... μας φαγαν οι σαλονικιοι :)
Καλημερα σε όλους!
Printable View
Ε ναι σαλόνικαααα λέμεεεεεε......χααχαχααχ........ Καλημέρεςςςςςς :)
καλό είναι αυτό :) πρέπει να αναπτύξουμε όλοι μας κοινωνική συνείδηση και να κόβουμε εισιτήριο, οι ελεγκτές έχουν στόχο να μας ευαισθητοποιήσουν προς την σωστή κατεύθυνση :) το πάσο δεν το ζητάνε συνήθως να το δουν, αν δείχνεις για νέος-νέα και όχι παππούς-γιαγιά, εγώ κάποιες φορές μπορεί και να μην το εχω μαζί, το πολύ πολύ να πας στα γραφεία οασθ μετά να τους δείξεις το πάσο. η εντατικοποίηση των ελέγχων ειναι γεγονός. πολλές φορές οι ελεγκτές πάνε δυο-δυο. στο 17 έχω πετύχει μια φορά ελεγκτή σχετικά τελευταία. στο 31 πετυχα την κυριακή ελεγκτη. ευτυχως ηταν μια γιαγια δίπλα μου και της πήρα το εισιτήριο, και τελικά πλήρωσε εκεινη προστιμο :p (είχα εισιτήριο)
αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, θέλω να την πάρω αγκαλίτσα <3
σκεφτομαι αν ειναι θεμα εξυπναδας ή οχι η μιζερη πραγματικοτητα που ζουμε σημερα και παει απ'το κακο στο χειροτερο. ξαναειδα το Limitless χτες κι αναρωτηθηκα μηπως φταιει που δε σκεφτομαστε αρκετα ? αν χρησιμοποιουμε μολις το 20% του εγκεφαλου το υπολοιπο 80% τι γινεται ? ή μηπως σκεφτομαστε υπερβολικα πολυ κι απο πραξη τπτ ? και οι γιατροι αντι να δινουν ευκολα τα ψυχοφαρμακα και γινονται ολοι ζομπι, να εξερευνουσαν λιγο παραπανω τις δυνατοτητες του μυαλου ? αλλα μαλλον δε συμφερει ε ?
Σκέφτομαι ότι έκανα μ@λ@κία και μίλησα με ένα συγκεκριμένο άτομο που ήξερα ότι θα με συγχίσει!!! εγώ φταίω για ότι παθαίνω, δικές μου επιλογές, δικά μου λάθη.. αν ο άλλος είναι βλάκας κ παρτάκιας τι μου φταίει? Δε λέει το μυαλό μου να το καταλάβει, μην ασχολείσαι ρε κοπελιά!!! αλλά εκεί εγώ, σα μαζόχα!!! Αντί να προστατέψω τον εαυτό μου... δίνω τροφή στους άλλους! Αν χτυπήσω κάποιον, θα μου περάσει σκέφτομαι? χχμμμ...??!!!
δε δίνω μία.
Σκέφτομαι ότι η "κλωνοποίηση" στο forum έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας
καθώς και η μ@λ@κί@ επίσης... :-Ρ
αγαπάμε Θεσσαλονίκη ... σπούδασα Θεσσαλονίκη και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα. Και έχουμε φίλους στην Θεσσαλονίκη που τους αγαπάμε πολύ ...
http://www.youtube.com/watch?v=tTtwZFm8RPQ
Ετσι ρε!!!!! Θεσσαλονικη ειναι μια στον κοσμο δν ειναι αλλη!!!! :))))))))))))))))
Pame na valoume k enan Zampeta prin figw gia voltitsa.. kali synexeia se olous k propanton na exete kali dia8esi k tora p to eunooun o kairos k oi peristaseis!! bb! :*
http://www.youtube.com/watch?v=8kTX7OW45ys
σκεφτομαι οτι εχει καταντησει κουραση το ολο θεμα γυναικα στο ελλαδισταν και καποια στιγμη θα πρεπει να τελειωσει. το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν χωρις να προσφερουν. τι κανει σημερα μια ελλεηνιδα μολις δει καποιον και της αρεσει ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, περιμενει απ'τον μαλακα αντρα να το μαντεψει και να παει να της την πεσει. παθητικες ακτιβιστριες ολες. και μετα οταν τη πατησουν κλαιγονται και τους βριζουν.