Εγω περσυ που έπρεπε να μάθω τις ρατσες σκύλων /γατιών για το ιεκ αναγκαζομουν να τα γραφω για να μου μενουν..
Printable View
Για τη ΔΕΠΥ πήγες κάπου συγκεκριμένα να εξεταστείς; νομίζω δίνουν ριταλιν αν και πολλοί γονείς φυσικά δεν θέλουν να ξεκινήσουν αγωγή τα παιδιά τους από μικρη ηλικία. Παλαιότερα δυστυχώς απλά τα έλεγαν μη καλούς μαθητές ή φασαριοζικα. Στεναχωριέμαι με αυτά.
το συμπερασμα ειναι οτι αφου αρχισαν να βλεπουν οτι απετυχαν να με αποβλακωσουν παρα τις συνεχιζομενες προσπαθεις τοσο καιρο τωρα νομιζουν οτι θα με ψαρωσουν και θα σταματησω να μιλαω γιατι αυτο που τους διακρινει ειναι τα κομπλεξ και η καταχρηση εξουσιας με οπλο τους το φοβο νομιζουν οτι καπιοι ειναι επειδη εχουν συνηθισει να χειριζονται ανοητους χωρις μυαλο που τους κανουν οτι θελουν σα τα προβατα που τα ελεγχει ο τσοπανος
πιστευα αλλα και πιστευω οτι ολα τα προβληματα των ανθρωπων αρχισαν απ τη τηλεοραση και τα εργα ακαταληλα για ανηλικους που εβλεπαν οσο νομιζαν οτι ανακαλυψαν κατι σπουδαιο επειδη τους ειπαν να μη τα δουν
αν παρατηρισει κανεις τους περισσοτερους ανθρωπους θα προσεξει οτι συνηθως εχουν φοβιες σχετικα με το θανατο μηπως τους σκοτωσουν και ολα αυτα που λενε ειναι ιδια σχεδον με τα εργα στη τηλεοραση με βια πολεμο αληλοσκοτωμους κλπ
Καλησπέρα... Αν λες για μενα οχι.. Απο παιδακι δυσκολευομουν να συγκεντρωθω στο διάβασμα και θυμαμαι σε καθε εξέταση να γράφω ολόκληρα κείμενα για να μου μενουν. Τωρα που επρεπε να διαβάσω περσυ για τη σχολη ηταν ακομα χειρότερα.. Δε μπορουσα να συγκεντρωθω με τιποτα οσο και να μου αρεσε σαν θέμα μιας που λατρεύω τα ζωάκια..
Τι κανετε κατα τα αλλα; εγω οτι μπηκα σπίτι και προσπαθώ να συνέλθω μπροστά απο τον ανεμιστήρα μου (ζωή να χει)
Leg day,abs και ραχιαίοι.
Τι λες να κάνουμε;χιχιχχι
Το στομάχι πως πάει;
Αυριο θα είναι καλυτερα
Θέλετε να γελάσετε με τη ψυχή σας; ετοιμαζω τα κεφτεδακια μου τρωω τα 8 απο τα 10,λεω κάτι δε παει καλα.. Αλλα νομιζω οτι ηταν αναμικτος με χοιρινο που δε τρωω.. Παω να δω ημερομηνία ληξης και εχει ληξει απο το 2018.ΑΠΟ ΤΟ 2018..Παει παιδια με χάνετε... Τα λεμε στον αλλον κοσμο συντομα!!