Τέλεια τα αποτελέσματα :)
Printable View
Τέλεια τα αποτελέσματα :)
Απορώ γιατι σε όλο τον κόσμο αρέσει το μαύρισμα....εγώ το απεχθάνομαι.
πω πω mak τεραστια η αλλαγη,μπραβο!!
mak φοβερή αλλαγή!στο σώμα και στη διάθεση απ ότι φαίνεται! :)
Μακουλινι μου!Εγω σε βλεπω κ απο κοντα αλλα σε αυτα τα κιλα δεν σε εχω δει.Σου παει!λαμπεις ολοκληρη!Κ το μαυρισμα....Να εισαι παντα καλα κοριτσακι!
Γοργονιτσα μπραβο κ σε σενα !Μεγαλη η διαφορα!Καλη συνεχεια!
Τασο δεν εχω λογια για σενα!Μπραβο κ παλι μπραβο!Οσο για τη χαλαρωση αυτοι που μας αγαπουν δεν τη βλεπουν γιατι δεν τους νοιαζει.Οι υπολοιποι μας βλεπουν με τα ρουχα!Κ φυσικα υπαρχει παντα η λυση της πλαστικης,
Μαλλον πρεπει ν'ανεβασω κ εγω !Με κανατε κ ζηλεψα!
κοριτσάκια μου και αγοράκια μου τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια αν θυμηθώ και τον τρόπο θα ανεβάσω και εγώ απο την τελευταία μου λήψη στις 30 Αυγούστου ένα χρόνο μετα την επεμβαση
οκ το κατάφερα!!!!!!!!
http://i440.photobucket.com/albums/q...inuta1/ego.jpg
Μπραβο Νινακι μου τα καταφερες!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητηρια εισαι κουκλα!!!!!!
ευχαριστω γιαβρί μου αν και εσυ την είδες την φωτό αρκετα νωρίτερα χιχιχιχι!!! ο στοχος ειναι τα 62 και αν κατεβω και ποιο κατω καλως να ερ8ουν. οσοι με ειδαν "ζωντανά" μου είπαν πως στη φωτογραφία φένομαι ποιο πολλά απο ότι ειμαι πραγματικά ενω δεν εχω χαση αλλα κιλά απο τότε!!!!
Νινα μου καπου θελει και ο οργανισμος να ξεκουραστει , μην αγχωνεσαι θα κατεβεις..............:bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy:(Εμενα να σκεφτεις ενα μηνα τωρα εχει κολλησει στα 73..... )
Μπράβο σου Νίνα, εξαιρετικά αποτελέσματα! Η επιμονή, ο δυναμισμός και η επιθυμία για αλλαγή είναι το καλύτερο καύσιμο για να φέρουμε στη ζωή μας όσα δικαιούται! :thumbup:
Quote:
Originally posted by Tassos67i
!!! 65 κιλά !!! Και μάγουλο αφράτο, και καμμία εμφανή χαλάρωση (χέρια αφράτα!) και εμφανισιακή αλλαγή ηλικιακής δεκάδας προς τα κάτω !!! Άψογη επιλογή το χειρουργείο σου.
Άλλο ένα -εξαίρετο- διαφημιστικό για το mini bypass!
Από υγεία πως πας; Σάκχαρο, χοληστερίνη, αρθρίτιδα; Υποθέτω για τα δύο πρώτα δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα πια.
Τι στην ευχή; Είμαι λίγα χρόνια μεγαλύτερός σου. Καταναλώνω πολλαπλάσιο από εσένα φαγητό και θερμίδες. Σίγουρα -λόγω εργασίας- έχω πολλαπλάσια κίνηση και καύσεις. Όμως εγώ άλλαξα ηλικιακή δεκάδα τουλάχιστον μια προς τα πάνω, χαλάρωση άστα να πάνε, πρόσωπο κομμένο όσο δεν πάει άλλο και χοληστερίνη εμφανιζόμενη από το αδυνάτισμα, μη ρυθμιζόμενη ούτε με προσεγμένη διατροφή, ούτε με στατίνες!
Πως λειτουργεί το χειρουργείο και δίνει τόσο καλά αποτελέσματα με τόσο λίγο φαγητό και τόσο γρήγορη απώλεια βάρους;
Τάσο μου ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια. Έχω κάνει το μεγάλο bypass βέβαια και όχι το μικρό ;) H Χολιστερίνη με άφησε για βρυσούλες και είχα χολιστερίνη από τα 25 μου ήμουν με Lipidor (χάπια), το ζάχαρο είπαμε...από 250 μονάδες την ημέρα, τώρα πια 5 μονάδες και η υγεία μου στα καλύτερα της. Εγώ ακολούθησα άλλη διατροφή διότι την επέμβαση την έκανα, αν θυμάσαι, στην Ολλανδία και εκεί έχουν άλλη διατροφή. Το ψωμί πχ επιβάλετε ενώ εδώ απαγορεύτε, μπήκα αμέσως στο φαγητό και δεν έφαγα ούτε ζωμό ούτε αλεσμένα κ.ο.κ...συνέπεια τούτου ήταν ότι δεν έχανα 15 και 20 κιλά τους πρώτους μήνες αλλά το φυσιολογικό ποσό των 5 κιλών. Επίσης νομίζω πως ήταν θέμα της εκεί διατροφής το ότι δεν έκανα ελλείψης σιδήρου και ετσι δεν έχασα ούτε τρίχα απο τα μαλλια μου και είμαι τώρα στους 13 μήνες.
Τάσο μου τρώω τα άπαντα εκτός από ζάχαρη και λίπος...και δεν εννοώ πχ βούτηρο...από αυτό τρώω αν θέλω..εννοώ λίπος..πετσούλες και λίπος στο κρέας..κάτι που δεν έτρωγα και πριν το χειρουργείο. Όσο διαιτα και να κάνεις δεν μπορείς να φας τόσο μικρή ποσοτητα εκτός και αν είσαι 2 χρονώ...έλα όμως που τρώω 8 φορές την ημέρα!!! ένα αυγό, ενα ποτήρι γάλα, γκούντα κλπ αυτά πρέπει να είναι αυτα που θα επιλέξω γιατί πάνω απο όλα μετα το χειρουργείο πρεπει να τρώμε πρωτείνες. Και να μην ξεχνας και την δισαπορόφηση ...αυτό το εντεράκη που μας έκοψαν? ε αυτή τη δουλεια κάνει...
Η αλήθεια είναι πως Ιούλιο Σεπτεμβριο δούλευα σαν το σκυλί 15 ώρες την ημέρα και έχασα παραπάνω κιλά λόγο της δουλειάς. Θα τα έχανα αυτά τα 15 κιλά αλλά σε ποιο μεγάλο βάθος χρόνου.
Η αθριτηδα με έχει κοματιάση και σήμερα το απόγευμα ξεκινάω βελονισμό. Αν δεν γίνει τίποτα τότε θα δω για υαλουρανικό οξύ.
Εχω μια πολυ φυσιολογική χαλάρωση αλλα τίποτα το σημαντικό. Ούτε καν η κοιλιά μου δεν έπεσε παραπάνω απο όσο ήταν πριν λόγο των κιλών και δεν ήταν και δράμα...
Δεν ξέρω πόσο χρονώ είσαι Τάσο μου!!! Εγώ είμαι στα 43 θα γίνω τον Δεκέμβρη δηλαδή!!!!!!!!!!
Αααα δεν ανχώνομε καθόλου....σε αυτά τα κιλά ήμουν στην Α γυμνασίου λολ!!! και έχω τουλάχιστον άλλους 8 μηνές για να χάσω 3, 4 κιλά...και έτσι να μείνω μια χαρά είμαι μπαίνω σε παντελόνι νούμερο 40 και θα ανχώνομε? μην πάμε και στο άλλο ακρο!!!!!!! ο γαμπρός μου ο ένας με φώναζε ρομποκοπ (λόγο της επέμβασης) και τώρα με φωνάζει σκελετορ χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Alma libre
Νινα μου καπου θελει και ο οργανισμος να ξεκουραστει , μην αγχωνεσαι θα κατεβεις..............:bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy:(Εμενα να σκεφτεις ενα μηνα τωρα εχει κολλησει στα 73..... )
πως ανεβαζουμε φωτο;;; μπλεχτηκα!
Ευχαριστώ πολύ!