αντε να σας κερασω και εγω κατι τις
Printable View
αντε να σας κερασω και εγω κατι τις
Σας εφιστώ την προσοχή.. Δείτε σε ποια σελίδα βρισκόμαστε...
Ε, βέβαια, έπρεπε να το περιμένω, ο Μητσοτάκης δεν θα τύχαινε άραγε το 666; :lol::lol::lol:
Γλαύκη εδώ είμαι. Βούλιαξα για λίγο αλλά ανέβηκα πάλι στην...επιφάνεια!:lol: Έφτιαξα σαλάτα να φάω με το μπιφτέκι που έψησα, γιατί τώρα τρώω για μεσημέρι.
Πω πω κεράσματα! Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς..
Αν είναι και Med, τότε καταλαβαίνει κανείς το σκανδαλιάρικο του πράγματος...
Ναι πριν καμιά 100αριά σελίδες μπορεί να το λέγατε αλλά με τόση πληροφορία και τις σελίδες να τρέχουν δεν το θυμάμαι :lol:
Λιλάκι μας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση τουλάχιστον να έχουμε μία εικόνα στον μυαλό μας όταν θα σου γράφουμε όχι ότι είναι και απαραίτητο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει που στο φόρουμ δεν έχουμε φωτογραφίες και είναι όλοι πιο ελεύθεροι να ξεδιπλώνουν την προσωπικότητα τους! Θα σου πρότεινα πάντως να την αφαιρέσεις σε μερικές ωρίτσες αφού σε καμαρώσουμε όλες αν προτιμάς την ανωνυμία ;).
Καλλιοπη?Παντρεμενη γυναικα!Τς τσ τσ κ εσυ?Θα σας δωσω στεγνα ολες κ να δω τι δικαιολογια θα βρητε να πειτε στους κηδεμονες σας!
Ε μάλιστα μόνο ένας ντετέκτιβ θα μπορούσε να το θυμάται!!! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli δεν είπαμε τις προάλλες ότι η Λίλα το περασμένο Σάββατο έγινε 26 ετών; Που έλεγε ότι γέρασε κι εγώ έλεγα ότι θα αυτοκτονήσω με αυτά που ακούω;:lol: :lol:
Είμαι σίγουρη ότι αν σε προκαλέσω θα μου βρεις και το συγκεκριμένο ποστ να μου κοτσάρεις!!!:lol:
Εγω βαζω αποκλειστικα για τη Σαμανθα κ οχι για τερψη των υπολοιπων οφθαλμων!
ʼβα το σκέφτηκα κι εγώ για τη σελίδα αλλά με το ρυθμό που γράφουμε θα την περάσουμε γρήγορα!
Λίλα πολύ όμορφη η φωτογραφία σου να την βάλεις και στο facebook.
Καλλιόπη του είπες του καρδιολόγου σήμερα ότι βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες;; Για πες του το γιατί μάλλον γι'αυτό παθαίνεις τις ταχυκαρδίες σου!!!:lol: :lol: :lol:
Μόλις μπουκώθηκα με τον εργολάβο! :lol::lol:
Αμ δε θα σταματήσω, δεν πρόκειται να σταματήσω!!
Πήρα βαθειά ανάσα μόλις τον είδα, έτσι την έπαθα!
Α Γλαύκη μου όλα κι όλα αν θέλεις να μας "δώσεις" στην δική σου εβδομάδα! Η καλή μας ʼβα μας έδωσε το ελεύθερο να είμαστε άτακτα κοριτσάκια και να φλερτάρουμε με γλυκάκια και λαλάγγια :lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλλιοπη?Παντρεμενη γυναικα!Τς τσ τσ κ εσυ?Θα σας δωσω στεγνα ολες κ να δω τι δικαιολογια θα βρητε να πειτε στους κηδεμονες σας!
Γλαύκη μην ανησυχείς δεν μπορώ να δω το μανάρι που αφιέρωσες στην ʼβα γιατί τυφλώθηκα!!!:lol: :lol:
την εχω τη φωτο στο φβ
Λίλα τις είδα στα γρήγορα και δεν το πρόσεξα. Θα τις ξαναδώ κάποια στιγμή με ησυχία.
Quote:
Originally posted by Eli
Ε μάλιστα μόνο ένας ντετέκτιβ θα μπορούσε να το θυμάται!!! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli δεν είπαμε τις προάλλες ότι η Λίλα το περασμένο Σάββατο έγινε 26 ετών; Που έλεγε ότι γέρασε κι εγώ έλεγα ότι θα αυτοκτονήσω με αυτά που ακούω;:lol: :lol:
Είμαι σίγουρη ότι αν σε προκαλέσω θα μου βρεις και το συγκεκριμένο ποστ να μου κοτσάρεις!!!:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: