηση
περσι ξεκινησε αυτο τ πραγμα,πηγα σε γιατρο και απο το καλοκαιρι μεχρι χριστουγεννα επαιρνα αντισυλληπτικα
οταν τα σταματησα μ ηρθε 2 φορες κανονικα και απο τοτε τιποτα..
εσυ τι ιστορικο εχεις?απο τι πιστευεις οτι σ προκληθηκε?γιατι εγω ακομα δεν εχω καταλαβει ωστε να το διορθωσω..
καλημέρα
εγώ πέρσι περίπου τέτοια εποχή είχα καθυστέρηση για πρώτη φορά, η οποία διήρκησε 7μήνες μέχρι να πάρω αντισυλληπτικά. είχα πάει σε διάφορους γυναικολόγους, αλλά δεν είμαι τόσο επιμελής στα θέματα υγείας, οπότε έπρεπε να περάσουν 7μήνες για να ξεκινήσω. πήρα τα χάπια για 3 μήνες και είχα περίοδο, αλλά τα σταμάτησα, αφού το συζήτησα με το γυναικολόγο. τώρα έχουν περάσει πάλι 4μήνες χωρίς περίοδο και πρέπει να το ξανά κοιτάξω.
ο λόγος μάλλον ήταν η απώλεια κιλών και το άγχος. πλέον, όμως, έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, το οποίο προκαλεί διαταραχές στον κύκλο.
καταλαβα,απ'οτι βλεπω οι αιτιες μας συμπιπτουν..
και ο γυναικολογος δεν σου προτεινε καποια θεραπεια για το συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων?
αντισυλληπτικά, αλλά δεν ήταν και πολύ κατηγορηματικός, ή τουλάχιστον εγώ έτσι το εισέπραξα, ότι μπορώ να αφήσω τον οργανισμό μου να συνέλθει μόνος του.
βασικά δε φέρομαι σωστά σε αυτό το θέμα και το ξέρω.
εσύ τι βιώνεις; τι ηλικία, κιλά ύψος έχεις αν επιτρέπεται;
ειμαι 20.εχω υψος 1,69
παντα ημουν στα 64 περιπου κιλα αλλα περσι εκανα βλακειες με τη διατροφη μου,δεν ετρωγα καλα και εκανα αρκετη γυμναστικη και εφτασα στα 57
τωρα ειμαι 61,που δεν ειναι πολυ μακρια απο τα αρχικα μ κιλα και δεν ξερω τι να κανω να ερθει παλι κανονικα η περιοδος..
οκ δεν κανω αυστηρη διαιτα τωρα,οσο μπορω προσεχω,ενα κιλο μειον ακομα θα ημουν πολυ ευχαριστημενη
εχω και κατι περιεργα κολπικα υγρα τελευταια και δεν ξερω,να χαρω?/να κλαψω?
ισως ειναι ωρα για γιατρο (παλι)