Σεμνααααα!!!
Printable View
Οχι η δικια μου ειναι πιο μεγαλη... :P εχω βουνο και δασος διπλα μου τι εχεις να πεις???? :D
Οτι εστω κ ενας χαζοδιαλογος με μηνυματα με ατομο που εκτιμας κ ξερεις οτι σ εκτιμαει μπορει να σου φερει ενα χαμογελο στα χειλη... κατι ειναι κ αυτο οταν ολα σου φιανονται μαυρα....
συμφωνω σε αυτο που λες. υπαρχουν πολλα ειδη κ εντασεις πιστης. υπαρχει πιστη που βοηθαει καποιους ανθρωπους, εστω κ ψυχολογικα, υπαρχει κ πιο βαθεια πιστη, πιο υπερβατικη, πιο καρδιακη (δεν ξερω κ πολλα), κ σιγουρα υπαρχεικ "πιστη" που δημιουργει πολλα ψυχολογικα προβληματα: καταπιεση, ενοχες, κλπ.
ενας παπας που εχω γνωρισει λιγο διαδικτυακα κ τον συμπαθω πολυ, ελεγε, οταν η πιστη στο Θεο δεν βοηθαει τον ανθρωπο να ενεργοποιει τις δυναμεις του κ να αξιοποιει τις δυνατοτητες του, αλλα τον γεμιζει φοβο, ενοχες κ καταπιεση, καλο ειναι να εγκαταλειπεται ή να αναθεωρειται!
κοινως, αν ο Θεος σας βασανιζει πεταχτε τον. κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι ο Αληθινος Θεος, αλλα καποιος ψευδοθεος απο τους μυριους που εχουμε κατασκευασει οι ανθρωποι!
Το μνημόσυνο την Κυριακή..
μεσες ακρες αυτα που λεει ο κενο. υπερβατικη εμπειρια ειναι να βιωσεις μια εμπειρια πολυ εξωκοσμη κ σπανια τροπον τινα. να νιωσεις κατι το πολυ εξωκοσμο, καποιο συναισθημα ή ενεργεια αφυσικο να διαπερναει το σωμα σου, ή να δεις ενα οραμα, διαφορα τετοια.
ε, αν σε ενδιαφερει κ το ψαξεις, θα δεις οτι συμβαινουν διαφορα περιεργα! εγω εχω ακουσει αρκετες ιστοριες απο ανθρωπους που ξερω κ προσωπικα κ εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μου οτι δεν μου λενε ψεματα.
μπορει να ειναι καλη, μπορει να ειναι κ κακη ομως!
οι καλες ερμηνευεται οτι ειναι απο το Θεο, οι κακες τα δαιμονια! στο αγιον ορος πχ παιζουν διαφορα κουλα κ περιεργα. κριμα που εισαι γυναικα!
αν γενικα δεν πιστευεις, τοτε ολα αυτα δεν εχουν νοημα για σενα.
.....σκεφτομαι πως ξημερωνει μια καινουργια, υπεροχη μερα........:)
καλημερα σε ολους.............
Μόλις έμαθα τα ευχάριστα νέα του φόρουμ. Όχι πως δεν το περίμενα.
καινούρια μέρα νέα αρχή νέα ζωή!
σκεφτομαι οτι με εχει πιασει απιστευτη αναβλητικοτητα, νιωθω ανικανος, αχρηστος να κανω δυο καλα και σωστα πραγματα για μενα, και δε μπορω να το παρω αποφαση να γραφτω εκει που πρεπει. και καλα το ενα δεν ειναι για ενα χρονο να μου στερησει την ελευθερια μου, αλλα ουτε 3 μηνες, απλα μπλεκει τρελη γραφειοκρατια και διαβασμα μεσα, και δεν ειμαι εγω γιαυτα, με πιανει αγχος και συμπεριφερομαι ασχημα και τελικα τα παραταω γιατι βλεπω οτι δεν εχουν αξια. πως στο διαολο αντιμετωπιζεις την αναβλητικοτητα σεπτεμβριο μηνα, με ολο τον αρνητισμο που φερνει αυτος ο κωλομηνας ?
καλημερα σας..............:).................:)
Καλημερα!!! :)
Κατά βάθος είμαι ιδεαλίστρια, αυτό είναι το πρόβλημα.
Σκεφτομαι οτι την εφαγα την απορριψη...διαθεση δεκα μετρα κατω απο την γη....
Σκέφτομαι τι είναι πιο σωστό.
Να κυνηγήσεις αυτό που νιώθεις πως είναι σωστό και αυτό που έχεις ανάγκη να κάνεις , και να κυνδινέψεις να χάσεις τα πάντα.
Η να ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο και να τα παρατήσεις , και να έχεις αυτο το πράγμα να σε βαραίνει για όλη σου τη ζωή.
τι είναι πιο σωστό : κάτι δύσκολο που ίσως γινει καλο , ή κάτι εύκολο που θα γίνει κακό ?
σκεφτομαι τον κωδικα 46 που μολις τελειωσα, προβλεπεται το ολο θεμα να καταντα επικινδυνο/παρανομο οντως! επισης σκεφτομαι οτι σε 10 μερες θα επρεπε να ειμαι οχι μονο εκτος Ελλαδος αλλα κι εκτος Ευρωπης, αλλα λογο της αναβλητικοτητας και επειδη δε μπορω να προσφερω τπτ θετικο στον εαυτο μου, δε παω πουθενα πουθενα πουθενα εδω θα μεινω! τελος σκεφτομαι πως θελω να κοιμηθω και να με ξυπνησετε οταν τελειωσει ο Σεπτεμβρης, ή καλυτερα ολο το φθινοπωρο! καληνυχτα!
Αυτό με την αναβλητικότητα το έχω κι εγώ....Σε πολύ μεγάλο βαθμό....
Κάτι κρύβεται πίσω απο αυτό, λένε κάποιοι.
Εγώ λέω, μπας και γεννήθηκα μαλάκας και δε μου το λέει κανείς; (μαλάκ-ω για την ακρίβεια,αλλά το -ας μου αρέσει πιο πολύ σαν λέξη)....
...σκεφτομαι πως μολις γυρισα απο μεσημεριανο γαμο και ειμαι......πτωμααααααααααααα α!!!
Το πόσο θα ήθελα να βουλώσω κάποια στόματα και το πόσο επιθυμώ να μη με πρήζουν... Λίγο ησυχία γαμωωωωωώτο.... σσσσσσσσσσ
Κι εγώ έτσι λέω όταν ακούω πολύ δυνατά τις σκέψεις μου!
Γι' αυτό.. σσσσσσς ;)
http://www.youtube.com/watch?v=JkCKa...eature=related
Ας μου πετυχουνε τα σουτζουκακιααααααααα!!!!!!
σκεφτομαι οτι θα παιξει καινουργιο Captain America αυριο και θα τρεξω να μη χασω!!!! θα σας επαιρνα μαζι μου αν θελατε με ολα πληρωμενα, but you're not with me and I'm not with you, so fuck you and goodbye!
Moυ πετυχανεεεεεεεε!!!!! Μιαμμμμμμμμ!!!!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΤΕΛΟΣ. ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.
και πως να σε προφυλαξει η διαχειριση?εσυ δεν εχεις το πληκτρολογιο?
Σκέφτομαι πως το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα.
μετά θα φοβάσαι να βήξεις.
Γαμωτο! Δεν μου αρεσει να πληγωνω, ακομα κι αν φταινε.. νιωθω ασχημα :(