Και τι σημαίνει αυτό; Και άλλοι τόσοι μη σου πω οι περισσότεροι που δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε διακοπές.
Printable View
Κλασική τακτική ο πατριωτισμός.. Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.. Παίζει Ερντογαν κ Κουλης να κάναν συμφωνία στην τελευταία συνάντηση.. Άλλωστε εκλογές έρχονται. Για να αποπροσανατολίσουν το λαό από την αθλιότητα στην οποία ζει. Όσο μεγαλύτερη η φτώχια εντός, τόσο μεγαλύτερες οι προκλήσεις εκτός. Παιχνίδια εντυπώσεων.
Στο μεταξύ πληρώνουμε την ακριβότερη ενέργεια στην Ευρώπη με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη.. Η βενζίνη έχει φτάσει σχεδόν στα τρία ευρώ και κοντά στον βασικό μισθό οι λογαριασμοί ρεύματος.. Το διανοείστε;
Έχουμε κ τον Κουλη να μας πουλάει φούμαρα για ολιστική ζωή. Ποιος ο Κουλης.. Ο άνθρωπος που είχε δηλώσει, δεν έχω ζήσει με 800 ευρώ το μήνα και εύχομαι πραγματικά να μη χρειαστεί. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα στο μυαλό του μικροαστού πατριώτη.
Χειροκρότησαν τον στρατηλάτη Κουλη στο Κογκρέσο. Θα πάρουμε την Πόλη και την Ανατολία όλη χαχαχα.. Τι ζούμε ρε φίλε.
Διαβάζω στις ειδήσεις στην Κύπρο, ένας φόνος εντός της οικογένειας προχθές, η σύζυγος, του είχε σπάσει λέει τα νεύρα από τη γλώσσα, φόνος, δύο σε κρίσιμη κατάσταση και αυτοχειρία δράστη χθές, συγγενών, επειδή είχε εμμονή λένε, ότι βοηθούσαν την πρώην σύζυγο του. Μέχρι που μπορεί να φτάσει το άτομο άμα θεωρεί πως κάποιος του έχει κάνει κακό ή του σπάζει τα νεύρα. Κάποια στιγμή εάν αυτό που του προκαλεί το απωθημένο δεν ανατραπεί, δεν διορθωθεί από αυτούς στους οποίους οφείλεται αλλά συνεχίζει, η εμμονή που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα απωθημένο που οξύνεται μέσα του και ήδη αποτελεί μια από τις συνεχώς κυρίαρχες του σκέψεις, εκρύγνηται. Ο άνθρωπος τότε είτε από νεύρα της στιγμής είτε προμελετημένα προβαίνει στην απονενοημένη ακραία πράξη. Ούτε άλλες καλές στιγμές που μπορεί ταυτόχρονα να συμβαίνουν στη ζωή του ούτε η ενασχόληση του με πράγματα τα οποία φαινομενικά τον κάνουν να ξεφεύγει είναι ικανά να ελαττώσουν το απωθημένο που φτασε σ' αυτό το βαθμό. Δεν φεύγουν τα απωθημένα ιδίως εάν εξελιχθούν σε εμμονή εκτός εάν περάσει πολλής χρόνος από το συμβάν και έτσι με την αλληλοδιαδοχή άλλων γεγονότων και παραστασεων το θέμα ξεθωριάσει κάπως στη μνήμη και σχεδόν μετατραπεί σε ένα ουδέτερο από συναισθήματα γεγονός.
Όλα αυτά για να καταλάβουμε πόσα εγκλήματα μποορύν να συμβούν από άτομα που εξωτερικά με τη ζωή και της συμπεριφορά τους φαίνονται σοβαρά, χωρίς ίχνος υποψίας επικίνδυνου χαρακτήρα και ευηπόληπτα. Όμως κάπου μέσα μου έχω σαν ένστικτο το να καταλαβαίνω τον άλλο, να μου προκαλεί φόβο ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε απρόβλεπτο άτομο ή αν ακόμα και να τον πειράξω έχει εκ φύσεως του την πραότητα, την ηπιότητα και το μετρημένο, ώστε ακόμα και αν προς στιγμή νευριάζει να μην εξελίσσεται σε επικίνδυνο άτομο.
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Να περάσετε όμορφα σήμερα όσο χάλια κι αν αισθανθείτε να το ξεπεράσετε και να μην σας συμβεί τίποτα κακό!
Δεν μπορώ τους κλειστόμυαλους που θέλουν με το ζόρι να έχεις ίδια άποψη με αυτούς και εκνευρίζονται αν δεν την έχεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση καύλα να έχω την ίδια άποψη με σένα ρε φίλε. Κόψε τις μαλακίες σου. Δε με ενδιαφέρει τι δεν καταλαβαίνεις; Με το ζόρι;
Απορώ τι ικανοποίηση παίρνουν από αυτό
Σε μια δεύτερη φάση τους λυπάμαι κιόλας. Όταν θες να με πείσεις ρε φίλε φαίνεσαι καημένος. Αν πραγματικά πιστεύεις κάτι μη θες να έχεις οπαδούς. Έχεις τον εαυτό σου και αυτό θα πρέπει να σου αρκεί. Αν με το ζόρι προσπαθείς να μαζέψεις οπαδούς τότε σημαίνει πως η άποψη σου είναι αδύναμη και σου την ακυρώνω γιαυτό και με πρήζεις να συμφωνήσω.
Άμα τόσο πολύ γουστάρεις την άποψη σου και έχεις τέτοιο γερό κόλλημα πίστευε την εσύ, εμένα γιατί με πρήζεις ;
Σκεφτομαι να παω καποιο ταξιδι αλλα μαλλον δεν θα γνωρισω κανεναν. Θα προτιμουσα να παω σε μια συναντηση, μια εκδηλωση ή να συναντησω ισως καποιον- καποιους που μπορει να εχουμε μονο δικτυακη επαφη. Απλα να περιφερομαι, χωρις ουσιαστικη επικοινωνια μαλλον θα βαρεθω. Το αφηνω προς το παρον, ισως προκυψει κατι.
Εχουμε γυναικα εχουμε παιδια εχουμε λεφτα απο τοτε που βγηκε ο τριμαλακασ ο τσιπρασ και θα μασ σκοτωσουν για τα λεφτα μασ κ οχι ο τσιπρασ δεν ειναι δολοφονοσ ουτε ο κουλησ εμποροσ ναρκωτικων ειναι ιδεα μου τα βγαζω απο το μυαλο μου
Οι ανοικοκυρευτεσ δε φανταζεστε οτι μπορειτε να γινετε νοικοκυρεμενεσ κανονικεσ γυναικεσ πρεπει να το δουλεψετε μεσα σασ πρωτα κ μετα να επεμβει καποιοσ αλλιωσ ειναι επικινδυνο για αντρα να παρεμβει
επειδη το εχω απορια οταν λενε το Χ πολιτικο κομμα ειναι δεξιο,αριστερο,κεντροο,ακρ� �δεξιο,κεντροδεξια κλπ τι εννοουν?
λοιπόν δεν ξέρω αν θα πω βλακεία αλλά έχει να κάνει με τις έδρες στην βουλή. όπως βλέπεις όταν είσαι στην έδρα, ο εκάστοτε ομιλητής ή ο πρόεδρος της βουλής.
φυσικά έχει και μια ιστορία από πίσω, πρέπει να ξεκινάει κάπου μετά την Γαλλική επανάσταση.
Τώρα το πρωί πέρασα απ εξω απο δυο καταστήματα τα οποία έχουν αντίστοιχα δυο συμμαθητες. Ουτε στο ενα μπήκα ουτε στο άλλο. Ο λογος δεν ενιωθα και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δευτερον σκεφτόμουν οτι απλα θα ψαχναμε για κουβεντες να πούμε και δεν θα βρίσκαμε. Έπειτα θα εβγαζα αυτον τον καπως ήρεμο κλειστό, φοβιτσιαρικο μου χαρακτήρα. Κι όμως θυμάμαι στο παρελθόν που μου τυχαν συναναστροφές μαζί τους πόσο ευχάριστα πέρασα και τις κρατησα στη μνήμη μου σαν καλες αναμνήσεις.
Ερχόμενος σπίτι με κυρίευε απο πριν η σκεψη μιας παρεξήγησης, υποχώρησης, συμβιβασμού που εκανα με κάποιον στη δουλεια. Του έστειλα ενα κάπως έντονο μύνημα. Μετα απο αυτο ηρέμησε η σκέψη μου. Δεν ξέρω με τι κατεβασμενα μούτρα θα μαστε όταν ξαναβρεθουμε. Τουλάχιστον του πέρασα το μηνυμα.
Νιωθω πολύ έντονη εργασιακή ψυχολογικης φύσης κόπωση που δεν μου παρεχεται όμως εναλλακτική επιλογή για καλυτερο εργασιακό περιβαλλον. Είναι σαν να νιώθω να θέλω να βγω με σύνταξη ή να παω να μείνω σε εναν τοπο που θα μου προσφέρει ηρεμία αν υπάρχει τετοιος τοπος. Δεν μπορω εδώ και χρονια κάθε μέρα τα ίδια, κάθε μερα να είναι λες και δίνω εξέταση, να με τρώει η εγνοια μην κάνω ή πω κατι λάθος στη δουλειά. Αλλά σκέφτομαι πως δεν υπάρχει εναλλακτική καλύτερη εν όψει, αν και πρεπει να προετοιμαζουμε τον εαυτο μας να ειναι δυνατός και προσαρμόσιμος και να μην του πεφτει η ψυχολογία αν τυχει και βρεθεί κάποια στιγμη σε νεο περιβάλλον.
Εξω που βγαινω μόνος έχω αρχίσει κάπως να ντρεπομαι να κάθομαι και να πινω μονος τα ποτά μου, διοτι οι μπάρμαν και οι ιδιοκτήτες καθονται και με κοιτάνε και ξέρω πως δεν ειναι η καλύτερη εντυπωση να κάθεσαι μονος. Στο βάθος της σκέψης μου υπάρχει το αμάν πιω ποτο θα ηρεμησει ο νους μου και θα βγουν πιο θετικές σκέψεις κι εκτός αυτου είναι σαν να πάω κόντρα στο απωθημένο που παλια οταν ήξερα κοσμο που εβγαινε εξω εμένα δεν με καλουσαν. Τους έχω κι αυτούς ακόμα στο στομάχι.
Όσο περνάνε τα χρόνια ολο και περισσότερο αντιλαμβάνομαι ποσο αντίγραφο γιναμε των γονιών μας ιδίως της κακής τους πλευρας. Παιδια επιτυχημένων ως επαγγελματίες και ως οικογενειάρχες γονιών δεν έχουν απωθημενα με τους γονεις τους ασχέτως που τα παιδιά αυτά τελικά καταληξαν.
Τωρα μπορειτε να παρετε απο μενα τη σωματικη κατασταση εφτασα στο σημειο 0 κ λειτουργω τωρα ειναι καλη δουλεια για ολουσ
δεν ειναι για λυπηση αυτοι που θελουν να εχεις την ιδια γνωμη με αυτους , απλα τους απομακρυνεις απο σενα και τελειωνει η ιστορια .....δεν γινεται να ταιριαζουν ολοι με ολους ...............εχε κοντα σου ανθρωπους που εχεις ' χημεια ' με αυτους η απλα σου αρεσουν ......
Ειμαι ο μονοσ που ξερω πωσ θεραπευεται η σχιζο κ φυσικα δε θα με αφησει ετσι ο ερντογαν
Οποιοσ δεν πιστευει να βρει τα κοριτσια απο τη γειτονια μου το βρηκανε εγω εγινα καλα οπωσ ημουν δεν ξερω αν το βλεπετε αν το βλεπετε υπευθυνεσ ειναι αυτεσ εγω εγινα οπωσ ημουν
Ειναι 5-6 ατομα που κανουν εμενα εκτοσ απο το μυαλο πηραν και την εμφανιση εγω τρεχω ολη μερα κυριολεκτικα με ειπαν ειναι δουλεια και δουλευω αγροτησ τι κανουν αυτοι δεν ξερω γι αυτο με βασανισαν ετσι γτ υπαρχουν αυτοι που κανουν εμενα ειπα κι εγω γιατι απο το χωριο σιγουρα κατι παιχτηκε
Παμε αλανα μασ γαματε παμε σχολειο μασ μαματε παμε δουλεια διπλη δουλεια επινα κι ολασ παμε στρατο μασ μαματε βγαινουμε απο το στρατο συνεχιζετε διπλη τριπλη δουλεια ακομα δε σασ εστειλα στο διαολο ολουσ ειστε αχρηστοι γι αυτα που πιστευετε αυτο λενε οι ευρωπαιοι γτ δεν τ αλλαζετε
Ακόμα και τα τα ζώα δεν περίμανα να έχουν τόση κακία μεταξύ τους. Χθες, η μια από τις δυο γάτες που έχουμε στην αυλή, οι οποίες δεν είναι αδέρφια ή μάνα, έδιωξε με επιθετικό τρόπο με ύφος μίσους τρέχοντας την ξωπίσω ώστε να απομακρυνθεί σε απόσταση από το σπίτι, την άλλη γάτα. Η σχέση τους ήταν ένας εξ αρχής αγώνας μη αρμονικών σχέσεων για επιβολή της μιας πάνω στην άλλη. Ακόμα και ζώα ίδιου είδους δεν ανέχονται, δεν θέλουν στον ίδιο ζωτικό χώρο άλλο ίδιο ζώο άμα δεν το πάνε ή άμα εξ αρχής οι σχέσεις τους δεν είναι αρμονικές έστω κι αν συνδέονται και οι δυο στενά με τον ίδιο αφεντη. Αν όσο είναι μαζί τα βρούν καλώς, αλλιώς θα ναι αγώνας επιβίωσης και νίκης του ενός πάνω στον άλλο τη στιγμή που ο ίδιος ζωτικός χώρος μια χαρά χωρούσε και τις δυο και περισσότερους. Κι η γάτα αυτή που έδειξε τόση κακία μετά έρχεται για χάδια και αγάπες, ίσως και μέσα της αγάπη προς τον αφέντη και έχθρα προς το άλλο ζώο να ναι δυο τελείως ξέχωρα πράγματα, να μην είναι δηλαδή μια συμφεροντολογική σχέση. Τα ίδια δηλαδή που ισχύουν και για τους ανθρώπους. Γι αυτό βγήκε η κουβέντα εκεί έξω είναι μια ζούγκλα, το δυνατό ζώο τρώει το αδύναμο. Αν τα καταφέρεις και τους κάνεις να μονιάσουν ως ο κοινός σύνδεσμος καλώς. Αν ο ένας δεν πάει τον άλλο κανένας δεν μπορεί να τους μονιάσει.
Κι εγώ θέλω να πάω ταξίδι αλλά δεν με απασχολεί καθόλου αν θα γνωρίσω κανέναν. Πήγα σε μια εκδήλωση και δεν πέρασα άσχημα που ήμουν μόνος. Θέλω να πάω ταξίδι αλλά αυτό που με αποτρέπει είναι ότι δεν έχω κανέναν να ρθει μαζί μου και πάλι δύσκολα θα επέλεγα κάποιον, ίσως μια καλή γνώριμη μου παρέα να μαι κι εγώ μαζί τους, αλλιώς το να πάω μόνος για μερικές μέρες κάπου φοβάμαι το ψυχοπλάκωμα της μοναξιάς.
σκέφτομαι πως μακάρι μια μέρα να ξεπεράσω τα ψυχικά μου προβλήματα!
Κατάθλιψη/Άγχος/Διπολική Διαταραχή/Αγοραφοβία!
Έχω υποστεί αμέτρητες φορές στη ζωή μου μπούλιγκ, και σήμερα δέχτηκα κατηγορία ότι έκανα μπούλιγκ.
Από τα μπούλιγκ που έχω δεχτεί ως εκ θαύματος ζω, σκέφτομαι λογικά, μπορώ να επιλύω σχετικά δύσκολα προβλήματα και να συναναστρέφομαι με γνωστούς κι αγνώστους.
Μόνο μια φορά στη ζωή μου θυμάμαι τώρα που τρίτος έκανε παρατήρηση σε άτομα που μου έκαναν μπούλιγκ.
Ακόμα κι όταν δέχομαι μπούλιγκ ο τρόπος αντίδρασης μου με την πάροδο του χρόνου διαφορφώθηκε σε ένα μοτιβο ήπιου πανικού, αμηχανίας της στιγμής στο πως να αντιδράσω, μια ήπια έως μέτρια εκείνη τη στιγμή αντίδραση ή προσποίηση ότι συμφωνώ, μετά από λίγη ώρα που θα φύγει η ανησυχία δημιουργία και παραμονή στη σκέψη μου απωθημένου το οποίο κάποια στιγμή θα βγάλω κι αν δεν το βγάλω το απωθημε΄νο θα μείνει μέχρι με τον καιρό να ξεχαστεί το θέμα.
Ελπιζω να γινατε ολεσ καλα και να μασ πειτε ποιοσ σασ αγαπαει ο μαλακασ που τα τρωει ολα στη μαπα οι αλλοι που του επιτιθονται για εσασ πρωσοπικα να δηλωσω οτι αν δεν αγαπουσα τισ γυναικεσ θα ειχα πεθανει απο τα 6 που με πηγαν για δουλεια
σκέφτομαι πως θέλω να βρω ανθρώπους που περνάνε κατάθλιψη ώστε να συζητήσουμε για το πρόβλημα μας και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον μέσω αλληλουποστήριξης!
σκέφτομαι πως μερικές φορές αυτό που χρειάζεται είναι υποστήριξη, όπως είπες, χωρίς αυτή να προέρχεται αποκλειστικά από ομοπαθούντες.
το να ξέρεις πώς να φερθείς σε κάποιον με κατάθλιψη είναι μεγάλη υπόθεση.
σκέφτομαι πως όποιος έχει σπότιφαϊ ή αππλ πόντκαστ, να μπει στον κόπο να βρει το Loukini Project.
Σκέφτομαι ότι οι περισσότεροι θέλουν να τούς δίνεις σημασία και όχι τόσο να σού δίνουν αυτοί σημασία. Τέλειο;
Δεν μπορώ άλλο την μοναξιά!!
Σκεφτομαι οτι δεν εχω κοιμηθεί και το βράδυ που θα εχω κοσμο θα σέρνομαι.. Καταραμένη διπολικη ασε με να κλεισω λίγο ματι
Τώρα δε νιώθω πολύ καλά αλλά θα το ξεπεράσω και έχω πείσμα