ποσες φορες το χα πει κι εγω αυτο αλλα κι ομως ειμαι ακομα εδω.......
οπως λεει και το ασμα!
Printable View
[QUOTE=KENO;480807]. και γενικα παρατηρω τελευταια οτι οσο γερναω τοσο δυσκολοτερα ξεπερναω καποιες καταστασεις. ενω παλιοτερα μπορει να τα εγραφα ολα στ'αρχιδια μου.
Κενο , περιεργο , σεμενα συμβαινει ακριβως το αντιθετο .
Kυκνακο , επειδη εχω παρομοια συμπτωματα οπως σουχω πει , κατι που μπορεις να εφαρμοσεις , ειναι μολις ξυπνας , να σηκωνεσαι κατευθειαν απ το κρεββατι , η παραμονη σε αυτο , επιδεινωνει κατα πολυ την κατασταση . Δεν σου βαζω δυσκολα , γιατι ξερω οτι δεν μπορεις , αλλα σηκω , τριγυρνα στο σπιτι , κατσε σε καρεκλα , κανε οτιδηποτε ασημαντο , αλλα οχι κρεββατι , εγω μολις ξυπνησω , πεταγομαι , και καταπιανομαι με οτι μουρθη , και λειτουργει .
μια ''ειλικρινή'' αγκαλιά...
Αν είναι τόσο εύκολο να το πετύχεις τότε μάλλον δεν διάλεξα τον σωστό τρόπο στις παλιότερες προσπάθειες μου...
Όσο για την απόφαση, δύσκολο εννοούσα γιατί σκέφτεσαι ότι θα πληγώσεις όσους αγαπάς...για τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να το κάνεις συμφωνώ ότι μάλλον είναι η δυσκολότερη...
Σιγουρα δεν διαλεξες τον σωστο τροπο. Και η επιλογη του λαθος τροπου, την οποια κανει το 90% των ανθρωπων, οφειλεται στο οτι δεν προκειται για κατι που θελει στην πραγματικοτητα. Αν το θελεις,το κανεις σωστα (αν μπορει κανεις να αποκαλεσει ''σωστο'' κατι τετοιο).
Επισης, η αποφαση ειναι πανευκολη, γιατι εκεινη τη στιγμη το τελευταιο πραγμα που σκεφτεσαι ειναι οτι καποιος θα πληγωθει. Τα πραγματικα συναισθηματα εκεινης της στιγμης ειναι βιασυνη,να απαλλαξεις εσενα και τους γυρω απο σενα, θεωρωντας οτι εισαι βαρος. Δε μπορει να σκεφτεσαι ποιος θα πληγωθει και ποιος θα κλαψει απο πανω σου μετα απο λιγο. Και αυτο ειναι δειγμα οτι δεν θελεις πραγματικα να το κανεις. (ΕΥΤΥΧΩΣ)
Δεν ξέρω...το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω πολύ δυστυχισμένη κι ότι με βλέπω πάλι να κοιμάμαι με τις κότες για να μην νιώθω...ως αύριο που θα ξημερώσει και θα είναι πάλι τα ίδια...ένα μαρτύριο που συνεχίζεται...μακάρι να είχα διαλέξει το σωστό τρόπο αλλά τον φοβάμαι πολύ...
καλο ειναι που τον φοβασαι. Σημαινει οτι υπαρχει ελπιδα καπου μεσα σου.
Μην λες μακαρι να διαλεγα τον σωστο τροπο. Αν ρωτας εμενα,που ειχα διαλεξει τον σωστο, οταν ξυπνησα σε νοσοκομειο κ οχι σε νεκροταφειο, ενιωσα την απολυτη ανακουφιση. Δεν προλαβε να περασει απο το μυαλο μου τιποτα αλλο,μονο αυτο.
τι να θελω ο μαλακας ο τσιβδος;;
να μην τσιβδιζω
Τι ειναι το τσιβδιζω;;;
Ψευδιζω εννοεις;;;
thathela ena pagwto fistiki sokolata banana