εγω παλι μονο την κοιλια μου κρυβω,ποδια δεν εχω προβλημα αλλα αυτα τα πλαινα στην κοιλιτσα με σκοτωνουν!!!!
Printable View
εγω παλι μονο την κοιλια μου κρυβω,ποδια δεν εχω προβλημα αλλα αυτα τα πλαινα στην κοιλιτσα με σκοτωνουν!!!!
εμενα μονο η κοιλια αξιζει μαλλον γιατι δεν εξεχει καθολου και αν τυχον εχω παει τουαλετα ειναι πραγματικα πλακα...αλλα τα μπουτια ειναι γ@μησε τα!
θες να ανταλλάξουμε?χιχιχχιχι..τε� �πα,ολα θα φτιάξουν!
absolute, χάλια???.. ούτε που ξέρω που βρίσκομαι σε κιλά, μετά το Σ.Κ. που πέρασε
με τη διατροφή χθες, τα πήγα καλούτσικα, μετά από ένα χέρι βοηθείας της constance
σήμερα έτσι κι έτσι....
semie μου, μόνο δυνατή δεν νιώθω τώρα ....
ο άντρας μου λέει ότι φταίει ο καιρός εδώ έχει συννεφιά και πάει για βροχή...
αλλά παλιά έβγαινα έξω στη βροχή και γέλαγα τώρα πια κοιτάω να μαζέψω τα ρούχα του παιδιού..... και τώρα με πήρανε και τα ζουμιά?
κάτι έχω χάσει από τον εαυτό μου μέσα στην καθημερινότητα
κουκλιτσα μου προσπαθησε να χαλαρωσεις..θα δεις οτι σε λιγες μερες θα νοιωθεις καλυτερα..γιατι δε πατε μια βολτουλα με τον αντρα σου και το παιδακι σας?οι δουλειες μπορουν να περιμενουν δε θα πεθανουμε κιολας για το σιδερο !αμαν πια αυτη η καταπιεση κ το αγχος!
θελω,θελω!!!μακαρι να φτιαξουν,εγω παντως πειναω και δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομη και επισης το σκ παντα το χαλαω ρε γμτ!αλλα ελπιζω..
καλα μια φαση ειναι θα περασει και εγω μια απο τα ιδια(χωρις παιδι ομως),ο καιρος φταιει σιγουρα,ειναι καπως ρε παιδι μου...
η σεμι εχει δικιο βγες καμια βολτιτσα με τον αντρα σου,δε χαθηκε ο κοσμος αν βαλεις αυριο σιδερο!εμενα ο δικος μου λειπει αυτες τις μερες και μου λειπει αλλα θα τον δω την Πεμπτη ελπιζω!
Απομονωσα αυτα που θελω κι εγω....Και θελω και κατι ακομα.Να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο....MKEH σε νιωθω οσο δεν παιρνει, οσο δε φανταζεσαι.....Quote:
Originally posted by MKEH78
δεν είμαι καλά, έχω μια μελαγχολία......
δεν ξέρω τι μου φταίει?? θέλω επειγόντως να νιώσω καλά
θέλω λοιπόν
διακοπές
παρέα
να πάω για μπάνιο
να ψήσουμε στην αυλή
να καταφέρω να κοιμηθώ ένα μεσημέρι
να πάω να χορέψω ????? αλλά πολύ μιλάμε (αυτό μάλλον το θέλω πιο πολύ από όλα?)
και εγώ δεν ξέρω τι θέλω πια??
για να γυρίσει πίσω το χαμόγελο μου που εντελώς ηλιθιωδώς το έχω χάσει?.
Όποιος το βρει να μου το φέρει?? κάπου εδώ θα μαι και θα κλαίω την μοίρα μου??
Αχχχχχ πολύ λυπάμαι βρε constance μου (που με νοιώθεις??. )
Αλλά που θα πάει φάση είναι θα περάσει
Τα θέλω μας θα είναι πάντα εκεί αλλά η διάθεση θα φτιάξει?. Το ξέρω?
Είδη νοιώθω καλλίτερα εδώ μαζί σας?.
Σας ευχαριστώ που υπάρχετε?..
Και τώρα, μιας και ο καιρός δεν το επιτρέπει, αντί για βόλτα πάω να σιδερώσω?..
Αλλά ευτυχώς με καλύτερη διάθεση?.
Μου έβαλε και ο άντρας μου τραγουδάκια ρομαντικά?
Να σου πω την αληθεια πιο σιγουρη ειμαι οτι θα γινω μοντελο στα κιλα παρα οτι θα φτιαξουν αλλα πραγματα.Προσπαθω να τα φτιαξω πολυ αλλα πεφτω στο κενο συνεχεια.Μαλλον πρεπει να συμβιβαστω με καποια πραγματα, αλλα ακομα με πειραζει...Μακαρι να βρω την αισιοδοξια μου τουλαχιστον τι να πω.
καλα αυτο ξαναπες το Constance.κ εγω μονο για μενα ειμαι σιγουρη κ τα κιλα μου.ολα τα αλλα θα ναι μια ζωη σκατ...... σορρυ κιολας!
Οτι περναει μονο απο το χερι μας κοριτσια μια χαρα μπορουμενα το αλλαξουμε.Αλλα θεματα που παιζουν πολλοι παραγοντες μεσα ειναι τα δυσκολα.Γι'αυτο παρτε δυναμη και φτιαξτε τη διατροφη για την υγεια σας και μονο.Πολλα φιλακια να ειστε καλα ολες θα τα πουμε και αργοτερα.:)
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα
Από ότι καταλάβατε, ξεκινάει με καλύτερη διάθεση η μέρα, από ότι χθες?..
Χάρη σε σας και χάρη στον αντρούλη μου, που φρόντισε και κανόνισε κάτι
για αύριο το βράδυ?? θα ψήσουμε με φίλους στην αυλή? γιούπι
Και ο κουνιάδος μου και ο κουμπάρος μου θα παίξουν και μπουζουκάκι
Πως και πως το περιμένω το αυριανό??.
Τα χθεσινά μου λοιπόν που δεν ήταν και ότι καλύτερο??
09:00 1/3 μπαγκέτα + τυρί + γαλοπούλα + ντομάτα + αγγούρι
11:00 1π. χυμό
15:00 1φέτα γαλέο + μαρουλοσαλάτα(μπλιαχ) + ψωμί
18:00 λίγο παγωτό ~3κ.γ. + m&ms
21:00 ~3φ. μπέικον+~10κ.γ. τυρί για τρίψιμο + ~1φλιτ. Καλαμπόκι +ψωμί ~3 φέτες +m&ms
00:30 τα υπόλοιπα m&ms
Σήμερα ζυγίστηκα και ήμουν 69.200κ
Το οποίο δεν ειν κακό??..
ʼρχισα όμως να οργανώνομε πάλι σιγά σιγά
Και το πρωί πείρα και βερίκοκα και ροδάκινα??. για τις δύσκολες ώρες
Επιτέλους καλοκαιρινά νόστιμα φρουτάκια?..
Φιλάκια κοριτσάκια μου και καλή συνέχεια στη μέρα σας??
Μπράβο έτσι σε θέλω!!
Καλύτερη ψυχολογία!!!
Λοιπόν τα χθεσινά μου?
Έφαγα:
? 2 μπάρες δημητριακών
? 1 ντομάτα γεμιστή (μόνο την γέμιση) + ½ πιπεριά γεμιστή (μόνο την γέμιση) + 2 πατάτες + τζατζίκι
? 1 μπολ γάλα με λίγα δημητριακά
? 1 πατάτα από τα γεμιστά
Ήπια:
? Περίπου 2 λίτρα νερό (έτρεχα πάλι σε νοσοκομεία ? ιατρεία και φαρμακεία)
? 1 ποτήρι βυσσινάδα
καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σας σου εύχομαι!