Λοιπόν φίλοι μου 1 + σήμερα..... έμεινε....(κοιτα να δεις...στον στρατό ΄ποτε δεν μέτρησα μέρεσ και κορόιδευα αυτούς που το έκαναν)....
Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση...
Printable View
Λοιπόν φίλοι μου 1 + σήμερα..... έμεινε....(κοιτα να δεις...στον στρατό ΄ποτε δεν μέτρησα μέρεσ και κορόιδευα αυτούς που το έκαναν)....
Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση...
Καλή επιτυχία voasusm, και να μας έρθεις πίσω κορμάρα!
Με το καλό,voasusm μας!Όλα να πάνε κατ'ευχήν και κατά το δυνατόν ανώδυνα!
Με την πρώτη ευκαιρία σε περιμένουμε πίσω με τα ευχάριστα νέα σου! Φιλάκια!
http://4.bp.blogspot.com/_F-GyA7O1S9...-clover-21.jpg
Καλη επιτυχια να εχεις. Με τρελα και κορδελα! :)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!θΑ σκισεις!
καλησπέρα! είμαι ενα βήμα πριν την απόφαση της επέμβασης, μήπως γνωρίζει κανείς πόσο καιρό μετά απο την πρώτη επίσκεψη στον σκρεκα γίνεται η επέμβαση?
Voasusm καλή επιτυχία. Με το καλό να πας και με το καλύτερο να τα χάσεις......
Θα περιμένουμε νέα σου...
Aliki_d αναλυτικά θα σε ενημερώσουν τα κορίτσια και τα αγόρια που ήδη έχουν κάνει την επέμβαση.
Εγώ μόνο θα σου πω ότι έχω κλείσει ραντεβού για τις 14/12.
Αναλυτικά θα γράψω μετά.
Καλησπέρα Georgia νομίζω οτι βρισκόμαστε στην ίδια φάση του πριν την επέμβαση
ναι έχεις δίκιο.
Εγω προσωπικά έχω προσπαθήσει πολλές φορές με δίαιτες και τελικά καταλήγω στα ίδια.
Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ενδεχόμενο της επέμβασης, αλλά ποτέ δε το έβλεπα σοβαρά. Εδω απέκτησα κουράγιο και σιγουριά.
Είμαι 85 (παίζω και 87) κιλά και πρέπει να είμαι 55-60.
για μενα πρέπει να φύγουν 40 κιλά τουλάχιστον, αλλα το πήρα απόφαση
εσύ έχεις μιλήσει καθόλου με το γιατρό?
εχω αποφασίσει να πάω στον σκρεκα αυτό τον μηνα
Δηλαδή το Δεκέμβριο και εσύ!
Αντε με το καλό. Εχεις καμία ασφάλεια?
Γνωρίζεις τίποτα με τι καλύψεις προσφέρουν κτλ κτλ?
Το πότε θα γίνει η επέμβαση μετά την πρώη συνάντηση με το γιατρό, εξαρτάται από την ασφάλεια και πότε θα δώσει έγκριση, πότε θα γίνουν οι εξετάσεις που θα ζητήσει ο γιατρός και φυσικά πότε θα έχει κενό.
Αλλά δεν έχει μεγάλη αναμονή. Εγώ τέλη Ιουλίου πήρα έγκριση απ το ΙΚΑ και μου έδωσαν ημερομηνία 10/9 μιας και τον Αύγουστο δεν είχε χειρουργεία.Τελικά την έκανα 4/9 και ήμουν νομίζω το πρώτο χειρουργείο του γιατρού μετά τις διακοπές.
Όταν θα κλείσεις ραντεβού για ενημέρωση, ρώτα, στο περίπου πότε θα μπορείς να την κάνεις.
Αληθεια, ποια επέμβαση σκέφτεσαι να κάνεις; Εγώ έκανα sleeve.
sleeve χωρίς γαστρεκτομή.
Δεν έχω δει κανέναν με ασφάλεια δημοσίου? Για το ΙΚΑ ακουσα. Εγώ έχω δημόσιο και ιδιωτική (ASPIS), την οποία είμαι στο στάδιο μεταφοράς συμβολαίου.
Ωστόσο πρέπει να μου πει και ο γιατρός γιατί δεν ξέρω κατά πόσο τα κιλά που θέλω να χάσω δικαιολογούν την επέμβαση.
Είμαι ύψος 1,60. βάρος 85 κιλά και ΔΜΣ 35 (34,9).
Βέβαια αυτά τα κιλά τα έχω τα τελευταία 5 χρόνια (είχα και παραπανω).
Δεν ξέρω. Από τη στιγμή που το αποφάσισα και έκλεισα το ραντεβού έχω ηρεμήσει και πραγματικά νοιώθω ότι θα στεναχωρηθώ αν δεν κάνω την επέμβαση..
Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά ετσι αισθάνομαι
είμαι στο ταμείο Τραπεζουπαλλήλων και ING αλά δεν ξέρω αν καλύπτουν κάτι, γνωρίζει κανείς?
Αλίκη καλησπέρα. Δεν έχω ιδέα. Η λογίστρια όμως του Σκρέκα θα το γνωρίζει σίγουρα.
Έχεις δίκιο, σ΄ ευχαριστώ!
Πως να τα πήγε ο Δημήτρης άραγε με την επέμβαση; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να έχουμε νέα του σύντομα.Αν μας διαβάζεις φίλε Δημήτρη,δώσε το στίγμα σου.
Ειναι πολυ καλα
μιλησα χθες μαζι του στο ινερνετ! ειναι σπιτι του και ολα καλα :)
δεν εχει καμαι ενοχληση και πινει πολυ πολυ νερο :)
Αχ ναι παιδιά, μίλησα κι εγώ με το Δημήτρη στο ιντερνετ. Τις πρώτες μέρες πονούσε λιγάκι αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα και κάθε μέρα που περνάει νιώθει ακόμη πιο καλά!
Ολα καλά θα πάνε, θα χάνει γρήγορα κιλάκια (και σαν άντρας φυσικά με πιο γρήγορο ρυθμό )
χανεις τα κιλα χωρις να το καταλαβεις..
εγω πλεον εχω ξεχασει τη λεξη διαιτα και διαιτολογιο..
τρωω απο οτι υπαρχει στο μεσημεριανο.. και οχι να σκεφτομαι οτι σημερα πρεπει να φαω ψητο κοτοπουλο με σαλατα και τελος..
απλως οι ποσοτητες ειναι πολυ μικρες..
εχασα αυτα τα κιλα μεχρι τωρα χωρις γυμναστικη... μονο με λιγο λατιν χορο..
τωρα που λεω να ξεκινησω και γυμανστηριο πιστευω πως θα φευγουν ακομη πιο ανετα!
Αχ Ζωήτσα κι εγώ περιμένω να φτάσω τα 105 περίπου για να αρχίσω πάλι να χορεύω latin!!! Σε ζηλεύω! Και τώρα στα 114 περίπου μπορώ να χορέψω, αλλά ντρέπομαι ακόμη.Επίσης θέλω να βάλω και τα παπούτσια του χορού!Quote:
Originally posted by zwhtsa
χανεις τα κιλα χωρις να το καταλαβεις..
εγω πλεον εχω ξεχασει τη λεξη διαιτα και διαιτολογιο..
τρωω απο οτι υπαρχει στο μεσημεριανο.. και οχι να σκεφτομαι οτι σημερα πρεπει να φαω ψητο κοτοπουλο με σαλατα και τελος..
απλως οι ποσοτητες ειναι πολυ μικρες..
εχασα αυτα τα κιλα μεχρι τωρα χωρις γυμναστικη... μονο με λιγο λατιν χορο..
τωρα που λεω να ξεκινησω και γυμανστηριο πιστευω πως θα φευγουν ακομη πιο ανετα!
Μπράβο σας κορίτσια. Το 2010 θα σας βρει πια ανανεωμένες. Αντε να παίρνουμε και εμείς σειρά.
Μπράβο στον Δημήτρη. ʼντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες και υπόλοιποι!
εδω ειμαι
δηλωνω παρουσια
παραμενω στα κιλα
αλλα τωρα πια θελει προσοχη να μην παρασυρομαι
το στομαχι εχει αποκτησει μια αλφα χορητικοτητα
θελω να παω να κανω ενα τσεκ
εχουν περασει 10 μηνες απο το χειρουργειο
και ειμαι καλα τα ψυχολογικα θελουν προσοχη να μην μας ριχνουν παλι στο ψυγειο
Γειά σου,βρε Τζενάρα με τα ωραία σου!Έτσι σε θέλω πάντα να σε διαβάζω!
Σε καλή ψυχολογική κατάσταση,πέρα από τη σωματική,που έχεις ήδη κατακτήσει!
Να μπαίνεις να μας τα λες τα νέα σου πού και πού...Μη χανόμαστε!Να σε προσέχεις!
Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Αλήθεια,ο Μητσάρας πού χάθηκε;Έτσι που έχανε 10-10 τα κιλά ανά μήνα,
φαντάζομαι πού θα έχει φτάσει τώρα,τόσους μήνες μετά...Ελπίζω να είσαι καλά,παλικάρι!
Δημήτρη,καλή συνέχεια στην καλή σου ανάρρωση!Σε περιμένουμε να μας τα πεις κι ο ίδιος!
δοξα το Θεο ειμαι καλα Ναταλακι
μπαινω που και που αλλα δεν εγραψα τιποτα
σας διαβαζω ομως
και βλεπω οτι πολυς κοσμος το πηρε αποφαση
μακαρι να ναι μεχρι εδω το βασανο μας
περαστικα μας παιδια
κι απο δω και περα εγκρατεια
Quote:
Originally posted by τζενη
εδω ειμαι
δηλωνω παρουσια
παραμενω στα κιλα
αλλα τωρα πια θελει προσοχη να μην παρασυρομαι
το στομαχι εχει αποκτησει μια αλφα χορητικοτητα
θελω να παω να κανω ενα τσεκ
εχουν περασει 10 μηνες απο το χειρουργειο
και ειμαι καλα τα ψυχολογικα θελουν προσοχη να μην μας ριχνουν παλι στο ψυγειο
Μπράβο Τζένη. Είμαι ακριβώς όπως ήσουνα εσύ πριν 10 μήνες.!!!
Ευχομαι να είσαι πάντα ετσι. Φαντάζομαι πως θα αισθάνεσαι τώρα, που έπιασες το στοχο σου.
Εγω ποτέ δεν εχω υπάρξει τόσα λίγα κιλά. Το χαμηλότερο που ειχα παει θυμάμαι είναι 70 πριν 6 χρονια περίπου.
Τότε όμως γυμναζόμουνα και φαινόμουνα για 65, τωρα τα δείχνω τα κιλά που κουβαλάω.
την Κυριακή κατεβαίνω Αθήνα και τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον Σκρέκα.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μετα πάω Κορώνη και εκεί δεν έχω internet. Πως θα μπω να σας δω ?
Θα τρεχω στις καφετεριες μου φαίνεται..
Προχτές ζυγίστηκα και με έδειξε 89 κιλά.
Το τελευταίο δίμηνο ολο και ανεβαίνω. απο 85 που νόμιζα πήγα 89.
μην ανησυχεις ειναι που αισθανεσαι ελευθερη απο τη πιεση της διαιτας
κι εγω το χα παθει πριν το χειρουργειο
δεν πειραζει
το καλοκαιρι θα σαι αγνωριστη
να δειτε σχολια του συζηγου
< μια σφαλιαρα ανθρωπος εχεις γινει>
<τωρα σε σηκωνω με το ενα δαχτιλο>
και αλλα πολλα
πολυ μου αρεσει που του αρεσει
Εμένα ο σύζυγός μου είναι κανονικός και αρκετά γυμνασμένος.
Νοιώθω άσχημα που έχω αφήσει τον εαυτό μου. οταν με γνώρισε ειχα τα κιλάκια μου δεν μπορώ να
πω, αλλά ήμουνα αρκετά γυμνασμένη. Απο τη γέννα και μετα έχω ξεφύγει.
Η αλήθεια είναι πως δε με πιέζει, αλλά θέλω και εγω να μου κάνει τέτοια σχολια.
Βεβαια το σημαντικότερο είναι ό,τι κάνουμε να το κάνουμε για εμάς και για το δικό μας καλό, αλλά τέτοια ανανέωση ..
Μπράβο Τζέννη
Τζεναρα μου!!!!
τι κανεις βρε θηριο????
πολύ πολύ καλημέρα. και ναι χτες επισκέφτηκα και εγω τον Κο Σκρέκα και έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη,
Και ναι ήμουνα πολύ πολύ τυχερή γιατί γνώρισα την Τζένη, η οποία είναι μία κούκλα.
Παιδιά είναι φοβερή, δε φαίνεται ότι έχει χάσει 30 κιλά. Φαίνεται σα μια αδύνατη κοπελιτσά 20 χρονών. Φοβερό.
Το σημαντικότερο είναι ότι ειναι γερή, ανεβασμένη ψυχολογικά και γεμάτη ενέργεια. Μπράβο.
Λοιπόν μου τα εξήγησε και εμένα ο γιατρός. Και πρώτα ο Θεός με τον καινούριο χρόνο, υπολογίζω αρχές Φεβρουαρίου να την κάνω και εγω.
Επειδή δεν ξέρω τώρα ποτε θα μου δωθεί ξανα η δυνατότητα για internet ευχομαι απο τωρα σε όλους και όλες καλές γιορτες και καλή χρονιά.
γεωργια μου χαιρομαι που βρηκες το δρομος σου, αυτος ο Σκρεκας πια καμμια μας δεν θα αφησει.
καλα χριστουγεννα και με το καλο να γυρισεις............
NEA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:
21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΟΛΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ
15/12/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ....... 63 ΚΙΛΑ !!!!!!
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ ? ? ? ? ?
Quote:
Originally posted by mitsaras
NEA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:
21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΟΛΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ
15/12/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ....... 63 ΚΙΛΑ !!!!!!
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ ? ? ? ? ?
Μόνο καλό; Το ρωτάς;
Σε 9 μήνες και να χάσεις τόσα πολλά και ειδικά με πτύχωση; Εσύ ξεπέρασες και την απώλεια της sleeve!!! βάσει στατιστικών πάντα.
Μπράβο σου και καλή συνέχεια.
Αληθεια, στα πόσα κιλά την έκανες; Ποσα ακομα θέλεις να χάσεις και πόσα λέει ο γιατρός ότι θα χάσεις;
μπραβο στη τζενη κ στο μητσαρα...γεωργια πως σου φανηκε ο σκρεκας??? συναντηθηκα κ γω μαζι του κ καναμε μια κουβεντουλα φιλικη θα ελεγα :) μου εγινε πολυ συμπαθεις κ μου φανηκε πολυ αξιοπιστος...νιωθω πως αν αποτυχω κ τελικα παρω την αποφαση θα τον εμπιστευτω...
α ρε μητσαρα , μας τρελαινεις καθε φορα με τις ανταποκρισεις σου,
αλεξανδρα μου, αφησε το πολυ πισω στο μυαλο σου ομως προσπαθησε μονη σου και να δεις που θα τα καταφερεις............