Εγώ να πω κάτι άσχετο.. Να κοιμηθώ ή να διαβάσω; χαχαχ
Printable View
Καλημέρα.....!!!! σήμερα ξύπνησα με έντονη αδυναμία χερι -ποδι και μόλις πηγα να σηκωθώ δεν μπορούσα να περπατήσω... αρχισε μετα να μουδιάζει και η γλώσσα μου εκεί με αποτελιωσε έντελως... κρατησε ελάχιστα δευτερόλεπτα η λεπτά ουτε καν θύμαμαι απλά τρομαξα υπερβολικά εκινει την ώρα ακομα δεν εχω συνέλθει τελείως.... δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθα δεν μπορω να ξεχωρίσω αν αυτό ειναι κριση πανικού γιατί γενικα κρίση πανικού εχω να πάθω πολλα χρόνια... απλα τον τελευταίο καιρό έχω φόβο οτι κατι θα πάθω και ολο αυτο μου εχει βγάλει μαλλον ψυχοσωματικά συμπτώματα... σε νευρολογο που ειχα παει πάντως μου είπε οτι δεν θα πάθω τπτ βλέποντας μια μαγνητική τομογραφία που ειχα κανει 2 χρόνια πριν... δεν επερνα τοτε κανένα φάρμακο μετα άρχισα τα Xanax και πραγματικά μονο που τα περνώ μακροχρόνια φοβάμαι πολυ.... δεν μπορώ να τα κόψω.... άρχισα να σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετα το σημερινό να πάρω απο μόνος μου τα αντικαταθλιπτικά που επερνα παλιά... γιατί αυτο το brintellix με χάλασε πολυ και είχα ναυτία και ταση προς εμετό... θέλω να δω με το cipralex μίας και αυτο το επερνα 8 χρόνια και με ειχε βοηθήσει να ειμαι καλα... εχω ακομα αρκετά κουτιά απο το φάρμακο τα οποία δεν έχουν λήξη.. αν μιλήσω με τον γιατρό μου δεν θα συμφωνήσει να πάρω αντικαταθλιπτικά αφού λέει οτι με το Xanax είμαι οκ αλλά σοβαρά οσο δυνατός και αν είμαι και το ρίχνω στην τρέλα η κατάσταση προχώρησε πολύ άσχημα δεν είναι λύση να περνώ Xanax κάθε 5 ώρες... γιατί περίπου τοσο κρατάει η δραση του και δεν νε πιάνει πλέον καλα και μάλλον αυτη είναι η αιτία του ανχους... αυτά τα φάρμακα της κατηγορίας βενζοδιαζεπίνες ειναι καταστροφή.... σου έρχεται το ανχος 30 φορές χειρότερο στο τέλος.....
Εμ δεν φταίει αυτο... Τα αντικαταθλιπτικά δεν προλαβενουν μεσα σε 3 μερες να συγκεντρωθούν στο αίμα πιο πιθανών ειναι να ειναι κάποια παρενέργεια απο την μακροχρόνια χρηση του xanax
Γνωρίζω πολυ καλα τι κανω με τα φαρμακα φαρμακευτική εχω σπουδάσει κατι λιγο να μην ξερω και εγω; :p
Εχω ενοειτε και επικοινωνία με γιατρούς και αν δεν γνωρίζω κατι θα με καθοδηγήσουν κατάλληλα...
Απλα για το xanax δεν είμαι δυνατός για να το κόψω.... Ομως δεν τα παρατάω τόσο εύκολα... Θα βγω απο αυτη την κατάσταση και σε 2 μηνες θα είμαι καλά....
Χθές μόλις αρχισα το cipralex στα 5mg το περνώ βραδυ αυτο το αντικαταθλιπτικό γιατι μου φέρνει ύπνο.... Σήμερα ενημέρωσα και τον γιατρό και ειπε να το παρω σε αυτη την δοσολογια σε σταγόνες οπως και έκανα αυτο το φαρμακο με ειχε σώσει πραγματικά 8 χρόνια 2 χρονια χωρίς αυτο ήμουνα λίγο χειρότερα αλλα η αλήθεια ειναι οτι παλια ήμουνα πολύ χειρότερα... Μιλαμε ειχα καθε μέρα ημικρανίες και ζαλάδες και καθημερινά κρίσης πανικού... Πλέον η κρίσης πανικου ειναι σπάνιες εως καθόλου...
Παρασκευή... Εντωμεταξύ ξάπλωσα γύρω στις 2 και γύρω στις 11παρα με πήρε μια φίλη μου γιατί μόλις είχε τελειώσει με το μάθημα και σκεφτόταν να περάσει από το δωμάτιο μου αλλά εγώ κοιμόμουν και αντί να πω να ξυπνήσω ξανά κοιμήθηκα μέχρι τις 12 πάρα...... Για τα γέλια είμαι :-P ^_^
ειμαι σιγουρος οτι εχω ΣΚΠ..... σημερα πηγα να ανεβω μια σκαλα και ξαφνικα επεσα...... επισης ολη μερα καιει η γλωσσα μου και ειναι μουδιασμενη...... δεν εχω καν γευση........
επισης και το δεξι μου χερι ειναι αδυναμο.... δεν μπορω να κουνησω καλα το χερι μου.... με το ζορι κραταω το mouse στο pc......
δεν ειναι ανχος αυτο.....
για να μην σκευτομαι ολη μερα σημερα ειμαι με xanax..........
Ρε συ όχι μη σκέφτεσαι τέτοια.. Πήγαινε σ ένα γιατρό αρχικά, (δεν ξέρω τι ειδικοτητας) κ σκέψου μήπως φταίει κ το ζαναξ.. Μια φίλη μ είχε πάρει κ την άλλη μέρα έπεσε στη σκάλα κ έσπασε το χέρι της
θεωρώ πως δεν είναι το άγχος καθ'εαυτό που σε ταλαιπωρεί καθώς οι αρνητικές σου σκέψεις είναι δείγματα άλλων προβλημάτων που ίσως χρειάζονται αντιμετώπιση από ψυχίατρο ή και σε συνδυασμό με ψυχολόγο.
Το άγχος δεν είναι αυτό που σε κάνει να έχεις αρνητισμό μέσα σου.Άρα το xanax θα σου είναι μόνο μια προσωρινή λύση που θα πρέπει μάλλον να την παίρνεις για πάντα έτσι όπως πάει εκτός αν επισκεφθείς κάποιον ειδικό και σε καθοδηγήσει σωστά.Εγώ έπεσα σε κατάθλιψη ήπιας προς μέτριας μορφής όταν ήμουν 17(πλέον 24 και ακόμη υποφέρω σε λίγο μικρότερο βαθμό απ'ότι πριν 3-4 χρόνια,μετά από δύο άσχημα χρόνια για εμένα έπεσα στη μείζονα καταθλιπτική διαταραχή χωρίς να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα αλλά είναι το χειρότερο απ'όλα ελάχιστοι καταθλιπτικοί εδώ μέσα θεωρώ πως έχουν περάσει από τον αργό θάνατο που λέγεται μείζονα κατάθλιψη όπως εγώ γιατί μιλάω με πολλούς τα συμπτώματα τους είναι ναι μεν καταθλιπτικά όμως καμία σχέση με την ασθένεια που προανέφερα.Κάποιος είχε πει στον Stephen Ilardi καθηγητή ψυχολογίας στην Αμερική πως είχε περάσει από αυτήν την ασθένεια και τώρα είναι καλά,όμως τώρα έχει καρκίνο (και θα έλεγε κανείς μακράν χειρότερο απ'ότι προβλήματα περνούσε πριν) και όμως απάντησε ο ασθενής αυτός ότι έχω καρκίνο κάνω θεραπείες το μέλλον είναι αβέβαιο αν θα ζήσω μπορώ όμως να βγω έξω να μιλήσω με φίλους να κάνω μια βόλτα να πιω ένα ποτό ή καφέ να ζήσω και το τελευταίο δευτερόλεπτο της σύντομης εναπομείνουσας του ζωής και παρολαυτα υπάρχει η Ελπίδα ότι θα μπορέσω να καταφέρω να βγω νικητής όμως πριν όταν είχα μείζονα καταθλιπτική διαταραχή ήμουν ήδη νεκρός. Φτάνει όμως με τις ιστορίες μου.:)
Το θέμα είναι να βρει κάποιος ειδικός τα συμπτώματά σου και να αντιμετωπίσετε μαζί γιατί μόνη σου..δύσκολα τα πράγματα
με την κάνναβη ξεπέρασα εντελώς της κρισης πανικού.... και δεν το πίστευε κανενας γιατρός... μου λένε ιδεα σου ειναι κλπ...
εγώ όμως αυτο που κατάλαβα ειναι οτι κάνει θαύματα.... καλύτερα και απο xanax.... σε εμένα τουλάχιστον....
δεν ειναι σε όλους το ίδιο...
Εσύ Άκη φαντάζομαι 1098 μηνύματα τα 1000 θα είναι για την κάνναβη και το cbd,δεν ξέρω αν δουλεύεις για αυτούς ή αν όχι θα σε προτείνω εγώ.. :D
Παρεμπιπτόντως πήρα από εξωτερικό Ευρώπη από αξιόπιστη πηγή online 4 μπουκαλάκια e-liquid των 10ml με την υψηλή περιεκτικότητα.
'Άντε να δούμε αν θα με βοηθήσουν καθόλου και θα σε ευγνωμονώ ή όχι χεχε :cool:
Τα έσταξα καλά παρολαυτά για να τα αγοράσω..δεν είναι καθόλου οικονομικό το cbd
χαχαχα οχι ρε συ... δεν έχω καμια σχέση ούτε δουλεύω για καμια εταιρία... εγώ στο forum είμαι μέλος από το 2016 όπως είδες... μπήκα να πω και εγώ τα θέματα μου.... και εγώ ασθενής είμαι κλασσικά με άγχος..... :P πάντα μου άρεσε να ψάχνω εναλλακτικές θεραπειες πέρα από τα φάρμακα.... απλά στην περίπτωση μου η κάνναβη με έσωσε.... και επειδή είμαι και από Kαναδά... όπου είναι νόμιμη και η thc... πέρα από το cbd... έχω δοκιμάσει διαφορα αλλα έχω κάνει και θεραπεία σε κλινική κάνναβης.....
πηρες e-liquid για χρηση σε ηλ/τσιγαρο? να ξερεις αυτα ειναι για χαλαρωση περισσοτερο... και οχι για θεραπεια... εγω περνω online της harmony... με χαλαρωνει αρκετα... και με βοηθαει στο ανχος.... περνω το 600mg... και ναι ειναι πανακριβο η αληθεια ειναι........
να σου πω ότι προτείνεται η χρήση σε pod και κατά προτίμηση με κεραμική αντίσταση....
πρόσεχε με της δοσολογίες μην κανεις πολύ... ξεκινάς σιγά σιγά... μπορεί να μην νιώσεις την ίδια στιγμή κάτι αλλα να σε πιάσει μετά από λίγο...
ελπίζω να σε βοηθήσει φιλε μου.... δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις... αλλα καλο θα ήταν να κοιτάξεις αργότερα για κάποιο έλαιο...