δεν ξερω αλλα εχεις καποιες λυγουρες απ οτι καταλαβα!!
Printable View
δεν ξερω αλλα εχεις καποιες λυγουρες απ οτι καταλαβα!!
Αν επικοινωνούν ακόμα η Ζωίτσα και η Γουρουνίτσα θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις τους από τη χρήση του ρεντουκτίλ καθώς υπολογίζω από τις παλιές καταχωρήσεις θα έχουν ήδη καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.
εγω τα σταματησα στον μηνα.... δεν μου εκαναν τπτ...τζαμπα πηρα τοσα χημικα
Εγω τα συνεχιζω ,ολα καλα...κοντευω μηνα με απολια 5 κιλων και διακοπη 2 μερες, και μεσα σε αυτο το διαστημα των 2 ημερων ειχα καποιες λυγουρες οχι ιδιαιτερς...
Να πουμε ομως πως αυτο το χαπι δεν συνησταται σε βουλιμικους και ατομα με παρα πολλα π.χ 50 κ.ανω
Αλλα σε ατομα που για τον π.χ λογο εχουν καποια κιλα παρα πανω που κανουν κακο στην υγεια τους και πρεπει να τα χασουν.
δεν μπορουν να τα παιρνουν πανω απο 6 μηνες.
Quote:
Originally posted by mag
Αν επικοινωνούν ακόμα η Ζωίτσα και η Γουρουνίτσα θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις τους από τη χρήση του ρεντουκτίλ καθώς υπολογίζω από τις παλιές καταχωρήσεις θα έχουν ήδη καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.
mag μου,δε νομίζω πως η προσωπική εμπειρία ενός ή δύο ατόμων που χρησιμοποίησαν τα χάπια
είναι ασφαλές συμπέρασμα για άλλους πέρα από τον εαυτό τους.Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
Το θέμα που έχει σημασία είναι εσύ,έχοντας τα ξεκινήσει επειδή πραγματικά ένιωσες πως τα χρειαζόσουν,
(αφού έκανες τις κατάλληλες εξετάσεις και με τακτική παρακολούθηση της αρτηριακής σου πίεσης)
να διαπιστώσεις κατά πόσο βοηθούν την προσπάθεια σου για μείωση του βάρους σου.Ο καθένας μας ξέρει
για τον εαυτό του πόσο συνεπής ήταν στο πρόγραμμα που επέλεξε ν'ακολουθήσει,οι δε παρενέργειες
δεν είναι κοινές για όλους ούτε εξίσου ανεκτές...Κατανοώ απόλυτα την ανάγκη για πληροφόρηση,
την επιθυμία γι'αποφυγή κάποιας αναποτελεσματικής μεθόδου,αλλά φοβάμαι πως σε περιπτώσεις σαν κι αυτή
ο καθένας μας είναι το πειραματόζωο του εαυτού του.Εγώ πάντως σύντομα θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία.
Εύχομαι τα καλύτερα στον αγώνα σου!Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Μηπως τα Ρεντουκτιλ ειναι και ηρεμιστικα???
Με το οισοφαγογαστροαπαυτουλι που εχω δεν μπορω να πιω και κανενα ουζακι ναρθω στα ισα μου.
Μπα...το αντίθετο θα έλεγα...Σ'εμένα τουλάχιστον,ειδικά στην αρχή,τα νεύρα μου ήταν...άστα να πάνε...χικ!Quote:
Originally posted by MARGARET
Μηπως τα Ρεντουκτιλ ειναι και ηρεμιστικα???
Με το οισοφαγογαστροαπαυτουλι που εχω δεν μπορω να πιω και κανενα ουζακι ναρθω στα ισα μου.
καλησπερα σας παιρνω τα reductil των 10 διοτι εχω προβλημα με τον δακτυλιο μ λογω εμετων που προκαλω εγω με την βουλιμια μ κ ετσι δεν μπορω να το σφιξω...
ετσι λοιπον εχουμε δακτυλιο reductil και lipotox φακελακια αντικαταστω το ενα γευμα...
την προηγουενη παρασκευη ημουν 108 ειμαι σημερα 103.5 5 κιλα
προβλημα κανενα κ πιεση μια χαρα κ υπνο μια χαρα κ νευρα μια χαρα γενικα ολα οκ
λιγο ξυροστομια μονο κ εντονη διψα...
Ευχαριστώ όλους όσους έσπευσαν να μου απαντήσουν!!! Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου. Έχετε δίκιο στις επισημάνσεις σας, αλλά συχνά βοηθά να ακούς την εμπειρία των άλλων.
Kαλημέρα,Κωνσταντίνα από τα πανέμορφα Χανιά και καλώς σε βρίσκουμε!Δακτύλιος+red+lip!Βά λαμε όλα τα μεγάλα μέσα!
Kι έλεγα πως μόνο εγώ το πήρα ανάποδα...Να ξεκινήσω δηλαδή τα χάπια μετά από δύο χειρουργεία!Σίγουρα τράβηξες την προσοχή μου.
Διευκρινίζεις πως οι εμετοί δεν είναι από παλλινδρόμηση ούτε από πολύ σφιγμένο δακτύλιο.Φιλενάδα,ζόρικη περίπτωση κι εσύ!
Θα ήθελα να ήξερα πώς νιώθεις,τι σκέφτεσαι αναφορικά με τον δακτύλιο, ό,τι τέλος πάντων θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας...
Βλέπω,ήδη έχεις ξεκινήσει δυναμικά!Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Φιλάκια πολλά!
Χαιρετώ όλα τα ομορφοκόριτσα μου κι εύχομαι ένα ξεχωριστό Σαββατoκύριακο κοντά σε όσους αγαπάμε!
ʼντε,να περάσουν κι οι διακοπούλες σας,να πάνε και τα παιδάκια σας σχολείο,να γυρίσετε στις δουλειές σας,
να λουφάρετε,ώστε να βρεθούμε και πάλι στα γνώριμα αγαπημένα μέρη...Αφού και το μπαρμπούνι εξαφανίστηκε,
τι να λέμε...Για ποιό Αλαλουμάκι να μιλάμε,ποιό Χανελέλι,ποιά Σαμπίνα,Ξένια,Μαρικάκι,Πρι� �κίπισσα,ήλιο,
όλα τα νεότερα μας μέλη και τις επίτιμες σικολατογκομενοπαρουσίες(� �λ. basia)...Ομάδα R περνάς κρίση,το ξέρεις;
Με το που μπαίνει ο Σεπτέμβρης ανασυντασσόμαστε,καταμετρ� �ύμε παρουσίες κι οργανωνόμαστε!Κανονίστε την πορεία σας!
Προς το παρόν φιλιά κι ακονίζω τα εργαλεία μου για αργότερα...αν κι εφόσον χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσω...
Εδώ αγαπημένη μου Ναντίν ...εδώ!!!! Γύρισε η Πριγκίπισσα της καρδιά σου. Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο και ξεκουραστο καλοκαίρι. Εγώ αρχιζω σιγά σιγά να μαζεύομαι, αν και νομιζω οτι θα επιστρεψω τελειωτικά στη βαση μου αρχες Σεπτεμβριου. Εν συντομία να πω ότι επιστρέφω με περισσότερο βάρος, νομίζω θα είμαι κάπου στα 85. Το ευχαριστο είναι ότι ξεκίνησα ξανα την προσπαθεια μου από τις 12 Αυγουστου και συνεχιζω δυναμικά. Αυριο Δευτέρα θα ζυγιστώ για να δω που βρισκομαι και να το θεωρήσω ως εναρκτήριο σημειο....και απο κει και περα θα ζυγίζομαι καθε Παρασκευή!!!! Μη ξεχνιομαστε κιόλας Ναντιν...στις 6:30 κάθε Παρασκευή. Κοριτσια μου αγαπημένα.......μου λειψατε και ελπιζω να ξαναμαζευτούμε.Φιλιά σ'όλες σας
--->Here Comes The Princess
:o :o :o :o :o :o :o
Ω!Θεέ μου!Δεν πιστεύω αυτό που βλέπουν τα αθώα μου μάτια!Η πριγκίπισσα της καρδιάς μου επέστρεψε;
Την άκουγα χθες βράδυ την πριγκιπέσσα από τον Μάλαμα,αλλά πού να φανταζόμουν πως ώρες μετά τη συναυλία θα την έβλεπα κι εδώ!
Κι όχι μόνο επέστρεψε,αλλά κάνει και δηλώσεις,που ελπίζω να μη μείνουν μόνο δηλώσεις!
Η μέρα θα ξημερώνει πλέον διαφορετικά!Με γαλαζοαίματη καλημέρα!Να το δω να μαζευόμαστε όλες ξανά και να...δεν ξέρω τι να...
Είμαι σε σοκ!Ευχάριστο φυσικά σοκ!Κι όποτε συζητούσα για όσες χάθηκαν εσύ είσαι η μόνη,την οποία δεν έχω πρόσβαση να βρω!
Για να μην ξαναπεράσω τη λαχτάρα αυτή λοιπόν,ακόμα κι αν είσαι πλέον εδώ κάθε μέρα,θέλω οικειοθελώς κι αυτοβούλως
να μου δώσεις το κινητό σου,για να σε έχω καταχωρημένη στην περίπτωση που θα μας την ξανακάνεις...Δε νομίζω να σε πιέζω...
Όχι,να το ακούσω κι αυτό,ότι είμαι καταπιεστική,ισχυρογνώμων, δεσποτική,δυνάστης δικτάτορας και τα συναφή...
ήδη κυκλοφορούν κάτι φήμες επιθετικών χαρακτηρισμών τύπου γκρινιάρα,ιδιότροπη κλπ...Μην τρελαθούμε τελείως!
Στο δια ταύτα!Καλώς σε βρίσκουμε πίσω(πόσο μου έλειψε αυτή η υπόκλιση)! Ξεκινά το πάρτυ της άσωτης κόρης
και σιγα σιγά να επιστρέψουν και οι υπόλοιπες κορασίδες να μπούμε επιτέλους στη σειρά μας!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και διακοπών!Φιλάκια πολλά πολλά!
Υ.Γ. : Πέρα από τη θριαμβευτική μουσική της πριγκιπικής αναγγελίας,ελπίζω να πρόσεξες και τη λεπτομέρεια στο 1:55' !
ʼσχετο! Ξένια και Ζωήτσα,βλέπω πως είστε μέσα αυτή τη στιγμή!Έχει μισή ώρα που μπήκα στο internet
κι ακόμα περιμένω ν'ανοίξει το msn...Πράσινο,μπλε,πράσινο,μπ� �ε...τ'ανθρωπάκια εναλλάσσονται,αλλά...τσουκ!
Ελπίζω να τα καταφέρω έστω πιο μετά...Ήρθα Θεσσαλονίκη για κανα δυό μέρες,να ξέρετε...
Ελπίζω να είστε καλά!Φιλάκια πολλά πολλά!