Εγω δεν εχω παει γτ ετυχε και ειχα ωραιες κοπελες,αμα δεν ειχα θα πηγαινα :p
Μια απο τα ιδια κι εγω , εχω παει με μετριες , 3 , οταν δεν ειχα δεσμο , αλλα δεν θακανα ποτε δεσμο με μετρια , κακα τα ψεμματα , για μας τους αντρες μετραει η εμφανιση της γυναικας ...............
04-05-2016, 17:24
nick190813
Quote:
Originally Posted by WhyAlwaysMe?
Και θέλετε και κάτι άλλο?
Η μόνη περίπτωση να πήγαινα με μέτρια,θα ήταν για να γίνει άνθρωπος,δηλαδή εμφανίσιμη και ωραία!
Για αρχη μια μετρια ειναι ανθρωπος ......Αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα γινοταν ωραια
Η ομορφια ειναι αντικειμενικη πάντως ,εσενα π.χ μπορει να λες μια κοπελα ωραια και εγω να την λεω σαπια
04-05-2016, 17:25
nick190813
Quote:
Originally Posted by Macgyver
Μια απο τα ιδια κι εγω , εχω παει με μετριες , 3 , οταν δεν ειχα δεσμο , αλλα δεν θακανα ποτε δεσμο με μετρια , κακα τα ψεμματα , για μας τους αντρες μετραει η εμφανιση της γυναικας ...............
Συμφωνω...
04-05-2016, 17:25
Macgyver
Quote:
Από ότι έχω καταλάβει,δεν μου δίνεις ούτε μια πιθανότητα!
Δεν σου λεει ετσι Γουαι , σου λεει οτι αμα τυχει , μπορει να παει και με μια μετρια , το ιδιο κι εγω , μετρια ομως , οχι πιο κατω .........
04-05-2016, 17:26
WhyAlwaysMe?
Quote:
Εσύ δεν θα έκανες,αλλά εγώ επιβάλλεται σύμφωνα με κάποια μέλη!
Σύμφωνα με άλλα,καλά κάνω και ζητώ αυτό που θέλω!
04-05-2016, 17:28
nick190813
Quote:
Εσύ δεν θα έκανες,αλλά εγώ επιβάλλεται σύμφωνα με κάποια μέλη!
Σύμφωνα με άλλα,καλά κάνω και ζητώ αυτό που θέλω!
Παντως γουαι ο ερωτας ειναι το ωραιοτερο συναισθημα για μένα, και εισαι στην καλύτερη ηλικια να τον ζησεις
04-05-2016, 17:29
WhyAlwaysMe?
Quote:
Originally Posted by nick190813
Παντως γουαι ο ερωτας ειναι το ωραιοτερο συναισθημα για μένα, και εισαι στην καλύτερη ηλικια να τον ζησεις
Με ότι σάπιο(άσχημη ή μέτρια) βρώ μπροστά μου,ε?
Και άλλοι με τις ωραίες,ε?
04-05-2016, 17:30
nick190813
Quote:
Με ότι σάπιο(άσχημη ή μέτρια) βρώ μπροστά μου,ε?
Και άλλοι με τις ωραίες,ε?
Δεν ειπα με οτι σαπιο.
Γιατι δεν αρχιζεις να φλερταρεις?Στο γυμναστηριο που πας εχει ωραίες κοπελες?
04-05-2016, 17:30
WhyAlwaysMe?
Quote:
Δεν ειπα με οτι σαπιο.
Γιατι δεν αρχιζεις να φλερταρεις?Στο γυμναστηριο που πας εχει ωραίες κοπελες?
Ελάχιστες......
υ.γ.:Σε ότι σάπιο,βάζουμε και τις μέτριες.Στο υπενθυμίζω για να μην προτείνεις τέτοιες κακομοίρη μου!
04-05-2016, 17:36
nick190813
Quote:
Ελάχιστες......
υ.γ.:Σε ότι σάπιο,βάζουμε και τις μέτριες.Στο υπενθυμίζω για να μην προτείνεις τέτοιες κακομοίρη μου!
Πρεπει να αρχισεις την δραση γουαι,μην περιμενεις να κανεις μπρατσα γτ αυτα δεν τα θελουν οι γυναικες οσο νομιζεις
04-05-2016, 17:37
WhyAlwaysMe?
Quote:
Πρεπει να αρχισεις την δραση γουαι,μην περιμενεις να κανεις μπρατσα γτ αυτα δεν τα θελουν οι γυναικες οσο νομιζεις
Ναι....
Εσύ ελπίζω να διάβασες καλά το υστερόγραφο μου.....
04-05-2016, 17:40
Macgyver
Quote:
Εδω συμφωνω κι εγω για τα μπρατσα .........αρχισε δραση ......
04-05-2016, 17:44
WhyAlwaysMe?
Quote:
Εδω συμφωνω κι εγω για τα μπρατσα .........αρχισε δραση ......
Δεκτόν,να την αρχίσω!
Αλλά όχι στα αγιοποιήμενα όντα μερικών εδώ μέσα!
04-05-2016, 17:46
WhyAlwaysMe?
Quote:
Για αρχη μια μετρια ειναι ανθρωπος ......Αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα γινοταν ωραια
Η ομορφια ειναι αντικειμενικη πάντως ,εσενα π.χ μπορει να λες μια κοπελα ωραια και εγω να την λεω σαπια
Αφού δεν θα μπορούσε να γίνει ωραία,δεν θα πήγαινα μαζί της!
Αλλά ξέχασα,σύμφωνα με κάποια μέλη,η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά εγώ πρέπει να πάω μόνο με όσες είναι αντικειμενικά μέτριες ή άσχημες.......
04-05-2016, 17:49
nick190813
Quote:
Αφού δεν θα μπορούσε να γίνει ωραία,δεν θα πήγαινα μαζί της!
Αλλά ξέχασα,σύμφωνα με κάποια μέλη,η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά εγώ πρέπει να πάω μόνο με όσες είναι αντικειμενικά μέτριες ή άσχημες.......
Ποια μελη ειναι αυτα ρε γουαι που στα λενε αυτα ονομασε τα