Ανταλλαζουμε; Να μεινεις στο σπιτι μου στην Κρητη και εγω να παω Αθηνα. Ορεινο ειναι το χωριο μου χαχα
Printable View
Τώρα εσύ ως πιτσιρίκα το καταλαβαίνω.. Το «χαοτική, θορυβώδης, κουραστική» το ακούς βερεσέ.. Εσύ θες να ζήσεις και όλο αυτό σου ακούγεται άκρως ελκυστικό. Το να φύγεις από το χωριό σου και να πας σε μεγάλη πόλη δηλαδή. Fair enough.. Έλα να δούμε τι θα καταλάβεις κι εσύ… Πάντως μετά που θα αλλάξεις γνώμη παρακάτω και θα θες να γυρίσεις πίσω στο χωριό σου, εγώ να ξες, δεν ξαναφεύγω από κει, θα κάνω κατάληψη στο ορεινό σπίτι που μου ταξες και δεν φεύγω ούτε με έξωση..
Σοβαρά τώρα, τι τη θέλετε τη βρωμοαθήνα ρε σεις? Αλήθεια.. Τουλάχιστον να πας στη Θεσσαλονίκη που «σε λέει» η Κύκνος. Είναι πιο χαλλλαρά εκεί. Έχει και καλύτερο κόσμο να γνωρίσεις γενικά.. Έχει και τη ροζ την Κύκνο. ( :p )
Και εδω στην Κρητη εχει ζωη αλλα στην Αθηνα εχει και αλλα πραγματα που θελω να δω. Αρχικα εχει πιο πολλες επαγγελματικες ευκαιριες σε χωρους που με ενδιαφερουν. Επισης εχει πολλα μνημεια, μουσεια, θεατρα, συναυλιες (και μπουζουκια εννοειται γιατι στην ψυχη ειμαι τετοια χαχα). Αυτα μου λειπουν απο την Κρητη. Επισης νιωθω οτι ο κοσμος δεν θα ειναι τοσο πισω απο θεμα αποψεων. Εδω επειδη οι περισσοτεροι μεγαλωνουν σε χωρια εχουν οπισθοδρομικες αποψεις. Αλλα ναι για αυτο μιυ αρεσει η Αθηνα. Οτι ειναι χαοτικη το καταλαβαινω. Δεν το λεω για να ειμαι καθε βραδυ σε διαφορετικο κλαμπ χαχαχα. Πω εχει και αυλη και κηπο το σπιτι. Δεν θα θες να φυγεις ποτε χαχα.
Εντάξει, μαζί σου, σε αυτά έχεις δίκιο… Η μεγάλη πόλη τα έχει αυτά τα πλεονεκτήματα. Αλλά έχει και άλλα στραβά που εσένα δε σε πολυνοιάζουν τώρα.. Αυτό με τον κόσμο που «δεν είναι τόσο πίσω από θέμα απόψεων» μη το δένεις και κόμπο. Σου λέω ότι δεν πολυισχύει. Παντού θα βρεις και καλούς και στραβούς, απλα στην μεγάλη πόλη έχεις πιο πολλές επιλογές από τη «γιαγιά με το ένα δόντι» που λεγε ο Γιώργος.. Αυτό. Είσαι και των μπουζουκιών βρε κορίτσι? Θα βάλω τα μεγάλα μέσα. Κύκνε εσύ που το χεις λιγο παραπάνω με τα ελληνικά κομμάτια βάλε ενα χεράκι να λούσουμε με γαρύφαλλα το κορίτσι από δω.. :) Έτσι κι αλλιώς ξέρετε καλύτερα από μπουζούκια εσείς οι Σαλονικιοί, έχετε καλύτερα μαγαζιά..
Άμα είναι να έχω αυλή και κήπο σε ορεινό χωριό πάει τότε, σας λέω με χάσατε.. Θα εγκαταλείψω όλους και όλα, θα πάω να σκαλίζω κήπο, θα βάλω δέντρα, θα έχω κοτούλες, θα μου δανείσει κι ο Γιώργος τη «γαουρίτσα» του να πηγαίνω πέρα δώθε και δε θέλω τίποτε άλλο.. Ευτυχισμένη ζωή..
Γαρύφαλλα και μπουζούκια θέλετε;
Ορίστε! :D
https://www.youtube.com/watch?v=09vuTZAFS7Y
Και για να τιμήσουμε λίγο και την Κρήτη, ορίστε ένα αγαπημένο μου τραγούδι...
https://www.youtube.com/watch?v=j28oqlbk7qU
Και εγώ έχω λίγο άλλο γούστο από τον κύριο καθηγητή. Θέλω χαλαρές καταστάσεις, πιτζαμούλες, φαγητάκι, καναπέ και σειρούλα στο νετφλιξ. Αφού έχει τελειώσει το εξερσάιζ.. Αυτός βγάζει σπυράκια άμα ακούσει τέτοια..
Σε κλαμπάκια δεν πάω ποτέ, ούτε όταν ήταν ο καιρός μου δεν ένιωθα άνετα εκεί. Ήμουν έξω από τα νερά μου.. Δεν τα προτιμούσα ποτέ, κινούμουν αλλού. Πάντως σε αυτό με τα μακριά μαλλιά που είπε ο καθηγητής συμφωνώ κι εγώ, μου αρέσουν πολύ..
Μάλλον για αυτό κιόλας σε ερωτεύτηκα… :p
Τζιοβάνηηη, πότε σκοπεύεις να μας καταδεχτείς κι εμάς εδώ? Πότε θα περάσεις να μας πεις ένα γεια? Φέρε και τις περγαμηνές και τις θαυμάστριες μαζί. Το κάνουμε το μαγαζί και κλαμπάκι αν είναι να μας τιμήσεις εσύ… :)
Αγαπημένο κομμάτι αγαπημένου Κώστα Μακεδόνα που με εκφράζει πάνω σε αυτό που μόλις είπες.
https://www.youtube.com/watch?v=f-bw7XTtF90&pp=ygU1z4DOsc-Bz4TOvyDOu865zrbOsSDOus6xzrkgzrrOsc69z4TOvyDOus6_z 4HOvc65zrbOsSA%3D
Αγγιξαμε πληγή φίλε Βασίλη?
Όχι βρε, αυτό σου λέω, στον πολύ συγκεκριμένο τομέα υπήρξα τυχερός, δεν είχα τέτοια. Αλλά η γενικότερη στάση μου απέναντι σε αυτά είναι ότι είναι ταλαιπωρία χωρίς λόγο.. Δε θα την ήθελα.. Θα την έβρισκα κι εγώ απωθητική.. Το κομμάτι του Μακεδόνα μου αρέσει και κάπως μου ταιριάζει με αυτά που λέμε γι αυτό το έβαλα :)
Ε?? Δεν ξέρω τι λες ρε.. Όντως είχα δουλειά τώρα μέσα. Θα τα μάθεις εσύ όλα αυτά τα δικά μου, περίμενε λέμε μέχρι να τα διαβάσεις.. Η ταινία πιστεύω να έχει βγει μέχρι τα Χριστούγεννα.. :p
Πάντως ο κύριος καθηγητής δε βλέπω να μας καταδέχεται.. Ή που μας έχει θυμώσει, ή που τον τρομάξαμε ή που απλά δε γουστάρει τη φάτσα μας.. Σωστό και αυτό. Είναι «αντιτουριστική» η φάτσα μας άλλωστε.. Τάδε έφη elis.
Πάντως εμείς θα συνεχίσουμε να του λέμε πως είναι ευπρόσδεκτος και αυτός και οι θαυμάστριές του και οι περγαμηνές :) Ελπίζω να καταφέρουμε να τον μεταπείσουμε.. Το θρεντ ετούτο έχει ανάγκη από μια «ένεση τεστοστερόνης»..
Τώρα λίγο χάθηκα.. Λες για το «πως κάνουμε αποσύνδεση από τα συναισθήματα?» Έλα ντε.. Άμα το βρείτε αυτό πείτε τό μου κι εμένα. Όλα τα επηρεάζει το ψυχολογικό, και την όρεξη για φαΐ, ακόμα και την όρεξη για σεξ.. (για μένα μιλάω..) Αλλά ο κύριος καθηγητής δε χαμπαριάζει από τέτοιου είδους προβλήματα. Είναι μια ατσάλινη μηχανή που δουλεύει ακατάπαυστα χαρίζοντας απλόχερα ηδονή σε (ορισμένες τυχερές από τις) απελπισμένες θαυμάστριες.. Τον περιμένω να έρθει να μας βοηθήσει με τα «ψυχολογκιγκά» μας μέσω του ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ.. Ααα τώρα θυμήθηκα ωραίο σχετικό τραγουδάκι, πάω να το φέρω…
Καθηγητά μου, δικό σου αυτό :)
(Ξέρω ότι δεν ακούς τέτοια εσύ, αλλά τι να κάνω, δεν το ‘χω καθόλου με τα «δικά σου» για να μπορώ να σου βρω σχετικό με το «loveland festival» κομμάτι..)
https://www.youtube.com/watch?v=yMbMYgLLi1c&pp=ygUdz4POtc68zrXOu863IM-Dzr_Phc6yzrvOsc66zrk%3D
Αυτα τα πλεονεκτηματα μου αρεσουν. Επισης ολοι οι γνωστοι youtubers και influencers ζουν στην Αθηνα και εχω ζηλεψει φουλ με αυτα που ανεβαζουν. Νιωθω σαν να ειναι αλλος κοσμος, αλλος πλανητης χαχα. Τα στραβα οντως δεν με πολυνοιαζουν αυτη τη στιγμη γιατι εχω κολλησει με την Αθηνα. Καλα αυτο με το θεμα αποψεων ξερω οτι δεν πρεπει να το δενω κομπο αλλα εδω δεν μπορω αλλο, εχω απηυδισει χαχα. Απλα ξερω οτι στην Αθηνα εχω πιο πολλες επιλογες οντως. Εδω ειναι ολοι πανω κατω το ιδιο.
Ειμαι ειμαι. Δεν ειμαι τοσο του ξενυχτιου, δηλαφη οταν ειμαι σπιτι προτιμω να κοιμαμαι νωρις αλλα μου αρεσει το vibe (που εισαι με κοσμο, εχει μουσικη κλπ ξερετε). Δηλαδη αν ξεκινουσαν κατα τις 8 και 12 τελειωναν πχ θα το προτιμουσα. Οταν λες μεγαλα μεσα τι εννοεις; Με συμφερει; Χαχαχα. Στη Θεσσαλονικη εχουν το Barbarella που ειναι η Βισση θελω φουλ να παω
Όχι όλοι.. Μερικοί ζουν στο χωριό και κάνουν βίντεο από εκεί. Όποιος θέλει κάνει follow αυτούς.. Ο καθένας ότι του λείπει ψάχνει.. Εγώ ας πούμε τέτοια προτιμώ να βλέπω.. Εκεί ξεκουράζομαι..
https://www.tiktok.com/@andriannhkar...79303888129313
Κολλητέ , πέρασα να πω γειά
May the force be with you
Γεια σου ΑΧΒΑΧ :)
Σε νιώθω.. Βασικά για το nickname το λέω, αλλά τα αχ βαχ πάνε παρέα και με «ζιβανία» υποθέτω..
Ρε σεις, θα με κάνετε να πάω να βρω να αγοράσω για να τη δοκιμάσω να δω πως είναι… Τσίπουρο με άλλο όνομα λογικά θα είναι στο περίπου…
Γιώργη, τόσον καιρό είσαι εδώ πέρα και άλλος πρόλαβε και κέρασε τη ζιβανία… :p
Εσύ είσαι εδώ μόνο με το «σκουλουκούιν» σου έξω από το «βρακούιν» σου όλη την ώρα αλλά από ποτάκι δεν κέρασες τίποτα ακόμα.. Ου ρε.. :p