σε καταλαβενω μου εχει τυχει και εμενα απωρω πως αντεξε το μυαλουδακι μου... http://www.youtube.com/watch?v=YHjLgGJYDa8
Printable View
σε καταλαβενω μου εχει τυχει και εμενα απωρω πως αντεξε το μυαλουδακι μου... http://www.youtube.com/watch?v=YHjLgGJYDa8
πήρα τηλεφωνο, έκλεισα ραντεβού, 3 βδομάδες μετά με βάλαν, αλλά αφού είναι καλοί και φτηνοί δεν πειράζει
Σκέφτομαι ότι γνωρίζοντας τους ανθρώπους, αγάπησα τα ζώα.
ειναι λαλακία να βγει καποιος να πιει μια μπυρα μόνοσ του; εντάξει οχι να κάτσει σε τραπέζι και να τον κοιτανε ολοι. στη μπάρα εστω. και όχι τα σαβ/κα. τις καθημερινες ίσως; έχετε να προτείνετε πράματα που μπορεί να κανε καποιος μόνος του; αλλά το βασικό είναι να τα κανεις σε άλλη περιοσχη από εκει που μένεις γιατι αν σε βλέπουν συνεχεια γνωστες φατσες θα νομιζουν οτι δεν εισαι καλά.. (ειμαι άραγε;)
Οχι, δν ειναι κακο.. σε καφετεριες π παω εγω πολλες φορες βλεπω τυπους να καθονται μονοι τους στο μπαρ κ να πινουν το ποτο τους, φυσικα αν καποιος απο το σερβις η ο ιδιοκτητης της καφετεριας ειναι φιλος/γνωστος σου, ακομα καλυτερα.. κ σε τραπεζι εχω δει μονους τους, κ σε κλαμπ, κ σε μπουζουκια ακομη.. κανεις δν θα ασχοληθει, πιστεψε με.. οσο για αλλες δραστηριοτητες π μπορεις μονος σου, εχει πολλες... βολτα στην αγορα τωρα π θα αρχισουν κ οι εκπτωσεις, τζοκινγκ, ποδηλατο, γυμναστηριο, καποιο χομπυ, επισης μπορεις να γραφτεις κ σε καποιον συλλογο κτλ..
Εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα κ δν εχω ορεξη ουτε για εξω ουτε για τπτ... :(
Προτιμότερο να βγαινεις με παρέα. Αλλα θα σου λεγα βρες καλύτερα άτομα να χεις παρεα οταν βγαινεις, εστω κι αν δε θα προκειται για φιλία, τουλάχιστο να μπορεις να επικοινωνας μαζι τους, να σε σεβονται και να σου καλυπτουν αυτη την αναγκη. Βελτιωσε όμως λίγο τον εαυτο σου στο να το πετυχεις αυτο. Γινε πιο ανοικτος, πιο ομιλητικος, μη γινεσαι μίζερος, γινε πιο ευχαριστος, παιρνε πρωτοβουλίες.
Σε καφε δεν ειναι ωραιο να βλεπεις καποιο να καθεται μονος. Αμα δεν εχεις παρεα, δε θα σου ελεγα όχι να πηγαινεις εστω μονος σε μπαρ (επειδη εκει το να ναι κανεις μονος δε κτυπαει έντονα οσο στα καφε) φτανει να νιωθεις ωραια με τον εαυτο σου και να παιρνας καλα. Θυμαμαι καποιες φορες παλια που βγηκα μονος, που εχοντας αυτα τα δυο που σου λεω (να νιωθω ωραια με μενα και να παιρναω καλα) εκανα καλες γνωριμίες με κοπελες.
Σκεφτομαι οτι ποσο θα μεινω νταουν ακομα μεχρι να σηκωθω? δν θα αντεχα χωρις τα χαπια παντως.. ποσο διαρκει το σκοταδι πριν το ξημερωμα? κ εαν δν ξημερωσει ποτε? πως θα το ξερω? κ πως θα την παλευω μεχρι τοτε?? :((
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yKsBXdOgh9A
πως αυτή η ταινία είναι πραγματικά καλή.......... Η ταινία μιλάει για την σχιζοφρένεια και την αδυναμία μας να κατανοήσουμε την ασθένεια αυτή. Ο σκηνοθέτης Jérémy Clapin παρομοιάζει εύστοχα τον ψυχολόγο με την προκατάληψη της κοινωνίας απέναντι στην σχιζοφρένεια, μιας κοινωνίας που θεωρεί τα άτομα που πάσχουν από αυτή de facto πολύ επικίνδυνα και με δολοφονικές τάσεις
Όπως πολλοί άλλοι μας εδω έτσι κι εσυ ειμαστε απ αυτα τα άτομα που η ζωή δεν τους προίκισε με το χάρισμα να σχετίζονται εύκολα με τους πολλούς, όπως οι πολλοί μεταξύ τους, αλλά με λίγους. Μέσα σ αυτους τους λίγους βρισκεται για μας η παρέα. Για να τους βρεις, κι αυτο δε γινεται απ τη μια μερα στην αλλη, μπορει να παρει και χρονια να τους βρεις, πρέπει να κοινωνικοποιηθείς, δεν μπορεις να τους βρεις ενω εισαι στο σπίτι ή με το στωμα κλειστο οταν εισαι εξω απο το σπιτι ή σε μια γωνια μακρια απ τους αλλους.
Μην αφηνεις όμως την μοναξιά, την ελλειψη αποδοχης απ τους αλλους, τη δυσκολία στο να συσχετιστεις να σου ριχνουν την αυτοεκτιμηση και την αυτοπεποιθηση. Δυσκολία σε ενα τομεα της ζωης δε σημαινει πως πρεπει να τα παρατησουμε στα υπολοιπα, ουτε ότι δεν ειμαστε ικανοι για τα υπολοιπα. Ισα ισα αλλου μπορει να χουμε μεγαλες δυνατοτητες, όμως επειδη εχουμε στραμμενη τη σκεψη μας συνεχεια σ αυτη τη δυσκολία αυτο επηρεαζει αρνητικα τα υπολοιπα, μας κανει να τα υποτιμαμε, μαζι τους κι εμας και ενω μπορουμε να πετυχουμε αλλου πολλα να μας κανει αδρανείς.
Κινησου φίλε. Γιατι όχι? βγες εστω και μονος για κανα ποτο. Μιλα σε καποια κοπέλα, μπορει να σου προκυψει σχεση απ εκει που δεν το περιμενεις κι αυτο να σου λύσει το πρόβλημα. Συνηθως τους ανθρωπους με τους οποιους ταιριαζουμε τους ξεχωριζουμε ευκολα, μας ελκυει κατι στο χαρακτηρα τους αναμεσα στους πολλούς. Αμα βρισκεις τετοιους ανθρωπους επεδιωκε να κρατησεις επαφη και επικοινωνια μαζι τους, να τους γνωρισεις πρωτα, κι αυτο μπορει να σου εξελιχθει σε καλες φιλίες. Όλοι γραφουμε εδω σκεψεις γιατι θελουμε να τα πουμε καπου, δεν ειναι κακο αυτο όμως απο μονο του δεν αρκει.
"Ι stopped fighting my inner demons.. we are on the same side now..."
αυτο σκεφτομαι...
δν το βαζω υπογραφη? εφυγε
σκεφτομαι οτι πρεπει να βρω υποκαταστατο της καφεϊνης για τα απογευματα. προσπαθω να αποφυγω τον δευτερο καφε για να κοιμαμαι σαν ανθρωπος. αλλα και παλι χωρις αυτον δε τα καταφερνω. :(
Δεν ξερω αν αυτο που θα γραψω κανει καποιους να αισθανθουν καλυτερα, αλλα οχι μονο εχω παει να πιω μονη μου, αλλα και να φαω και απ ολα. Και οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα και εξω. Για την ακριβεια, εχω κανει ταξιδι τελειως μονη, πηγα, εβγαινα μονη, τα παντα μονη. Στην αρχη νομιζα οτι θα ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που το κανουν, ομως στα ταξιδια μου διαπιστωσα οτι πολυς κοσμος ταξιδευει μονος. Δεν ειναι μονο το θεμα εαν εχεις παρεα ή οχι, αλλα και εαν θες να εισαι με εκεινα την παρεα, εαν βολευουν τα προγραμματα σας, εαν ολοι συμφωνουν στην επιλογη, κτλ κτλ. Με εχει βοηθησει κατα καιρους αυτο, σκεφτεσαι, αναθεωρεις. Δεν ταιριαζει βεβαια σε ολους. Να μη νιωθετε τυψεις για τιποτα.