,Μετά από 9,125 μηνύματα σου πως να μην σε ξέρω?
Printable View
Ενταξει παω πασο εχεισ δικιο κατι λιγο με ξερεισ ☺������������������������������������
Μόνο για να κλαίγεσαι είσαι καλός και εδώ και εκεί που ζεις, μάλλον έχεις αφοσιωθεί στο πισί και έτσι τα λες σ' εμάς. Κάποιοι σπλαχνικοί σου στέλνουν και νότες ελπίδας. Δεν κάνεις ούτε καν προσπάθειες, βήματα μπροστά δηλαδή, για να αλλάξεις τη ζωή σου. Κόλλησε η βελόνα στη στασιμότητα.
Οι ψυχοθεραπευτεσ ειναι επικουρικοι κ μονο εγω δε πιστευω οτι κανουν για κατι αλλο οπωσ δουλευουν μονο για ανακουφιση εκτοσ αν θελουν να επιμορφωθουν ολοι κ να ανεβουν επιπεδο ολοι μαζι παντωσ τωρα εγω το κρινω χαμηλο το επιπεδο τουσ κ μη λειτουργικο νομιζω παρολαυτα κι αυτοι κατι κανουν αλλα οχι για δυσκολεσ ζωεσ κ εμπειριεσ εκει θελει γιατρο
Να σασ κρινω αμα θελετε μιλατε ολοι συνθετα κ πολυ μπερδεμενα αυτο επρεπε να σασ το λυσουνε με την ψυχοθεραπεια η με φαρμακα γινεται αυτο δεν ειναι παραλογο αλλα σασ εχουν ετσι κ μου την δινει αυτο επρεπε ο λογοσ σασ να ειναι απλοσ με δυναμη κ οχι συνθετοσ κ αδυναμοσ πρεπει να κρινουν το λογο σασ καθε φορα που πατε σε οποιον πατε
Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να κρινουν κ τον τροπο σασ κ αυτα που λετε μπασ κ σωθειτε διορθωνονται αυτα μην ανυσηχηση κανεισ
Σκεφτομαι οτι αυριο θα παω Αθηνα και η ειρωνια ειναι οτι καθε φορα που ερχομαι Αθηνα ειναι μονο για γιατρους και νοσοκομεια ποτε για διασκεδαση.
Ιωάννη νομίζω ότι γινόμαστε ό,τι αφήνουμε τους άλλους να μας κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει κάτι αν δεν του έχουμε δώσει το χώρο να το κάνει. Άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι αν τους επιτρέπουμε να μας εκμεταλλευτούν και αν ναι γιατί; Γιατί νιώθουμε τόσο αδύναμοι ώστε να μπλέκουμε σε μη υγιείς καταστάσεις; Αν κάποιος μιλάει με τη γυναίκα του άλλου και κάνει την νταντά στα παιδιά του δεν το κάνει από την καλή του την καρδιά αλλά γιατί παίρνει επικοινωνία την οποία προφανώς έχει ανάγκη και προσβλέπει σε κάτι περισσότερο. Πάντα υπάρχουν οι δύο όψεις του νομίσματος. Σε κάθε είδους σχέσης όμως όλοι κάτι παίρνουν για να μένουν. Αν αυτό που παίρνουν λογικά δεν τους αρέσει αλλά συναισθηματικά μένουν αγκιστρωμένοι τότε πρέπει να ψάξουν γιατί επιζητούν τέτοιου είδους σχέσεις.
Το λεω σε ολουσ σασ για πραγματικα τραγικεσ καταστασεισ κολαγονο υγρο ποσιμο τσαι χαμομηλι απο το χωριο κ υπνοσ με αυτη τη συνταγη οταν δεν πιανει τιποτα αλλο αυτη θα πιασει πχ καποιοσ μπορει να εχει κουσουρια απο βαρια ναρκωτικα κ να θελει να τα κοψει με αυτα μπορει να βελτιωθει γρηγορα με τα τσαγακια κ τα φυτικα οποιοσ εχει λεφτα ασ δοκιμασει εγω προσωπικα βαρεθηκα να ζω εδω κ τρια χρονια αλλα για σασ που θελετε να ζησετε κ να αλλαξετε ζωη αυτα ειναι καλα εχει σε ολα τα φαρμακεια οποιοσ θελει
Σασ βρηκα αυτο οποιοσ θελειhttp://www.pharmshop.gr/gr/ProductVi...Id=9702&cat=58
ellis χθες το βραδυ πριν κοιμηθω δοκιμασα και εγω ζεστο πρασινο τσαι. Βοηθαει πολυ στον υπνο.
εγω δε πολυκοιμαμαι να σου πω ολη νυχτα το ματι τεντα.
αλλα αν μεινω για πολυ ετσι καπια στιγμη ταυλιαζομαι ως το πρωι...μεχρι να ξαναβγει ο ηλιος...
Γενικά, πολλές φορές είμαστε επιπόλαιοι, κάνουμε από επιπολαιότητα λάθη, βλακείες. Νομίζουμε πως κάναμε τη σωστή κίνηση και εκ των υστερων τρέχουμε να διορθώσουμε τα σπασμένα μας.
Παθαίνουμε σαν κρίση πανικού, που πράττεις χωρίς να καλοσκεφτείς, από ένα γελοίο ενθουσιασμό πως κάνεις το σωστό. Ακολουθούν οι συνεπειες. Βλέπω αυτή την αρρωστημένη κατασταση να επαναλαμβάνεται πολλές φορές στη ζωη μου.
Ο άνθρωπος δεν διορθώνεται όσο μεγαλώνει. Το αν αλλαξες το διαπιστώνεις την επόμενη φορά που θα βρεθείς υπο τις ίδιες ή παρόμοιες περιστάσεις, αν επαναλαμβάνεις δλδ τα ίδια λάθη.
Κατά κανόνα τα ψυχολογικά ξεκινούν από την παιδική ηλικία, από το σπίτι, τη γειτονιά, το σχολείο. Το άτομο κατασταλάζει σιγά σιγά χωρίς να το πάρει είδηση σε ορισμένους τρόπους σκέψης πρώτα και συμπεριφοράς κατ΄επέκταση. Η συνέχεια της ζωής του διέρχεται μέσα από αυτή την οδό.
Βιώνει την πραγματικότητα (όλα όσα συμβαίνουν γύρω του) όπως αυτό την καταλαβαίνει, δηλαδή έχει φτιάξει στο κεφάλι του τη δική του πραγματικότητα μέσα στην οποία ζει. Μέσα από αυτό τον τρόπο κατανόησης ερμηνεύονται όλα τα ερεθίσματα που δέχεται από το περιβάλλον του και η ερμηνεία αυτή καθορίζει και την αντίδραση του.
Ερμηνεύει λάθος και πράττει λάθος και πληρώνει νεες συνέπειες. Πολύ δύσκολα αλλάζουν οι παγιωμένοι τρόποι σκέψης.
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ τελείως, την είχα κι εγώ αυτή την απορία. Μάλιστα την είχα εκφράσει στον ψυχοθεραπευτή μου όταν είχα δει ένα σούπερ ομιλητικό άτομο που δεν ίδρωνε το αυτί του σε ότι και αν του έλεγα (μιλάγαμε για πολιτικά και αυτός ήταν κομματόσκυλο). Και θυμάμαι είχα πει τότε στον ψυχολόγο μου γιατί δεν μπορώ να γίνω έτσι; Να μην ιδρώνει το αυτί μου, να διατηρώ την ψυχραιμία μου ακόμη και αν λέω βλακείες και να το παίζω κουλ. Και μου είχε πει γιατί δεν μπορείς να γίνεις ένας άλλος άνθρωπος από αυτό που είσαι. Δεν μπορούμε να γίνουμε κάποιοι άλλοι γιατί οι εμπειρίες μας μας διαμόρφωσαν, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό που έχουμε. Άμα είμαι 1.50 και 80 κιλά δεν θα γίνω ποτέ μοντέλο. Μπορώ όμως με γυμναστική και σωστή διατροφή να έρθω στα κιλά που πρέπει με ένα όμορφο σώμα. Το ίδιο ισχύει και για τη συμπεριφορά μας. Ένας ντροπαλός άνθρωπος δεν μπορει να στοχεύει στο να γίνει καζανόβας. Μπορεί όμως να στοχεύσει στο να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή του και να δείχνει καλύτερα στους άλλους τι έχει να τους προσφέρει. Κανείς δε νιώθει τέλειος και γαμάτος όλη την ώρα εκτός από τους φελλούς. Κατά βάθος όλοι θέλουμε να διορθώσουμε πράγματα και να βελτιώσουμε καταστάσεις. Κανέις δεν διαφέρει από τους άλλους (εκτός από τους ηλίθιους που δεν νοιάζονται για τίποτα).
μαλον υπαρχουν ανθρωποι που αρνουνται να αλαξουν γιατι δε τεριαζει στο στιλ τους η λεξη αλαγη κ αλλοι που προσαρμοζονται ευκολα..πχ θα μπορουσε καπιος να φανταστει καπιον που εχει συνηθισει να βρισκεται ηγετης σε ενα χορο να αλαζει συνεχεια γνωμη? μα αν αλαζε συνεχεια γνωμη σιγουρα δε θα βρισκοταν πρωτος αλλα δευτερος τριτος κλπκλπ ε αλλοι επειδη η ζωη τους βρισκεται σε ενα πιο μεσο επιπεδο εχουν μαθει να προσαρμοζονται συνεχεια...μαλον επειδη κατα βαθος δε τους αρεσουν οι πρωτιες η απλα δε τις χρειαζονται...
οστοσο εγω πιστευω οτι στους ψυχολογους καθονται συνηθως αυτοι που ειναι περισσοτερο υποχοριτικοι κ εχουν μαθει να συμβιβαζονται οσο λιγοτερο συμβιβαζετε κανεις τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχει να βρεθει σε ψυχολογικο αδιεξοδο για αυτο ακριβως ο πατος κ η κορυφη ειναι πολυ κοντα...αλλα οταν καπιος δε συμβιβαζετε αντι να λεει θα αλαξω αυτο κ το αλλο κ κεινο κανει τον ευατο του σημα κατατεθεν του γιατι απλα αυτο τον βοηθαει να τα βγαλει περα στη ζωη του μεσα απο ενα πληθος απο αδιεξοδα γεφυρες κ παρακαμψεις....
Εγω σασ ειπα την αληθεια εσεισ δε τα πιστεψατε
Εχθες πηγα Αθηνα στο Αττικο νοσοκομειο και θελω να πω οτι μου αρεσε πολυ η Αθηνα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει σε πολλους η Αθηνα.Να ξερετε εσεις στην πρωτευουσα εχετε τα παντα η επαρχια εχει πολλες ελλειψης ειδικα στον τομεα της υγειας.
Στους ψυχολόγους πάνε και αυτοί που έχουν τη ψευδαισθηση της αλλαγής. Πιστευω όμως πως ο ανθρωπος βελτιώνεται αλλά δεν αλλάζει.
Στο τελος η επαφη με το ψυχολογο καταντάει να χουν καποιο να του λεν τον πόνο τους.
Το να γίνεις "σημα κατατεθέν", να αλλάξεις δλδ είναι και θέμα να σου δειξει καποιος τον τρόπο, εκει που πελαγοδρομείς στο να φτασεις στο στόχο, να σου δειξει το δρόμο τον οποιο θα πρεπει να ακολουθησεις. Αυτο ειναι η δουλεια του ψυχολογου. Απ εκει και περα ειναι στο χέρι σου. Ίσως και να ναι εφικτό να γινεις σημα κατατεθεν αμα χρησιμοποιήσεις όλα τα ψυχικά σου απωθέματα και έχεις και ενα σχετικά καλό επίπεδο IQ. Συνηθως όλοι κατορθωνουν να χρησιμποιησουν ένα μερος των απωθεμάτων τους, αλλά όχι όλο. Έτσι απλά βελτιώνονται.
μαλον ενοεις οτι οι μεν αλαζουν επειδη βαριουνται τον εαυτο τους δεν υπαρχουν αδιεξοδα γι αυτους κ εχουν περιθοριο επιλογων κ αλλαγων.επειδη ειδη συνενοουνται δεν τους ενδιαφερει να βρουν δευτερο τροπο αφου επειδη βαρεθηκαν το πολυ κοσμο θελουν να μεινουν κ λιγο μονοι για αλλαγη.
η δε δεν αλαζουν γιατι δεν εχουν τα περιθορια αφου ειδη τα αδιεξοδα ειναι πολα εχουν αποκλειστει ειδη στη ζωη τους κ αν αλαξουν θα γινουν ακομα πιο ακατανοητοι απο πριν κ μετα θα τους στριψει χειροτερα οσο μενουν μονοι..
αρα αλλος εχει τα αδιεξοδα κ αλλος ψαχνετε να δει αν παει καλα.
Το ταμπλετ μου βγαζει κατι τηλεφωνα αμα ειναι αληθινα ειναι στημενο γτ εγω δεν ψαχνω κανενοσ τηλεφωνα οποιοσ θελει ασ ερθει να τα δει
Εγω ξαναλεω οσο εχω συνειδηση δε γινεται τιποτα περιεργο ουτε εχω τηλεφωνα κανενοσ ουτε τιποτα ενα καφε παω κ πινω καπου μονοσ κανω τα τσιγαρακια μου κ φευγω
μισο γιατι δε ξερω αν καταλαβα καλα τι ενοεις τι ενοεις οτι σου βγαζει τηλ? αγορασες ταμπλετ κ βρηκες τηλεφωνα μεσα? αν δεν ηταν απο 2 χερι κ δε το ξερες θα τα μεταχειρισμενο εναλακτικα τους το στελνεις πισω να το κρατησουν για ενθυμιο κ να σου δωσουν αλλο.
Υποτιθεται οτι εγω δεν επικοινωνω αλλα δεν γινεται να επικοινωνησω γτ δεν ειμαι καλα οποτε το αφησανε κι αυτοι κ ησυχασαμε τα λεμε κανα δυο φορεσ το χρονο
Μια μικρη αραχνουλα περπαταει στον τοιχο μου.Δεν την σκοτωσα λενε οτι ειναι κακη τυχη να σκοτωνεις αραχνες.
Sobara? Τοτε γιαυτο εχω κακη τυχη :-ρ
Aφιερωμένο...
https://www.youtube.com/watch?v=TId_on87Dn8
ωραίο το τραγούδι..έτσι είναι η ζωή μας..μία συνεχής μάχη..
αναρωτιέμαι αν είμαι εγώ ο εαυτός μου τόσα χρόνια που παίρνω φάρμακα..
είμαι εγώ ή έχω γίνει κάτι άλλο?
έχει κανείς άλλος την αίσθηση ότι έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του ή μόνο εγώ το αισθάνομαι αυτό?
ουσιαστικά τόσα χρόνια είμαι σαν να έχω βγει έξω απ΄τα νερά μου..
εκεί που στην αρχή της ζωής μου είχα μια βάση,έναν χαρακτήρα να πατήσω και πορευόμουν με βάση αυτό που είχα και που ήταν σταθερό..αυτό κλονίστηκε κάποια στιγμή,στα 18 μου(πριν πάρω φάρμακα έγινε αυτό)και από τότε έχω χαθεί..και ως προς την ταυτότητά μου και κατ'επέκτασιν και ως προς τις επιλογές που κάνω στη ζωή μου..
ακόμα και την επιλογή επαγγέλματος που έκανα πέρυσι ύστερα από χρόνια,δεν ξέρω γιατί την έκανα..
σίγουρα όχι επειδή μου άρεσε το συγκεκριμένο επάγγελμα..απλά επειδή κάτι έπρεπε να κάνω..ΕΠΡΕΠΕ..
ααα και κάτι άλλο που μου συμβαίνει ανέκαθεν..
όταν επαναλαμβάνω μια λέξη ή όταν εμμένω σε αυτήν και την κοιτάω πολλή ώρα,η λέξη χάνει το νόημά της..
να όπως τώρα που έγραψα τη λέξη "έπρεπε" με κεφαλαία,μόλις την παρατήρησα απόρησα με αυτήν την λέξη..δλδ είπα από μέσα μου:μα καλά υπάρχει αυτή η λέξη?
σαν να την έβλεπα ή να την άκουγα πρώτη φορά δλδ..
αυτό είναι φυσιολογικό όμως γιατί νομίζω συμβαίνει σε πολλούς..
είναι όμως το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζει η θεωρία της κβαντομηχανικής..
που λέει πως η πραγματικότητα που ζούμε δεν υπάρχει αν δεν την παρατηρήσουμε..
δλδ όταν παρατηρούμε κάτι τότε αρχίζει και υπάρχει..
εγώ έπαθα το αντίθετο τώρα..δλδ παρατήρησα τη λέξη και άρχισα να πιστεύω πως δεν υπάρχει αυτή λέξη..
αυτά..
Μπορουσατε να βρειτε θεραπειεσ για τα παντα κ σεισ θελατε να γελασετε ειστε αχρηστοι ρε κλαψτε τωρα επρεπε να βρειτε θεραπειεσ για τα παντα ειστε αχρηστοι κ κτηνη κ αχρηστοι κ σκατομυαλοι εμενα με προστατευουνε οσο ζω θα λεω μαλακιεσ κ θα κανω αραδα
Συμφωνησατε ολοι σε αυτη την αλητεια μωρε μπραβο
Θελω αποζημιωση απο το κρατοσ γτ την ακριβεια ολο το κρατοσ αν ζησω θελω αποζημιωση ολο το ελληνικο κρατοσ κανονικα ειστε για το λακο αλλα θα σασ κανω τη χαρη με πεντε εξι κρατικουσ προυπολογισμουσ αν ζησω αν δε ζησω χεστηκα
Αυτο που κανατε ειναι η μεγαλυτερη αλητομαλακια που εχει κανει ανθρωποσ σε ανθρωπο οποιοσ συμφωνησε σε αυτη τη μαλακια ειναι κτηνοσ οποιοσ τολμησε κ το υλοποιησε αυτο ειναι γ σκοτωμα
Τι σκατομυαλια ειναι αυτη
Οποιοσ το υλοποιησε αυτο ειναι κατα πολυ πιο σκατομυαλοσ απο μενα
Τη ζημια την ανακαλύπτεις εκ των υστέρων. π.χ. την αλλοίωση στο χαρακτηρα λόγω των φαρμακων ή λόγω της συναναστροφης με λάθος άτομα. Οσο καιρο πορεύεσαι στο χάος, στη σκεψη σου ειναι λες και όλα τρεχουν ομαλα. Είσαι τόσο χάλια που, αυτα που κανεις ή έχεις (λόγω των ψυχολογικών) πιστευεις ότι ειναι αυτα που σου αξίζουν.
Ακολουθούμε το "έπρεπε" όταν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Επειδή τότε που ήταν ο καταλληλος χρονος για να κάνουμε αυτο που μας γεμιζε ή να ψάξουμε να βρουμε κατι να μας γεμίζει (γύρω στα18 δηλαδή, λιγο πιο πριν και πιο μετα) είχαμε την ατυχία να βυθιστούμε στα ψυχολογικα προβλήματα, τα οποία θόλωναν το μυαλό μας και κατευθυναν συνεπως τη ζωη μας. Όταν συνελθουμε (κανεις δεν ξερει πόσα χρονια μετα) η ευκαιρια αυτή ήδη χάθηκε και τότε αντι για αυτο που μας γεμιζε αποδεχόμαστε κάτι απλά υποφερτό. Ωστόσο, αν εχεις την ευχερεια χρονου και μέσων να το παλέψεις δεν καταθετεις τα οπλα. Τα κατι, έστω και εκ των υστερων, είναι θησαυρός μπροστα στο τίποτα. Το να μην το παλεψεις καθολου ειναι αιτια νεων ψυχολογικών, τα οποια θα προστεθουν στα προηγουμενα.
Λάθος που τους άφησες, νοουμενου ότι η επικοινωνία γινόταν ΚΑΙ με δικη τους πρωτοβουλία, ήτοι γουσταραν την παρεα σου.
Αν απλα εσυ ήσουν αυτος που πάντα τους αναζητουσε και εκεινοι ποτέ ή σπανίως τότε έχασες πολύ λιγότερα, ίσως και τίποτα. Δεν ήταν φίλοι σου δλδ.
Δυστυχως όταν καποιος έχει τις ιδιομορφίες του και τη διαφορετικοτητα του λόγω των προβλημάτων του, η μάζα εύκολα τον εγκαταλείπει.
Κάποτε κάνουμε παρεα με ορισμένους απλα για να μας καλύπτουν τα κενά, δλδ την ελλειψη φιλίας ή απλα για ναχεις καποιους να κυκλοφορεις μαζι τους έξω ή απλα για κανα χαβαλέ ή για διαμεσολαβησεις σε δουλειες.