χαλοου σας
Printable View
χαλοου σας
Γεια σας παιδιά, πώς είστε;
Εγώ νιώθω μοναξιά αυτή τη στιγμή, αν είναι κάποιον από εδώ online ας μιλήσει... :)
κι εγω ειμαι πολυ χαλια εδω και μια βδομαδα
Παιδιά, είναι κανείς εδώ για να μιλήσουμε; Νιώθω πολύ μόνη και χρειάζομαι να εκφραστώ μπας και ξεδιαλύνω τι ακριβώς αισθάνομαι και τι μου φταίει...προσπάθησα να ξαπλώσω μπας και κοιμηθώ αλλά δεν τα κατάφερα, χρειάζομαι ανακούφιση...
Κύκνε είσαι καλά; Αγάπη σου λείπει.
Καλημέρα Κύκνε περαστικά........όλα καλά θα πάνε
Σόρυ που άργησα να σου απαντήσω αλλά δεν το κάνω επίτηδες. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε αρνητικά πράγματα, γιατί η ζωή περνάει φαντάσου τον εαυτό σου τώρα σε 30 χρόνια τι θα έχεις να θυμάσαι; Ακόμα νέα είσαι, κοίτα να ζήσεις τη ζωή σου πρώτα βρες φίλους για να περνάς την ώρα σου και μετά βλέπεις και για ότι άλλο μπορεί να θες.
Δεν πειράζει...
Αλλά ούτε εγώ το κάνω επίτηδες αλλά δεν μπορώ να συνέλθω, όλη τη μέρα τρέμω...έχω κάποιους λίγους φίλους αλλά πώς να βγω έξω σ' αυτά τα χάλια; Να σταθώ δεν μπορώ καλά καλά αν κι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν νιώσω καλύτερα αλλά πολύ μικρή...νομίζω πως οι ορμόνες επηρεάζουν πολύ την ψυχολογία μου...
Δεν είναι οι ορμόνες και αν είναι οι ορμόνες και παίρνεις αγωγή πρέπει να αλλάξεις γιατρό αφού δεν σε βοηθάει! Εγώ πιστεύω κάτι άλλο είναι και πρέπει να το ανακαλύψεις μέσα σου, κάνε δουλειά με τον εαυτό σου γιατί κάθε μέρα να είσαι χάλια και να περνάνε έτσι οι μέρες δεν βγάζει κάπου παρά μόνο ότι θα φτάσεις μια μέρα 70 χρονών και θα πεις που πήγαν τα νιάτα μου;
Always sad, είμαι πάλι μόνη μου και τώρα και δεν μπορώ να ανακουφιστώ...ίσως γιατί μου λείπει η αγάπη που λες...περιμένω να δράσουν τα φάρμακα, το πρωί δεν μπόρεσα να τα πάρω...ήμουν καλύτερα πιο πριν αλλά τώρα όχι...
Ο γιατρός μου είναι πολύ καλός, κάτι άλλο φταίει όπως λες αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι...αν είσαι εδώ μίλα μου για λίγο να περάσει αυτό το αίσθημα του πανικού...