αντε μπραβο...πες μας συνταγη..χαχαχαχαχα
Printable View
αντε μπραβο...πες μας συνταγη..χαχαχαχαχα
α μπραβο αγαπη...
Να δουμε θα μου το φτιαξει ή με την ορεξηγ θα μεινω? εκεινη παντως ξετρελαθηκε...
χαχαχαχα κανει και εκεινη ντουκαν?
ναι... βασικα ολοι οι γνωστοι μου που ηθελαν να χασουν βαρος και ειδαν τι καταφερα dukan κανουν... :wink1:
εμενα το πρωτο πραγμα που με ρωτανε οταν με βλεπουν ειναι...εκοψες το στομαχι σου ε?δεν πιστευουν οτι εχασα τοσα κιλα μονο με διαιτα...:puzzled:
Αν μου το πει κανείς αυτό θα φάει γροθιά, όχι επειδή είναι κακό να κάνεις χειρουργείο ή οτιδήποτε αλλά επειδή είναι απίστευτη αγένεια να ρωτάς στο ξεκάρφωτο. Τι σε κόφτει εσένα ρε φίλε δλδ, ρώτα πως τα καταφερα ΕΥΓΕΝΙΚΑ κι αν θέλω θα σου απαντήσω...
Πάντως με τις ποσότητες υγρών και σαλατών που καταναλώνω δε νομίζω να περνά κι απ'το μυαλό κανενός οτι χειρουργήθηκα...
χαχαχαχαχα γεια σου ρε φιλιπ....και εγω δεν το θεωρω κακο το να κανεις χερουργειο εννοειται αλλα με ενοχλει οτι το θεωρουν σιγουρο οτι εκανα χειρουργειο..δεν το πιστευουν...χτες ειχα παει σε μια εκδηλωση..ειδα συγγενη του αντρα μου, γυναικα,η οποια μου εξομολογηθηκε οτι ποτε δεν το πιστευε οτι θα αδυνατισω...καταφερες μου λεει το ακατορθωτο..γιατι ρε θειά της λεω ακατορθωτο?ολα γινονται..μου αναψαν τα γλομπακια...μου τη δινει που κρινουν τον ανθρωπο μονο απο τα κιλα και απο τιποτ αλλο...ολοι ξαφνικα μου δινουν σημασια και γινονται μελισταλαχτοι...αι στο κορακα...
η καλη μου η γιαγιακα συνηθιζει να λεει οτι οταν κανεις μιλαει με... πισινους τοτε τι αλλο απο ...πορδες περιμενει να ακουσει?
εγω σε τετοια ατομα δεν δινω καν σημασια, οχι μαλλον να τα αφησω να με επηρεαζουν, ευτυχως νομιζω οτι μπορω να ξεχωριζω ποτε καποιος μου λεει μπραβο και το εννοει και ποτε τρωει τα λυσακα του. και αναλογως θα πω κι εγω τα ... μυστικα μου ή οχι...
σωστη η γιαγιααααααα.....χαχαχαχαχα
κοριτσια ξεκιναω ντουκαν...........ελπιζω να πανε ολα καλα κ να δω απωλεια μεσα στην πρωτη βδομαδα να παρω κουραγιο γτ χωρις φρουτα κ λαχανικα δεν την παλευω.... ευελπιστω οτι η χαρα μου που θα χανω θα ειναι μεγαλυτερη απο την αναγκη μου για υδατανθρακες....
καλη επιτυχια κορινα:roll:
και εγω σκεφτομαι για αργοτερα να την ξεκινησω.
αντε κονινα..καλη επιτυχια και καλη δυναμη...
κοριτσια εκανα το λαθος κ εφτιαξα τα ντουκανοκεκακια σε κανονικη φορμα (αλαδωτη εννοειται ραντισμενη νμε λιγο νερο) κ φυσικα η φορμα ειναι για πεταμα... (ειναι απο τις μ@λ@κιες που ξερεις οτι ειναι μ@λ@κιες αλλα παρ'ολ'αυτα κανεις μια προσπαθεια μπας και...) αν τα κανω σε φορμακια σιλικονης ειναι οκ η κολλαει κ εκει?
κονινα μου νομίζω πως ότι υλικό κ αν βάλεις σε φόρμα σιλικόνης δεν κολάει,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα ντουκανοκεκάκια
konina μου καλη επιτυχια κι απο μενα και πιστευω οτι θα την εχεις!!! πιστεψε με αξιζει τον κοπο εγω ολα τα κιλα με αυτην την διαιτα τα εχασα και δεν με εχει κουρασει καθολου! φροντισε να βρεις συνταγουλες ωστε να εχεις ποικιλια και μη φοβασαι τιποτα. και καμια βιταμινουλα λογω ελειψης φρουτων νομιζω χρειαζεται...
στις φορμες σιλικονης βγαινουν μια χαρα τα κεκακια μην φοβηθεις καθολου...
aaaaaa κ μια ερωτηση ακομα... σε καποια σαιτ λεει αυστηρα καθολου λαδι ενω σε αλλα μεχρι 2 κ.σ. ελαιολαδο ημερησιως.... τι ισχυει??
Λόρα μου σ'ευχαριστω για να ειμαι ειλικρινης εκει στηριζομαι στην ντουκαν...οτι εχει σχετικα γρηγορη απωλεια αλλα μπορεις να τρως κ γλυκακια...βεβαια θερμιδικα ειναι τοσο χαμηλα τα γλυκα της που σε οποιαδηποτε διατροφη μπορεις να τα συμπεριλαβεις...
μπορει στην αρχη να χανεις γρηγορα στην πρωτη φαση αλλα μετα η απωλια ειναι φυσιολογικη (το 1%του βαρους ανα εβδομαδα) αλλα συνεχεις. εγω να φανταστεις τα κιλα μου μου πηρε πανω απο 7 μηνες να τα χασω. αλλα το μαγικο ειναι η ποικιλια γευσεων και λιχουδιων που σε κανει να μην κουραζεσαι. και το οτι εχει μια τελεια οργανωμενη συντηρηση που μπορεις να την ακολουθεις και για παντα χωρις να νιωθεις ... οφτωχος του χωριου....
ισχυει η μεταφραση του γαλλικου βιβλιου της διαιτας που δεν λεει λαδι καθολου εκτος του nujol και αυτο καμια φορα στην σαλατα...η αγγλικη εκδοση λεει για λαδι....Quote:
Originally posted by konina
aaaaaa κ μια ερωτηση ακομα... σε καποια σαιτ λεει αυστηρα καθολου λαδι ενω σε αλλα μεχρι 2 κ.σ. ελαιολαδο ημερησιως.... τι ισχυει??
κοριτσακια δεν με βλεπω να αντεχω.... απο χθες ειμαι συνεχεια μεσα στις ζαλαδες κ τη ναυτια....κ ρε γαμωτο δεν ξερω τι κανω λαθος... προσπαθω να τρωω όσο περισσοτερο γινεται....
τι τρως παιδι μου?καλημερα...
λοιπον χθες εφαγα...
πρωι: 1 ποτηρι γαλα κ ντουκανοκεκακι
δεκατιανο: 4 φ. γαλοπουλα καπνιστη με τυρι 0%
μεσημερι: κοτοπουλο ψητο με 5 φ. γαλοπουλα καπνιστη
βραδυ: 1 γιαουρτι με ζαχαρινη κ κανελα
αργα το βραδυ: 1,5 ποτηρι γαλα
ποσες μερες θα εισαι στην πρωτη φαση?βραδυ δεν εφαγες κατι..πρωτεινη εννοω..το γιαουρτακι ειναι σαν σνακ οχι κυριως γευμα...
Κανονικά 10 μέρες αλλά δεν ξερω πόσο θα αντέξω..ευχαριστώ πολύ πάντως κοριτσακι μου
παιδες :roll::roll::roll:
μαλλον ξεκιναω κι εγω ντουκαν :bisou:
εστειλα καποιο συγγενη να μου παρει πιτουρο βρωμης απο μαγαζι με βιολογικα ειδη και μολις το παρω στα χερια μου, ξεκιναω κι εγω.
ευχηθητε μου καλη επιτυχια. :tumble:
εαν αποτυχει η προσπαθεια μου , τοτε θα συνεχισω με μια απλη υποθερμιδικη διαιτα.
προτεινω για οσους κανουν ντουκαν ,να γραφουν την εξελιξη τους η εδω σε αυτο το τοπικ η στο τοπικ της migg που γραφει για το ποια ειναι η διαιτα ντουκαν ακριβως η καποιο αλλο καινουργιο τοπικ,
ετσι ωστε να ανταλλασουμε αποψεις και συμβουλες επι του θεματος και ετσι θα βοηθηθουμε ολες οσες κανουν αυτη τη διαιτα.
εσεις τι λετε?
για αυτο ανοιξα το καινουργιο τοπικ της ντουκαν για να μπορουμε να μιλαμε εκει αναλυτικα....κονινα εγω δεν ειχα ουτε ζαλαδες ουτε ναυτιες..τρως λιγο....βαλε και το βραδυ πρωτεινη ή κοτοπουλακι ή ομελετουλα ασπραδια μπορεις να φας οσα θες με γαλοπουλα...αντζελα καλη επιτυχια...εδω θα μαστε να τα λεμελ...
σε ευχαριστω migg
απο εσενα εμαθα για τη διαιτα διαβαζοντας τα ποστς σου
ελπιζω να πανε ολα καλα
ολα καλα θα πανε αντζελα..στο χερι μας ειναι να φυγουν τα παλιοκιλα οχι στο χερι τους..και αγαπη μου εχεις λιγα να χασεις...τι να πω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κλαψ κλαψ κλαψ...
ρε migg
εσυ εισαι παλικαριιιι
για να χασεις 54 κιλα και μονη σου κιολας ,θελει να χεις αρχ/!
μη κανεις καθολου κλαψ κλαψ
ειπαμε εισαι παλικαρι:wink2::wink2::wink2::wink2:
ευχαριστω αλλα καλα μεχρι εδω απο δω και περα τι γινεται??θα τα χασω και τα υπολοιπα??θελει πολυ υπομονη τωρα...
ναι το καταλαβαινω θαχεις βαρεθει κιολας καθε μερα πανω κατω τα ιδια φαγητα.
αλλα σκεψου που εφτασες ,ξεπερασες το ημισυ του στοχου σου!!!
και βεβαια θα χασεις τα υπολοιπα!!!!
αχ μακαρι...ποτε στη ζωη μου δεν εχω φτασει σ αυτο το βαρος και με πιανει κατι τις...να σαι καλα αντζελα..μου δινεις κουραγιο..
λες οτι δεν εχεις ξαναφτασει σε αυτο το βαρος .
αυτο απο μονο του ειναι μια επιτυχια,επιασες ενα στοχο.
οπως σιγα σιγα μπηκαν ετσι σιγα σιγα θα τα χασεις.
δε σε ξερω αλλα ειμαι σιγουρη για σενα ,βλεποντας τη πορεια σου.
σωστα ετσι ειναι..στο χερι μας ειναι και μονο...:-))
migg μου, στειλε αυτο το κατιτις που σε πιανει απο κει που ρθε! ειναι φυσιολογικο μετα απο τετοια προσπαθεια μερικες φορες να λυγιζουμε και να βλεπουμε τον στοχο να φανταζει λιγο μακρινοςαλλα καλο ειναι αυτες τις στιγμες να κοιταμε και λιγο πισω να βλεπουμε τι εχουμε καταφερει... αλλωστε δεν στερουμαστε και πολλα... υπαρχουν τοοοσες συνταγες που μπορουν να μας βοηθουν να ξεχναμε οτι κανουμε διαιτα. θες αλμυρο, θες γλυκο, τα παντα υπαρχουν σε dukan εκδοχη...
το ζορι ειναι οταν μας πιανει ανυπομονησια και κολλαει η ζυγαρια. ομως ξερουμε καλα οταν επιμεινουμε θα ανταμοιφθουμε! κανονας στην dukan. εναν ολοκληρο μηνα επαιζα πανω-κατω στο ιδιο κιλο κρατιομουν με τα δοντια να μην τα παρατησω και τελικα ανταμοιφθηκα χανοντας τον επομενο 8 κιλα! τελικα την καθε δυσκολια μονο σαν προκληση πρεπει να την κοιταμε...
βαλε λοιπον κατω τις φωτογραφιες σου του πριν και μετα και φαντασου και αυτην του πιο μετα που σιγουρα θα ακολουθησει. και μην ξεχνας οτι αποτελεις προτυπο για πολλους εδω μεσα (και οχι μονο φανταζομαι...) οποτε δεν χωραει κανενας δισταγμος...:love:
να σαι καλα λορα μου...σημερα ειμαι καλυτερα...θα τα καταφερουμε.....
Καλα η migg είναι πρότυπο θελησησβυπιμονης κ επιμονης.
σ ευχαριστω χρυσα μου...πρεπει επιτελους να κανω κατι για τον εαυτο μου...