να αρχισω να μιλαω σε αγνωστους;
Printable View
να αρχισω να μιλαω σε αγνωστους;
νικο εψαξα πολυ για να βρω ενα παλιο ποστ σου που σκευτοσουν να κοψεις ΜΟΝΟΣ τα φαρμακα.διαβασετο ομως!!! απο μονος καταλαβες οτι δεν ηταν σωστο αυτο πεκανες.θυμησου. Ψυχωση,φαρμακα και δημιουργικοτητα. Ψυχωση,φαρμακα και δημιουργικοτητα. Απο δημιουργικοτητα πως τα πατε? Δεν ξερω ισως απλως να κλαιγομαι αλλα οταν παιρνω τα φαρμακα μου δεν αισθανομαι ιδιαιτερα δημιουργικος. Μια εποχη που τα εκοψα ειχα μια εκρηξη δημιουργικοτητας...εφτιαξα πραγματα σε μικρο διαστημα που δεν ειχα φτιαξει για χρονια και ηθελα συνεχεια να δημιουργω. Βεβαια πριν αρχισει να με παιρνει η κατω βολτα που ειδα οτι προκειται να \"πεσω\" και να τα χασω ολα. Εσεις εχετε παρομοιες εμπειριες θα με ενδιεφερε? Οχι οτι προκειτα να κοψω τα φαρμακα,τα προτιμω απο το να αντιμετωπισω παλι αυτα που αντιμετωπισα,απλως απο περιεργεια.null
δεν μιλας με εμας τωρα;
και τι να πω;
εμπνευστη δεν βλεπει τι του γραφω.πες του.
αυτα παιδια σας αφηνω....θα μπω αργοτερα
νικο εψαξα πολυ για να βρω ενα παλιο ποστ σου που σκευτοσουν να κοψεις ΜΟΝΟΣ τα φαρμακα.διαβασετο ομως!!! απο μονος καταλαβες οτι δεν ηταν σωστο αυτο πεκανες.θυμησου.Quote:
Originally posted by keep_walking κατραμι
Ψυχωση,φαρμακα και δημιουργικοτητα.
Απο δημιουργικοτητα πως τα πατε? Δεν ξερω ισως απλως να κλαιγομαι αλλα οταν παιρνω τα φαρμακα μου δεν αισθανομαι ιδιαιτερα δημιουργικος. Μια εποχη που τα εκοψα ειχα μια εκρηξη δημιουργικοτητας...εφτιαξα πραγματα σε μικρο διαστημα που δεν ειχα φτιαξει για χρονια και ηθελα συνεχεια να δημιουργω. Βεβαια πριν αρχισει να με παιρνει η κατω βολτα που ειδα οτι προκειται να \"πεσω\" και να τα χασω ολα. Εσεις εχετε παρομοιες εμπειριες θα με ενδιεφερε? Οχι οτι προκειτα να κοψω τα φαρμακα,τα προτιμω απο το να αντιμετωπισω παλι αυτα που αντιμετωπισα,απλως απο περιεργεια.
κιπ διαβαζω τοσες μερες εδω τα ποστ σου και αυτο που βλεπω ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος υποφερει.δεν πιστευω οτι μιλας εσυ αυτη τη στιγμη αλλα η αρρωστια.
δεν αμφισβητω οσα λες,μπορει ναι να μιλαει ολος ο κοσμος για εσενα ομως η αντιδραση σου ειναι ακρως υπερβολικη και παραλογη.
αν δεν σε ειχα διαβασει πιο παλια ισως να την θεωρουσα φυσιολογικη για ενα ατομο μιζερο το οποιο κρεμεται απο τις ορεξεις και τα λεγομενα των αλλων.
αυτο που σε εκανε λοιπον στα ματια μου να ξεχωρισεις ειναι αυτη η ανωτεροτητα που ειδα,η εξυπναδα..τωρα βλεπω ενα ατομο αλλο,αν μου ελεγες οτι εισαι ο αδερφος του κιπ θα σε πιστευα αλλα οχι εσυ.μαλλον η πραγματικοτητα σου με την αντικειμενικη πραγματικοτητα ερχεται σε συγκρουση.αντιδρασεις τετοιες απο ενα ατομο σαν και εσενα δεν ειναι κατι φυσιολογικο.
δεν ακους κανεναν εδω μεσα οποτε δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο λογος που γραφεις.
προκειται για μια υποτροπη ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.δεν μου αρεσει να κανω διαγνωσεις ομως ειμαι τοσο σιγουρη οσο εσυ για το οτι μιλανε οι αλλοι για εσενα.
ο χειροτερος εχθρος σου αυτη τη στιγμη ειναι ο εαυτος σου και οχι οι αλλοι.
παρε τα χαπια σου οπως σε εχει συμβουλεψει ο γιατρος σου και μετα τα ξαναλεμε.κανενας δε θα σου πει να κανεις κατι διαφορετικο δεν ειμαστε ειδικοι εδω μεσα.
melene δεν ξερω ακομα την αληθεια...αλλα ξερω οτι ολη η ζωη μου ηταν γεματη ψεμματα χωρις να κανω τιποτα
αλλοι δουλεψαν
εγω μπορει να μην εχω μελλον αλλα θα δουμε οταν τα μαθω ολα
ολη η ζωη μου ενα ψεμμα
επειδη επαθα νευρικο κλονισμο
we will see
εγω φταιω;
5 προτασεις ολες και ολες και αδρανεια γιατι δεν ηξερα τι μου γινοταν
τωρα με ξερει ολη η πολη...κους~κους δε γαμιεται...δεν επρεπε απλουστατα να παθω νευρικο κλονισμο
Σφαλμα
major
τωρα με φωναζουν μαλακα ολοι...μονο που δεν το αντεχω
οχι δεν το αντεχω
δεν θελω καν να ακουω την ελληνικη γλωσσα
πραγματικο γεγονος και οχι ψεμμα
επαθα νευρικο κλονισμο...ολοκληρωτικη σχεδον απομονωση μια δεκαετια...εκτος απο την εργασια,την οικογενεια και τον πουλο
θα δουμε οταν τα μαθω ολα
ηρεμια bye-bye
αψεγαδιαστος μια ζωη
γιατι να υποφερω;
ο οποιοσδηποτε αλλος μπορει να αντεπεξερχοταν καλυτερα δεν ξερω
ακομα και ο τροπος που γραφεις κιπ.τιποτα δεν ειναι συγκροτημενο ολα ειναι χυμα οπως και οι σκεψεις σου.πολλες φορες δεν βγαζω καν νοημα τι λες.
σε παρακαλω η αληθεια μπορει να περιμενει μια βδομαδα,πηγαινε στο γιστρο σου και μετα ασχολησου και με την αληθεια τωρα ομως δεν εχεις τα εφοδια να μαθεις την αληθεια.
παραλογιζεσαι!συγγνωμη που γινομαι σκληρη και αντιπαθητικη ισως ομως κιπ δεν εισαι καλα και αυτο φαινεται απο καθε σου ποστ.παρε μια σωστη αποφαση και ακου με,πηγαινε στο γιατρο σου.
απλως βλεπεις φανταζομαι τα πραγματα θετικα
οχι θα μαθω την αληθεια και μετα θα παω στο γιατρο
να μου μαθει να μην αντιδρω
δηλαδη τι να κανω;να μη μαθω ολη την αληθεια;
στο περιπου τουλαχιστον
μου λειπει η ωριμοτητα;
θα το δω θετικα καποια στιμη...σχεδον κνεις δεν φταιει
ετσι ειναι η ζωη
θελω χρονο
δεν σου λειπει η ωριμοτητα,η λογικη σου λειπει.παραλογιζεσαι και δεν το καταλαβαινεις