να εισαι σιγουρος ομως οτι τα διαβαζει και τριβει τις χερουκλες του. κι αυτο ειναι χειροτερο γιατι πινει στην υγεια της επιτυχιας του
Printable View
να εισαι σιγουρος ομως οτι τα διαβαζει και τριβει τις χερουκλες του. κι αυτο ειναι χειροτερο γιατι πινει στην υγεια της επιτυχιας του
...ναι, τέτοια λεγε εσύ, προκάλεσε τις Μοίρες...
κρύβε λόγια oboro γιατί θα σκάσει μύτη τώρα ο λεγάμενος και θα σε βαφτίσει όλο το forum γκαντέμη...
Στο τέλος όποιος θέλει να προστατευτεί από τον πάνο θα βρίσκει καταφύγιο μόνον εδώ!!Quote:
Originally posted by oboro
Εγώ βλέπω οτι συνεχίζει να προκαλεί ο πάνος, και συνεχίζουν να εκνευρίζονται ανθρωποι απο τις προκλήσεις του.
Αλήθεια, προσέξατε οτι δεν έχει ποστάρει ουτε μιά φορά εδω μέσα ο μαέστρος? Πιστεύω οτι θεωρεί ήδη απο τον τίτλο και τα πρώτα ποστ οτι είναι υπέρ του οι απόψεις που κατατίθονται. Στην προσπάθειά της να προστατέψει τον πάνο απο το θηριώδες και βάναυσο μπουλινγκεϊσιον, η nature άθελα της προστατεψε το thread απο τον... πάνο!
υπερτρομερό
Να κι άλλο καλό του θέματος. χαχαχα
Βλέπετε ότι το καλό επιστρέφει τελικά σ\'αυτόν που το κάνει?
Κάμε το καλό και ρίξτο στο γυαλό που λέει και ο λαός μας.....
ομπορο,27 σελιδες εντασεων φτανουν νομιζω.να βγαλουμε κανα συμπερασμα αν γινεται ....
Μπα, πού τέτοια τύχη - να γκρεμοτσακίσει ΚΑΙ αυτο το θρεντ ο πάνος? Και να διαψευσθούν οι υποστηρικτές θεματοθέτες?Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
κρύβε λόγια oboro γιατί θα σκάσει μύτη τώρα ο λεγάμενος και θα σε βαφτίσει όλο το forum γκαντέμη...
Not gonna happen. :|
Quote:
Μπα, πού τέτοια τύχη - να γκρεμοτσακίσει ΚΑΙ αυτο το θρεντ ο πάνος? Και να διαψευσθούν οι υποστηρικτές θεματοθέτες?Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Not gonna happen. :|
πολυ σιγουρια παιζει...τι γινεται...
Υπερβολή χρησιμοποιούσα, αλλα ναί: Ο πάνος έχει ήδη δικαιωθεί με το να έχει υποστηρικτές, και δεν τον συμφέρει έτσι κι αλλιώς να χαλάσει το μνημείο της θεώρησης του με τις παπαριές του.
Χμ... Ναί, αλλά όχι ακριβώς. Σε περίπτωση που αρχίσουν να συρρέουν εδώ οι πανοπαθούντες, κινδυνεύει να αλλάξει το status του θρεντ και να πάψει να λογίζεται ως μνημείο δικαίωσης του παπαρουνοτρίχη. In that case, anything goes...Quote:
Originally posted by nature
Στο τέλος όποιος θέλει να προστατευτεί από τον πάνο θα βρίσκει καταφύγιο μόνον εδώ!!
Να κι άλλο καλό του θέματος. χαχαχα
Βλέπετε ότι το καλό επιστρέφει τελικά σ\'αυτόν που το κάνει?
Κάμε το καλό και ρίξτο στο γυαλό που λέει και ο λαός μας.....
Μάλλον πρέπει να γίνει διακριτικά το πράγμα. Να έρχονται μυστικά εδώ οι άνθρωποι. Να ιδρυθεί μια secret society γύρω απ΄το θρεντ αυτό, μια Μπουλική Εταιρία. Ενας απλώς όρκος αίματος θα είναι αρκετός λογικά.
Vive la Resistance!
Empneysth, είδα λίγο το άλλο θέμα και αντιλαμβάνομαι τι εννοείς.Quote:
Originally posted by Empneustns
να κανω μια ερωτηση και συγνωμη νατουρ που επεμβαινω στο θεμα σου....τελικα πως να φερθουμε στον πανο απο δω και περα;να τον παρουμε στα σοβαρα;να τον ειρωνευτουμε;να τον αγνοησουμε;να τον εμπιστευτουμε;μπορουμε να ακολουθησουμε και 2 δρομους δεν ειναι απαραιτητο μονο εναν.απλα αν μπορουμε καπου να συμφωνησουμε.
Κοντεύει να γίνει τσίρκο και να επαναληφθούν αυτά που συζητούσαμε.
Ομως σας καταφέρνει να το κάνετε τσίρκο και σεις.
Η γνώμη μου είναι να μην απαντάς αν η ερώτηση αισθάνεσαι ότι δεν οδηγεί κάπου.
Εξυπνος άνθρωπος είσαι, πιστεύω πως θα βρεις ίσως και έναν καλύτερο τρόπο να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση, παρά την ύπαρξη του πάνου.
μα δεν κανω σοβαρη συζητηση ..... ;) με το συγκεκριμενο ατομο τουλαχιστον ....Quote:
Originally posted by nature
Empneysth, είδα λίγο το άλλο θέμα και αντιλαμβάνομαι τι εννοείς.Quote:
Originally posted by Empneustns
να κανω μια ερωτηση και συγνωμη νατουρ που επεμβαινω στο θεμα σου....τελικα πως να φερθουμε στον πανο απο δω και περα;να τον παρουμε στα σοβαρα;να τον ειρωνευτουμε;να τον αγνοησουμε;να τον εμπιστευτουμε;μπορουμε να ακολουθησουμε και 2 δρομους δεν ειναι απαραιτητο μονο εναν.απλα αν μπορουμε καπου να συμφωνησουμε.
Κοντεύει να γίνει τσίρκο και να επαναληφθούν αυτά που συζητούσαμε.
Ομως σας καταφέρνει να το κάνετε τσίρκο και σεις.
Η γνώμη μου είναι να μην απαντάς αν η ερώτηση αισθάνεσαι ότι δεν οδηγεί κάπου.
Εξυπνος άνθρωπος είσαι, πιστεύω πως θα βρεις ίσως και έναν καλύτερο τρόπο να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση, παρά την ύπαρξη του πάνου.
Nature, ναι τουλάχιστον κάποιοι προβληματίστηκαν. Λίγοι για μένα αλλά κάτι είναι κι αυτό.Quote:
originally posted by nature
Ανώνυμη, έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα. Πιστεύω πως η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων εδώ, προβληματίστηκε. ΄Αλλος απάντησε γλαφυρά, άλλος περιληπτικά, άλλος απολογητικά, άλλος αναλυτικά..... Πάντως οι περισσότερες τοποθετήσεις μου έδωσαν την αίσθηση του προβληματισμού.
Για μένα όπως έχω ξαναπεί μικρή σημασία έχει αν ο συγκεκριμένος πάνος υπήρξε το θύμα ή ο θύτης. Το θέμα είναι πως ήθελα να καταδικάσουμε τη βία, είτε λέγεται bullying, είτε κούλιγκ είτε σούλιγκ. Την καταδικάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Την καταδικάζω είτε την ασκεί ο πάνος είτε την ασκούν οι υπόλοιποι \"για το καλό του φόρουμ\"
Ειδικά εδώ μέσα ακόμα παραπάνω.
Και αυτό μετά χαράς είδα ότι το είπαν πολλοί με διαφορετικά λόγια, πολλές φορές πιο εύστοχα από τα δικά μου.
Τώρα αν η βία ασκείται μαζικά από πολλούς σε έναν, κατά τη γνώμη μου είναι και πράξη \"άνανδρη\".
Εδώ μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του krino. Είχε μέσα της γενναιότητα.
Και πάλι είτε λέγεται μπούλιγκ είτε κούλιγκ καταδικάζω και τη βία από μέλος σε μέλος για ψύλλου πήδημα (πχ δεν μου άρεσε το θέμα σου και είσαι μ@@κας). Πιστεύω ότι πάλι όλοι προβληματίστηκαν.
Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις μέσα εδώ, που ήρθαν να εμπλουτίσουν την αρχική μου σκέψη.
Θα παραθέσω αυτή που με άγγιξε πιο πολύ για να την απολαύσουμε όσοι επιθυμούμε:
Quote:
Originally posted by Sofia
........ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. κ τα εκτιμω ακομα παραπανω, οταν δεν ερχονται μεσα απο μια ταυτιση αποψεων.αλλα μαλλον μεσα απο μια συνθεση αποψεων.
Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ευαισθησία σε θέματα λεκτικής βίας-γηπέδου. Και δυστυχώς, όσο και να μιλάς για αυτό, κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσουν ότι είσαι άκυρος, άχρωμος, ουδέτερος, δεν έχεις άποψη, δήθεν ανώτερος κτλ κτλ.
Αλλά εντάξει, στην τελική νομίζω ότι η αντίληψη φτάνει και περισσεύει σε όλους μας. Το θέμα είναι τι θέλουμε και τι δε θέλουμε να δούμε. Κι αυτό που δε θέλουμε να δούμε να το βαφτίζουμε όπως μας βολεύει.
Σοφία σε ευχαριστώ για την καθαρή σου ματιά.
Το ξέρω και το έχεις αποδείξει πως ότι λες δεν το κάνεις για να υποστηρίξεις κανέναν αλλά το κάνεις όταν πραγματικά το αισθάνεσαι, άσχετα ποιος είναι απέναντί σου.
ακριβως αυτο ειναι το θεμα ανωνυμη.Quote:
Originally posted by anwnimi
.....Αλλά εντάξει, στην τελική νομίζω ότι η αντίληψη φτάνει και περισσεύει σε όλους μας. Το θέμα είναι τι θέλουμε και τι δε θέλουμε να δούμε. Κι αυτό που δε θέλουμε να δούμε να το βαφτίζουμε όπως μας βολεύει.
.....
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!
TO KAΛO ME AYTH THN ΣYMΠEPIΦOPA MAΣ EINAI OTI TON ΠEPIOPIΣAME ΣTA ΔIKA TOY ΘEMATA. AΛΛIΩΣ AΓAΠHTH ANΩNYMH TΩPA ΘA TON EBΛEΠEΣ NA ΠOΣTAPEI ΣTO ΘEMA ΣOY ENA ΣΩPO AEPOΛOΓIEΣ KAI ΘA ΣTO KATEΣTPEΦE
Όλα-είναι-δανεικά ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είχε αποτέλεσμα.
Δεν κρίνω όμως πάντα στη ζωή εκ του αποτελέσματος, ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα γιατί αλλιώς δε θα ζούσαμε σε δημοκρατία αλλά σε ζούγκλα.
Είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες σε ένα θέμα δικό μου:)
Του απάντησα όπως έκρινα καλύτερα.
θα ηθελα να πω κατι -ισως με καποια μορφη καθυστερησης, πραγμα που μπορει να ξενερωσει καποιους- μιας κ νομιζω εχει καταλαγιασει η \"φασαρια\".Quote:
Ωραία, ας χωριστούμε σε στρατόπεδα, και ας αρχίσει το \"μου την λες, σου τη λέω\"+βρισίδι ξανά στο όχι και τόσο νεοσύστατο \"γήπεδο ψυχολογίας\"...
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτος ο κακος χαμος, που το φορουμ μοιαζει με γηπεδο οπως λες. Αρενα λεω εγω.Εχει ξαναγινει πολλες φορες.
Καπου διαβασα τον Ολα_Ειναι_Δανεικα, να λεει πώς αν δεν αντεχουμε την κριτικη ας μην την κανουμε. Θα συμφωνησω, αλλα ποσο σε επαφη ειμαστε ο καθενας μας, πρωτα μ αυτο που οι ιδιοι λεμε σε συναρτηση μ αυτο που κανουμε?
Ειδα πώς μπηκαν ανθρωποι να δηλώσουν μια αποψη που δεν πηγαινε ουτε προς τη μια πλευρα, ουτε προς την αλλη, αλλα υπήρξαν αλλοι που θελησαν να βαλουν τους ανθρωπους αυτους οπωσδηποτε σε μια πλευρα. Για να ναι τα πραγματα πιο ξεκαθαρα? Να ξερουμε ποιος ειναι με ποιον? Να δημιουργηθουν σαφεις αποστασεις ή συμφωνιες? Πρεπει ή να συμφωνησουμε ολοκληρωτικα ή να διαφωνισουμε επισης ολοκληρωτικα? Ειναι τοση η αναγκη αυτη?Ειναι τελικα τοσο δυσκολο να μεινουμε σε αυτο που λεει ο αλλος κ να προσπαθησουμε να σεβαστουμε την αποψη του, ανεξάρτητα απο το αν συμφωνουμε ή οχι? Κ πώς ειναι αναγκαιο τελικα να του προσάψουμε κατι, χωρις να σκεφτουμε αν με αυτο το κατι τον αδικουμε? Που τελικα τον εαυτο μας αδικουμε....
Αυτα.Οχι απαραιτητα προς σχολιασμο. Ηταν απλα σκεψεις μου, μετα τα οσα διαβασα εδω...
Λες δηλαδή οτι υπήρξαν και κάποιοι που μπήκαν σ\' αυτό το θρεντ με απόψεις ουδετερες, δηλαδή ούτε υπέρ ούτε κατά του πάνου? Ποιοί είναι αυτοί? Γιατί πέρα απο μισόλογα μου φαίνεται είναι ξεκάθαρο ποιοι έχουν προκατελλημένα θετική στάση απέναντι στον ανεκδιήγητο, και δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει.Quote:
θα ηθελα να πω κατι -ισως με καποια μορφη καθυστερησης, πραγμα που μπορει να ξενερωσει καποιους- μιας κ νομιζω εχει καταλαγιασει η \"φασαρια\".
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτος ο κακος χαμος, που το φορουμ μοιαζει με γηπεδο οπως λες. Αρενα λεω εγω.Εχει ξαναγινει πολλες φορες.
Καπου διαβασα τον Ολα_Ειναι_Δανεικα, να λεει πώς αν δεν αντεχουμε την κριτικη ας μην την κανουμε. Θα συμφωνησω, αλλα ποσο σε επαφη ειμαστε ο καθενας μας, πρωτα μ αυτο που οι ιδιοι λεμε σε συναρτηση μ αυτο που κανουμε?
Ειδα πώς μπηκαν ανθρωποι να δηλώσουν μια αποψη που δεν πηγαινε ουτε προς τη μια πλευρα, ουτε προς την αλλη, αλλα υπήρξαν αλλοι που θελησαν να βαλουν τους ανθρωπους αυτους οπωσδηποτε σε μια πλευρα. Για να ναι τα πραγματα πιο ξεκαθαρα? Να ξερουμε ποιος ειναι με ποιον? Να δημιουργηθουν σαφεις αποστασεις ή συμφωνιες? Πρεπει ή να συμφωνησουμε ολοκληρωτικα ή να διαφωνισουμε επισης ολοκληρωτικα? Ειναι τοση η αναγκη αυτη?Ειναι τελικα τοσο δυσκολο να μεινουμε σε αυτο που λεει ο αλλος κ να προσπαθησουμε να σεβαστουμε την αποψη του, ανεξάρτητα απο το αν συμφωνουμε ή οχι? Κ πώς ειναι αναγκαιο τελικα να του προσάψουμε κατι, χωρις να σκεφτουμε αν με αυτο το κατι τον αδικουμε? Που τελικα τον εαυτο μας αδικουμε....
Αυτα.Οχι απαραιτητα προς σχολιασμο. Ηταν απλα σκεψεις μου, μετα τα οσα διαβασα εδω...
Εξάλλου δεν είναι σημάδι εκφυλισμού η πόλωση όταν το ζήτημα, η συμπεριφορά του πάνου εν προκειμένω, είναι ακραίο φαινόμενο απο μόνο του. Αλλα ούτε και πόλωση υπάρχει απαραίτητα επειδή τέσσερις κοπελιές που έλειπαν την επίμαχη περίοδο κατηγορούν όλους του υπόλοιπους για υπερβολικά σκληρή στάση απέναντι στον μπαμπα-πορφύρω και τα άισχη του. Κυρίως μια πολύ συγκεκριμένη αδυναμία κάποιων απέναντι σε έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ανδρικής φυσιογνωμίας υπάρχει. Η δική σας αδυναμία δεν θα γίνει δική μας αδυναμία κρίσης όμως, αλλα ούτε και του πάνου που είναι 55 χρονών γαιδαρος και υπεύθυνος για τις πράξεις του (και όχι μόνο για το γεγονός οτι είναι μεσήλικας και κακομοίρης)
\'Οσο για την άποψη μου για την στάση της ανώνυμης σ\' αυτό το θρέντ, ουδέποτε άλλαξε. Η προσεγγισή μου προς το άτομο της ήταν λάθος και ξέσπασμα, και ήδη ζήτησα συγγνώμη γί αυτό. Και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Λυπάμαι αν δεν \"πέρασε\" αυτό ή και αν είναι ξενερωτικό να αποδεικνύεται πως ένας άντρας μπορεί και να καταλαβαίνει κιόλας τελικά.
Αυτά. Καλή συνέχεια.
οboro δεν απευθυνθηκα σε σενα. την στιγμη που ηθελα να σου πω για την σταση σου κ το θεμα που αναφερεις το εκανα.
αυτα που γραφω ειναι η αισθηση που εχω μετα τα οσα εχουν γραφτει τοσες σελιδες τωρα...
κριμα που μεταφραζεις την μη αναγκη προσκολλησης καπου, αδυναμια.Αλλα αν θες να το δεις ετσι, σεβαστο.
Καλη συνεχεια κ σε σενα βεβαια!
Και προσκόλληση υπάρχει, και σαν υποστήριξη προς τον πάνο εκδηλωνεται. Ας παραδεχόσασταν τουλάχιστον την αρχική αδυναμία-συμπάθεια πρός το άτομο του και ας μην έιχατε ποτέ το θάρρος να απογοητευτείτε ύστερα, δύο πράγματα που ήδη και απο νωρίς τρείς-τέσσερις άλλες κοπέλες δεν φοβήθηκαν να κάνουν.
oboro ΑΝ θες, δες τί εχουν γραψει τα μελη στα οποια αναφερεσαι. Κ επειδη αναφερεις κ εμενα, δες κ το τί εγραψα παραπανω απο μια φορες στον ιδιο...πολυ πριν ξεσπασει ο κακος χαμος. Απλα δεν το συνεχισα, γιατι δεν ειχε κανενα νοημα να μιλαω με ενα μελος που απειλουσε.
Τα υπολοιπα περι φοβου, θαρρους, προσκολλησης που λες ειναι αστεια!
Ναι, ψιλοπράγματα. Τα daddy issues πολύ γέλιο μιλάμε.
Ξέρεις, το αν και οι τεσσερις σας τώρα τον επικρίνετε ή κατόπιν εορτής, ελάχιστη σημασία έχει αφου ήδη έχετε κρατήσει δημόσια αυτή την θετική στάση απέναντι του (και επικριτική απέναντι σε όσουν αντέδρασαν.) Κάθε πλάγια, δήθεν κριτική προς το άτομό του γίνεται πλέον εκ του ασφαλούς. Μόνο συνεση δεν δείχνει αυτή η στάση σας.
Αληθεια διαβαζεις τί γραφω? ή οχι?
...σου λεω πολυ πριν αυτο που εγινε τωρα!
Oboro, δεκτή η συγνώμη σου.
Το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, δεν το σκέφτηκα όσο συνομιλούσαμε οπότε μη βγάζεις συμπεράσματα για το τι θεωρείται ξενερωτικό.
Σεβαστό το ότι διαφωνείς μαζί μου, σεβαστό το ότι διαφωνώ κι εγώ μαζί σου.
Αυτό που είπα πριν δεν είχε σχέση με τη συγνώμη σου αλλά είπα ότι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ άχρωμη ή δήθεν ανώτερη (από οποιονδήποτε αφού δεν το έκανες μόνο εσύ απλά εσύ το έκανες πιο χαρακτηριστικά) αλλά αυτό δε με σταματά από το να ντραπώ για την άποψή μου.
Απλά θα το ξαναπώ, όχι μόνο σε σένα, κι ας το χαρακτήρισες τετριμμένο: όπως και στην οθόνη σου δεν υπάρχουν 2 χρώματα, έτσι και στη ζωή δεν υπάρχουν 2 στρατόπεδα. Μόνο στα γήπεδα.
Το αν τάσσεται κάποιος κατά της λεκτικής βίας δε συνεπάγεται ότι τάσσεται υπέρ αυτού στον οποίο στοχευόταν η λεκτική βία...!
Δημόσια θετική στάση απέναντί του.Quote:
Ναι, ψιλοπράγματα. Τα daddy issues πολύ γέλιο μιλάμε.
Ξέρεις, το αν και οι τεσσερις σας τώρα τον επικρίνετε ή κατόπιν εορτής, ελάχιστη σημασία έχει αφου ήδη έχετε κρατήσει δημόσια αυτή την θετική στάση απέναντι του (και επικριτική απέναντι σε όσουν αντέδρασαν.) Κάθε πλάγια, δήθεν κριτική προς το άτομό του γίνεται πλέον εκ του ασφαλούς. Μόνο συνεση δεν δείχνει αυτή η στάση σας.
Δήθεν κριτική στο άτομό του.
Εχεις παρερμηνεύσει. Αναρρωτιέμαι που τα έχουμε δηλώσει ή έστω υποννοήσει αυτά και δεν το θυμάμαι...
Αλλά αν σου είναι πιο εύκολο αυτό από το να διαβάζεις πιο προσεκτικά ένα κείμενο, οκ.
Κατ\' αρχήν ευχαριστώ για την κατανόηση. \'Οντως δείχνει ουδέτερο το nickname μου, το έχω γενικά υπ΄όψιν μου αυτό, αλλά δεν αναφερόμουν σε σένα αναφορικά με ξενέρωμα και μή αποδοχή συγγνώμης. \'Οσον αφορά το πρώτο δεν κατάλαβα τελικά τι εννοούσε η Σοφία - θα το θεωρήσει ξενερωτικό κάποιος που δεν ρίχτηκε απ\' την αρχη στον καβγά ή και καθόλου ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος? Αφού λέμε, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το υπόγειο ρεύμα της υποστήριξης προς τον \"τύπο\" που εκπροσωπεί ο πάνος είναι το πρόβλημα. Οτι λόγια και γενικότερη στάση, για κάποιον λόγω, δεν συμφωνουν στην περίπτωσή σας σε αυτό το ζήτημα. Εμ δεν απογοητευόμαστε και δεν παραδεχόμαστε το λάθος μας, εμ κατηγορούμε τους δικαιολογημένα εξαγριωμένους για την αντιδρασή τους απέναντι σ\' αυτόν που έχουμε δικό μας θέμα και αδυναμία? Ε, όχι λοιπόν. Αρνηθήτε όσο θέλετε τα δικά σας, εμάς θύτες δε θα μας βγάλετε.Quote:
Oboro, δεκτή η συγνώμη σου.
Το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, δεν το σκέφτηκα όσο συνομιλούσαμε οπότε μη βγάζεις συμπεράσματα για το τι θεωρείται ξενερωτικό.
Δέχομαι βέβαια οτι κάποιες είστε πιο μετριοπαθείς και μεστές ως προς την λανθασμένη αντιμετώπιση σας του θέματος. Αυτό είναι φυσικά θέμα χαρακτήρα, με την αδυναμία και την τελείως λάθος σταση εν γένει όμως, τί γίνεται? Εκεί τα ίδια.
Να διευκρινίσω κάτι - άχρωμη δεν σε είπα, μόνο οτι κρατάς μια άχρωμη στάση απέναντι στο θέμα και μόνο σ\' αυτο το θρέντ. \'Αχρωμη σίγουρα δεν είσαι, άλλωστε μου \'ρχονται ήδη δυό τριά χρώματα αναφορικά με σένα (το παθαίνω αυτό με τους ανθρώπους, μάλλον βραχυκύκλωμα εγκεφαλικό είναι.)Quote:
Σεβαστό το ότι διαφωνείς μαζί μου, σεβαστό το ότι διαφωνώ κι εγώ μαζί σου.
Αυτό που είπα πριν δεν είχε σχέση με τη συγνώμη σου αλλά είπα ότι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ άχρωμη ή δήθεν ανώτερη (από οποιονδήποτε αφού δεν το έκανες μόνο εσύ απλά εσύ το έκανες πιο χαρακτηριστικά) αλλά αυτό δε με σταματά από το να ντραπώ για την άποψή μου.
Το δεύτερο στρατόπεδο το δημιούργησε εκ των ων ουκ άνευ η nature, ξεκινώντας αυτό το θρεντ. Και μάλιστα επιστρατεύτηκαν και μέλη. Το πρώτο στρατόπεδο λέγεται ικανότητα αυτορύθμισης του φόρουμ απέναντι σε επικίνδυνους κοκκινοτρίχηδες. Καλά έκανε και υπήρξε, και καλά έκανε και διαλύθηκε πριν η νατουρ καταθέσει το πόνημά της.Quote:
Απλά θα το ξαναπώ, όχι μόνο σε σένα, κι ας το χαρακτήρισες τετριμμένο: όπως και στην οθόνη σου δεν υπάρχουν 2 χρώματα, έτσι και στη ζωή δεν υπάρχουν 2 στρατόπεδα. Μόνο στα γήπεδα.
Οχι βέβαια - τάσσεται υπογείως υπέρ του έτσι κι αλλιώς, λόγω προσωπικών θεμάτων, και μετά χρησιμοποιεί την τοποθέτηση του κατά της λεκτικής βία σχέδον σαν ιδεολόγημα, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να καταδικάσει αυτά που δικαιολογούνται απο τις περιστασείς (πανοθύελλα)Quote:
Το αν τάσσεται κάποιος κατά της λεκτικής βίας δε συνεπάγεται ότι τάσσεται υπέρ αυτού στον οποίο στοχευόταν η λεκτική βία...!
ανώνυμη, εντελώς διαφορετικά πράγματα η στάση που κρατάμε μερικές φορές και τα λεγόμενα που τη συνοδεύουν. Στο 99% των περιπτώσεων αυτά συμπίπτουν - εξ ού και ο λόγος που θεωρείται δεδομένο να συμπίπτουν. Στην περίπτωση όμως αυτή, άλλα λεν τα λόγια σας κι άλλα η γενικότερη στάση σας. Δεν πρόκειται για υποκρισία αλλά για αντιφαση περοσσότερο. Το να αποδειχθεί η αναντιστοιχία αυτή που έχει κάποιος με βάση τα λεγόμενα του είναι στην κυριολεξία αδύνατον - αυτό ισχύει πάντα οταν παρατερείται μια τέτοια αναντιστοιχιά κι άμα θέλεις με πιστεύεις (σκέψου το όμως.)Quote:
Δημόσια θετική στάση απέναντί του.
Εχεις παρερμηνεύσει. Αναρρωτιέμαι που τα έχουμε δηλώσει ή έστω υποννοήσει αυτά και δεν το θυμάμαι...
Αλλά αν σου είναι πιο εύκολο αυτό από το να διαβάζεις πιο προσεκτικά ένα κείμενο, οκ.
Μου έχει συμβεί και εμένα. Όχι μόνο δεν αντιλαμβανόμουν την αναντιστοιχία τότε, αλλά εκ των υστέρων όταν πλέον είχα ευαισθητοποιηθεί απέναντι στο θέμα δεν είχαν υπάρξει κάν σημάδια προειδοποιητικά ή παράταιρα συναισθήματα. Η αναντιστοιχία μέσα μου εξωτερικευόταν ως η πιό υγιώς αντίφατική συμπεριφορά του κόσμου.
Quote:
..........................
Δημόσια θετική στάση απέναντί του.
Quote:
Αληθεια διαβαζεις τί γραφω? ή οχι?
...σου λεω πολυ πριν αυτο που εγινε τωρα!
Σοφία και ανώνυμη και εγώ αναρωτιέμαι μαζί σας.....
Ομπορο, φιλικά σου λέω, παρότι εξαιρετικά κουραστικό, σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά τις 27 σελίδες και να δεις ότι αυτά που θίγεις έχουν απαντηθεί ξεκάθαρα.
Μόνο εγώ θυμάμαι πόσες ρημάδες φορές έχω βαρεθεί να πληκτρολογώ ότι το θέμα είναι η μη βία και όχι η υποστήριξη ή όχι των λεγομένων του πάνου.
Οσο και αν ψάχνεις ομπορο, δεν θα βρεις υποστηρικτές του πάνου εφ\' όλης της ύλης όπως δεν θα βρεις υποστηρικτές εφ΄όλης της ύλης για κανέναν άλλον. Σε άλλα διαφωνούμε και σε άλλα συμφωνούμε.
Πρόσεξε όμως κάτι.
Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.
Αν κάποιος συμπαθεί τον πάνο, γνώμη μου είναι ότι το δημοκρατικό φόρουμ πρέπει να ακούσει με σεβασμό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ τη γνώμη του. ...
Και να ανταλλαχθούν επίχειρήματα και από τις 2 πλευρές.
Με σεβασμό στον συνομιλιτή όμως.....
Πάρα πολλά μέλη είπαν εδώ ότι η μη βία δεν σημαίνει υποστήριξη συγκεκριμένου προσώπου. Μην επιμένεις να τους βαφτίζεις ξέφρενους οπαδούς του πανου.
Αλλά και να ήταν μη τους καλείς σε απολογία.....
Ο σκοπός του θέματος της μη βίας και της ανανδρίας που περιέχει ο ομαδικός υβρισμός και εξευτελισμός σε διαβεβαιώ δεν ήταν αυτός.
Παρατηρώ μια τάση σου να μας βαφτίσεις σε στρατόπεδα.
Και παρατηρώ μια επιμονή σου με το παρόν θέμα.
H OΛH IΣTOPIA MOY ΘYMIZEI TON AΛΛON ΠOY HΘEΛE NA ΠAPEI THN ΔOΣH TOY KAI EΨAXNE MEΣΩ TOY ΦOPOYM. KAI ANTI NA TON KATAKPINETE THN ΠEΣATE ΣE MENA KAI THN ΘEOΦANIA ΓIA TON TPOΠO ΠOY TOY MIΛOYΣAME.
KAI TOTE ΘEΣH OΣOI MAΣ KATEKPINAN ΠHPAN EK TΩN YΣTEPΩN
Ποιοί είναι οι \"μας\" και οι \"σας\".Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
H OΛH IΣTOPIA MOY ΘYMIZEI TON AΛΛON ΠOY HΘEΛE NA ΠAPEI THN ΔOΣH TOY KAI EΨAXNE MEΣΩ TOY ΦOPOYM. KAI ANTI NA TON KATAKPINETE THN ΠEΣATE ΣE MENA KAI THN ΘEOΦANIA ΓIA TON TPOΠO ΠOY TOY MIΛOYΣAME.
KAI TOTE ΘEΣH OΣOI MAΣ KATEKPINAN ΠHPAN EK TΩN YΣTEPΩN
Βρε!!!! Ηρεμήστε πιά!!!!
Oboro, κάτι μου θυμίζεις. Θα θυμηθώ και θα σου το πω.....
Ολα, δεν κατακρινω ΚΑΝΕΝΑΝ. Κατακρινω τροπο αντιμετώπισης ή συμπεριφορας.
ΔEN KPATHΣA ΛIΣTA. OΣOI MAΣ THN EIΠAN. KAI TOTE EIXAME ΔEXTEI ANAΛOΓH KPITIKH
ΣOΦIA OTI KAI NA ΠEIΣ ΠANTA ΘA ΣE BΓAZΩ EKTOΣ :-).
AΠΛA TO ΘEMA EINAI ΠΩΣ AYTO ΠOY ZOYME TΩPA TO EXOYME ΞANAZHΣEI
Καλα, βγαλτε με εκτος. Εχετε δικιο. Συνεχιστε....!
ENNOOYΣA ΠΩΣ OTI KAI NA ΠEIΣ ΔEN ΘA ΣE KATAKPINΩ.
KAI AYTO EINAI KAKO?
Αυτοεξαγάγωμαι.
Προς weird και όσες με περνάτε για κάποιον άλλον παλιό: συνεχίστε. Στην τελική, αν έχετε δεί τόσους σαν κι εμένα, σαν αξίζουν τουλάχιστο συγχαρητήρια για το πολύ καλό γούστο σας. Μπράβομπράβο.
τι έγινε oboro, στη πέσανε?
Γειά σου arktos. Μάλλον την έιχαν πέσει στον αρχαίο σωσία μου, και τους πονάω τη θυμησή τους - δεν ξέρω. Ξαναγύρισε τελικά το φορουμ πάντως. Αν και η ζώνη του λυκόφωτος πλάκα έιχε όσο κράτησε. Είχα και τόνο στο δεύτερο \"ο\". Now it\'s gone. :P
Αυτοεξαγωγής συνέχεια...
εγώ ένα έχω να πω, ότι είχες κέφια και σε διαβάζω ενευρισμένο...
Δίκιο έχεις...
Oboro,Quote:
originally posted by oboro
Το υπόγειο ρεύμα της υποστήριξης προς τον \"τύπο\" που εκπροσωπεί ο πάνος είναι το πρόβλημα. Οτι λόγια και γενικότερη στάση, για κάποιον λόγω, δεν συμφωνουν στην περίπτωσή σας σε αυτό το ζήτημα. Εμ δεν απογοητευόμαστε και δεν παραδεχόμαστε το λάθος μας, εμ κατηγορούμε τους δικαιολογημένα εξαγριωμένους για την αντιδρασή τους απέναντι σ\' αυτόν που έχουμε δικό μας θέμα και αδυναμία? Ε, όχι λοιπόν. Αρνηθήτε όσο θέλετε τα δικά σας, εμάς θύτες δε θα μας βγάλετε.
Δέχομαι βέβαια οτι κάποιες είστε πιο μετριοπαθείς και μεστές ως προς την λανθασμένη αντιμετώπιση σας του θέματος. Αυτό είναι φυσικά θέμα χαρακτήρα, με την αδυναμία και την τελείως λάθος σταση εν γένει όμως, τί γίνεται? Εκεί τα ίδια.
....
Οχι βέβαια - τάσσεται υπογείως υπέρ του έτσι κι αλλιώς, λόγω προσωπικών θεμάτων, και μετά χρησιμοποιεί την τοποθέτηση του κατά της λεκτικής βία σχέδον σαν ιδεολόγημα, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να καταδικάσει αυτά που δικαιολογούνται απο τις περιστασείς (πανοθύελλα)
δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας - γιατί απλά δεν είμαι - ούτε εγώ ούτε και οι άλλοι που έχουμε την ίδια άποψη, οπότε αν το πιστεύεις, συνέχισε ακάθεκτος να υποθέτεις τα υπόγεια στρατόπεδα, τα προσωπικά θέματά μας με τον Πάνο και τα δήθεν ιδεολογήματα.
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Έτσι είναι!
υπόγεια στρατόπεδα... χεχε. καλό.
τους ουράνιους στρατώνες ξέχασες.