Καλησπερα παιδια. Ελπίζω να είστε όλοι Καλά, οι εκτακτες πως πανε;
Printable View
Καλησπερα παιδια. Ελπίζω να είστε όλοι Καλά, οι εκτακτες πως πανε;
Μια από τα ίδια και εγώ. Σημερα είχα παρά πολλες απο το μεσημέρι και μετα, επειδή αγχώθηκα για κάποιο θεμα και ακομα δεν με έχουν αφήσει..
πού και πού νιώθω έναν πήδουλο μια- δύο φορές τη μέρα. Το αγνοώ..... Κάντε και εσείς το ίδιο
Κ να ειναι μια δυο το προσπερναμε..στις παραπανω;;;τι γινεται;;
το προσπερνάμε και αυτό... τί άλλο να κάνουμε? Το πρωι στο δρόμο πηγαίνοντας προς το σούπερ μάρκετ μου ήρθε μια δυνατή έκτακτη μπαμ! Μπορώ να πώ οτι ταράχτηκα από αυτό και όλη την ώρα μετά μέσα στο μαγαζί μέχρι να γυρίσω σπίτι μου είχε μείνει ένας φόβος που μάλλον προκάλεσε ταραχή, φόβο μήπως ζαλιστώ κλπ. Μετά το ξέχασα, αν δεν διάβαζα εδώ το ποστ ούτε που θα το θυμόμουν
ΜπρΑβο ρε νικολα μακαρι να τις προσπερνας στο ευχομαι..εδω ειναι η διαφορα εγω δν τις σκεφτομαι μπορει να ειμαη χαλαρη να χαζευω τηλ κ...να τες!!!
Ειχα ανοιξει και ενα αλλο θρεντ πριν λιγο καιρο. Εδω και 5 μηνες εχω μεγαλες ταχυκαρδιες οι οποιες ρυθμιστηκαν σε καποιο βαθμο με ενα τενορμιν 25mg καθε πρωι. Oμως εδω και 1 μηνα ξεκινησαν οι εκτακτες. Τις νιωθω και μεσα στην ημερα παρολο που παιρνω το χαπι αλλα κυριως το βραδυ ανεξαρτητα αν εχω φαει πολυ η λιγο η αν εχω πιει η οχι καφεδες. Χθες το βραδυ ξαπλωσα και ειχα 50 εκτακτες μεσα σε 2 ωρες και δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα. Αυτο γινεται σχεδον καθε βραδυ και ετσι μου εμεινε ψυχολογικο φοβαμαι να ξαπλωσω ποια. Εχει χαλασει ο υπνος μου. Παιρνω και ενα λεξοτανιλ των 3 mg αλλα δεν κανει τπτ. Τι να κανω εχω απελπιστει εχω βρεθει σε απογνωση. Νυσταζω και δεν μπορω να κοιμηθω απο τις αρρυθμιες. Τις σκεφτομαι συνεχεια. Εχω παει και σε καρδιολογους αλλα για την ωρα δεν βρηκαν καποιο προβλημα π.χ. κολπικη μαρμαρυγη απο τις πολλες εκτακτες. Θα βαλω και χολτερ αυτες τις μερες. Ειμαι σε απογνωση παιδια αληθεια σε σημειο να εχει καταστραφει η καθημερινοτητα μου
Παντα μετα τις ταχυπαλμιες ερχονται οι εκτατες το αγχος κ η υπερενταση μεταλασσονται...κανε τις εξετασεις σ κ μετα με τη βοηθεια τ γιατρου με καποιο τροπο θα ηρεμησεις!!!πιστεψε με ολοι τα ιδια περασαμε κ καποιοι περναμε...κ το βραδυ με πιανουν κ εμενα γτ τοτε χαλαρωνεις
Γενικοτερα ειμαι ανχωδης ανθρωπος απο παλια. Ειχα καποια μικροθεματα με κρισεις πανικου παλιοτερα. Ολα ομως αλλαξαν προς το χειροτερο οταν ανημερα του 15αυγουστου και ενω ημουν στο εξοχικο μου επαθα μια πολυ μεγαλη ταχυκαρδια πανω απο 200 παλμους η οποια μετα απο μερικα λεπτα σταματησε. Απο τοτε τσεκαρω συνεχεια το σφιγμο μου δεν ηρεμω και δεν χαιρομαι με τιποτα. Το τελειωτικο χτυπημα το εφεραν οι αρρυθμιες που με εκλεισαν σπιτι και δεν μπορω καλα καλα να βγω. Οταν βραδιαζει σκεφτομαι οτι θα ξαπλωσω και θα τις παθαινω και θα σηκωνομαι. Παθαινω και 2 το λεπτο τα βραδια οτι φαρμακο και να παρω δεν τις ηρεμει. Εχω επισκεφθει καρδιολογους με τριπλεξ και καρδιογραφημστα εχω παει και σε επειγοντα εκανα και αιματολογικο ελεγχο αλλα για την ωρα δεν εχει βρεθει κατι. Μονο το χολτερ εμεινε πλεον. Φοβαμαι μηπως οι εκτακτες εξελιχθουν σε κολπικη μαρμαρυγη. Αυτη ειναι πλεον η ζωη μου. Να μετραω ποσες εκτακτες παθαινω την μερα να βαζω τα κλαμματα οντας σιγουρος οτι κατι πλεον εχω καρδιολογικο και να μην κοιμαμαι τα βραδια απο τις αρρυθμιες. Δεν ειναι ζωη αυτη ειναι βασανιστηριο
Βαλε κ το χολντερ κ θα ηρεμησεις...μν σκεφτεσαι οτι θα εξελιχθει κ τετοια...ετσι ξεκινησε κ σε μενα μια κριση αγχους κ μετα...βρες εμα καλο γιατρο μα τον εμπιστευεσΑι πανω απ ολα κ θα ηρεμησεις...οι εκτατες ειναι εκτατες ενοχλητικες αλλα θα δεις κ στο χολντερ οτι δε θα ειναι τπτ..καλοηθεις αρρυθμιες
Μακαρι αλλα δεν ξερω ειμαι προετοιμασμενος πλεον για τα χειροτερα. Τι να πω μακαρι αλλα πλεον δεν ειναι καθημερινοτητα αυτη που βιωνω