καλημερα κι απο εμενα. ειδα ηλιο εγω και ενιωσα καλυτερα σημερα. εχουμε μαι φοβερα ηλιολουστη μερα και χωρις κρυο (6 βαθμους το πρωι ναταλια, ετσι για να ενημερωνεσαι τι συμβαινει στο βορα)
λιντα μου το ηπιατε το καφεδακι βλεπω (η κυρια σιγουρα δεν ηπιε καφε, ξερω) τη γνωρισες. φανταζομαι οτι επαιξε πιο πολυ με τα παιδια απο οτι μιλησε μαζι σου και τα παιδια σου ειναι κατενθουσιασμενα οπως οσα παιδια και μεγαλοι τη γνωριζουν.
πηρες τη δοση σου κι εσυ...αντε να μη εισαι παραπονεμενη.
ναταλια δεν μας ειπες με την επεμβαση τι θα κανεις. καλα τα γενεθλια αλλά να παιρνουμε και αποφασεις οκ?
εσεις οι αλλες τι κανετε? τριημερο πως θα το περασετε? ναταλια δε ρωταω.....ευχομαι να περασεις οπως επιθυμεις και να πρυτανευσει η λογικη.... ισως ?.....
εγω το σαββατο λεω να κατεβω θεσσαλονικη (οχι για καφε βασια+νεκκυ, μη χαιρεστε) να ψαξω για κανενα οργανο ειτε ελλειπτικο ειτε αεροπερπατητη ειτε ποδηλατο. δεν κατεληξα ακομη αλλά θα παω να παρω γνωμες και θα αποφασισω επιτοπου.
μετα εχει καρναβαλι στην εδεσσα (ετσι μου ειπαν δηλαδη) και λεω να παω με τα παιδια να χαρουν λιγο (οχι οτι δε χαρηκαν εχθες στο παρτυ τους....ενας σπαιντερμαν που κατω απο τη μασκα ηταν βαμενος κλοουν και μια ξανθια καλλονη με μαλλι μεχρι τη μεση ντυμενη τσαρλεστον -για οσες ξερουν τη κορη μου καταλαβαινουν οτι βαλαμε περουκα- και μια μαμα που αραξε στην καρεκλα και ηπιε δυο καφεδες σε 3 ωρες παρτυ και κουτσομπολευσε ελαφρως) και το βραδυ του σαββατου εχει φαι εξω, το χρωσταω στα παιδια και μετα μου χρωσταω να ηρεμησω οποτε σκοπευω να τα αφησω στη γιαγια να τα παει στην εκκλησια τη κυριακη..........μπας και συνελθω εντελως και απο βδομαδα καταφερω να κρατησω τη διαιτα που ταχα κανω......χθες παλι εφαγα σαν βοδι........
αντε τελος το μπανακι για τωρα