Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by Empneustns
....ενω εσυ εισαι σιγουρος για την ρωσικη ρουλετα δηλαδη.Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και αν ησουν συμβουλος στο συγκεκριμενο ζευγαρι θα ειχε χασει πολλα!!!!!Μετα τις εκτρωσεις αν εβγαινε το συμπερασμα πως ειναι σωστα τα παιδια τι θα τους ελεγες τοτε;Εγω αυτος ειμαι και λεω οτι μου κατεβει;να μη με ακουγατε;Οι γιατροι δεν τα ξερουν παντα ολα.υπαρχουν και οι ανιατες περιπτωσεις βεβαια.Καλυτερα ειναι να αποφασισει το ζευγαρι μονο του χωρις εξωτερικες παρεμβολες γιατι αυτο θα δεχτει στο κατω κατω τις χαρες η τις λυπες ....το συγκεκριμενο ζευγαρι παντως κερδισε
empneusths
O προγεννητικος ελεγχος αυτη την εννοια εχει...
οι περισσοτερες ασθενειες προκυπτουν με ποσοστ πιθανοτητας να συμβουν...και το συνδρομο νταουν το ιδιο...
η αποφαση ειναι παντα των γονιων βεβαια,αλλα κανενας γιατρος δεν προτρεπει να κρατησεις παιδι με σοβαρες πιθανοτητς ανωμαλιων...
αν εσυ εχεις την γνωμη οτι πρεπει να παιζουμε ρωσικη ρουλετα με την κατασταση της υγειας των μελλονικων παιδιων μας, μπορεις να το κανεις αν και οταν τυχει σε σενα, να παρεις την αποφαση να γεννησεις ενα πιθανα καθυστερημενο παιδακι.
μην χλευαζεις ομως οσους θα εκαναν το αντιθετο,επιλεγοντας την σιγουρια για την υγεια τουπαιδιου τους,γιατι αυτο που πρεσβευεις δεν ειναι απαραιτητα η πιο υπευθυνη σταση...