Ολα παγιδεσ για ολουσ ειναι
Printable View
Ολα παγιδεσ για ολουσ ειναι
Καμιά εξελιξη?
Εχω αναλυσει τα παντα βασει δεδομενων. Ειμαι ανθρωπος που ψαχνει τη λεπτομερεια. Το οτι εμπλουτιζω την αποψη μου ή και οτι την αλλαζω τελειως οφειλεται στο οτι δεν ειμαι δογματικος, ουτε προκατελλειμενος. Πολυ θα ηθελα να με πεισετε οτι εχω αδικο γιατι θα αντιμετωπιζα και την δικη μου ζωη με μεγαλυτερη αισιοδοξια, αλλα δυστυχως απεκτησα τον κυνισμο του ανθρωπου που ανεβηκε σε μια κορυφη και αντικρυσε την αληθεια.
Δεν απέκτησες κυνισμό και δεν είσαι στην κορυφή. Είσαι στον πάτο και ότι δεν φτάνεις τα κάνεις κρεμαστάρια.
Έχει να κάνει με το τι οφείλεις στον εαυτό σου, όχι στον άλλον. Και με αυτό που λέγαμε περί μεριδίου ευθύνης. Μου ακούγεται φυγόπονο να κάνω σαν να μη συνέβη κάτι επειδή κι εγώ μπορεί κάπου να έκανα λάθος και να χειρίστηκα κάποιες καταστάσεις λάθος. Έτσι το βλέπω. Οφείλω να μιλήσω και να ξεκαθαρίσω τα πράγματα πρώτα από όλα για να τα ακούσω εγώ, για να με πείσω ότι οι αποφάσεις μου είναι οριστικές και να συνειδητοποιήσω και να επεξεργαστώ ώριμα το τι συνέβη. Να κλείσω αυτό το κεφάλαιο τακτοποιημένα χωρίς εκκρεμότητες. Και να δείξω κι ότι είμαι εντάξει με την απόφασή μου κι είναι οριστική. Πρώτα από όλα σε εμένα, όχι σε αυτόν. Κι ας αισθάνομαι άσχημα ή μου φαίνεται δύσκολο εκείνη τη στιγμή. Η ζωή και οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν και δυσκολίες, αλλά όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Με το να παίζεις κρυφτό ή να υπεκφεύγεις, ούτε ωριμάζεις, ούτε ατσαλώνεσαι σαν χαρακτήρας ούτε τίποτα. Άποψή μου.
Τελικα λυθηκε το θεμα
Οριστικά όχι απλά έχω πάρει κάποια απόφαση και προσπαθώ να δω πότε θ το ληξω και με ποιον τρόπο. Αμφιταλαντευομαι ανάμεσα στο ξεκάθαρο και στην απλή εξαφανιση. Μου άρεσε και η άποψη της Σονιας σχετικά με το τι οφείλω στον εαυτό μου
Αντε αποφασισε κ πεσ μασ εχουμε αγωνια
σεβαστη η αποψη σου.
εγω θεωρω οτι ο,τι οφειλεις στον εαυτο σου, το λες και το τηρεις απεναντι στον ε αυτο σου.
οταν εχεις ασχοληθει με καποιον που παιζει με τους ανθρωπους κατα πως τον βολευει, δεν εχεις καμια υποχρεωση να τον συμπεριλαβεις στο τι θα πεις στον εαυτο σου και στις αποφασεις σου.
ο μονος λογος που ειναι καλυτερο το ξεκαθαρισμα, ειναι για να αποτελει μια δεσμευση για σενα, αν νοιωθεις αδυναμος.
αν δηλαδη φοβασαι οτι η εξαφανιση σου, σου δινει κι ενα περιθωριο να επανεμφανιστεις αν μετανοιωσεις, καλυτερα να μιλησεις, ωστε να μην εχεις το περιθωριο να κανεις πισω.
δεν νομιζω οτι της ειναι πιο ευκολη η εξαφανιση την δεδομενη στιγμη. ισα-ισα το πιο ευκολο ειναι η συζητηση, γιατι η καψουρα της την σπρωχνει στο να τον συναντησει, εστω κι αν ειναι για ενα ξεκαθαρισμα.
η εξαφανιση θα της ειναι πιο οδυνηρη, γιατι ακομα και τωρα, στο βαθος εχει μαι μικρη ελπιδα οτι θα μπορουσαν αν ηθελε εκεινος, τα πραγματα να γινουν καλα για εκεινην..
Κοριτσακι μου για εμενα το πιο σωστο ειναι να ξεκαθαρισεις την θεση σου απεναντι του .
Δεν ειναι ωραιο να εξαφανιζομαστε απο τις ζωες των ανθρωπων οπως και αν μας φερθηκαν ......Ισως με αυτο τον τροπο αφεινουμε στον αλλον εστω μια μικρη ελπιδα οτι μπορει να γυρισεις....
Οπως και αν μας εχει συμπεριφερθει, οφειλουμε εμεις πρωτα στον ευατο μας για να νοιωθουμε καλα, να του πουμε τον λογο που θελουμε να διακοψουμε μια σχεση οποια ηταν αυτη ..
Ετσι και εμεις δεν θα ταλαντευομαστε στο αν θα γυρισουμε ή οχι καποια στιγμη αφου ολα θα ειναι μετεωρα με την εξαφανισει μας ,αλλα και ο αλλος σταματαει να ελπιζει και το παίρνει αποφασει και παει παρακατω....
Αν τωρα εσυ πιστευεις οτι δεν αντεχεις για μια τελευταια συζητηση τοτε προτιμοτερο οπως και στο ειπα ειναι απο το τηλεφωνο ...αρκε οταν θα του μιλησεις να εισαι ξεκαθαρη και αποφασιστικη και να του ζητησεις μονο να σε ακουσει......
Εγω τουλαχιστον το να εξαφανιζεται καποιος που εχω μοιραστει εστω και λιγο κατι μαζι του δεν το θεωρω σωστο και δεν θα το εκανα ποτε ..
ειναι σαν να ακυρωνω τον ιδιο μου τον ευατο ....καλος ή κακος καποιες επιλογες μας δεν εχουν τα επιθυμητα αποτελεσματα ,αυτο δεν συμμαινει οτι εξαφανιζομαστε ..
ειμαστε εκει ξεκαθαριζουμε την θεση μας και ειμαστε ετοιμοι να επομιστουμε τις συνέπειες ...
Τις εξαφανισεις ας τις αφειουμε γι αυτους που ντρεπονται για τις πραξεις τους ......
Ξερω οτι πολλοι δεν θα συμφωνησουν αλλα δεν με απασχολει καθολου ...το εχω πει πολλες φορες ο καθενας πρατει οπως νομιζει σωστα ωστε να μπορει μετα να τα εχει πρωτα καλα με τον ευατο του και μετα με ολους τους αλλους....
Με ανθρωπους που εχεις μοιραστει την ψυχη σου και πολυ περισσοτερο το κορμι σου συζητας και ξεκαθαριζεις ...
οτιδηποτε χρειαστεις εδω ειμαι καλο μου!
To ξέρω και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά ο καθένας σας έχει δυνατά επιχειρήματα και δεν ξέρω τι να αποφασίσω
Αυτό σίγουρα
Οφείλεις πάντως να τον απομυθοποιήσεις
Μιλάμε για άλλο άτομο, καμία σχέση
Κανεισ 2-3 δουλειεσ η μια ειναι τσομπανοσ η αλλη ειναι για την πολη απο οταν ηταν στρατιωτησ τον εκτιμησαν και τον βαζουν να κανει διαφορα δουλευε απο 10 χρονων ειναι ο μονοσ 40 χρονων δηλαδη νεοσ με 30 χρονια εμπειρια δηλαδη παλιοσ
Εχει βρει ολοκληρωμενο συστημα διαχειρισησ ελιων κλαδεμα ραντισμα μαζεμα στα 20 μετα φοιτητησ κατι πατεντεσ στα ηλεκτρονικα για να γινονται οι δουλειεσ ασ πουμε πωσ κλεβει μια ηλεκτρονικη ζυγαρια τα εδωσε στο πανεπιστημιο κ συνεχισαν οι συμφοιτητεσ του στα αυτοκινητα επισησ κατι σχεδια για πορτεσ αυτα πανω κατω 30 χρονια εμπειριασ ηταν κατι σαν παιδι θαυμα
Ναι αλλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μου αυτό
Το 97 98 το πολυ 2000
Χαχαχα ναι σας γνωρίζω σιγά σιγά
Καλά είμαι, ευχαριστώ πολύ, δεν έχουμε κάποια εξέλιξη
Γιατί ρε κορίτσια κάνετε σχέσεις με τόσο μεγαλύτερους άνδρες? Δηλαδή τι να πω τώρα σε αυτό? Όλες το ίδιο περνάτε, και όλες μυαλό δεν βάζετε. Εε σε πιάνει μια αηδία.
Νέο κορίτσι, μπορεί να είναι με ένα νέο παλληκάρι (όχι συνομήλικο ντε και καλά, αλλά κοντά στην ηλικία) και να περάσετε ζωή και κότα. Αντ' αυτού, επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο συναισθηματικά ασταθή, που κεράτωνε την κοπέλα του (και θα κερατώνει κι εσένα) και δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι σοβαρό μαζί σου.
Αν έχεις υπομονή, τι να πω, κάτσε. Στην θέση σου θα έφευγα τρέχοντας. Μπράβο πάντως που είπες την κατάσταση στο παλληκάρι που είχες και δεν τον κορόιδευες. Ήταν πολύ σωστό!
Ο σκοπός σου, λες, είναι να είσαι μαζί του με κάθε τρόπο. Δεν θέλεις δηλαδή να είσαι με έναν άνθρωπο σοβαρό, να έχει μάτια μόνο για εσένα, να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση που θα έχει και μέλλον? Τι να τον κάνεις τον άλλον αν σε παιδεύει έτσι?
H αλήθεια είναι ότι αυτό ήθελα γιατί δεν ειχα ξανανιώσει έτσι. Εντούτοις, καταλαβαίνω σιγά σιγά ότι δεν υπάρχουν προοπτικές και πλέον είμαι στη φάση που, παρόλο που με πονάει, ψάχνω τρόπο να το τελειώσω
Παλιά πίστευα πως οι 30άρηδες είναι ώριμοι, όλοι. Φτάνεις στην ηλικία που σοβαρεύεσαι. Δεν είναι έτσι όμως, και το κατάλαβα. Σήμερα ένας 25άρης μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρός από έναν 30άρη και τούμπαλι. Δεν πάει με ηλικία.
Την ηλικία την ανέφερα γιατί τα 19 από τα 30 φεύγα είναι δύο εντελώς διαφορετικές φάσεις ζωής. Να τον κάνει τι η 19άρα τον 30άρη? Μετά από 10 χρόνια θα μοιάζει σιγά σιγά στον πατέρα της. Στα 19 δεν έχεις ολοκληρώσει τον χαρακτήρα σου, δεν έχεις κατασταλάξει στο ποια είναι τα γούστα σου, θα χάσεις το ενδιαφέρον σου γρήγορα.
Είσαι 20 χρονών κορίτσι. Νέο, όμορφο, μπορείς να έχεις όποιον θέλεις. Βρες εκεί έναν μέσα στην εικοσαετία και θα περάσεις μέλι. Εννοείται με προσοχή, γιατί κυκλοφορούν μακάκες, και ορισμένοι είναι και με παράσημα.
Άσε τώρα τον 30άρη. Το μόνο καλό που σου έκανε, από τα λεγόμενά σου, είναι καλό σεξ. Ωραία, έμαθες τι σε ικανοποιεί λίγο πολύ. Κρατάμε τα καλά και προχωράμε!
Ούτε και εγώ θεωρώ ότι είναι εμπόδιο ή κακος παράγοντας η ηλικία.
Αν το θεωρείς ως επικίνδυνο παράγοντα επειδή συνήθως οι μεγαλύτεροι άνδρες με εμπειρία ξερουν πως να χειριστούν καλύτερα τις μικρότερες για να πάρουν αυτό που θέλουν...τοτε ναι.
Αλλα σε κάθε περίπτωση είναι θέμα ανθρώπου έχω δει και γάμους να γίνονται με αντρες στα 35 και κοπέλες στα 24 πχ
Η αηδια που κολλαει για εξηγησε μου για να καταλαβω ακριβως τι εννοεις γιατι δεν μου ακουστηκε και τοσο νορμαλ......
Οσο για την ηληκια ειναι τοσο ακυρα ολα αυτα που λες ....
Η ηληκια δεν παιζει κανενα ρολο στο κατα ποσο ενας ανθρωπος ειναι ωριμος αλλα τα βιωματα του....
Το αν μια κοπελα ψαχνει να βρει καποιον ωριμο και κατασταλαγμενο ειναι λογικο να τον σεαναζητα μεγαλυτερες ηλικιες ...
Βεβαια εχω γνωρισει και παιδια 22-23 χρονων που η ωριμοτητα τους ξεπερναει καθε προσδοκια ,αλλα αυτα τα παιδια ειναι ¨δουλεμενα¨απο μικρα και πλεον σπανιζουν....
Αν τωρα θελει να κανει χαβαλε και να ζησεις την ζωουλα της μεχρι καποια ηληκια φυσικα θα παει στα πιτσιρικια ....
Και το αντιθετο σε ολα αυτα...
Που θελω να καταληξω ?
οτι μια σχεση δεν βασιζεται στην διαφορα ηλικιας αλλα στα προσωπικα βιωματα του καθενος....
εκει φαινεται κατα ποσο μπορει να στηριξει ο ενας τον αλλων ......
Παιδιά το τελείωσα σήμερα
Τον αντιμετώπισα προσωπο με πρόσωπο και δε με τουμπαρε
Δεν ηθελε να σε τουμπαρει
To προσπάθησε
Και σκέψου πόσα έχουμε περάσει μαζί, πόσα έχουμε συζητήσει, τότε που έγινε αυτό τότε που έγινε το άλλο, και λίγο ακόμα χρόνο θέλω, έχεις δίκιο αλλά δε θέλω να φύγεις κ αλλα
Ακαρδη 2 μετρα παλικαρι το πληγωσεσ