xaxaxxaaxax:P:P
Printable View
xaxaxxaaxax:P:P
Quote:
Originally posted by Remedy
θα ειχες συντροφο τωρα οπως εμεις
δεν νομιζω να σε τιμαει,
να χτυπας τον αλλο στο σημειο που εχει ελλειψη.
Ασχετως τα μιση που εχετε, φροντιστε να κρατάτε το επιπεδο σας και σε αυτο δεν εχει σχεση αν ο αλλος θεωρητικολογούμε οτι δεν εχει.
δικο σου ειναι ρεμεντυ!Quote:
πανο αν προκειται για το γνωστο διαδυκτιακο τοπο γνωριμιων τον οποιο προσπαθεις να διαφημισεις απ την ωρα που μπηκες εδω, με διαφορους τροπους και για τον οποιο εχεις αποκλειστει απο την συμμετοχη σου σε αλλα σαιτ, σε πληροφορω οτι ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΧΩΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.Quote:
Originally posted by πανος12345
φιλοι μου αγαπημενοι σημερα πεταω στα συνεφα!
μετα απο σκληρη δουλια 7 μηνων πανω απο 10 ωρες την ημερα θα σας παρουσιασω σε αναλογο θεμα για να μην χαλασω την συζητηση σας το πιο καλο εργαλειο σημερα διαδικτυακης σχεσης σε ολον τον πλανητη στα Ελληνικα!
σεβασου το λοιπον και μην συνεχισεις.
ολοι καποια δουλεια κανουμε, δεν συνηθιζουμε να βρισκουμε πελατες εδω.ειναι και αντιθετο στους κανονισμους και αντιδεοντολογικο.
μην εκμεταλευεσαι την ανοχη του αντμιν
αν θες βαζεις και το δικο σου σαιτ μεσω της πλατφορμας για να προσφερεις υπηρεσιες παγκοσμιας ακτινοβολιας στα μελη σου
αν παλι δεν εεις σαιτ δικο σου εμπα και φτιαξε!
αν τελος εισαι οντως κακοβουλη κατσε εδω και βουλωστο!
και η υπομονη εχει ορια...
στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσης και εσυ διαλεξες να κανεις την τρελη αλλα σε λαθος προφιλ!
κρινο καποιο λαθος κανεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το σημειο που η πανικουλα εχει ελλειψη....
ειναι απλα μια παραπλευρη απωλεια.
δεν επιτρεπω στον καθενα να με πιανει στο στομα του οποτε του γουσταρει.
σεβαστη η γνωμη σου και καλα κανεις και την λες, αλλα δεν χρειαζομαι συμβουλες επ αυτου
kai ton kipako ekana plaka den ton stenaxoresa.
re pano eleos.ti 8a kanouem em ayton?
Το ποιος ειναι τρελλος το ξερει ο γιατρος σου...εγω δεν εχω κοιταχτει ακομα...Quote:
δικο σου ειναι ρεμεντυ!Quote:
πανο αν προκειται για το γνωστο διαδυκτιακο τοπο γνωριμιων τον οποιο προσπαθεις να διαφημισεις απ την ωρα που μπηκες εδω, με διαφορους τροπους και για τον οποιο εχεις αποκλειστει απο την συμμετοχη σου σε αλλα σαιτ, σε πληροφορω οτι ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΧΩΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.Quote:
φιλοι μου αγαπημενοι σημερα πεταω στα συνεφα!
μετα απο σκληρη δουλια 7 μηνων πανω απο 10 ωρες την ημερα θα σας παρουσιασω σε αναλογο θεμα για να μην χαλασω την συζητηση σας το πιο καλο εργαλειο σημερα διαδικτυακης σχεσης σε ολον τον πλανητη στα Ελληνικα!
σεβασου το λοιπον και μην συνεχισεις.
ολοι καποια δουλεια κανουμε, δεν συνηθιζουμε να βρισκουμε πελατες εδω.ειναι και αντιθετο στους κανονισμους και αντιδεοντολογικο.
μην εκμεταλευεσαι την ανοχη του αντμιν
αν θες βαζεις και το δικο σου σαιτ μεσω της πλατφορμας για να προσφερεις υπηρεσιες παγκοσμιας ακτινοβολιας στα μελη σου
αν παλι δεν εεις σαιτ δικο σου εμπα και φτιαξε!
αν τελος εισαι οντως κακοβουλη κατσε εδω και βουλωστο!
και η υπομονη εχει ορια...
στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσης και εσυ διαλεξες να κανεις την τρελη αλλα σε λαθος προφιλ!
και το ποιος θα το βουλωσει θα το δουμε οταν αρχισεις να ριχνεις την διαφημιση κυρια πορφυρα..
μονο εσυ το ειδες σαν πλακαQuote:
Originally posted by panikoula
kai ton kipako ekana plaka den ton stenaxoresa.
re pano eleos.ti 8a kanouem em ayton?
και ο κιπ το ειδε.
ελα ρεμεντι χωσε.ριξε το φαρμακι σου.
τι πουλακι?:):):):):):)
Quote:
τι πουλακι?:):):):):):)
πουλακια σκευτεσε παλι?χαχαχααχ:P:P
δεν υπαρχει περιθωριο για φαρμακι μαριαQuote:
και ο κιπ το ειδε.
ελα ρεμεντι χωσε.ριξε το φαρμακι σου.
το εριξες ολο εσυ στο πιο καλο και αγαθο πλασμα εδω μεσα.
και δεν ακουω καμια δικαιολογια..
για την παρτη σου νοιωθεις πολυ ευαισθητη να θιχτεις με το οτιδηποτε, ακομα κι αν ο αλλος σου λεει οτι απλα σε αντεγραφε και δεν σε κοροιδευε...
την απιστευτη κακια που εκανες κατα του κιπ ομως δεν εχεις την ιδια ευαισθησια για να την καταλαβεις.
αυτο λεγεται τομαρισμος και κακοψυχια πανικουλα οχι βλακεια....
ασε τα χαχαχα και τα χουχου χου δεν σε κανουν παιδουλα αυτα οταν μπορεις και σκεφτεσαι τοσο κακοψυχα για τους αλλους και μονο οτι σε θιγει προσωπικα, σε ποναει
ρεμ πια σταθηκε πειρσσοτερο στον κιπ οσο ηταν σκατα?απο τοτε π επαθε οτι επαθε περνω ζαναξ για να ηρεμησω το ξερεις?αντε χεσου σκατουλα:(
Quote:
κρινο καποιο λαθος κανεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το σημειο που η πανικουλα εχει ελλειψη....
ειναι απλα μια παραπλευρη απωλεια.
δεν επιτρεπω στον καθενα να με πιανει στο στομα του οποτε του γουσταρει.
σεβαστη η γνωμη σου και καλα κανεις και την λες, αλλα δεν χρειαζομαι συμβουλες επ αυτου
ειναι ενα σημειο που αυτη την στιγμη δεν το εχει και το εχεις εσυ.
Ηδη το εβαλες σε αντιπαραθεση και αυτο σου επισημαινω.
Αν δεν επιθυμεις να σε πιανουν στο στομα τους αλλοι, πες αυτο, οχι τα υπολοιπα.
Το θεμα αν χρειαζεσαι συμβουλες ειναι ασχετο,
δεν σου εδωσα συμβουλη, επισημαινω τα λαθη σου.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα τα καταλαβεις κιολας.
ολοι σταθηκαν στον κιπ πανικουλα.Quote:
ρεμ πια σταθηκε πειρσσοτερο στον κιπ οσο ηταν σκατα?απο τοτε π επαθε οτι επαθε περνω ζαναξ για να ηρεμησω το ξερεις?αντε χεσου σκατουλα:(
δεν του σταθηκες εσυ περισσοτερο επειδη του φωναζες οτι ψαχνεις αντρα κι οτι αν σου αρεσει σε ομορφια τον θελεις, ενω αλλιως οχι κι οτι φοβασαι να τον δεις μηπως σας κανει κακο!!!! καλυτερα να σιωπουσες παρα να του λεγες οτι φοβασαι.........παλι δικες σου ελλειψεις πηγες να καλυψεις (την ελλειψη συντροφου) κι οχι την αγωνια του κιπ..δεν ειναι συμπαρασταση αυτο...
ναι εγω αγαμιες τι να κανουμε?πρεπει να το χτυπαει?και αγαμιες π εχω απο σενα σιγουρα ειμαι καλυτερη σε ολα :P:P
πως παει ο διαγωνισμος για την πιο κακια?
δεν το κοβετε επιτελους?
Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα εχετε υπ\'οψη σας σε ποιο θεμα γραφετε ολα αυτα;;;;;
Στο θεμα που ανοιξε ο κηπ για να ευχαριστησει 3 ανθρωπους που του σταθηκαν στην δυσκολη!!!!
Μηπως θα πρεπει να σκεφτειτε τον κηπ και εαν θα ηθελε τον καυγα σας στο θεμα του;
Ανοιξτε δικο σας θεμα και βριστειτε οσο θελετε!!!
σιγουραQuote:
ναι εγω αγαμιες τι να κανουμε?πρεπει να το χτυπαει?και αγαμιες π εχω απο σενα σιγουρα ειμαι καλυτερη σε ολα :P:P
Quote:
Originally posted by boubourina
Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα εχετε υπ\'οψη σας σε ποιο θεμα γραφετε ολα αυτα;;;;;
Στο θεμα που ανοιξε ο κηπ για να ευχαριστησει 3 ανθρωπους που του σταθηκαν στην δυσκολη!!!!
Μηπως θα πρεπει να σκεφτειτε τον κηπ και εαν θα ηθελε τον καυγα σας στο θεμα του;
Ανοιξτε δικο σας θεμα και βριστειτε οσο θελετε!!!
κατσε να διευκολυνω εγω το λαο.
Πηγαινετε στο panikoula vs remedy να συνεχισετε!!!
Νεο τοπικ που το ανοιξε η πανικουλα
Νίκο καλησπέρα!
το μεγάλο ταξίδι αύριο :)))
Εχεις u2u.
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
σημερα ειναι η εκδρομη?????(οχι και \"το μεγαλο ταξιδι\" βρε γουειρντ, μακαβριο ακουγεται:ΡΡΡΡ)
να περασετε υπεροχα!!!!
να μας φιλησετε τον κιπακο!!!!!
και να ερθετε να μαςπειτε τις εντυπωσεις σας!!!!!!!
(εγω παω να εξεταστω για τις προσφατες γνωσεις μου, σε 2 ωρες.ατιμη κενωνιαααα!)
Κηπάκο, η μικρή είναι στο τρένο, δε γλιτώνεις με τίποτα δηλαδή! Το απογευματάκι θα είμαστε εκεί. Οπλίσου με όρεξη για κουβέντα και σκέψου κανένα καλό, εξωτικό μέρος να φάμε τίποτα γιατί η γουιρντ δεν αστειεύεται!
καλα να περασετε :)
κοριτσια μπραβο ,σας θαυμαζω!καλα να περασετε!Δωστε θαρρος και ελπιδα στον Κηπ να καταφερει να αλλαξει την ζωη του!
χαιρετισμους στο κηπ, απο εμας...!
:)
Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω τι να γράψω.
Θα πω μόνο, πως η συνάντηση μου με τον κηπ ήταν ένα δώρο που θέλω να τοποθετήσω σε μια γωνιά της καρδιάς μου που τη βλέπει μόνο ήλιος.
θεοφανια καλα περασατε ε? :)
Zηλέυω μακαρι και εγω να τον γνωρισω καποτε...
ευχομαι ολοψυχα παντα να γινονται μεσω του φορουμ αυτου τετοιες ομορφες συναντησεις μελων:)
μπραβο παιδια!!!!
πολυ χαιρομαι!!!!!!
κιπακο
μαθαινω οτι οι υποθεσεις μου για το ατομο σου επεσαν 100% μεσα ;)
(και μη ρωτησεις ποιες υποθεσεις)
Τί ομορφο αυτο που γραφεις Θεοφανια!Ετσι ευχομαι να γινει:)Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω τι να γράψω.
Θα πω μόνο, πως η συνάντηση μου με τον κηπ ήταν ένα δώρο που θέλω να τοποθετήσω σε μια γωνιά της καρδιάς μου που τη βλέπει μόνο ήλιος.
Εγω ελπιζω να γινει και αλλη τετοια συναντηση και να μπορεσω και εγω να ερθω :)
παντως μην εχεις στο νου σου καποια κινητοποιηση για να κανεις κατι τετοιο.Quote:
Originally posted by mariap
Εγω ελπιζω να γινει και αλλη τετοια συναντηση και να μπορεσω και εγω να ερθω :)
μπορεις οποτε θελεις να το κανονισεις με τον κιπ και να βρεθειτε!
Remedy απο μονη μου αποκλειεται.. ντρεπομαι λολ
να βαλεις ενα κοσκινο:Ρ
εγω αν ειμασταν κοντα θα πηγαινα ανετα μονη μου.
To κοσκινο δεν μου παει , ασε που θα φοβηθει αν με δει με αυτο :p
Βρε Remedy δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω!!!Λοτ οφ λοβ (lol )
αφηνω πολλα να πεσουν..
τον κιπ ομως,με τιποτε!!!!!!!
Mου αρεσεις ! Δεν θα σε φαω για να ευχαριστηθω! lol
:οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο� �οοQuote:
Originally posted by katerinaki
Mου αρεσεις ! Δεν θα σε φαω για να ευχαριστηθω! lol
ιζ δις ε πραιβετ τζοουκ????????????????