ωστε εσυ εισαι ο υποκινητης!
Printable View
Ελεος πια girlz ακομα μαζι μου ασχολειστε τιποτα καλυτερο δεν εχετε να κανετε ?? Τοσο αξια μου δινετε πια?? Τεσπα, με κατινιες κ παιδιαρισματα (μαλλον γιαγιαδισματα) δεν ασχολουμαι, δεν ειναι της ηλικιας μου, ουτε του επιπεδου μου, ουτε της μορφωσης μου..
(συνεχιστε το εχω καιρο να διασκεδασω ετσι..)
“H κοινωνική θεώρηση της ψυχοδυναμικής μελέτης της οικογένειας προυποθέτει την ένταξη του παιδιού μέσα από τις αναπτυξιακές μεθόδους σε ένα υγιές και αμιγώς διαφυλλασόμενο πριβάλλον. Μελέτες της κοινωνιοκεντρικής εκπαιδευτικής προσέγγισης έχουν δείξει ότι παιδιά που μεγαλώνουν σε συνθήκες ενδοοικογενειακής βίας, χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών, παραβατικότητας και γενικότερων αντικοινωνικών συνθηκών είναι ευάλωτα σε εξωγενείς αντιστατικούς παράγοντες και συνήθως απομακρύνονται και εντάσσονται σε περιβάλλοντα αποδοχής και διασυνδετικής κοινωνικοποίησης.....”
(Koινωνιολογική Θεώρηση της Ανάπτυξης, Τόμος Β, σελίδα 289, β παραγραφος, πανω πανω δεξια)
(Τυχαια το διαβαζα αυτό το μαθημα πρωι πρωι ? Δεν νομιζω!)
να αποκαλει ένας διπολικος έναν άλλο διπολικό ψυχακια?
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ασχολεισαι ακομα μαζι μου.. εχεις καποιο προβλημα μαζι μου ?? κοιτα εχω χιλια δυο θεματα στο κεφαλι μου για να ασχοληθω ΚΑΙ μαζι σου... get a life πια.... κ αμα με ζηλευεις επειδη ειμαι καλυτερη δεν φταιω εγω, σορρυ, εχει ενα ωραιο αναψυκτικο που λεγεται "σοδα".....
κατι δν επιασες μαλλον τωρα είτε απο το βιβλιο της σχολή σου ή απο αυτα που έγραψα.
αποκλειεται να μην επιασα, το συγκεκριμενο μαθημα το ειχα περασει με 10.....
μπραβο!
να το απλοποιησω τωρα
είσαι διπολική?
ναι, ειμαι, το χω γραψει χιλιες φορες εδω μεσα, και ??
είσαι ψυχάκιας δλδ?
ναι ειμαι κ χαιρομαι...
οκ
δν ηξερα πως χαιρεσαι να σε αποκλαουν ετσι.
φυσικα κ χαιρομαι, τι προβλημα εχεις ακριβως μαζι μου ομως δεν μου ειπες.... αν σου τη σπαω (για διαφορους λογους) μπορεις απλα να αδιαφορησεις, το να πετας ομως υποννοουμενα χαριεντιζομενη με αλλα ατομα παρομοιου βεληνεκους εμενα σε κατινια μου φερνει, δν ξερω ισως φταιει το γεγονος οτι εγω προσωπικα εχω μαθει στην (μερχι τωρα) ζωη μου να μιλαω ΕΥΘΕΩΣ... ειλικρινα εχω αηδιασει πια μ αυτην την ιστορια.. ελεος...
δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα με την Ειρηνη χθες και προχθες καναμε χαβαλε.
οκ με εναν προκλητικο/χυδαιο τροπο,αλλα το να προκαλει ενας διπολικος ειναι και αυτο μεσα στα πλαισια της ψυχοπαθολογιας του(ασχετα αν αυτο δεν μπορει να το καταλαβει ενας μη ειδικος ή ενας μη διπολικος.)
οπως επισης και το να μετανιωνει αργοτερα για πολλα απο τα οποια ειπε η εκανε.
αρκτε ειδικα απο σενα περιμενα μεγαλυτερη κανοηση σε αυτο το λεπτο σημειο.
σχετικα με το αλλο που ειπωθηκε περι μετονομασιας του θρεντ απο "παλευοντας στα κυματα" σε "παλευοντας ΓΙΑ τα σπερματα" αν ψαρευαμε ΣΠΕΡΜΑΤΑ απο αυτο το χωρο,για να μιλησω για το ατομο μου,δεν θα ειχα αναφερθει ουτε στις αμφισεξουαλικες μου τασεις,ουτε σε απορριψεις απο το αλλο φυλο(γιατι ο αλλος λεει για να μιλαει αυτη για χυλοπιτες κανα μπαζο θα ειναι),ουτε για αυνανισμους.
θα ψαρευαμε με πολυ διαφορετικο τροπο...
δεν νομιζω οτι στερουμαστε νοημοσυνης ουτε εγω ουτε η Ειρηνη.
μν σβηνεις αυτα που γραφεις.
αμελι σορρυ καταρχην για το εκ μερους μου γεγονος οφ τοπικ.. κατα δευτερον θα επισημανω κατι που το χω ξαναπει, το να λεμε συνεχως την αποψη μας κ να πεταγομαστε στα παντα μονο αρνητικα επιφερει, κ διαωνιζεται κατι, εκτος κ αν σκοπος καποιων ειναι να αναλωνονται σε κατινιες κ κουτσομολια, εγω προσωπικα παντα παω παρακατω, κ αν κατι δεν μ αρεσει δεν θα το δω απλα, ουτε θα επιβαλλω λογοκρισια πως κ τι κ σε ποιον θα γραφει ο καθενας, απο κει κ περα ο νοων νοειτω, καλο ειναι κ καποιες φορες να το βουλωνουμε παρα να πεταμε καλαμποκια απλως επειδη γουσταρουμε να ειρωνευομαστε κ να κανουμε τους μαγκες μεσω διαδικτυου, οσο για τους γκομενους, μια βολτα εξω να κανω εχω οποιον θελω, κ νεα ειμαι κ ωραια,κ εξυπνη κ μορφωμενη ισως αυτο να τη σπαει σε καποιους αλλα σκασιλα μου, δεν θα ψαρευα γκομενο απο δω, ελεος.........
(εγω τουλαχιστον οσον αφορα τη νοημοσυνη για την ηλικια μου διαθετω κ για αλλους, ειτε αυτο αρεσει ειτε οχι..)
λακρυ γιατί σβήνεις προτάσεις απο τα ποστ σου?
κ συζητάς μετα για αυτες....
μια προταση εσβησα μην λεμε ο,τι θελουμε... ακομα δεν απαντησες σ αυτο που σε ρωτησα... (μαλλον δεν προκειται, ε?)
εμένα με έχουν στολίσει με διάφορα αρνητικά κοσμετικά σε αυτό το φορουμ αλλά δε μασάω, αν είναι να παίρνουμε σοβαρά τη γνώμη ασθενών και όχι γιατρών τότε άστα βράστα.
αυτο λεω κι εγω ρε καροτ, το να διαιωνιζουμε καταστασεις κ να πεταμε υπονοουμενα ωφελει σε κατι ?? κριμα πραγματικα που μπαινω σ αυτη τη θεση, αλλα οταν προκαλουμαι δεν μπορω να μην απανταω.....
ουφ... για πολλοστη φορα.. εχεις κατι μαζι μου?? ευθεως, κατινιες κ μα μου δεν θελω.. το να πετας υπονουμενα που αφορουν ποστ δικα μου κρινοντας τα (κ ποια εισαι να τα κρινεις οεο?) με την ιδια λογικη κ τα δικα σου μπορει να μην μ αρεσουν η οποιουδηποτε αλλου, αλλα απλα αδιαφορω, δεν θα κατσω να πω την αποψαρα μου θαρρεις κ αμα δεν επισφραγισω μ αυτην το θεμα θα γινει κατι, αυτο ναι μου τη σπαει, γιατι εγω ειμαι ατομο που δυστυχως η ευτυχως εχω μαθει να μιλαω ευθεως κ οχι με υποννουμενα.. αμα δεν σου αρεσουν τα θρεντς μου μπορεις απλα να τα προσπερνας, αυτο ισχυει κ για τον καθενα,.....
λακρυ..έχω παρατηρήσει πως η μοναδική απάντηση που έχεις όταν ενοχλείσαι από κάποιον, είναι πως είναι ...μεγάλος.
Τρομερό μειονέκτημα κατά τη γνώμη σου και ατράνταχτο επιχείρημα όταν θες να την πεις σε κάποιον.
Λες πως σου την είπαμε για τα όσα έγραψες επειδή σε ζηλεύουμε.
Τι να ζηλέψουμε αλήθεια? Κάνε ένα κόπο όταν έχεις καθαρό μυαλό και διάβασε τι έχεις γράψει εδώ μέσα για ότι κάνεις.
Πραγματικά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον μαζόχας κάποιος για να ζηλέψει τέτοιου είδους καταστάσεις συμπεριφορές και λεξιλόγιο.
αμελί...κάνε και συ ένα κόπο και δες τι έχει γραφτεί από χτες στο θέμα σου.
Για το μόνο που λυπάμαι, είναι πως εδώ μέσα, τόσο εσύ, αλλά και τόσο άλλα μέλη έγραψαν και ανέλυσαν σκέψεις και συναισθήματα τους καταναλώνοντας ώρες και φαιά ουσία και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ χαμαιτυπείο.
Ελπίζω να μην είσαι περήφανη γι αυτό.
Και εσυ τι εισαι εδω μεσα, wannabe μπατσος που θα με κρινει κ απο πανω ??
Opinions are like assholes, everybody 's got one...
Το τι θα ειχε καποιος να ζηλεψει το χω γραψει παραπανω.. (κ νεα ειμαι κ ωραια κ εξυπνη κ μορφωμενη,,)
Εγω τι να ζηλεψω απο ατομα διαμετρικα αντιθετα ??
Κατι καλυτερο δεν εχετε να κανετε απο το να με ακολουθειτε σε ολα τα θεματα κ να πετατε ο,τι σας κατεβει?? Συνεχιστε, χεστηκα.. ελεος ειστε... just ignore αμα σας τη σπαω, δεν ειστε μονο εσεις εδω μεσα.. ελεος...
το ποστ σου παραμενει παραμενει με σβησμενη προταση, οπου με αποκαλεσες ψυχακια.
την αποψαρα σου φαινεται πως δν τι λες σε κανενα θεμα.
προκύπτει απο το ότι έχεις κανει 3447 ποστ σε 6 μηνες.
οποιος εχει τη μυγα, μυγιάζεται ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου.
αυτα.
το τι είσαι το ξέρεις μόνο εσύ.
Από που να ξέρω εγώ ότι είσαι νέα όμορφη και ευτυχισμένη?
Απ όσα γράφεις πάντως δεν με πείθεις για τίποτε από αυτά, (το νέα δεν είναι προτέρημα, είναι κατάσταση).
Ένας μορφωμένος παύλα καλλιεργημένος άνθρωπος ούτε μιλά ούτε φέρεται όπως εσύ, εκτός και αν έχεις διαστρεβλωμένη άποψη για τα πράγματα οπότε πάω πάσο.
Ένας επίσης ευτυχισμένος άνθρωπος, δεν βγάζει τόσο μένος, τόσα νεύρα και τόσες κραυγές από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Δεν κάνει κανείς το μπάτσο εδώ μέσα, αλλά δεν έχουμε κάνει λοβοτομή ώστε να μην έχουμε άποψη για τα κακώς κείμενα.
Αυτό το ότι σε ακολουθούμε σε θέματα για να σου την πούμε, ψάξτο.
το τι θα γραφω, ποσο, σε ποιον κ σε ποιο θεμα ειναι δικο μου θεμα κ δεν αφορα κανεναν αλλον...
αμα σου τη σπαω, σορρυ, η εξοδος ειναι απο κει..
αμα εχεις διαβασει κανα δυο θρεντς μου θα δεις πως εχω σοβαρους λογους που γραφω, κ οχι απλα για να τη μπαινω σε αλλα ατομα, αλλα για να ΣΥΖΗΤΑΩ με αλλα ατομα που εχουν παρομοια θεματα...
οταν με προκαλου, φυσικα κ θα απαντησω..
αν κ δεν ειναι ουτε στη νοοτροπια μου ουτε στην ηλικια μου..
τοσο φαγωμα μαζι μου πια, ελεος....
καθε τρεις κ λιγο μαζι μου ρε πουστη μου αηδια εχει καταντησει...
αγνοησε με να τελειωνουμε...
Δεν χρειαζεται το τι ειμαι να το ξες εσυ, το ξερουν πολλοι αλλοι κ μου αρκει...
Κ δεν καταλαβαινω ακομα τι εχετε μαζι μου... αν σας τη σπαω μπορειτε απλα να αδιαφορειτε..
κ εμενα μου τη σπανε πολλοι εδω μεσα αλλα απλα αδιαφορω, δεν λεω την αποψαρα μου κ μαλιστα με υπονοουμενα..
ελεος πια μ αυτην την ιστορια...
δεν κατάλαβες...
Δεν λέω κανένα υπονοούμενο.
Μιλάω ξεκάθαρα και σου λέω πως αυτό το πανηγυράκι με τις @@@ στο θέμα της Αμελί, εμένα προσωπικά με αηδίασε.
Είναι πολύ βολικό να μην ασχολείται κανείς, έχουμε δει που μπορεί να φτάσουν κάποιοι όταν δεν ασχολείται κανείς μαζί τους.
Έτσι όπως περιφέρεις εσύ τις απόψεις σου, μπορουμε να το κάνουμε όλοι ξέρεις, δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο.
Το θρεντ πρωτον ειναι της αμελι (αν κ το χουμε γαμησει στα οφ τοπικ, αν ειναι ας ανοιξουμε αλλο), δευτερον πλακιζομασταν κ αμα την πειραζε την αμελι μπορουσε να το ξεκοψει, αλλωστε ανταλασσαμε αποψεις (οπως φαινονται στον καθενα), κ τριτον δεν χρειαζεται κανεις την τακτικη "συνηγορος του διαβολου" θελω να πιστευω...
το θρεντ όπως και όλα εδώ μέσα δεν είναι ούτε της αμελί, ούτε κανενός.
Είναι ένας δημόσιος χώρος και όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Ενα από αυτά φαντάζομαι να σου επιτρέπει η μόρφωση σου να καταλαβαίνεις πως είναι ο σεβασμός στους άλλους.
Τώρα, το δικηγόρος του διαβόλου, δεν το κατάλαβα. Αν θες μπορεις να μου το εξηγήσεις.
Εννοω πως μιλουσα εγω με την αμελι για αυτα τα "απαραδεκτα" θεματα, θαρρεις κ δεν τα χει ξανακουσει κανεις κ περιμενε απο μας να τα μαθει, τεσπα ας το ληξουμε καλυτερα, δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι...