Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα! Μέχρι 15 Μαρτίου 2013 δε θα παρεκλίνω καθόλου από το πρόγραμμα μου (dietup) το οποίο θα το αλλάζω ακόμα και τελευταία στιγμή, αρκεί να επιλέξω από τις επιλογές που δίνει και να μη παρρεκλίνω στο ελάχιστο!
Lineal σήμερα έχω ξεμείνει από τα πάντα, δεν πρόλαβα να πάω σουπερ, κοιμόμασταν, είχαμε δύσκλο βράδυ πάλι. Οπότε πάτησα στεναχωρημένη το πρόγραμμα, λέω σιγά μην έχει κάτι να φάω τώρα, κι όμως είχε! Εχει τα παντα απιστευτο. Θα αλλαξω ομως και το μεσημεριανο γευμα αναλογα τι θα βρω στην πεθερα μου, γιατι θα μαγειρεψω μονο για το παιδι σημερα, εχει αερα και χωρις απορροφητηρα μου βαζει ολο τον αερα μεσα και θα βρωμισει το σπιτι :grind:
Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, πχ τώρα εγώ που άλλαξα το πρωινό, όταν θα πάω να αλλάξω το μεσημεριανό (και αφήσω όλα τα άλλα γεύματα ίδια), θα το λάβει υπόψη του ότι κάνω αλλαγές? Εννοώ εσύ πχ έχεις τσεκάρει ότι αλλάζουν οι επιλογές που σου βγάζει ανάλογα το υπόλοιπο μενού σου? (έτσι λέει πάντως)
μη φοβασαι,αλλαξε οτι θελεις αφοβα,αυτο σου βγαζει τις επιλογες σου χωρις να πειραζει αν αλλαξεις αργοτερα κατι