-
καλησπέρα μας,
σήμερα κανονικά θα έπρεπε να μαζεύω τα χθεσινά σπασμένα που τα υπολόγισα στο περίπου... ενώ η διάθεση να ξεφύγω προς τα λιχουδιαστά καλούδια έγινε πράξη κατά την διάρκεια της μέρας μου! Δεν ήταν τραγικό, αλλά με ενόχλησε που έχασα τον έλεγχο! συνεχίζω κανονικά με περισσότερο πείσμα!!!
πρωινό 2 κουλουράκια με μαρμελάδα και τρούφα τώρα τι να πω; 5π;
μεσημεριανό μπριζόλα πατατοσαλάτα γιαούρτι 10π
2 κουλουράκια διπλά με μαρμελάδα και τρούφα 5;
παγωτό γιαούρτι με φράουλες και σάλτσα μπανάνας και γκοφρέτα χμ... αυτό τι να το βάλω τώρα 7π;
4 τυροπιτάκια σπιτικά το ελάχιστο 7π
Εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι μια μέρα που ξεφεύγουμε μπορεί να μας πάει πίσω όμως οι επόμενες που θα έρθουν μπορούν να εξισορροπήσουν την κατάσταση αφού 11π μπορούν να σωθούν εύκολα και άνετα από 2π κάθε μέρα για λιγότερο από βδομάδα... κι αυτό πρόκειται να κάνω!!! ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!
:tumble::tumble::saint::saint::yes::yes:
-
καλησπέρα μας,
σήμερα έχω να εξοικονομίσω τουλάχιστον 2π.
πρωινό 2 μπισκότα καφέ 2π
μεσημεριανό φασολάκι κοκκινιστό με γιαούρτι 8π
ροδάκινο
βραδινό χοιρινά κυβάκια λεμονάτα με λίγη φέτα και ψωμί 10π
-
Ο ψυχολόγος David Lewis για λογαριασμό της εκπομπής Secret Eaters σε ένα επισόδειο διεξήγαγε μία έρευνα στην οποία εξετάστηκε η ποσότητα που καταναλώνουμε σε φαγητό όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε σχέση με αυτήν κατά την διάρκεια που εστιάζουμε την προσοχή μας στο φαγητό. Συγκεκριμένα δημιούργησε δύο ομάδες ατόμων και τους πρόσφερε ποικιλία από κεκάκια και κρουασάν. Στην μία ομάδα ζήτησε να αξιολογήσουν την ποιότητα του φαγητού οπότε και εξασφάλισε την συγκέντρωση τους σε αυτό, ενώ στην άλλη ομάδα ζήτησε να συγκεντρωθούν σε μία εκπομπή με το πρόσχημα ότι θα τους έκανε κάποιες ερωτήσεις μετά ως προς το περιεχόμενο της, ενώ ταυτόχρονα θα έτρωγαν αυτά που τους πρόσφερε. Το αποτέλεσμα: η ομάδα που ήταν συγκεντρωμένη στο φαγητό έφαγε 25% λιγότερο από την ομάδα που έτρωγε μπροστά στην τηλεόραση.
Για όλους όσους έχουμε την συνήθεια να τρώμε στο πόδι ή μπροστά από την τηλεόραση όχι μόνο καταναλώνουμε περισσότερο φαγητό αλλά ξεχνάμε και πότε φάγαμε... Θα ήταν καλό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο φαγητό μας και να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στο να τρώμε στο τραπέζι για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
-
γεια μας και πάλι! το μοναχικό μου ταξίδι συνεχίζεται με μοναχικές καλημέρες και καλησπέρες!!! :) σνιφ σνιφ όπως και να'χει εγώ θα είμαι εδώ. Ξέρω πως κάποιοι εχουν αρχίσει ww αλλά δεν γράφουν. Θα ευχηθώ καλή μας προσπάθεια και σύντομα να κατακτήσουμε τους πρώτους μας στόχους!
σήμερα έχασα το πρωινό μου αφού μας έφαγαν τα ποδόσφαιρα και χάσαμε και τον ύπνο μας. Στο σπίτι ζούμε την ποδοσφαιρική παράνοια...
μεσημεριανό 2 μέτριες γεμιστές πιπεριές 9π
καρπούζι
2 μπισκότα μαρία gullon 1π
βραδινό 1 πιπεριά γεμιστή με γιαούρτι 7π
1 κριτσίνι με 1 φέτα τυρί 3π
-
Καλησπέρα κι από μένα! :)
ΠΡΩΙΝΟ
50 γρ. δημητριακά ολικής
με 1 φλ. γάλα 1,5%
1 ελληνικός καφές με 1 κ. γλ. ζάχαρη
Συνεχίζουμε κανονικά!
-
P_k πάμε τώρα που γυρίζειιιιιιι!!!
-
Χθες ήταν μια από τις καλύτερες μέρες, καθώς πέραν των άλλων κατάφερα να αντισταθώ σε γευστικούς μεταμεσονύκτιους (!) πειρασμούς.
Ετσι, σήμερα αντιμετωπίζω πιο αισιόδοξα τη μέρα!
Για να δούμε...
ΠΡΩΙΝΟ
50 γρ. δημητριακά
1 φλ. γάλα light
Καφές ελληνικός με 1 κ.γλ. ζάχαρη
2 μπισκότα
7 πόντοι / υπόλ. ημέρας 22
-
Καλό απόγευμα ! :)
πρωινό καφές 1 κουλουρι παξιμάδι με τυρί 3π
μεσημεριανό γαρίδες και τουτουμάκια με καθιστό καλαμαράκι 10π
2 ροδακινάκια μικρά
1 διπλό κουλουράκι με μαρμελάδα 2π καφές
βραδινό τορτίγια με σπανάκι και τυρί cottage 3.5π
-
Καλό απόγευμα!
Συνεχίσαμε με φιλετο κοτας, σαλάτα λάχανο - καρότο με λαδάκι, ψητές πίτες (μεσημέρι), τοστ με κασέρι και χυμό το απόγευμα και έμειναν 7 πόντοι για πιο μετά...
-
P_k αργά αλλά σταθερά!!! το ξέρουμε ότι έχει αποτέλεσμα το έχουμε ξανακάνει... κάθε φορά και πιο σίγουροι και πιο συνειδητοποιημένοι!
-
23/06/2014
πρωινό 1 κομμάτι ελιόπιτα 4π
μεσημεριανό μακαρόνια με σαλάτα τυρί και 1 μικρό μπιφτεκάκι 10π
1 ροδάκινο
βραδινό 4 μπισκότα χυμό 5π
-
Γεια σας ελπίζω να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις όμορφες καλοκαιρινές μέρες. Μετά από ένα σκάλωμα την προηγούμενη βδομάδα κι αφού δεν έβλεπα τα επιθυμητά αποτελέσματα συνέχισα κανονικά το πρόγραμμα μου και την καταγραφή για να δω σήμερα το 101.7 από 102.3 !!! Χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους φάνηκε αυτός ο αριθμός! Θα προσπαθήσω πολύ να κρατήσω το πρόγραμμα όσο δύσκολο κι αν γίνεται με το καθημερινό άγχος να μεγαλώνει και τις υπευθυνότητες να αυξάνονται...
Προχωράμε αργά και σταθερά!!!
πρωινό παξιμάδι με 2 λαβάς τυρί και καφές 4π
μεσημεριανό κοτόπουλο γιαούρτι 8π
καρπούζι
χυμός fruit shoot robinsons
-
Τέλεια νέα!!!
Συγχαρητήρια για την απώλεια!
Εγώ θα ζυγιστώ την Πέμπτη...
Προχωράμε!!! :)
-
Μπράβο Νεφέλη για την επιμονή σου να παραμείνεις σταθερή στον στόχο σου! Συνέχισε έτσι και σύντομα σε διψήφιο!!! :thumbup:
-
Συνεχίζω την προσπάθεια εν μέσω διαφόρων θεμάτων και υποχρεώσεων, τουλάχιστον το παλεύω!
Χθες ήταν μια καλή μέρα, η σημερινή εξελίσσεται και αυτή σωστά...
-
P_k συνεχίζουμε κανονικότητα και είπαμε ότι και μια μέρα να πάει λίγο εκτός μες στην βδομάδα μπορούμε να την καλύψουμε!!!
Μαρία. σ'ευχαριστώ ελπίζω η διαδικασία με τις εξετάσεις σου να προχωρά και να είσαι σε καλό δρόμο!
-
καλησπέρα μας! όλα καλά και σήμερα ενώ όλα γύρω μου αλλάζουν γυρίζουν και στροβιλίζονται... όπως και να'χει εγώ εδώ
πρωινό 3 χαρουπομελομπουκιές 1 φέτα τυρί 4π
μεσημεριανό κοτόπουλο ψητό με γιαούρτι 8π
καρπούζι
1 φρέντο καπουτσίνο 2π
βραδινό μπιφτέκι σε τορτίγια 8π
-
Καλημέρα!
99,9 και συνεχίζουμε!
-
γεια μας!!! Αυτές τις μέρες ένιωθα κατακράτηση και παρακολουθούσα κάθε 2η μέρα το βάρος μου, το οποίο θα καταγράψω ως τελικό την δευτέρα. Σήμερα 101.1kg ! Διψήφιε σου'ρχομαι... :) P_k πιστεύεις στα θαύματα; πάαααμε τώρα που γυρίιιιζει!!!
Το καλό μου το γλαράκι προσπέρασε σχεδόν την πρώτη μας βαρκούλα!
Πρωινό 3 μπισκότα 3π
μία φέτα ψωμί με λαβάς 2π
χυμός fruit shoot
μεσημεριανό πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο και τυρί 8π
καφές
1 σνακ 2π kallo
βραδινό σαλάτα με τυρί και παξιμάδι 5π
-
Εννοείται ότι πιστεύω!
Και εννοείται ότι πλησιάζει και για σένα ο διψήφιος!
Σήμερα είναι επίσης πολύ καλή μέρα, το πρόγραμμα πάει τέλεια!
-
Καλησπέρα μας! Σήμερα ήμουν συνεχώς στους δρόμους αλλά έστω και τώρα λίγο πριν αλλάξει η μέρα ήρθα για την καταγραφή μου :)
Πρωινό 1 φέτα ψωμί με τυρί 2π
Καφές
Μεσημεριανό φασόλια με καρότο και λάδι 8π
Καφές
Βραδινό 3 μπισκοτάκια μούσλι και 1 ποτήρι γάλα 5π
-
Καλό μας απόγευμα! Σήμερα έχουμε καύσωνα εδώ !!! η θερμοκρασία ακούμπησε τους 41-42 ! έτσι μετά από το πρωινό μου ανεπίσημο ζύγισμα που έδειξε 100.7!!! λέω να το ρίξω έξω με ένα yozen με πολλές φράουλες, λίγη σάλτσα μπανάνας και μία ιδέα από σοκοτρούφα! Είμαι πολύ χαρούμενη που έστω αργά και με προσπάθεια υπάρχει απώλεια και το σώμα μου αλλάζει! Ήδη το εντόπισαν οι κοντινοί και πήρα και κάποια όμορφα σχόλια. Διψήφιε σου έρχομαι!!!
Πρωινό 1 παξιμαδοκούλουρο με ένα λαβασάκι 3.5π
μεσημεριανό μπιφτέκι με γιαούρτι και σαλάτα 8π
καρπούζι
βραδινό κοτόπουλο στα κάρβουνα 5π χαλούμι 3π
-
Καλημέρα και όμορφη Κυριακή να έχουμε!
μία δόση αισιοδοξίας από weight watchers :
-
Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε!
Δύο μέρες πριν το ζύγισμα της Πέμπτης και αφού ξεπεράστηκαν κάποια εμπόδια, συνεχίζω δυναμικά και σωστά.
ΠΡΩΙΝΟ
----------
2 φ. ψωμί για τοστ
με 30 γρ. μερέντα
1 φλ. γάλα 1,5% λιπ.
1 καφές με 1 κ.γλ. ζάχαρη
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
-------------------
150 γρ. φιλέτο κότας ψητό
Σαλάτα διάφ. λαχανικών
με 3 κ. γλ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι Coca - Cola Zero χωρίς καφείνη
1 καφές με 1 κ.γλ. ζάχαρη
1 μπάρα δημητριακών
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
--------------------
1 ποτήρι κεφίρ (τέλειο!)
Μέχρι στιγμής 19 πόντοι και υπόλοιπο ημέρας 10 π.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!
Πάντα με χαμόγελο, θετική σκέψη και διάθεση!
-
-
NADINE!!! :)
Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να φτάσεις πια στο σώμα των ονείρων σου! Έκανες ένα ακόμη βήμα και εύχομαι να είναι ο τελευταίος σταθμός πριν το στόχο σου!
Όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!! :)
-
Πήγαν κατέυχήν,Πίκο μου,σ'ευχαριστώ!
Πριν δύο εβδομάδες ακριβώς χειρουργήθηκα και τώρα είμαι στην ανάρρωση.
Το σώμα των ονείρων μου σε μια άλλη ίσως ζωή...Το πολύ ν'αγγίξω το βάρος των ονείρων μου σ'αυτήν εδώ...
Καλή δύναμη και σ΄εσένα,αν και με τη Λούλου μου συνοδηπόρο εσείς οι δυό πρέπει να πετάτε,όχι απλά να προχωράτε!
-
Eπιμένω στα γραφόμενά μου!
Όσο για τη Νεφέλη, πράγματι.
Το παλεύουμε, ευελπιστούμε για το καλύτερο.
Και για πρώτη φορά μετά από καιρό πιστεύουμε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας!
-
Γεια σας αν και έγραψα απουσία για μερικές μέρες το πρόγραμμα τηρήθηκε και δεν ξέφυγα! Σήμερα είχα την πρώτη μου συνάντηση personal trainning με 2 γυμναστές βεβαίως βεβαίως. Κάναμε 35 λεπτά και ήταν πολύ καλά και καθόλου βαρετά! σε ένα γυμναστήριο ποτέ δεν σε προσέχουν... σου δίνουν λίγη σημασία τις πρώτες φορές και μετά σχεδόν δεν σε χαιρετάνε. Έχω δει ότι οι τιμές είναι καλές για personal training οπότε αν κάποιος έχει μία σχετική άνεση και θέλει αποτέλεσματα, το συνιστώ!
-
Μπράβο Μαριλένα!
Πολύ καλά νέα, πολύ σωστά έπραξες μια και η φυσική δραστηριότητα πάντοτε βοηθάει την προσπάθεια!
Συνεχίζω κι εγώ φουλ, αύριο έχω ζύγισμα!
-
Καλημέρα!
Αποτελέσματα ζυγίσματος...
99,8 (από 99,9 κιλά)
Είναι σαφές ότι τα λάθη και οι παρασπονδίες (πολλές) των πρώτων ημερών της προηγούμενης εβδομάδας πληρώθηκαν...
Δεν πειράζει. Από αυτά μαθαίνουμε.
Εντοπίστηκαν, σημειώθηκαν και δεν θα επαναληφθούν.
Το τρένο συνεχίζει.
-
Καλό απόγευμα σε όλους!
100 γραμμάρια είναι απώλεια! τι να πω κι εγώ που κόλλησα!!! επιμένω όμως... :)
αύριο έχω και δεύτερη συνάντηση στην παραλία με τον personal trainer. Εκεί που όλοι χαλαρώνουν εγώ χτυπιέμαι χεχεχ :) Το καλό είναι πως χτυπιούνται κι άλλοι μαζί μου!
Πρωινό 3 χαρουπομελομπουκιές με τυρί 4π
φραπέ
μεσημεριανό μπριζόλα με 5 κολοκυθανθούς γεμιστούς με ρύζι 11π
καρπούζι
-
Μετά από ένα δεκαήμερα αναπροσαρμογών και πάλι εδώ! Θα συνεχίσω με το διατροφικό ημερολόγιο αφού για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι για να μπορώ να έχω τον έλεγχο και να διαχειρίζομαι την "πείνα" μου. Συνεχίζω με 3 προπονήσεις την βδομάδα με αυξανόμενη ένταση. Είμαι στα 101.8 κιλά κολλημένη και λίγο απογοητευμένη. Ωστόσο είναι ένα μαξιλαράκι στο οποίο δεν θα αναπαυθώ για πολύ ακόμη! Πριν βγει ο μήνας θα πιαστώ γερά από τον διψήφιο και αυτός είναι ο μικρός μου στόχος!!! :)
-
Κάπως έτσι κι εγώ!
Την προηγούμενη Πέμπτη η ζυγαριά ήταν πολύ καλή, μια και έδειξε 99,1!
Για να δούμε τι θα δείξει στη συνέχεια...
-
Καλησπέρα!
Μετά από μια περίοδο στασιμότητας και χαλάρωσης κατά την οποία προστέθηκε 1,2 κιλό, μπήκα πάλι στο πρόγραμμα και ζυγίζομαι κάθε Σάββατο πλέον.
Για να δούμε...
Προχθές η ζυγαριά έδειξε 100,3 σε σχέση με τα 100.5 του πιο προηγούμενου Σαββάτου.
Απαιτείται σοβαρότητα λοιπόν και όχι σκαμπανεβάσματα.
Εκεί που κατεβήκαμε στο διψήφιο, να σου ξανά το τριψήφιο.
Αλλά δεν φταίει η κακιά μας μοίρα, εμείς φταίμε.
Προχωράμε λοιπόν με νέα ορμή και φουλ αισιοδοξία (αυτή τουλάχιστον δεν μας εγκαταλείπει ποτέ).
-
1,5 μήνας πέρασε από το τελευταίο ποστ και τίποτε αξιόλογο...
Στασιμότητα και μη εφαρμογή του προγράμματος...
101,5 κιλά.
Αυτά όμως μέχρι χθες που ξαναξεκίνησα, με την πίστη ότι αυτήν τη φορά θα πάω καλά.
Ζύγισμα κάθε Σάββατο και FlexiPoints.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες και όλους!
-
Παντελή βλέπω πόσο ταλαιπωρείσαι κι εσύ να χάσεις τα αναθεματισμένα κιλά. Κυρίως η ταλαιπωρία σου είναι εγκεφαλική. Μην σκέφτεσαι πόντους και θερμίδες, ξεκούρασε λίγο το μυαλό και την διάθεση κι όταν αισθανθείς έτοιμος ξαναβάλε μπρος. Μην δίνεις υποσχέσεις όμως που δεν θα κρατήσεις.
Τρέξε όλες τις σελίδες του θέματος να δεις πόσες φορές κι εσύ μπήκες με διάθεση καλή για να τηρήσεις το πρόγραμμα, χάθηκες και ξανά η ίδια υπόσχεση.
Είσαι σε μια φάση που ήμουν κι εγώ (πριν πάρω την απόφαση για χειρουργείο). Αυτός ο ψυχολογικός αποσυντονισμός με έκανε κουρέλι. Τώρα που δεν έχω στο κεφάλι την φράση "πρέπει να χάσω κιλά, πρέπει να κάνω δίαιτα" είμαι καλύτερα. Κατά περίεργο τρόπο -δεν κάνω δίαιτα- τρώω σαν άνθρωπος (παχύσαρκος όμως) χωρίς να βάλω κιλό εδώ και μήνες! 134 σταθερά!
-
Καλημέρα!
Μετά από μια εβδομάδα χαλάρωσης και περίσκεψης θα έλεγα, νιώθω καλύτερα.
Δεν υπολόγιζα, δε μετρούσα πόντους, αφέθηκα...
Τώρα αισθάνομαι έτοιμος να συνεχίσω.
102 κιλά
ΠΡΩΙΝΟ
----------
2 φ. ψωμί για τοστ
με 30 γρ. τυρί γκούντα
1 φλ. γάλα 1,5% λιπ.
1 καφές με 1 κ. γλ. ζάχαρη
Καλή δύναμη σε όλες και όλους!
-
2η μέρα του νέου ξεκινήματος και πάμε πολύ καλά!
-
Κανά απ'την παρέα εδώ; Όλα καλά;