Quote:
Originally posted by anwnimi
Ναι αφου το παραδέχτηκες Πάνο (Πητερ-Παν(ο)) :)
Ναιιι !!
http://rriderlausd.org/blog2/wp-cont.../peter-pan.jpg
(PETRAN Vs. Weird-Hook)
Printable View
Quote:
Originally posted by anwnimi
Ναι αφου το παραδέχτηκες Πάνο (Πητερ-Παν(ο)) :)
Ναιιι !!
http://rriderlausd.org/blog2/wp-cont.../peter-pan.jpg
(PETRAN Vs. Weird-Hook)
χαχαααα
ε όχι και hook! :)))
Ελαααααααα
εντάξει έγινα λίγο απότομη αλλά όχι και χουκ!!!
σνιφ.
Εγώ σε αυτό το ποστ είδα τον Hook προσωποποιημένο!
Μάλλον θα την πείραξε αυτό με το ποντίκι...
Πάνο θέλεις την αλήθεια?
κάπου χάνεσαι στα γραφόμενά σου.
Προσπαθώ να είμαι απότομη για να
σε συνεφέρω.
Καμιά φορά μου φαίνονται εξαιρετικά αναλυτικά και ίσως χαοτικά
και αυτό με τρομάζει.
Απο εκεί και πέρα, αυτό με το ποντικι δεν μου άρεσε,
οχι γιατί ένιωσα οτι έπεσες μέσα,
αλλά για τον τρόπο που βλέπω οτι σκέφτεσαι.
Quote:
Originally posted by weird
Πάνο θέλεις την αλήθεια?
κάπου χάνεσαι στα γραφόμενά σου.
Προσπαθώ να είμαι απότομη για να
σε συνεφέρω.
Καμιά φορά μου φαίνονται εξαιρετικά αναλυτικά και ίσως χαοτικά
και αυτό με τρομάζει.
αλλά για τον τρόπο που βλέπω οτι σκέφτεσαι.
Να πάρει...το ήξερα ότι δεν έπρεπε να βάλω ποντίκι αλλά γάτα! άλλωστε ο Skinner είχε κάνει πειράματα με όλα τα ζωάκια...
Ααα δεν πειράζει που δεν μπορείς να με καταλάβεις...άλλη μια διάνοια που δεν την καταλαβαίνουν τσσσ
τι δράμα!! Ααα θα χαθώ πάλι στις σκέψεις μου...
http://rtnl.files.wordpress.com/2007/01/thinker21.jpg
νομίζω οτι μπορώ να σε καταλάβω.
Αν και δεν θέλω να σε ακολουθήσω σε αυτόν τον εξαιρετικά αναλυτικό τρόπο.
Εξ ου και η λακωνικότητα;)
Quote:
ΟΚ! Αλλά γιατί φοβάσαι τόσο αυτόν τον αναλυτικό τρόπο? Φοβάσαι \"μην χαθεί\" η μαγεία που αισθάνεσαι?
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
ΟΚ! Αλλά γιατί φοβάσαι τόσο αυτόν τον αναλυτικό τρόπο? Φοβάσαι \"μην χαθεί\" η μαγεία που αισθάνεσαι?
οχι βρε χαζο.
Ετσι εύκολα χάνεται η μαγεία?
Ειμαι κι εγώ της ανάλυσης.
Δεν ξέρω πως να σου μεταδώσω αυτό που βλέπω.
Ωρες ώρες πιάνεσαι απο κάτι,
πχ. απο κάτι που γράφω
και το διοκγώνεις με την ανάλυση τόσο πολύ,
που αισθάνομαι οτι αν δεν βάλω μέσα την παράμετρο της λακωνικότητας, θα χαθούμε στην επικοινωνία μας.
Quote:
Quote:
Quote:
οχι βρε χαζο.
Ετσι εύκολα χάνεται η μαγεία?
Ειμαι κι εγώ της ανάλυσης.
Δεν ξέρω πως να σου μεταδώσω αυτό που βλέπω.
Ωρες ώρες πιάνεσαι απο κάτι,
πχ. απο κάτι που γράφω
και το διοκγώνεις με την ανάλυση τόσο πολύ,
που αισθάνομαι οτι αν δεν βάλω μέσα την παράμετρο της λακωνικότητας, θα χαθούμε στην επικοινωνία μας.
Δεν νομίζω να ανέλυσα κάτι συγκεκριμένο ποιο πολύ από όσο έπρεπε. Ότι ανέλυσα ήταν πάνω στο θέμα περι ψυχανάλυσης κλπ. (απλά γράφω και παραδείγματα) Δεν καταλαβαίνω που κόλλησες?
Στην χαοτική ανάλυση και τον τρόπο σκέψης σου.
Και γενικότερα δεν κόλλησα, απλά προσαρμόστηκα με τον τρόπο που έκρινα ως καταλληλότερο.
Αλήθεια εσύ πού διέκρινες τις \"σκοτεινές\" μου διαθέσεις?
e- Earth calls Πάνο.
Είμαι περίεργη να μου πείς, γιατί πέρασες στην άμυνα.
Εννοώ, πού διέκρινες την σκοτεινή μου διάθεση.
Θα φύγω έχω αρχίσει να νυστάζω, παρά την πανσέληνο..
Quote:
Στην χαοτική ανάλυση και τον τρόπο σκέψης σου.
Και γενικότερα δεν κόλλησα, απλά προσαρμόστηκα με τον τρόπο που έκρινα ως καταλληλότερο.
Αλήθεια εσύ πού διέκρινες τις \"σκοτεινές\" μου διαθέσεις?
Ναι όντως είναι χαοτική η ανάλυση αλλά αυτό που γράφω είναι απολύτος λογικό. Δηλαδή δεν γράφω ραντομ πράγματα χωρίς να καταλαβαίνω τι λέω, μάλλον δεν τα παρουσιάζω κατανοητά...τι να πω
Δεν ξέρω Weird, όντως μου φάνηκες απότομη και μπουχτισμένη, είχε μια \"dark\" αύρα το κειμενο γενικά...είσαι γενικά λίγο \"dark\" τυπάκι μου φαίνεται, αρκετά κειμενά σου έχουν κάτι το \"βαρύ\", και όταν βλέπω σπάνια να βάζεις καμια χαρούμενη φατσουλα πραγματικά χαίρομαι. Ίσως και εγώ να φαίνομαι σοβαροφανής και κουραστικός, αλλά πάντα προσπαθώ να γράφω ανάλαφρα και το ποντίκι το έβαλα για πλάκα μέσα στο κείμενο μου όπως και την υποθετική εκδοχή σου και εσύ φάνηκε να το πείρες άσχημα. Μάλλον έχουμε αντίθετες ιδιοσυγρασίες λολ. Δεν πειράζει Peace & Love!
Πάνο, δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ το βάθος, ίσως εσένα να σου κάθεται βαρύ.
Από εκεί και πέρα, πολλά εσένα σου κάθονται κάπως, όπως ο ρομαντισμός στην γραφή μου που μπορεί να εσύ το δεις εκχυδαϊσμένα. ( βλέπουμε τα πράγματα ανάλογα με την ποιότητά μας).
Μπουχτισμένη ήμουν, λόγω της ανάλυσης και του περιεχομένου. Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να σου λέω μόνο πράγματα που σου αρέσουν ( πχ ναι Πάνο δεν μπούχτησα καθόλου, η επικοινωνία μας είναι μια χαρά, δεν χάνεται στην ανάλυση), ούτε και να μην αντιδρώ όταν εκθέτεις κάποιες απόψεις που μου φαίνονται αυθαίρετες εμένα προσωπικά.
Οσο για το αν είμαι dark άσε να το κρίνουν όσοι με ξέρουν, κι αυτοί που οι αντιλήψεις μας ταιριάζουν κάπως περισσοτερο. Εσύ θεωρείς αξιολύπητους τους πνευματικούς ανθρώπους, οκ. Εγώ απλά σου λέω, γινε λίγο πιο επιφυλακτικός, αν θέλεις.
Εχουμε αντίθετες ιδιοσυγκρασίες,
αλλά σαν κάτι φορές να μην το δέχεσαι.
Και τότε, περνάς σε ύπουλες άμυνες, ξέρεις εσύ.
Τέλοσπάντων, καλό βράδυ.
Οσο για το ποντίκι τι το λές και το ξαναλες???
Ούτε καν με απασχόλησε.
Λες να κολλούσα στο ποντίκι?
Αστείο μου φαίνεται.
Quote:
Πάνο, δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ το βάθος, ίσως εσένα να σου κάθεται βαρύ.
Από εκεί και πέρα, πολλά εσένα σου κάθονται κάπως, όπως ο ρομαντισμός στην γραφή μου που μπορεί να εσύ το δεις εκχυδαϊσμένα. ( βλέπουμε τα πράγματα ανάλογα με την ποιότητά μας).
Μπουχτισμένη ήμουν, λόγω της ανάλυσης και του περιεχομένου. Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να σου λέω μόνο πράγματα που σου αρέσουν ( πχ ναι Πάνο δεν μπούχτησα καθόλου, η επικοινωνία μας είναι μια χαρά, δεν χάνεται στην ανάλυση), ούτε και να μην αντιδρώ όταν εκθέτεις κάποιες απόψεις που μου φαίνονται αυθαίρετες εμένα προσωπικά.
Οσο για το αν είμαι dark άσε να το κρίνουν όσοι με ξέρουν, κι αυτοί που οι αντιλήψεις μας ταιριάζουν κάπως περισσοτερο. Εσύ θεωρείς αξιολύπητους τους πνευματικούς ανθρώπους, οκ. Εγώ απλά σου λέω, γινε λίγο πιο επιφυλακτικός, αν θέλεις.
Τέλοσπάντων, καλό βράδυ.
Ελπίζω με το \"ποιότητα\" να εννοείς το \"ψυχολογικό στιλ/προφιλ\" και όχι την \"ποιότητα\" σαν \"καλή\", κακή\" κλπ. λολ...
Και γράφω και αυθαίρετα!! Το αυθαίρετο έγραψα!?
Και \"ύπουλες άμυνες\" λολ. Για την πλάκα λες? Την θεωρείς \"ύπουλη άμυνα\"?
Quote:
Οσο για το ποντίκι τι το λές και το ξαναλες???
Ούτε καν με απασχόλησε.
Λες να κολλούσα στο ποντίκι?
Αστείο μου φαίνεται.
Quote:
αλλά για τον τρόπο που βλέπω οτι σκέφτεσαι
H Anwnimi τι έχει να πει για όλα αυτά!? που είναι επιτέλους!? :P:P
Σου λέω απλά οτι ανάλογα με την ποιότητα που έχεις ως άνθρωπος, μέσα απο το πρίσμα αυτό βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Τώρα, το χαμηλή, εσύ το πρόσθεσες, και μάλλον, αυτό κάτι λέει. Δηλαδή, εσύ το λες για εσένα.Quote:
Quote:
Τέλοσπάντων, καλό βράδυ.
Α τώρα με λες και χαμηλής ποιότητας!!
Αν δεις στα κόκκινα γράμματά μου, θα καταλάβεις πού θεωρώ οτι αυθαιρετείς, αφού στο λέω ρητά.
Και όσο για τις ύπουλες άμυνες, θα επιμείνω, ξέρεις εσύ.
Αν και ναι, μπορείς να βάλεις μέσα και τις κατά καιρούς πλάκες σου.
Quote:
Σου λέω απλά οτι ανάλογα με την ποιότητα που έχεις ως άνθρωπος, μέσα απο το πρίσμα αυτό βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Τώρα, το χαμηλή, εσύ το πρόσθεσες, και μάλλον, αυτό κάτι λέει. Δηλαδή, εσύ το λες για εσένα.Quote:
Quote:
Τέλοσπάντων, καλό βράδυ.
Α τώρα με λες και χαμηλής ποιότητας!!
Αν δεις στα κόκκινα γράμματά μου, θα καταλάβεις πού θεωρώ οτι αυθαιρετείς, αφού στο λέω ρητά.
Και όσο για τις ύπουλες άμυνες, θα επιμείνω, ξέρεις εσύ.
Αν και ναι, μπορείς να βάλεις μέσα και τις κατά καιρούς πλάκες σου.
Ναι το κατάλαβα και το άλλαξα μετά :P
Όκ θα κοιτάξω αλλά δεν αιθαιρετώ πουθενά! Πίστεψε με δεν λέω κάτι αν δεν το έχω ψάξει πρώτα...
Και όχι δεν καταλαβαίνω ποιες είναι οι \"ύπουλες άμυνες\" για πες μου εσύ
[/quote]Quote:
αλλά για τον τρόπο που βλέπω οτι σκέφτεσαι
Αναφέρομαι εδώ στην τάση σου να εφαρμόζεις ψυχολογικά πειράματα σε υποθετικά σενάρια δια του διακικτύου, επί των γραφομένων συγκεκριμένων μελών, όπως έκανες με εμένα. Γι αυτό σου λεω, με αφορμη το πείραμα που ανέφερες με τα ποντίκια του Skinner, βλεπω πως σκέφτεσαι και δεν συμφνωνώ.
Ενα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που θεωρώ ως ύπουλες άμυνές σου, είναι το να πετάς τηλεδιαγνώσεις, όταν ζορίζεσαι, φυσικά όχι πάντα με άμεσο τρόπο.
Και αυτό υπάρχει διάχυτο στις αντιδράσεις σου, απο την αρχή της συνομιλίας .
Τώρα αν δεν έχεις συναίσθηση αυτού,
εύχομαι απλά, κάποια μέρα να αποκτήσεις.
Αν και πιστεύω οτι έχεις και μάλιστα, αρκετή.
Quote:
Ενα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που θεωρώ ως ύπουλες άμυνές σου, είναι το να πετάς τηλεδιαγνώσεις, όταν ζορίζεσαι, φυσικά όχι πάντα με άμεσο τρόπο.
Ο Skinner έβγαλε τις συμπεριφορικές αρχές (θετική ενδυνάμωση, αρνητική ενδυνάμωση κλπ.) χρησιμοποιώντας ποντίκια και απλά θύμισα την έρευνα του αστειευόμενος...που κόλλησες!?
Α μπα? Και ποια τηλεδιάγνωση έκανα σε σένα?
Την θύμησες, με αφορμή τα γραφόμενά μουQuote:
Quote:
Ο Skinner έβγαλε τις συμπεριφορικές αρχές (θετική ενδυνάμωση, αρνητική ενδυνάμωση κλπ.) χρησιμοποιώντας ποντίκια και απλά θύμισα την έρευνα του αστειευόμενος...που κόλλησες!?
και εφαρμόζοντάς την πάνω σε αυτά, παρασύρθηκες σε ένα πλήθος υποθετικών σεναρίων, για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου,
μετά τις παρατηρήσεις σου για τον τρόπο γραφής μου.
Οι οποίες παρατηρήσεις σου, δεν ήταν απλά παρατηρήσεις, αλλά συνοδευόντουσαν απο φράσεις όπως \"χαοτικά κείμενα που γράφει άτομο που βρίσκεται σε κρίση υπομανίας\".
Νομίζω μόλις σου απάντησα και στο δεύτερο ερώτημα :)
Λοιπόν ας τοποθετηθώ κι εγώ.
Πάνο βλέπεις ότι είπες κάτι που η weird το εξέλαβε ως εκχυδαϊσμό, αυτό που είπες για τα ποιήματά της.
Ειλικρινά, θα ήθελα να ρωτήσω το είπες με μειωτικό τρόπο;
Κι όσο για τα αστεία και την πλακα, γενικά μου αρέσει στους ανθρώπους πάρα πολύ το χιούμορ, μιας και εγω λίγο πολύ έτσι είμαι. Δε μου αρέσει όμως όταν θα νιώσω ότι ο άλλος το χρησιμοποιεί για να πει έμμεσα μειωτικά πράγματα για εμένα. Το θέμα είναι κατά πόσο εγώ που θα το νομίσω ισχύει και πόσο όχι. Στην έξω ζωή είναι μάλλον πιο εύκολο να το πιάσεις, ρωτώντας, παίρνοντας το feedback, εδώ πιο δύσκολο.
Οπότε εδώ θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν γράφουμε κάτι.
Όσο για το χιούμορ ως τρόπο άμυνας ναι το πιστεύω Πάνο γιατί το κάνω και εγώ. Γενικά, μερικές φορές όμως γίνεται με τρόπο όχι μόνο να προστατεύσει κάποιος τον εαυτό του αλλά και να προκαλέσει κάτι άσχημο στον άλλο.
Παιδιά είναι λεπτές οι ισορροπίες εδώ, δεν μπορούμε να ξέρουμε 100% το ύφος του άλλου και τις προθέσεις του γιατί μόνο τον διαβάζουμε, δεν τον έχουμε απέναντί μας. Τουλάχιστον ας είμαστε ειλικρινείς και να προσπαθόύμε όχι να \"νικήσουμε\" αλλά να πάρουμε και να αναπτυξουμε ο καθένας τις θέσεις του με σεβασμό προς τον άλλο.
Kαι να συμπληρώσω οτο το \"αστειευόμενος\" που συχνά χρησιμοποιείς σαν προκάλυμμα, δεν μου λέει τίποτα.
Ανώνυμη,
καταάβαίνω τα καλά κίνητρα που βρίσκονται πίσω απο την παρεμβάσή σου, ωστόσο, νομίζω οτι καλύτερο είναι να μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του.
Οτι έχω να πω στον Πάνο, του το έχω εκθέσει και περιμένω να το συζητήσουμε.
Ας μην μπλεχτούμε σε ατέρμονες συζητήσεις και οι 3 πάλι.
Θεωρώ οτι είναι καλύτερο να το λύσουμε οι 2 μας.
Συγνώμη, ελπίζω να μην με παρεξηγείς.
Quote:
Την θύμησες, με αφορμή τα γραφόμενά μουQuote:
Quote:
και εφαρμόζοντάς την πάνω σε αυτά, παρασύρθηκες σε ένα πλήθος υποθετικών σεναρίων, για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου,
μετά τις παρατηρήσεις σου για τον τρόπο γραφής μου.
Οι οποίες παρατηρήσεις σου, δεν ήταν απλά παρατηρήσεις, αλλά συνοδευόντουσαν απο φράσεις όπως \"χαοτικά κείμενα που γράφει άτομο που βρίσκεται σε κρίση υπομανίας\".
Νομίζω μόλις σου απάντησα και στο δεύτερο ερώτημα :)
Ααα κάτσε δεν πάμε καλά...θα με τρελάνεις εσύ έτσι? Θα πρέπει να ευχαιστήσω όμως γιατί μπορώ να πάρω Ι5 και να αποφύγω το στρατιωτικό!
Τι \"υποθετικά σενάρια για το τι συμβαίνει στο μυαλο σου\", έγραψα για να φέρω παράδειγμα για την γνωστικη μέθοδο-για να γίνει ποιο κατανοητό δηλαδή-πως μπορεί κάποιος ας πούμε εσύ μέσα από την εμπειρία και τις ενισχύσεις και μόνο να αλλάξει έστω και λίγο την στάση/πεποίθηση πίσω από ένα θέμα...δεν το είπα συγκεκριμένα για σένα απλά σε έφερα παράδειγμα για να γίνει ποιο κατανοητο...
\"\"χαοτικά κείμενα που γράφει άτομο που βρίσκεται σε κρίση υπομανίας\" ίσα ίσα που εσύ μόλις τώρα μου είπες ότι έγραψα χαοτικά...για να μην πούμε για τα όσα \"Ρομποτικά\" και άλλα χιλια-δυο μου έχεις πει. Τι λες? Να σε κατηγορήσω και εγώ για τηλε-διαγνώσεις? Weird είμαι γενικά πολύ χαλαρός αλλά δεν έχω ανοχή στην υποκρισία...δεν με νοιάζουν όμως αυτά τα προσωπικά που μου έχεις πει γιατί όλοι οι άνθρωποι το κάνουν λίγο-πολύ...γι\'αυτό και εγώ δεν σε έχω κατηγορήσει ποτέ για \"έμμεσες τηλεδιαγνωσεις\"... απλά μιλάω χαλαρά μαζί σου.
Απίστευτα πράγματα διαβάζω...
Πάνο, ηρέμησε.
Δεν σου γράφω κάτι με κακή διάθεση.
Quote:
Πάνο, ηρέμησε.
Δεν σου γράφω κάτι με κακή διάθεση.
Α ναι? Το ύφος σου άλλο μου δείχνει...
Αλλο εγώ κι άλλο εσύ όμως. Εσύ έχεις άλλο σύνολο ειδικών γνώσεων πάνω στο θέμα.Κι ακριβώς απο αυτήν την ιδιαιτερότητα της θέσης σου, άλλο βάρος έχει μια δική σου διάγνωση, κι άλλο μια δική μου. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν συνιστά διάγνωση ο όρος \"ρομποτ\". Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά με τον όρο \"υπομανία\".Quote:
Ααα κάτσε δεν πάμε καλά...θα με τρελάνεις εσύ έτσι? Θα πρέπει να ευχαιστήσω όμως γιατί μπορώ να πάρω Ι5 και να αποφύγω το στρατιωτικό!
Τι \"υποθετικά σενάρια για το τι συμβαίνει στο μυαλο σου\", έγραψα για να φέρω παράδειγμα για την γνωστικη μέθοδο-για να γίνει ποιο κατανοητό δηλαδή-πως μπορεί κάποιος ας πούμε εσύ μέσα από την εμπειρία και τις ενισχύσεις και μόνο να αλλάξει έστω και λίγο την στάση/πεποίθηση πίσω από ένα θέμα...δεν το είπα συγκεκριμένα για σένα απλά σε έφερα παράδειγμα για να γίνει ποιο κατανοητο...
Δεν το είπες συγκεκριμκένα για εμένα, αλλά με έφερες ως παράδειγμα, αυτό δεν είναι λίγο μπερδευτικό?
\"\"χαοτικά κείμενα που γράφει άτομο που βρίσκεται σε κρίση υπομανίας\" ίσα ίσα που εσύ μόλις τώρα μου είπες ότι έγραψα χαοτικά...για να μην πούμε για τα όσα \"Ρομποτικά\" και άλλα χιλια-δυο μου έχεις πει. Τι λες? Να σε κατηγορήσω και εγώ για τηλε-διαγνώσεις? Weird είμαι γενικά πολύ χαλαρός αλλά δεν έχω ανοχή στην υποκρισία...δεν με νιάζουν όμως αυτά τα προσωπικά που μου έχεις πει γιατί όλοι οι άνθρωποι το κάνουν λίγο-πολύ...γι\'αυτό και εγώ δεν σε έχω κατηγωρήσει για \"έμμεσες τηλεδιαγνωσεις\"... απλά μιλάω χαλαρά μαζί σου.
Οσο για το χαώδες, απο τη στιγμή που μου επισήμανες εσύ κάτι τέτοιο για πολύ μικρότερα κείμενά μου, το βρήκα λογικό να στο επισημάνω και εγώ για πολύ μεγαλύτερα δικά σου.
Τόσο απλό.
Το ύφος μου μπορεί να δείχνει ενόχληση, αλλά μην το ταυτίζεις με έλλειψη καλής διάθεσης.
Όχι, καθόλου δεν παρεξηγώ weird. Να πω την αλήθεια δε θα τοποθετούμουν τουλάχιστον σήμερα. Μα μιας και ο Πάνος με προσκαλεσε θεώρησα πως αν δεν το έκανα θα φαινόταν κάπως.Quote:
Ανώνυμη,
καταάβαίνω τα καλά κίνητρα που βρίσκονται πίσω απο την παρεμβάσή σου, ωστόσο, νομίζω οτι καλύτερο είναι να μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του.
Οτι έχω να πω στον Πάνο, του το έχω εκθέσει και περιμένω να το συζητήσουμε.
Ας μην μπλεχτούμε σε ατέρμονες συζητήσεις και οι 3 πάλι.
Θεωρώ οτι είναι καλύτερο να το λύσουμε οι 2 μας.
Συγνώμη, ελπίζω να μην με παρεξηγείς.
Ελπίζω τουλάχιστον να βοήθησα με όσα έγραψα.
Θα τοποθετηθώ για δεύτερη φορά για να μην παρεξηγηθώ για την προσπάθειά μου την τελευταία.
Πάνο σχετικά με τα περί υπομανίας και για τον τρόπο έκφρασης κάποιων θέσεών σου για το λόγο ότι καταλαμβάνεις τη θέση του ειδικού σου το είπα και εγώ πολλές φορές ότι διαφωνώ κάθετα. Όσο για τα υπόλοιπα, τα έγραψα στο προηγούμενο πόστ μου.
Quote:
Αλλο εγώ κι άλλο εσύ όμως. Εσύ έχεις άλλο σύνολο ειδικών γνώσεων πάνω στο θέμα.Κι ακριβώς απο αυτήν την ιδιαιτερότητα της θέσης σου, άλλο βάρος έχει μια δική σου διάγνωση, κι άλλο μια δική μου. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν συνιστά διάγνωση ο όρος \"ρομποτ\". Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά με τον όρο \"υπομανία\".Quote:
Δεν το είπες συγκεκριμκένα για εμένα, αλλά με έφερες ως παράδειγμα, αυτό δεν είναι λίγο μπερδευτικό?
\"\"χαοτικά κείμενα που γράφει άτομο που βρίσκεται σε κρίση υπομανίας\" ίσα ίσα που εσύ μόλις τώρα μου είπες ότι έγραψα χαοτικά...για να μην πούμε για τα όσα \"Ρομποτικά\" και άλλα χιλια-δυο μου έχεις πει. Τι λες? Να σε κατηγορήσω και εγώ για τηλε-διαγνώσεις? Weird είμαι γενικά πολύ χαλαρός αλλά δεν έχω ανοχή στην υποκρισία...δεν με νιάζουν όμως αυτά τα προσωπικά που μου έχεις πει γιατί όλοι οι άνθρωποι το κάνουν λίγο-πολύ...γι\'αυτό και εγώ δεν σε έχω κατηγωρήσει για \"έμμεσες τηλεδιαγνωσεις\"... απλά μιλάω χαλαρά μαζί σου.
Οσο για το χαώδες, απο τη στιγμή που μου επισήμανες εσύ κάτι τέτοιο για πολύ μικρότερα κείμενά μου, το βρήκα λογικό να στο επισημάνω και εγώ για πολύ μεγαλύτερα δικά σου.
Τόσο απλό.
Τι λες ρε Weird πάλι τα ίδια θα λέμε? Δεν βαριέσαι? Δεν είμαι ειδικός κατάλαβες? Το να μου βάζεις κάθε πιθανή ατάκα/πείραγμα σαν τηλεδιάγνωση είναι χαζό και μπορώ κάλλιστα να σε κατηγορήσω για το ίδιο και για άλλα τόσα που μου έχεις πει αλλα δεν το κάνω γιατί δεν θέλω να το πηγαίνω στο προσωπικό...και το \"υπομανία\" το έφερες από το άλλο θρεντ που είχαμε κάνει 500 συζητήσεις για το πως το χρησιμοποίησα μεταφορικά αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις φαίνεται...
το \"Χαοτικά\" δεν σ\'άρεσε για σένα αλλά το \"Βρήκες λογικό να το επισημάνεις για μένα\"
...οκ...παρ\'όλα αυτά δεν σε κατηγόρησα για τηλεδιάγνωση!
Και εσένα σε έφερα παράδειγμα...κατάλαβε το ότι δεν έχω καμία όρεξη να σε αναλύσω προσωπικά. Την κουβέντα την κάνω για χάρη της κουβέντας, όχι για σένα η για μένα πως το λένε!? Οι όποιες προτάσεις που παραπέμπουν σε προσωπικά,τις γράφω πάντα με χιουμοριστική και ανάλαφρη διάθεση για να χαλαρώσω την σοβαρή ατμόσφαιρα του debate και να μην καταντήσουμε ρομποτ. Έλεος Weird, έλεος!!
Πάνο, κοιταξε να δεις.
έχεις ένα πτυχίο ψυχολογίας και παραθέτεις επιστημονικά τις απόψεις σου ως ειδικός του χώρου. Από εκεί και πέρα, αναρωτιέμαι, πόσο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αυτό εδώ συνεπάγεται μια αυξημένη ανάγκη για προσοχή, όταν χρησιμοποιείς ειδικούς όρους( και δεν αναφέρομαι σε κάθε ατάκα και σε κάθε σου πείραγμα), αν και δεν μιλάς επιστημονικά αλλά απλά ως Πάνος.
Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι το χρησιμοποίησες μεταφορικά, χωρίς ωστόσο να παύω να πιστεύω ότι ήταν άστοχο.
Οσο για το χαοτικά, εμ μου κόλλησε σαν όρος και τον κράτησα. Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω τα γραπτά σου, αφού έτσι μου φάνηκαν από ένα σημείο και μετά.
Μπορεί να μην με κατηγόρησες για τηλεδιάγνωση, γιατί εγώ άλλο όρο συναφή δεν χρησιμοποίησα αλλά με είπες χουκ, ε??
Κι εγώ θέλω να την χαλαρώσω την συζήτηση.
Μου φαίνεται οτι η μεταξύ μας σύγκρουση, είναι αναπόφευκτη ωστόσο.
Τι να κάνουμε, μερικοί άνθρωποι, απλά δεν κολλάνε που λένε.
Κι ακριβώς γι αυτό, επειδή δεν κολλάμε,
και μπορεί κάλλιστα κάτι ρομαντικό που θα σου γράψω καλέ μου Πάνο να το δεις εκχυδαισμένα, δεν πιστεύω οτι έχει νόημα
ούτε να σου γράψω ένα ποίημα, ούτε να συναναστραφούμε περισσότερο.
Μιλάμε άλλες γλώσσες,
αντιλαμβανόμαστε αλλίως τα πράγματα,
ο καθένας μέσα απο το ιδιαίτερο φίλτρο του
και την ποιότητά του,
οπότε, ας το λήξουμε εδώ.
Quote:
Πάνο, κοιταξε να δεις.
έχεις ένα πτυχίο ψυχολογίας και παραθέτεις επιστημονικά τις απόψεις σου ως ειδικός του χώρου. Από εκεί και πέρα, αναρωτιέμαι, πόσο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αυτό εδώ συνεπάγεται μια αυξημένη ανάγκη για προσοχή, όταν χρησιμοποιείς ειδικούς όρους( και δεν αναφέρομαι σε κάθε ατάκα και σε κάθε σου πείραγμα), αν και δεν μιλάς επιστημονικά αλλά απλά ως Πάνος.
Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι το χρησιμοποίησες μεταφορικά, χωρίς ωστόσο να παύω να πιστεύω ότι ήταν άστοχο.
Οσο για το χαοτικά, εμ μου κόλλησε σαν όρος και τον κράτησα. Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω τα γραπτά σου, αφού έτσι μου φάνηκαν από ένα σημείο και μετά.
Μπορεί να μην με κατηγόρησες για τηλεδιάγνωση, γιατί εγώ άλλο όρο συναφή δεν χρησιμοποίησα αλλά με είπες χουκ, ε??
Οπότε το πρόβλημα σου τώρα είναι παντελώς άσχετο με αυτό το θρεντ έτσι? Πάλι σου ήρθε εκείνο το προηγούμενο θρεντ? Αυτό είναι το πρόβλημα πάλι?
Το \"Χαοτικό\" δεν σ\'\'αρεσε εσένα αλλά παρ\'ολα \"σου κόλλησε και το κράτισες για μένα\"...Weird αυτό δεν ακούγεται τόσο καλό!
Αυτό για το hook δεν το κατάλαβα.Προφανως και ήταν αστείο, δεν πιστεύω ότι το θεωρείς και αυτό τηλεδιάγνωση
Όσο γι αυτό που λες, οχι δεν χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να συγκρούονται, αλλά εσένα προφανώς σ\'αρέσει!
Δεν νομίζω οτι είναι άσχετο το θέμα που μόλις θίχτηκε με το γεγονός οτι θεώρησα άστοχο το να εφαρμόσεις ένα πείραμα δια του διαδικτύου. Αστοχη και η αρχικη σου ενέργεια, που ξεκίνησε την γνωριμία μας, άστοχη και η πιο πρόσφατή σου ενέργεια, κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον.Quote:
Quote:
Πάνο, κοιταξε να δεις.
Οπότε το πρόβλημα σου τώρα είναι παντελώς άσχετο με αυτό το θρεντ έτσι? Πάλι σου ήρθε εκείνο το προηγούμενο θρεντ? Αυτό είναι το πρόβλημα πάλι?
Το \"Χαοτικό\" δεν σ\'\'αρεσε εσένα αλλά παρ\'ολα \"σου κόλλησε και το κράτισες για μένα\"...Weird αυτό δεν ακούγεται τόσο καλό!
Αυτό για το hook δεν το κατάλαβα.Προφανως και ήταν αστείο, δεν πιστεύω ότι το θεωρείς και αυτό τηλεδιάγνωση
Όσο γι αυτό που λες, οχι δεν χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να συγκρούονται, αλλά εσένα προφανώς σ\'αρέσει!
Ναι, το χαοτικό που είπες, μου φάνηκε πως τάιριαζε πιο πολύ με τα δικά σου κείμενα, παρά με τα δικά μου! Και στο λέω ειλικρινά. Και φυσικά δεν μου άρεσε όταν μου το είπες, όπως βλέπω οτι δεν άρεσε και σε σένα. Αν και πίστευα οτι θα το έπαιρνες πιο χαλαρά.
Ναι, το χουκ, ήταν αστείο.
Θεωρώ οτι μέχρι ένός σημείου, συγκρουόμασταν ελεγχόμενα και ανταλλάσαμε οπτικές έτσι.
Μόνο που καμιά φορά περνάμε στην άσχημη σύγκρουση, κι αυτή, δεν μου αρέσει.
Quote:
Κι ακριβώς γι αυτό, επειδή δεν κολλάμε,
και μπορεί κάλλιστα κάτι ρομαντικό που θα σου γράψω καλέ μου Πάνο να το δεις εκχυδαισμένα, δεν πιστεύω οτι έχει νόημα
ούτε να σου γράψω ένα ποίημα, ούτε να συναναστραφούμε περισσότερο.
Μιλάμε άλλες γλώσσες,
αντιλαμβανόμαστε αλλίως τα πράγματα,
ο καθένας μέσα απο το ιδιαίτερο φίλτρο του
και την ποιότητά του,
οπότε, ας το λήξουμε εδώ.
Αα πες το έτσι ότι σε πείραξε το αστείο μου και δεν είχες τι να μου πεις...οπότε ξέθαψες την \"παλιά καλλή υπομανία\", εε ναι έτσι εξηγούνται όλα...
Και ναι Weird το ποίημα σου δεν μου άρεσε και στο είπα σαν αστείο...Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί σίγουρα αν έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο θα εκτιμηθει...δεν χρειάζενται να σε πειράζει κάθε τι που σου λένε, όπως π.χ. όταν μου λένε πόσο \"κακός θεραπευτής\" θα γίνω κλπ. φυσικά δεν δίνω σε όλα και όλους σημασία αλίμονο! και εγώ αυτοσαρκάζομαι πολλές φορές δεν είναι κακό!