επισης διαβασα για καποιο χαπι που παιρνει καποιος και νιωθει χαλια οταν πινει.υπαρχει κατι τετοιο να τον βοηθησει?
Printable View
επισης διαβασα για καποιο χαπι που παιρνει καποιος και νιωθει χαλια οταν πινει.υπαρχει κατι τετοιο να τον βοηθησει?
sti diki m periptwsi itan kalo na apomonothw kai na skeftw χωρις καμια πιεση.να δω τα λαθη μου και να τα βρω με εμενα οταν καταλαβα οτι πιο κατω απο τον πατο δεν ηθελα να φτασω..
με ταρακουνησε το ιδιο μ το μυαλο και το σωμα..
θα σε συμβουλευα να του αφησεις χωρο και χρονο να σκεφτει αλλα η περιπτωση του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικη..οσο συνεχιζει και πινει φυσικα και δεν μπορει να σκεφτει το καλο του.
δεν μπορω να ξερω τι θα τον ταρακουνησει σην περιπτωση του και αν εχει αποφασισει να βαλει τον εαυτο τ πανω απο την εξαρτηση τ και να παλεψει.
αν το αποφασισει παντως και εχεις και συ τη δυναμη να σαι διπλα τ στην προσπαθεια τ θα δεις ειλικρινα εναν αλλον ανθρωπο<< να γεννιεται>>
σου ευχομαι ολοψυχα να το συνειδητιποιησει ο ανθρωπος σου και απο κει και περα με αργα και σταθερα βηματα θα τα καταφερετε..
δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο χαπι αλλα δεν πιστευω οτι θα κανε καλο.γιατι τι θα γινει οταν θα σταματησει το συγκεκριμενο χαπι?ενας φαυλος κυκλος
δεν εχω αλλη επιλογη θα τον αφησω μονο.εφυγα γιατι γινονταν ολο και πιο επιθετικος μαζι μου.πρεπει να σκεφτω και το ενδεχομενο οτι επαψε να με αγαπαει.μπορει τωρα να θελησει να κανει μια νεα αρχη σε ολα.αλλα εγω το πιστευω οτι οσο πινει σε καθημερινη βαση δεν μπορει να σκεφτει με την λογικη.
οταν ειναι νηφαλιος πως ειναι σαν ανθρωπος?
υπεροχος
δοτικος να σου προσφερει τα παντα με ορεξη για ταξιδια
σταδιακα εχασε την οξρεξη για ολα
μπορει να εχει κποιου ειδους καταθλιψη?
ξεχασα να πω οτι στην οικογενεια του εγω και πολλα χρονια αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα
ναι,μπορει...Quote:
Originally posted by maria02
υπεροχος
γιατι δεν παει να το συζητησει με εναν καλο θεραπευτη?
και καταθλιψη να μην εχει, δεν σημαινει πώς ειναι καλα...ολα αυτα που γραφεις δειχνουν πώς κατι δεν πάει καλα.Quote:
υπεροχος
απλα, χρειαζομαστε ισως καποιες φορες \"κατι\" διεγνωσμενο για να παρουμε περισσοτερο στα σοβαρα, ότι μας ακινητοποιει με διαφορους τροπους...
του το εχω πει οτι περασε πολλα και να πηγαιναμε σε καποιον να μιλουσε θα τον εκανε να αισθανθει καλυτερα.τιποτα.νομιζω αυτο ειναι και το χειροτερο το οτι ξεγελαει τον εαυτο του οτι δεν εχει προβλημα απλα πινει λιγο παραπανω.εφτασα στο σημειο να λεω οτι πρεπει να πιασει πατο μηπως και ταρακουνηθει.
δεν ξερω τι συμβαινει οταν ενα ζευγαρι αντιμετωπιζει ενα τετοιο προβλημα.οσο καιρο ημουν αλκοολικη απεφευγα να κανω σχεση γιατι ηξερα πως δεν αντεχομαι.μηπως θα ταν καλα να επισκεφτεις και εσυ εναν ειδικο να σου μιλησει για το πως μπορεις να αντιμετωπισειςτην κατασταση?σε αναλογη περιπτωση αυτο κανανε οι γονεις μ.
ναι,δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα...Quote:
του το εχω πει οτι περασε πολλα και να πηγαιναμε σε καποιον να μιλουσε θα τον εκανε να αισθανθει καλυτερα.τιποτα.νομιζω αυτο ειναι και το χειροτερο το οτι ξεγελαει τον εαυτο του οτι δεν εχει προβλημα απλα πινει λιγο παραπανω.εφτασα στο σημειο να λεω οτι πρεπει να πιασει πατο μηπως και ταρακουνηθει.
θα πρεπει να πεισθει,δεν γινεται με το ζορι...
κι αν δεν πεισθει, ισως οταν πιασει πατο κανει κατι....
ειναι μια καλη ιδεα πιστευω. εχοντας παραλληλα στο νου, πώς ειναι επιλογη του να \"καει\" οσο κι αν τον βλεπεις να χανεται...ξερω πώς ακουγεται κ ειναι σκληρο. Αλλα κανεις δεν συνερχεται με το ζορι.Quote:
Originally posted by olgaki82
μηπως θα ταν καλα να επισκεφτεις και εσυ εναν ειδικο να σου μιλησει για το πως μπορεις να αντιμετωπισειςτην κατασταση?σε αναλογη περιπτωση αυτο κανανε οι γονεις μ.
Επισης πολλες φορες, κανοντας οτι δεν βλεπεις τις αλλαγες, ή προσποιουμενη πώς ολα ειναι καλα, τον διευκολυνεις να συνεχισει κ οχι να σταματησει...
ναι συμφωνω με τη σοφια οτι το κοντινο περιβαλλον των αλκοολικων πρεπει να αντιμετωπισει την πραγματικοτητα να μην κανει σαν να μη τρεχει τιποτα,να καταλαβει οτι ειναι ενα προβλημα π λυνεται χωρις υστεριες και κλαμματα.θυμαμαι τη μανα μ οταν το συνηδητοποιησε αρχισε να κλαιει να φωναζει να λεει γιατι στο παιδι κτλ.ειναι σκληρο αλλα αυτη δεν ειναι μια καλη αντιμετωπιση.μονο οταν της μιλησε καποιος ειδικος καταλαβε πως να με αντιμετωπισει
εγω ημουν και ειμαι διατεθειμενη να παω σε ειδικο αλλα ειναι ανωφελο αφου με εδιωξε.και εγω αυτο λεω γιατι με εβαλε στην διαδικασια να αρραβωνιαστουμε να παμε προς γαμο ενω ηξερε τον εαυτο του
Mε ποιο τρόπο μπορείς να πείσεις ένα πατερα αλκοολικό να κάνει θεραπεία τι στιγμή που βλέπει \'οτι όλη η οικογένεια υποφέρει και το παιδί του είναι δυστυχισμένο γιατί έχασε σπουδές έχασε τα πάντα και παρ\'όλα αυτά συνεχίζει να πίνει;
εκει δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να βοηθηθει αυτος ο πατερας..
καλησπερα maria και ευχαριστω που μοιραστηκες ολα αυτα
ΜΕ συγκινησε ο τροπος που τα γραφεις- ζεις....
Να ξερεις αυτο που ειπανε και καπια μελη εδω πως...
ναι δυστηχως πολλα εξαρτημενα ατομα Μονο πιανωντας ΠΑΤΟ ,την περνουν χαμπαρι και σου μιλαω για αυτο διοτι ημουν και γω ενας απ αυτους........
Ξερω οτι ακουγετε-φαινετε καπως χοντρο ολο αυτο αλλα ειναι η πραγματικοτης...
πιστευω οτι οσο εμενα διπλα του κακο του εκανα γιατι δεν ερχοταν αντιμετωπος με την πραγματικοτητα και πιστευε οτι ζουσε κανονικα.και διαβασα οτι πολλες φορες επαναπαυονται για τι μεταθετουν το προβλημα τους στον αλλο.
και εκανα και κακο σε μενα.εχασα την αυτοπεποιθηση μου αρχισα να πιστυω οτι εγω κπου κανω λαθος για ολη αυτη την κατασταση
nai etsi kaname se anthropoys p mas agapusane.einai toso siglonistika ayta p grafeis p eilikrina den exw logia koritsi m...
Μαρία, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν δεί μονος του τη κόλαση στην οποία ζει, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. όσο μας χάιδευαν, όσο μας συγχωρούσαν, όσο πίστευαν τις υποσχέσεις που δίναμε δίχως να τις πιστεύουμε, το κακό προχωρούσε. όταν μας άφησαν να πατώσουμε, όταν μας είπαν \"πέθανε αλλού\", όταν μας άφησαν και βρεθήκαμε ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ να προσπαθεί να απαντήσει \"γιατί\" συμβαίνουν όλα αυτά, και στριμωχτήκαμε υποψιασμένοι για την αλήθεια, τότε και μόνο τότε αποφασίσαμε να αλλάξουμε σκέψη και ζωή. Άστον, μόνο του, ας τον να καταλάβει. φιλάκια. όλγα, γερά και με τσαμπουκά!!!!
σας ευχαριστω πολυ ολους καθε εναν ξεχωριστα.γιατι εχω πολυ ασχημη ψυχολογια και τα λογια σας ειναι πολυ σημαντικα για μενα.ελπιζω να καταφερω να ξεχασω.
θα τα καταφερεις κουκλα μ..οτι περασε απο το χερι σου το εχεις κανει για αυτο τον ανθρωπο,ολα να σου πανε καλα ευχομαι και να σαι δυνατη.
ΠΡεπει να ταρακουνησεις τον εαυτο σου να καταλαβει πως δεν εισαι εσυ υπαιτια και ουτε εσυ ΦΤαις για κατι..Quote:
σας ευχαριστω πολυ ολους καθε εναν ξεχωριστα.γιατι εχω πολυ ασχημη ψυχολογια και τα λογια σας ειναι πολυ σημαντικα για μενα.ελπιζω να καταφερω να ξεχασω.
Οσο αφορα το οτι ευχεσαι να το ξεχασεις..
Εγω δε σου υποσχομαι οτι θα ξεχασεις..
Σιγουρα ομως εαν εσυ το παρεις αποφαση Θα το ξεπερασεις...
και αυτο ξερεις ειναι και το πιο Σημαντικο..!
Στην δικη μου περιπτωση ως πρωιν εξαρτημενος
θελω να σου πω πως δεν εχω ξεχασει τιποτα μα τιποτα απο οσα περασα μεσα στην χρηση - καταχρηση κλπ...
ΟΧι
Δεν εχω ξεχασει τιποτα..
Αλλαζοντας στην πορεια της Ζωησ μου με πολυ μεγαλη βοηθεια απο το προγραμα που πηγα και τρεις φορες μαλιστα ναι, τρεις φορες μπηκα στο προγραμμα διοτι ημουν \"ανεπιδεκτος μαθησεως\" με πολλες λοιπον αυτοτρικλοποδιες στον εαυτο μου πεφτοντας συνεχως και μετα να ξανασηκωνομαι ....καταφερα εν τελη την τριτη με π μεγαλυτερη αυτη την φορα Αποφασηστικοτητα εχοντας \"οριμασει\" σε αρκετο βαθμο συναισθηματικα
να Ξεπερασω εκεινη την ζωη και να αλαξω Σελιδα οριστηκα η και βιβλιο μπορεις να πεις.....
Ειμαι σε αλλο βιβλιο πια
Το παλιο υπαρχει! δε το χω ξεχασει..!
Απλα το χω διαβασει τοσες μα τοσες πολλες φορες που δεν εχει πια να μου δωσει τιποτα..
Τιποτα απολυτως ..
Τωρα εχοντας το ξεπερασει ... εχω περασει στο νεο Βιβλιο της ΖΩΗς μου..
Ολα αυτα στα ειπα για να κατανοησεις οτι πολλες φορες δεν ειναι απαραιτητο να Ξεχνας αλλα να Ξεπερνας...
..και αυτο σημαινει και Οριμοτητα ε....
Νομιζω πως καταλαβες το ολο νοημα αυτων που θελησα να σου μεταφερω...
Οτι καλυτερο σου ευχομαι να χεις..
ΟΠοτε εσυ θες και το νιωθεις θα θελα να γραφεις εδω.........
Με εκτιμηση και Σεβασμο Θοδωρης
olgaki προσεξες οτι ανοιξες εσυ στο εδω στο forum στην ενοτητα ψυχοδραστικες ουσιες
ενα θεμα σημαντικο για το αλκοολ
και χαρης εσενα εχουμε μπει τοσοι Ανθρωποι και εχουμε ανταλαξει και πει τοσο σημαντικα πραγματα...
Φτανοντας το θεμα να εχει αναγωστες πανω απο 6000 και ...Ανθρωπους και να εχουν γραφτει 400 και .... μνματα...
Δεν ειναι \"τρομερα ομορφο\" ?
ναι ειναι πολυ ομορφο καθομουν σημερα και διαβαζα ολο το θεμα ποσο αγχωμενη μπηκα στην αρχη να ζητησω βοηθεια συμπαρασταση και να μοιραστω εμπειριες.ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα πιστευα οτι θα εβρισκα τοσο πολουs ανθρωπους θοδωρη να με αγκαλιασουν αλλα και να παρουμε δυναμη ο ενας απο τον αλλο:)
και ξερεις ποσο καιρο ηθελα να γραψω?απο το πασχα εγραφα εσβηνα εγραφα εσβηνα ντρεπομουν τι θα πουν .σκεφτομουνα και ελεγα πως θα ανοιξω την καρδια moy σε αγνωστους ανθρωπους?και αυτοι οι αγνωστοι εγιναν μια ζεστη παρεα για μενα τελικα...ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να συμβει πραγματικα.:)
Συγχαρητήρια και απο μένα, ολγάκι :) παιδιά :)
Παίζει να είναι το πιο αισιόδοξο και επιτυχημένο θρέντ που έχω δει στο φόρουμ αυτό...
EXEIΣ METAMOPΦΩΘEI ΣE ΣXEΣH ME TO ΠΩΣ HΣOYN ΣTA ΠPΩTA MHNYMATA.
ΣYNEXIΣE ETΣI KAI OΛA ΘA ΓINOYN ANAMNHΣH
σας διαβαζω ολους και ειμαι με ενα μονιμο χαμoγελο στα χειλη και στην ψυχη:):):)
AN ΣYNEXIΣEIΣ NA EIΣAI TO IΔIO AΠOΦAΣIΣMENH KAI EXEIΣ ΔIΠΛA ΣOY ATOMA ΠOY ΣE AΓAΠANE TOTE ΣIΓOYPA ΘA TA KATAΦEPEIΣ KAI ΘA BΓEIΣ AKOMA ΠIO ΔYNATH
ολγακι εχεις κανει την εξαρτηση να φαινεται σαν μια πολυ απλη ιστορια..
συνεχισε ετσι! :)
Ένα μπράβο κι από μένα ολγάκι:)
Απ\'την αρχή διέκρινα μια μεγάλη δύναμη μέσα σου,άξιας θαυμασμού.Αυτό αποδεικνύεται αφού συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια της remedy.
Ολγάκι,
Έχεις τον θαυμασμό μου για τον αγώνα σου.
Δίνεις κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους.
Συνέχισε έτσι!
:)
Θοδωρη σε ευχαριστω πολυ πιστευω μερα με την μερα οτι θα νιωθω πιο δυνατη.με βοηθησε πολυ που τα μοιραστηκα μαζι σας.
ποια συμπτωματα της συμπεριφορας σας ,σας επεισαν οτι ειστε αλκοολικοι και ζητησατε θεραπεια μονοι σας?μετα απο ποσα χρονια χρησης αλκοολ γινεσαι αλκοολικος?σταματαω κατα διαστηματα ενα το πολυ δυο μηνες και μετα παλι το βραδακι ενα η δυο τρια ποτηρια κρασι.Ανησυχω μηπως πηγαινω για εξαρτηση ,δεν ξερω ,μπορω να σταματησω νομιζω οποτε θελω,μπορω?
με επεισε προσωπικα οτι δεν επινα για να διασκεδασω επινα για να μπορω να λειτουργω σαν υποκαταστατο φαρμακου,δεν μπορουσε ο οργανισμος μου χωρις αυτο και απο την ωρα π ξυπνουσα το σκεφτομουνα σαν να ταν το νοημα της ζωης μου.οσον αφορα τα χρονια εξαρταται.δεν νομιζω οτι το να πινεις ενα ι δυο ποτηρια τη μερα σε κανει αλκοολικη.
ειναι κι αυτο μια απο τις παραλογες φοβιες μου!Thanks
katerinaki καθολου παραλογη φοβια αυτη...
Ειναι ο Φοβος στην συγκεκριμενη περιπτωση ενας καλος \"οδηγος\"
Ειναι απο της περιπτωσεις που ο φοβος \"χρειαζετε\" μπορει να γινει ενας καλος \"βοηθος\" \"φιλος\"
Το να προσεχεις ειναι πολυ καλο και να εχεις τετοιες ανυσιχιες..
Αρκει βεβαια να μην φτασει αυτος ο φοβος να γινει εμμονη τοσο ωστε να σε φτασει σε σημειο να μην μπορεις να λειτουργησεις μεσα στην μερα σου να σε παραλυει δηλαδη...
..................