http://www.keepinspiring.me/ το αγαπαω αυτο το site απλα!!
υγ εχω αφησει εκρεμμοτητες σε καποιους ωσ προσ τισ απαντησεις θα απαντησω στο τελος της βδομαδασ ελπιζω γιατι τρεχω με τησ σχολη
να ειστε καλα ολοι σας και να προσεχετε!
Printable View
http://www.keepinspiring.me/ το αγαπαω αυτο το site απλα!!
υγ εχω αφησει εκρεμμοτητες σε καποιους ωσ προσ τισ απαντησεις θα απαντησω στο τελος της βδομαδασ ελπιζω γιατι τρεχω με τησ σχολη
να ειστε καλα ολοι σας και να προσεχετε!
και να σκεφτεστε θετικα οσο μπορειτε!! :) :)
Ωραιο site :)
Thank you !!
Ωραιο σαιτ οντωσ το ειδα κι εγω
το τραγικο δεν ειναι το οτι μπαινουν τα ιδια και τα ιδια τρολ παριστανοντας τα νεα μελη.
το τραγικο ειναι οτι εχουν παραλληλα και πολλους αλλους λογαριασμους ενεργους που παριστανουν τα "σοβαρα" μελη και κανουν και διαλογους μαζι τους.
ε ρε κουνια που σε κουναγε.. μονο τον εαυτο σου κοροιδευεις κακομοίρη.
Εγω παντωσ σασ το λεω ειμαι γυφτοσ κ αντιμετωπιζω κοινωνικο ρατσισμο περα απο ολα τα αλλα που δε θελω να πω
Με εχετε γαμησει την ψυχολογια τριαντα χρονια τωρα ζω χειροτερα απο τουσ πακιστανουσ σε επιπεδο κοινωνικου ρατσισμου ειστε τραγικοι κ απαραδεκτοι τραγικοι
Εχετε προκαλεσει ανεπανορθωτεσ βλαβεσ στην ψυχολογια μου με οποιονδηποτε τροπο εχω δει ολεσ τισ πουστιεσ που μπορει ν κανει ανθρωποσ σε ανθρωπο κ λιγα ακομη
Δεν ειστε ρατσιστεσ ειστε σαδιστεσ κ θα γινω κι εγω σιγα σιγα γινομαι
Εχω περασει απιστευτα ψυχολογικα κ πλεον χεστηκα αμα θα με σκοτωσει καποιοσ μετα απο αυτα που ειδα ειμαι ενταξει απεναντι στο θεο απο εκει κ περα οι ανθρωποι δε με ενδιαφερουν πλεον ξερω ποσο αδειοι ειμαστε σαν ανθρωπινο γενοσ
Δεν υπαρχει καλοσ κ κακοσ ολοι προδιδουν ειτε απο συμφερον ειτε με προσχημα την ηθικη η μια αλλη δικαιολογια
Στισ δουλειεσ γινεται ο χαμοσ εγω φευγω παντα μετα απο λιγο οπωσ τα ειδα εγω γινεται πολεμοσ σε μενα τουλαχιστον γινεται
Καποιοι εδω μεσα νιωσανε την προδοσια δεν υπαρχει φαρμακο γι αυτο οτι κ να κανετε ειναι σημαδι που δε φευγει
Οτι μπορει να παθει καποιοσ στη ζωη του το επαθα κ χεστηκα
Αλλη δουλεια κανουν οι μεταναστεσ αλλη δουλεια κανουν οι ελληνεσ οταν πανε για δουλεια
Αμα εχεισ βυσμα κανεισ μια μαλακια κι αυτο το λενε δουλεια κ μεισ κανουμε ολεσ τισ μαλακιεσ για να ξερετε τι γινεται τα λεμε αυτα ειναι κρυφοσ ακρατοσ αθλιοσ βαναυσοσ ρατσισμοσ
Κ ακουμε κ μπινελικια ετσι δε μασ φερονται κ καλα
μπήκα να γράψω πάλι δεν άντεξα κι επειδή δεν αντέχω γράφω..
έχουμε εξετάσεις αυτήν την περίοδο,δίνουμε τη δευτέρα προφορικά και μετά την άλλη βδομάδα όχι αυτήν,δίνουμε τα γραπτά..
και δ ε ν θ έ λ ω ν α δ ι α β ά σ ω!!!!και να'λεγε κανείς ότι έχω να βγάλω καμιά δύσκολη σχολή..ιεκ είναι αλλά θέλει κι αυτό το διάβασμά του..
εγώ απ'το λύκειο πριν πολλά πολλά χρόνια είχα μια άρνηση με το διάβασμα..και διαπιστώνω ότι δε μου'χει περάσει..την έχω ακόμα..
θα'θελα να μπορώ να διαβάσω για να ξεστραβωθώ..έλα όμως που βαριέμαι και δεν θέλω να κουραστώ..
αυτό..δεν θέλω να κουραστώ για τίποτα..και τα βρίσκω όλα μάταια..
εμ βέβαια άμα έχω το μυαλό μου στο αμάν και πότε θα πεθάνω για να ησυχάσω πώς να συγκεντρωθώ με το διάβασμα..
να ρωτήσω κάτι?πώς μπορεί να οξυνθεί το μυαλό?δλδ να ακονισθεί?με το διάβασμα?με τη δουλειά?με τα σταυρόλεξα?με την έρευνα?
εσείς τι νομίζετε απ'την εμπειρία σας?
εγώ νομίζω ότι το μυαλό εξασκείται και ακονίζεται με την εξάσκηση της μνήμης και με το συνδυασμό πληροφοριών τις οποίες πρώτα πρέπει να θυμόμαστε..
εγώ δεν έχω καλή μνήμη ούτε μπορώ να συνδυάζω πληροφορίες ούτε να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα..
γενικώς το μυαλό μου είναι λειψό και δεύτερης κατηγορίας..το κακό είναι ότι έχω χάσει την όρεξη μου..δεν έχω όρεξη να γίνω καλύτερη σε τίποτα..κι έτσι έχω μείνει στάσιμη τόσα χρόνια..
είμαι κλασική περίπτωση ανθρώπου παραιτημένου απ'τη ζωή που τα περιμένει όλα να του'ρθουνε σαν η ζωή να του τα χρώσταγε..που τα βρίσκει όλα έτοιμα και παραπονιέται από πάνω γιατί δεν έχει νόημα η ζωή του..
μα δεν αλλάζω..γιατί πραγματικά τα βλέπω όλα μάταια επειδή είναι..
για να λες οτι περιμενεις να ερθουν ολα ετσι οπως σου τα χρωσταγε η ζωη μπορει κ καπου να το βασιζεις αυτο αλλα να μη καταλαβαινεις το που
μαλον δεν εχεις βρει ακομα που εισαι καλυτερη κ μπορει στο τελος να ανακαλυψεις οτι εισαι καλυτερη μονο σε ενα ετσι οπως το πας αυτη την εντυπωση εχω τουλαχιστον...
favvel, το μυαλό ακονίζεται, εξασκείται, γίνεσαι πιο οξυδερκής με τη μελέτη, φτάνει αυτό που διαβάζεις να σ' αρέσει και να μην είναι απλή αποστήθιση πληροφοριών. Πολλές φορές βρισκόμαστε σε μια σχολή που δεν μας αρέσει ή μπλέκουμε σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απλά διαβαζουμε για να πάρουμε το χαρτί. Προφανώς κάνουμε τότε κάτι με το ζόρι. Θα μπορούσαμε να μελετάμε κάτι που μας αναπαύει (π.χ. ιστορίες, περιοδικά, μυθιστορήματα κλπ) ή να αξιοποιούσαμε το χρόνο μας πολύ αλλιώς και πιο ευχάριστα ή η μελέτη μας να αφορούσε σαν κι αυτό που σου περιέγραψα πρώτα. Βεβαια είναι και θεμα αν μας βασανίζει κάτι άλλο σε προσωπικό επίπεδο, τότε το ενδιαφερον για μελέτη, γενικά, βρίσκει πάτο, επειδή το μυαλό βασανίζεται αλλού.
ΕΧΘΡΟΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΑΥΤΟΥ, κάπου λέει...
Άμα το βιώνεις και είναι ανήλικοι τότε είναι ένα βάσανο. Άμα τους επιβληθείς έρχονται οι αντιπάθειες, η απομάκρυνση. Απ' την άλλη δεν μπορείς να ανέχεσαι κάτι για το οποίο θα αντιδρούσες άμα σου το έκανε κάποιος ενήλικας... πχ να σε κλέβουν, να μην σε σέβονται, να σου εξαφανίζουν δικά σου πράγματα. Η αντίδραση χρειάζεται, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα ή ξεκόβεις ασχέτως αν είναι συγγενείς σου κι αν επανέλθουν πίσω ως άλλοι άνθρωποι καλώς.
Σκέφτομαι ότι απόψε κάνει πάρτι το γυμναστήριο μου και να πάω ή να μην πάω.....
τι εχετε να πειτε για την λεξη "διαπιστωση"
Μετάνιωσα που δεν τον έβλαψα. Έφυγα χωρίς να του κάνω ζημιά. Δεν μπορώ να προβλέψω μέχρι που θα έφτανε η ζημιά και ο νοών νοείτω!!
Δεν απάντησα στους εκνευρισμούς, περίμενα να δοθεί η ευκαιρία αλλά στο μεταξύ έφυγα. Σχεδόν δυο χρόνια τον ήξερα, πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια από τότε που έφυγα. Δεν ήταν άτομο αυτό για να το ανεχθώ ή να μην αντιδράσω.
Τα απωθημένα δεν ηρεμούν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί που θα τον ξαναδώ που δεν αποκλείετε αυτό λόγω συγκεκριμένων συνθηκών.
Η συνείδηση μου δεν ηρεμά. Η ζημιά θα είναι σαν κι αυτή που δεν έγινε. Αλλιώς η συνείδηση δεν ηρεμά.
Υπάρχουν γυναικείδεια. Αυτές που παντρεύτηκαν τον γι' αυτές άντρα (αντράκι), τον νταή, τον ψευτομάγκα, ο οποίος τις εντυπωσίασε και τις παραπλάνησε φτάνοντας στον ποθητό γι' αυτόν γάμο.
Μετά τους έκανε παιδιά. Αποκαταστάθηκε δηλαδή για το υπόλοιπο της ζωής του.
Κι εσύ συμφορουμίτη υποφέρεις, μόνος. Στο σπίτι με τα χάπια σου ή γυρνώντας στα κλαμπ και τα καφέ μπας κι αλλάξει η ζωή σου. Στο μεταξύ γίνεσαι ο ακροατής της χαζογκόμενας αυτής (κατά φαντασίαν έξυπνης) που παντρεύτηκε τον νταή, γίνεσαι αυτός που κάνει την νταντά ή ανέχεται τα παιδιά του όσο αυτός κάνει το καλαμπούρι του στα καφενεία και στα μπαρ με τους όμοιους του, έχοντας όμως αράξει αφού βρίσκει φαγητό στο πιάτο και εσενα για να λεει η γυναικα του τα δικά της και να ανέχεσαι/φορτώνεσαι τα παιδιά του.
Εμενα παλι επειδη με κυνηγανε πολλοι παρακαλειτε ο τελευταιοσ να με σκοτωσει αλλα στον υπνο μου θελω να πεθανω οχι με μαχαιρια κ πηρουνια αυτα ειναι ξεπερασμενα μετρα θελουμε κατι πιο ομορφο πιο μοντερνο κ πιο προοδευτικο
Δικαίωμα σου να πεθάνεις. Είσαι θύμα, άρα σαν θύμα θα πεθάνεις, για να μην υποφέρεις σαν θύμα.
Είσαι άσχετος με αυτό που έγραψα. Σχολίασες χωρίς να ξέρεις για τί μιλώ κι αυτός είναι ο λόγος που σου απευθύνω με άσχημο τρόπο. Απλά πετάχτηκες στη μέση. Κυριολεκτικά βλάστησες χωρίς να σε σπείρουν.
Ελα ρε ιωαννη πεσ τι σε βασανιζει τι εγινε ποιον θα δειρουμε ελα κ αρχισα τα αναβολικα
Βρε, τί λέτε, για πάρτε τα πάνω σας σιγά σιγά!! :)
Ρε ιωαννη ειμαι αχρηστοσ οντωσ δε διεκδικω δαφνεσ χρησιμου αλλα που την ξερειεσ εσυ τι ζωη μου κ που ξερεισ εσυ τι εχω