Originally Posted by
Nicos70
ξεκινησα αυτό το thread πριν από 3 ολόκληρα χρόνια. δεν πίστευα οτι θα υπήρχε τόσο κόσμος που αντιμετωπίζει λίγο πολύ τα ίδια πράγματα . Φέτος εγινα 43 δεν μπορώ να πω οτι έχει αλλάξει κάτι στην όλη κατάσταση που ζω αν εξαιρέσεις οτι οι αντιδράσεις μου είναι πλέον πιο ηπιες στα συμβάντα. Την περασμένη παρασκευή όμως εκεί που δούλευα ξαφνικά η καρδιά μου αρχισε να χτυπά παράξενα , γρήγορα, και την ενιωθα σαν ξενο σωμα μεσα μου. Κλασικη αντίδραση να πιασω το σφιγμό μου , ενιωθα ενα γρήγορο σφιγμό ισως να είχα φτάει τους 150 - 160 σφιγμούς , εκλεισα τα ματια μου και απλά αφαίθηκα....λεω οτι είναι να συμβεί ας συμβει..... μετά από (ενα αιώνα) που σε πραγματικό χρόνο μαλλον δεν θα πήγε πάνω απο 20 δευτερολεπτα ό σφιγμός ως δια μαγείας επεστρεψε στην κανονική του κατάσταση.
Τι γίνεται ρε παιδια λέω καινουργιο φρούτο. δεν εκανα τίποτα.... Το βράδυ βγήκα κανονικά ηπια τον αγλέουρα μια χαρα ολα. Δευτέρα Βράδυ διάβαζα την κόρη μου και με νευριάσε ξαφνικά νιώθω ενα βαρος στο στήθος ...πανικός.....οχι ρε γαμώτο λέω αυτό ηταν ..... ξανα ξαπλα στον καναπέ με κλειστά τα μάτια.... πέρασε... έφαγα κανονικα και πήγα για ύπνο προσευχόμενος το πρωί να ειμαι ζωντανός. Τρίτη πρωί 7,40 είμαι εξω από το γραφείο του καρδιολόγου μου.... Κώστα του λέω αυτό κι αυτο , ξέρεις του λέω κάνουμε τα τσεκ απ μας στην ώρα τους ολα κανονικα αλλά αν δεν ερχόμουνα δεν θα μπορούσα να δουλέψω. Καλα έκανες μου λέει ελα να σε δω. με ακούει μου κάνει καρδιογράφημα το οποίο εμεινε μεχρι και 10 λετά και το παρακολουθούσε ..... μου λέει η καρδία σου είναι αψογη η πίεση σου τέλεια 12-7. Του λέω ξέρεις την παρασκευή ειχα αυτό το σύμπτωμα φτετουγιμσα για τοση ώρα κλπ... α μου λέει υπερκοιλιακλή ταχυκαρδία δεν είναι επικίνδυνη ισως από αγχός η απο παλινδρόμηση γιατι παθολογικά δεν βλέπω κάτι στην καρδια σου. Μια χαρά..... ερχομαι δουλειά και αρχιζω google>>υπερκοιλιακή ταχυκαρδία>>> site ενα site δυο το απόγευμα είναι σε κατάσταση πανικού θα πάθω ανακοπή , θα πάθω μαρμαρυγή , θα παθω αυτό εκείνο. Οπότε περασαμε ξανά στα ίδια ........:(
αυτά απλα ηθελα να τα πω κάπου