tzina η αδελφή σου είναι ΘΕΑ!!!! και εκνευριστικά αδύνατη κ με τέλειο σώμα,φτού της!!!!!! το δικό σου χαμόγελο πάντως είναι άπαιχτο και από το λίγο που χάζεψα...είστε τρελοκομείο :lol::lol::lol:
Printable View
tzina η αδελφή σου είναι ΘΕΑ!!!! και εκνευριστικά αδύνατη κ με τέλειο σώμα,φτού της!!!!!! το δικό σου χαμόγελο πάντως είναι άπαιχτο και από το λίγο που χάζεψα...είστε τρελοκομείο :lol::lol::lol:
εγω κορες φτιαχνω μουστοκουλουρα.τι να σου κανω ταπερτζινα ειμαι μακρυα.δεν πεταγεσαι μεχρι τον κηφισσο στα κτελ ν.ηλειας να σου στειλω μια φουρνια?
κοριτσια εχω και εγω φατσοβιβλιο !
αλλα ειμαι τοσο θεα που δεν εχω δικες μου φοτο :p
kalliopi έχουμε έναν κοινό γνωστό,τον Βασίλη!!!αν τον ξέρεις από το age30-45 τότε ίσως ξέρεις και εμένα :D
επειδή βαριέμαι να κάνω έντιτ....αν νομίζεις ότι και οι δικές μου φώτο είναι θεικές....απλά αυταπατάσαι :lol::lol:
ναι αγγελουδακι
Ιωάννα είπες τη σωστή λέξη, εκνευριστικά αδύνατη!:lol: Και πάντα έτρωγε διπλάσια ποσότητα από εμένα. Αφού όταν ήμουνα παχιά και τρώγαμε έξω της έλεγα πες μου τώρα αν κάποιος δει όλα αυτά τα άδεια πιάτα στο τραπέζι και δει και εμάς τις δύο ποιά θα πει ότι έφαγε τα περισσότερα; Εσύ που είσαι κόκκαλο ή εγώ; Και γελούσαμε βέβαια γιατί αυτή είχε φάει τα πιο πολλά!:lol:
καλλιοπη στειλε τη διευθυνση σου στο φβ.ιωαννα εμενα κατι μου θυμιζει το επωνυμο σου και περιμενω να ερθει η μανα μου σπιτι να τη ρωτησω
Λίλα επειδή λίγα γλυκά δε μου αρέσουν, εννοείται ότι ξερογλύφομαι και για μουστοκούλουρα! Οπότε δεν αργώ και πολύ όχι να πάω στα Κτελ αλλά να έρθω και μέχρι το σπίτι σου!:lol:
Eli περιττό να σου πω ότι ακόμα ακούω την αφιέρωσή σου, δεν μπορεί να το παίξει του πέφτει βαρύ το αρχείο κι απ'ότι βλέπω μέχρι το βράδυ θα τη βγάλω με την αφιέρωσή σου!:lol:
axaxxaxaxaxa Λίλα λες να είμαι τόσο διάσημη και να φτάνει μέχρι εκεί η χάρη μου?:D H νύφη μου πάντως είναι από ένα χωριό στην Αρχαία Ολυμπία
Αν είσαι Μητσοτάκης... σε ξυπνούν τα αλυσοπρίονα! Όχι, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, δεν είναι τα θρίλερ που βλέπω, είναι η παράνομη ξύλευση! Βγήκε η παράξενη γριά να κάνει παρατήρηση, όχι τόσο για τη φασαρία, αλλά για την καταστροφή, αλλά διαπίστωσε ότι για μία ακόμη φορά είναι υπό. Υπό στην τοπική κοινωνία κι ας έχει το νόμο με το μέρος της, υπό στους γείτονες χρόνων, που κάνουν μόκο, μπροστά στα κοινά, αμοιβαία και άγνωστα σε μένα, υποχθόνια, συμφέροντα, άρα το βούλωσα! Μπήκα μέσα, έκανα ένα μπάνιο να συνέλθω, πήρα ένα ντεπόν, έβαλα μία σούπα να γίνεται και έβαλα το εξής χαρούμενο
http://www.youtube.com/watch?v=wZ75QjA5_Nk
ποιο ιωαννα?
τζινα εχω και φαβα και βακαλαο με τσιγαριστα χορτα απο το μεσημερι οποτε προλαβαινεις ισα ισα να φυγεις για τα κτελ
βασιλάκι city :D
Τώρα ακούω το τραγούδι της Eli,
http://www.youtube.com/watch?v=iCnvd5_Q7gQ΄
Είναι πάρα πολύ ωραίο, τόσο αυτό, όσο και οι τύποι που βρίσκονται στο βίντεο κλιπ! That's the spirit!:)