Ηθελες να πεις \"παρα μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση\"?Γιατι το νοημα ειναι τελειως διαφορετικο
Printable View
Ηθελες να πεις \"παρα μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση\"?Γιατι το νοημα ειναι τελειως διαφορετικο
πες το και ετσι αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Ποτε καταλαβα οτι εισαι ηλιθιος θες να πεις μηπως?Quote:
τραβα εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5168#pid136658
να θυμηθεις ποτε και πως εγινες παπαρας.
;)
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...Quote:
Originally posted by libpa
Όχι δεν το \'χω ξανανιώσει αυτό μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Α, και σε κάτι σκυλιά που γαβγίζουν όλη μέρα... Δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω ποτέ, αλλά σίγουρα δεν θα καταλήγαμε κάπου αν το κάναμε αυτό, θα μας σκοτώνανε κι εμάς :)Quote:
Originally posted by mariafound
Πολυ ακραια θεση Λιμπα αλλα κ ενδιαφερουσα.Υποστηριζεις οτι θα μπορουσαμε να σκοτωναμε οποιον μας ενοχλει η καταλαβα λαθος?
Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.
Σ\'ευχαριστώ για την κατανόηση και τα καλά σου λόγια :) αυτό είπα κι εγώ πως δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό να σκοτώνουμεQuote:
Originally posted by weird
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα για βιαστές αλλά φοβάμαι πάλι ότι θα αρχίσουν αντιδράσεις.
Κι εγώ σ ευχαριστώ για την υπομονή σου να μου εξηγήσεις καλύτερα ώστε να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς.Quote:
Σ\'ευχαριστώ για την κατανόηση και τα καλά σου λόγια :) αυτό είπα κι εγώ πως δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό να σκοτώνουμεQuote:
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...
:))
Ρε τι ωραία παρέα είμαστε.. Τώρα το λέω φυσιολογικά, και όχι ειρωνικά όπως κάποιος άλλος. lol
Παντως αν σκεφτεσαι να ανοιξεις νημα για βιαστες με την ...αποψη οτι δεν φταινε αυτοι μην το ανοιγεις:P...λεμε τωρα:)
Ότι είναι άρρωστοι ψυχικά και ότι υπάρχει ένα γκρουπ στο facebook που λέει να πεθάνουν. Δεν θεωρώ και τόσο αποτρόπαιο το έγκλημά τους.
Α οκ τοτε...και εγω κατα της θανατικης ειμαι , αν και μερικες φορες ανατριχιαζω με καποια εγκληματα και το τι ειδους ανθρωπος τα εκανε.
προβληματικο ομως σιγουρα.
Λιμπα πριν λιγο ειπες οτι οι αρρωστοι ψυχικα δεν χρειαζονται ιδιαιτερης μεταχειρισης.Το θυμασαι?Με απλα λογια οτι η αρρωστεια τους δεν ειναι δικαιολογια για τις πραξεις τους αν κ πολλοι κρυβονται πισω απο αυτην?
Εγώ με το μόνο που ανατρίχιασα ήταν που φάγανε μια κοπέλα :)Quote:
Originally posted by keep_walking
Α οκ τοτε...και εγω κατα της θανατικης ειμαι , αν και μερικες φορες ανατριχιαζω με καποια εγκληματα και το τι ειδους ανθρωπος τα εκανε.
εξαρτάται απο τον τρόπο που θα το κάνεις...Quote:
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα για βιαστές αλλά φοβάμαι πάλι ότι θα αρχίσουν αντιδράσεις.
Επειδή, προφανώς θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές πολλων, για να μην αρχίσουν και \"φωνάζουν\" απο αυτό,
μπορείς να το πεις με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, μαλακότητα, προσοχή, υπομονή.
Και πάλι όμως, μπορεί πολλοι να θυμώσουν με τα λόγια σου και να γίνουν εξω φρενών, γιατί αυτό που θα λες, θα τους αναστατώνει...
Δεν είναι κακοί, απλά άνθρωποι...
Ετσι το βλέπω καλή μου, ίσως εσύ το βλέπεις διαφορετικά.
Όχι δεν είπα ότι η αρρώστεια τους δεν είναι δικαιολογία για τις πράξεις τους, μιλούσαμε για άλλο θέμα τότε και αυτό που έλεγα είναι ότι δεν πρέπει να μεταχειριζόμαστε διαφορετικά τους ψυχικά άρρωστους για τις απόψεις τους. Όταν όμως ο άλλος έχει μία ασθένεια που έχει να κάνει πραγματικά με μία συγκεκριμένη πράξη όπως είναι ο βιασμός, αφού το ήθελαν τόσο πολύ και κρατιόντουσαν μία, δύο, τρεις πέντε δέκα, στην 100στη ενέδωσαν, πρέπει να τους κρεμάσουμε γι\'αυτό;Quote:
Λιμπα πριν λιγο ειπες οτι οι αρρωστοι ψυχικα δεν χρειαζονται ιδιαιτερης μεταχειρισης.Το θυμασαι?Με απλα λογια οτι η αρρωστεια τους δεν ειναι δικαιολογια για τις πραξεις τους αν κ πολλοι κρυβονται πισω απο αυτην?
Άνθρωποι όμως είναι και οι βιαστές και δεν τους αξίζει να πεθάνουν επειδή είχαν μία στιγμή αδυναμίας.Quote:
εξαρτάται απο τον τρόπο που θα το κάνεις...
Επειδή, προφανώς θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές πολλων, για να μην αρχίσουν και \"φωνάζουν\" απο αυτό,
μπορείς να το πεις με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, μαλακότητα, προσοχή, υπομονή.
Και πάλι όμως, μπορεί πολλοι να θυμώσουν με τα λόγια σου και να γίνουν εξω φρενών, γιατί αυτό που θα λες, θα τους αναστατώνει...
αν ειναι,
ανοιξτε το θεμα να δουμε τι παιζεται.
Μην παμε απο τα παιδια στους μεγαλους.
Τι ειδους αρρωστεια ειναι αυτη?Πρωτη φορα την ακουω.Λιμπα να σε ρωτησω αν θεωρεις εγκληματα αποτροπαια κ ποια ειναι αυτα?
Είναι αρρώστεια. Δεν είναι λογικό να σου αρέσουν μικρά παιδιά. Αλλά σε μερικούς είναι καθαρά διαστροφή. Και είναι λογικό, είμαστε 5000000000 άνθρωποι στον κόσμο, όλοι έχουν ανωμαλίες, κάποιοι θα θέλουν με ζώα, κάποιοι με το ίδιο φύλο, κάποιοι με πολλούς, ε κάποιοι θα θέλουν με παιδιά, πιθανολογικά να το πάμε..Quote:
Τι ειδους αρρωστεια ειναι αυτη?Πρωτη φορα την ακουω.Λιμπα να σε ρωτησω αν θεωρεις εγκληματα αποτροπαια κ ποια ειναι αυτα?
Αποτρόπαιο είπα ποιό θεωρώ από τη μεριά του δολοφόνου, πχ να φάει κάποιος κάποιον. Δεν μου έρχονται άλλα τώρα στο μυαλό, γενικά ο θάνατος είναι άσχημο πράγμα, όπως και να γίνεται. Οπότε αν σε σκοτώσουν από μόνο του είναι αποτρόπαιο έγκλημα λόγω αυτού που είπα.
Ανθρωποι είμαστε όλοι.Quote:
Άνθρωποι όμως είναι και οι βιαστές και δεν τους αξίζει να πεθάνουν επειδή είχαν μία στιγμή αδυναμίας.Quote:
εξαρτάται απο τον τρόπο που θα το κάνεις...
Ολοι έχουμε αδυναμίες και ελαττώματα.
Πιστεύω οτι πολλές φορές, πίσω απο αυτό που λέμε \"κακία\" βρίσκεται αδυναμία.
Οχι πάντα, αλλά πολλες φορες.
Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω την άποψή σου..
Ξέρεις, υπάρχει μια ταινία που έλεγε την ιστορία ενός παιδεραστή και βασιζόταν σε αληθινή ιστορία, δεν θυμάμαι να πάρει πώς την έλεγαν, θα την βρω και θα στην γράψω.
Με έιχε συγκινήσει γιατί με άφησε να δω τα πράγματα απο τη μεριά του \"κακού\".
Είμαστε ωραία παρέα Λιμπ, όταν επικοινωνούμε, ναι.
:)
Μιλάμε για τους βιαστές παιδιών. Γι\'αυτό είναι το γκρουπ στο facebook.
Την εξήγησα την άποψή μου πιο πάνω. Λες για την ταινία \"Θάνατος στη Βενετία\" όπου ήταν ένας γέρος νομίζω ή ένας 40χρονος που είχε ερωτευτεί ένα παιδί 12 χρονών και επειδή δεν μπορούσε να εκφράσει τον έρωτά του στο τέλος αυτοκτόνησε; Αυτός δεν ήταν παιδεραστής όμως αφού δεν έκανε τίποτα.Quote:
Ανθρωποι είμαστε όλοι.
Ολοι έχουμε αδυναμίες και ελαττώματα.
Πιστεύω οτι πολλές φορές, πίσω απο αυτό που λέμε \"κακία\" βρίσκεται αδυναμία.
Οχι πάντα, αλλά πολλες φορες.
Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω την άποψή σου..
Ξέρεις, υπάρχει μια ταινία που έλεγε την ιστορία ενός παιδεραστή και βασιζόταν σε αληθινή ιστορία, δεν θυμάμαι να πάρει πώς την έλεγαν, θα την βρω και θα στην γράψω.
Με έιχε συγκινήσει γιατί με άφησε να δω τα πράγματα απο τη μεριά του \"κακού\".
Είμαστε ωραία παρέα Λιμπ, όταν επικοινωνούμε, ναι.
:)
Λιμπα εχεις δικιο δεν ειμαστε ολοι τελειοι.Πρεπει να καταλαβαινουμε τον αλλο κ να προσπαθουμε να καταλαβουμε πως νιωθει κ τι τον οδηγησε σε συγκεκριμενη συμπεριφορα.
Τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ωστε να τον βοηθησουμε να καταλαβει το λαθος του?Τι θα μπορουσε να κανει η πολιτεια γιαυτον?
Ο πολεμος στο Ιρακ θα εχει λιγοτερα θυματα απο οτι αν ανοιξεις ενα τετοιο θεμα.Quote:
Πιες ενα καφεδακι, δες καμια ταινια ή βγες εξω, μην μπαινεις στο φορουμ για λιγο και εγκατελειψε αυτη την ιδεα καλυτερα :)
Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις mariafound. Δεν θεωρώ τόσο κακό τον βιασμό, οπότε δεν βλέπω τι πρέπει να καταλάβουν. Τώρα μερικοί λένε ότι έχουν εφιάλτες τι να πω εγώ απλά είμαι ειλικρινής. Αυτό πιστεύω αυτό λέω. Το μόνο που μπορεί να κάνει η πολιτεία είναι να τους κλείσει φυλακή ώστε να το πάρουνε σαν τιμωρία γι\'αυτό που έκαναν και να σωφρονιστούν.Quote:
Λιμπα εχεις δικιο δεν ειμαστε ολοι τελειοι.Πρεπει να καταλαβαινουμε τον αλλο κ να προσπαθουμε να καταλαβουμε πως νιωθει κ τι τον οδηγησε σε συγκεκριμενη συμπεριφορα.
Τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ωστε να τον βοηθησουμε να καταλαβει το λαθος του?Τι θα μπορουσε να κανει η πολιτεια γιαυτον?
Τώρα είναι αργά Όλα είναι δανεικά. Άνοιξα ήδη θέμα με θέμα την θανατική ποινή :SQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ο πολεμος στο Ιρακ θα εχει λιγοτερα θυματα απο οτι αν ανοιξεις ενα τετοιο θεμα.Quote:
Πιες ενα καφεδακι, δες καμια ταινια ή βγες εξω, μην μπαινεις στο φορουμ για λιγο και εγκατελειψε αυτη την ιδεα καλυτερα :)
Ποιοι εχουν εφιαλτες?Οι θυτες η τα θυματα?
Θα μπορουσαν να πανε φυλακη αλλα μαλλο ουτε αυτοι θεωρουν κακο τον βιασμο οποτε δεν προκειται να σωφρονιστουν.
Τα θύματα λέγεται ότι έχουν εφιάλτες. Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό anyway.
Υπηρξες ποτε θυμα βιασμου?
Σβησε αυτο το ποστ σου οσο προλαβαινεις :(
Μονο μια μικρη παραβιαση σωματος?Η ψυχη σου δεν βιαζεται εκεινη την στιγμη η την θεωρεις αμετοχη κ ξεχωριστη απο το σωμα?
Δεν μου απαντησες στην ερωτηση σχετικα με την ψυχη.
Παραβιαζεται κ η θεληση του θυματος
Η θέληση και το σώμα παραβιάζεται. Όχι η ψυχή.
οκ.Ας αφησουμε την ψυχη στην ακρη γιατι θελει πολλη αναλυση.Ποιος δινει το δικαιωμα σε καποιον να βιαζει την θεληση του θυματος?Με ποια εξουσια το κανει?
Εδώ τόσα και τόσα γίνονται χωρίς τη θέλησή μας, για παράδειγμα τα παιδιά πρέπει να ακούνε τους γονείς τους και πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά.
Απο ποια ηλικια τα παιδια να πηγαινουνε στην δουλεια?Δεν εννοεις φανταζομαι απο μικρα
Δεν είπα εγώ να πάνε στη δουλειά, είπα ότι εμείς πρέπει να πάμε στη δουλειά..
Δεν ειδα το \'μ\'.
Οκ, καλύτερα να σβήσουμε τα μηνύματα, γιατί υπάρχουν και κακοπροαίρετοι Μαρία.
Την αποψη τους λενε η οποια δεν ειναι συμφωνει παντα μαζι μας.Καλη καρδια:P