Είναι προφανές carrot αφού τα ξέρουν όλα οι χαμούρες. Εν πάση περίπτωση οι πιθανές απαντήσεις είναι:
-Δεν έγινε πατέρας ποτέ ο einstein
-Είχανε πατέρα τον einstein
-Είχανε για πατέρα μια πέτρα (σχιζοφρενική απάντηση)
Printable View
Είναι προφανές carrot αφού τα ξέρουν όλα οι χαμούρες. Εν πάση περίπτωση οι πιθανές απαντήσεις είναι:
-Δεν έγινε πατέρας ποτέ ο einstein
-Είχανε πατέρα τον einstein
-Είχανε για πατέρα μια πέτρα (σχιζοφρενική απάντηση)
Θέλω να σκοτώσω αυτόν που με δίδαξε.
Μαθητές
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Θέλω να αγαπήσω
Δεν θέλω κι άλλες πέτρες
Οι ηλίθιοι μαθαίνουν από τα λάθη των ξύπνιων και οι έξυπνοι από τα λάθη των ηλιθίων.
Μπράβο σου αλλά να ξέρεις ότι πολλοί άνθρωποι ότι και να γεννηθούν αν τσεπώσουν το παραδάκι γίνονται ζώα σαν τα βόδια που τρώνε το απέραντο χορτάρι.
Εγώ δυστυχώς έχω χάσει τη πίστη μου, κοντεύω να ξεχάσω ότι ήξερα, και κάποιες φορές πιστεύω πως όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα, μια σκεύη και όσο για τους ανθρώπους εκείνοι με πέταξαν στα σκουπίδια δεν τους πέταξα εγώ.
Είτε στον Άδη πάτε , είτε στον Όλυμπω, θα σας βρω και θα σας βασανίσω σαν να είμαι το χειρότερο και πιο βίαιο γουρούνι.
Όπα ρε φίλε...! Και τι μπορείς να κάνεις δηλαδή? σιγά μη βγάλεις και αστραπές από τον κώλο σου χαχ.
Ρε μαμιόλη και συ θα τους λιανίσω όλους λέμε, δεν θα μείνει ούτε σταγόνα στο ποτήγι, ούτε ψύλλος στο .ά.χυρο.
μου μιλάει ένας νεκρός οργανισμός. κούλαρε φίλε γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ευχή σου μόνο στην παναγία να ανοίξει η γη να μας καταπιεί όλους.
they live in the glasshouse all together.. that's how they make the ultimate synergetic assumptions
Jesus Jesus haha
τις προηγούμενες μέρες που κοίταξα στο σούπερμαρκετ ήμουν το πιο φτηνό λαχανικό.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ
come us you are, come as a friend my "friend"!
Usually no one's talkin to you cause you don't have any friends, everywhere everyone is looking for cash but you are looking for love in several wrong places