Νοσηρη φαντασια αυτα που λεει ο αλλοσ για τα 5 g κλπ ειναι διαφημιση για την τεχνολογια απο το 3000 που δινει η μαφια η ο τσιπρασ δεν ξερω ποιοσ
Printable View
Νοσηρη φαντασια αυτα που λεει ο αλλοσ για τα 5 g κλπ ειναι διαφημιση για την τεχνολογια απο το 3000 που δινει η μαφια η ο τσιπρασ δεν ξερω ποιοσ
Η συμμορια τσιπρα καμμενου εφαγε 50 ατομα εγω δεν μπορω να το αποδειξω εσεισ μπορειτε
Πως μπορω να καταλαβω αν ειμαι αηδιαστικος για τις γυναικες;
"Οι σχέσεις αληθινής ένωσης είναι εκείνες που διατηρούν το φυσικό δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διαλυθούν. Εκείνες που επιτρέπουν στο κάθε μέρος, ανά πάσα στιγμή, να αλλάξει γνώμη. Οι σχέσεις είναι μόνο εν ελευθερία. Είτε για φιλία πρόκειται, είτε για ειδύλλιο, είτε για γάμο. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι διακριτικές. Είναι μονάχα από έμπνευση της αγάπης και της εκτίμησης, της κοινής χαράς τού να είμαστε μαζί. Έτσι γεννιούνται, αλλά κι έτσι συνεχίζουν να πορεύονται."
εξακολουθεις να συνεχιζεις το χαβα σου γιατι νομιζεις ακομα οτι θα δεχτω αυτο τοπροσωπο που θες να μου πασαρεις για να του υπαγορευεις συνεχως τι θα μου πει και δε καταλαβαινεις με τιποτα γιατι τετοιο ...................... σαν εσενα δεν υπαρχει πουθενα ποσες φορες θα σου πω ακομα ρε ,,,,,,,,,,,,,,,,, οτι δε προκειτε να το δεχτω αυτο το προσωπο με τιποτα θα μου πεις οτι εχεις ματσο λεφτα για πεταμα για να τους βαζεις να σφυριζουν 34 ωρες αφου τοσα λεφτα που εχεις δε ξερεις τι να τα κανεις
τι θες με ολα αυταδεν εχωκαταλαβει ακομα μηπωςοτι λεφτα εχω να τα χαραιζω οπου βρω σαν εσενα για να αγοραζω οτι ναναι δε ντρεπεσαι λιγακι λεω εγω που νομιζεις οτι τα παντα ειναι ιδιοκτησια σου ποιος νομιζεις οτι εισαι το καθεστως που θα αποφασιζει για το τι θα κανουν οι αλλοι δε θα σου περασει αν αυτο νομιζεις οσο περισσοτερο συνεχιζειςτοσα περισσοτερα θα λεω πρωτα τους εστελνες σηματα μορς για να ξεφτυλισουν οτι συκευη χρησιμοποιω και τωρα θες να καθομαι να κανω συλογη απο συσκευες γλαστρες εσυ τα φταις ολα εγω σου ειχα πει εξ αρχης οτι δε προκειται να αλαξω μυαλα να πας να βρεις αλλον να του κανεις προξενια εγω δε σου δινω κανενα δικαιομα να αποφασιζεις εσυ για μενα και σα να μην εφταναν ολα αυτα μιλας και για σεβασμο και ολας μπορω να κανω και εγω το ιδιο αν το πας ετσι να παρω μια κορνα και να κορναρω συνεχεια μεχρι να δουμε ποιος κανει πολεμο νευρων σε ποιον
Η μανα μου ριχνει κατι σταγονες στο πατωμα που κανουν τον χωρο να μυριζει ψαριλα.
Βλεπω πολλα προτεινομενα προφιλ που σχετιζονται με την καθηγητρια μου. Δεν ξερω αν σημαινει αυτο οτι επισκεπτονται το προφιλ μου. Ενα ειναι φεηκ.