K γω το ίδιο ένιωσα narnia μου διαβάζοντάς το σε ένα άρθρο για τη δραματοθεραπεία,γι\'αυτό το έβαλα:)Quote:
Originally posted by narnia
Arsi η υπογραφή σου με ταρακούνησε σήμερα. Πολύ αληθινό.
Printable View
K γω το ίδιο ένιωσα narnia μου διαβάζοντάς το σε ένα άρθρο για τη δραματοθεραπεία,γι\'αυτό το έβαλα:)Quote:
Originally posted by narnia
Arsi η υπογραφή σου με ταρακούνησε σήμερα. Πολύ αληθινό.
καθε μανα θελει την ευτυχια των παιδιων της αμελι....Quote:
Originally posted by amelie74
μπορει να ισχυει σε ενα βαθμο και αυτο που λες Πανο,ομως βασικα θελει την ευτυχια μου.(σημερα τα βλεπω πιο ψυχρεμα τα πραγματα).Quote:
Originally posted by πανος12345
περιμενει απο σενα να κανεις οτι δεν καταφερε ισως να κανει η ιδια οπως θαθελε στην ζωη της !
και χθες και αυριο και παντα ....
τα παιδια καμμια φορα ασιθανονται περισσοτερη ασφαλεια απο οσο πρεπει , για να κανουν το τελικο βημα και να ψαξουν να την βρουν μονα τους μακρυα της .....
εκει ειναι το προβλημα σου αμελι...
στην ασφαλεια και στο βημα που θα πρεπει να κανεις μονη σου πια για να ανοιξεις τα φτερα σου....
η αδερφη μου παλι ειναι ταραγμενη...
εχω κλειδωθει στο δωματιο μου,γιατι δεν εχω τις ψυχικες δυναμεις να την στηριξω.
fobasai μην γινει καποιο επεισοδιο?πηγε στο γιατρο της κι γυρισε ταραγμενη?
ολγα μου οταν ειναι ετσι μπαινει καθε 3 λεπτα στο δωματιο μου και μου λεει τα προβληματα της,πολλες φορες επιτιθεμενη σε μενα(λεκτικα).Quote:
Originally posted by olgaki82
fobasai μην γινει καποιο επεισοδιο?
οταν ειμαι καλα οκ την στηριζω.
απλα σημερα δεν ειμαι στις καλες μου(για προσωπικους μου λογους) και δεν εχω αποθεματα αντοχων,για να την στηριξω...
αν νιωθεις ετσι βαλε μουσικουλα και χαλαρωσε στο δωματιο σου..
ισως η οποιαδηποτε συζητηση κανει κακο αφου ειναι ταραγμενη και εσυ δεν εισαι στα καλυτερα σου..
αυριο που θα ηρεμησει θα ναι πιο καλα τα πραγματα
πως τα πήγες στο μαθημα??
πολυ καλα winston μου.
σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον:)
καλημερα!
παλι 2 η ωρα σηκωθηκα σημερα απο το αγχος μου να διαβασω για το ECDL.(ειχα κοιμηθει βεβαια απο τις 10...)
μηπως το παραπηρα ενθερμα με την μελετη?
παντως νιωθω κομματια τωρα απο την κουραση και τη νυστα και απο την αλλη δεν με παιρνει ο υπνος...
Αμελι , ισως να συμφωνουσα μαζι σου οτι καθε μορφη στρες ισως ριχνει κατα καποιο τροπο λαδι στην φωτια σε ενα ατομο με εκδηλη συναοσθηματικη ασταθεια η ευαισθησιαQuote:
καλημερα!
παλι 2 η ωρα σηκωθηκα σημερα απο το αγχος μου να διαβασω για το ECDL.(ειχα κοιμηθει βεβαια απο τις 10...)
μηπως το παραπηρα ενθερμα με την μελετη?
παντως νιωθω κομματια τωρα απο την κουραση και τη νυστα και απο την αλλη δεν με παιρνει ο υπνος...
απο την αλλη ομως , βοηθαει να ξεκολησεις απο αλλα εξισου ενοχλητικα στοιεια οπως η εξαρτηση απο το σπιτι και την μαμα σου με την οποια οι σχεσεις σας θα καλυτερευουν, οσο θα βρισκεις με σταθερα και σιγουρα βηματα , τον δρομο στην επαγγελματικη σου αποκατατασταση και την οικονομικη αυτονομια .
θα σου δωσω την εξης συμβουλη.
την επομενη ορα που θα πας στον γιατρο σου ζητησε του να σου γραψει καποιο φαρμακο για τον υπνο και φροντισε να μην κοιμασαι ποτε αν δεν εισαι πραγματικα κουρασμενη και ετοιμη.Συχνα λιγη τηλεοραση στο κρεββατι ειναι ενα καλο υπνωτικο!
μπα... μην το λες Πανο μου αυτο.
ετσι κοιμομουν και οταν δεν εκανα τπτ απολυτως.
δεν φταιει η εναρξη μαθηματων.
παντως κοιμηθηκα το μεσημερι τελικα γυρω στις 3-4 ωριτσες και ετσι αναπληρωσα υπνο :)
δεν ειπα οτι φταει το μαθημα αλλα το αγχος που προυπαρχει απο αλλα γεγονοτα στο περιβαλλον σου ...Quote:
μπα... μην το λες Πανο μου αυτο.
ετσι κοιμομουν και οταν δεν εκανα τπτ απολυτως.
δεν φταιει η εναρξη μαθηματων.
παντως κοιμηθηκα το μεσημερι τελικα γυρω στις 3-4 ωριτσες και ετσι αναπληρωσα υπνο :)
καλα εκανες που κοιμηθηκες το μεσημερι αλλα μην εχεις παραπονο αν θα παει 2 το βραδυ για να ξαννυσταξεις παλι!
μην πας στο κρεβατι πριν νυσταξεις για τα καλα για να ξαναρυθμισεις σωστα το βιολογικο σου ρολοι που μαλλον εξαιτιας του αγχους, φαινεται να εχει αποριθμιστει...
Επισης αμελι εχει σημασια η ποιοτητα του υπνου....
Αν ξαναπας στον γαιτρο ζητα του να σου κανει ενα εγκεφαλογραφημα για να δεις τα κυματα στον ΡΕΜ υπνο τα οποια δειχνουν αν βλεπεις ονειρα ....
Ισως αυτο να μην σε αφηνει να κοιμηθεις καλα και να σε ξυπναει..
το περιεχομενο του ΡΕΜ υπνου!
οκ thanks Πανο:)
yoy are welcome anytime...Quote:
οκ thanks Πανο:)