Πάντα γελάω με τον Αρκά.
Ορίστε τι εστί σωματοδυσμορφική.
http://www.mkarapatsia.gr/archives/6213
Printable View
Πάντα γελάω με τον Αρκά.
Ορίστε τι εστί σωματοδυσμορφική.
http://www.mkarapatsia.gr/archives/6213
Καλα εντάξει μια απλη κοπελα ειμαι,μέτρια θα ελεγα σε εμφάνιση. Τίποτα ξεχωριστό. Απλα προσεχω πολυ τα κιλα και ενίοτε γυμνάζομαι.. Δε ξερω αν το ειχα συζητήσει μαζί σου δεν εχω καλη μνήμη σταματησα γιατί ενιωθα δυσφορια με τις αγαπημένες μου ασκήσεις... Καθίσματα προβολές... Δε ξερω τι φαση ηταν.. Σε σημειο να νομίζω θα λιποθυμησω και παλμοι να φτάνουν τους 180.. Θελω να παω σε καρδιολόγο που ετσι κ αλλιως πρέπει να κανω τριπλεξ να του το αναφέρω για να πάρω την αδεια του.
Ναι μαζί το είχαμε συζητήσει.
Και πολυ καλά κανεις και σε περιποιείσαι.
Αλλα μάλλον είσαι πολύ καλύτερη απο αυτό που λες.
Συμφωνείς με οτι είπα πιο πάνω;
Να πας να το δεις αυτό το θεμα με τους παλμούς.Η υγεια above all.
Όταν μπορείς διάβασε αυτό για την διαταραχή που ποσταρα,να καταλάβεις πως περνάω με τον καθρέπτη.
Ειχα παει σε καρδιολόγο μου ειπε οτι με την άσκηση θα συνηθιζα και δε θα ανεβαζα αλλα έγινε το αντίθετο. Ενω γυμναζομουν πάνω απο χρονο τον τελευταίο καιρό ένιωθα πολύ δυσφορία και οι παλμοι στα ύψη.. Βέβαια εδινα και πονο... Αλλα επειδή παίρνω ηδη ψυχοφαρμακα δε μπορώ να πίνω και τα χαπια της καρδιάς για τους παλμούς χωρίς να δω το καρδιολόγο μου.. Μου εχει λειψει φουλ always.. Με εκανε να νιώθω πολυ καλα..
Εγω κοντά στα 3,5 χρονια γυμνάζομαι.
Μπροστά μου δεν έδινες πόνο.
Να πας λίαν συντόμως.
Και αναμένουμε τα νέα.
..................
Έτυχε να μην σου αρεσαν.αλλα ειχαν πρόθεση να σου γνωρίσουν. Αυτό μετράει. Τωρα ειναι και θεμα γούστου αν θα σου αρέσουν..
Ναι θέλω να πάω για εναν υπερηχο θυρεοειδή γιατί εχω μια αυξημένη τιμή και μου το συστησε η μικροβιολογος μου, εναν δερματολόγο γιατί εχω μονιμα δερματιτιδες και δεν ειναι και οτι καλύτερο, θελω νευρολόγο γιατί εχω ενα τρεμουλο που με τα χαπια εχει χειροτερευσει και θέλω και εναν οφθαλμιατρο γιατί εχω χρόνια να πάω.. Γενικα τπτ σοβαρό αλλα πολύ πήγαινε έλα
Αν πετύχεις γιατρό που να κάθεται με την ησυχία του να συζητήσει, να πεις και σε μας χαχα δε προλαβαίνεις να του πεις την ιστορία σου και "έχει βρει τι έχεις" που πολλές φορές είναι άστοχο. Γενικά απογοητεύτηκα από την ιατρική τον τελευταίο καιρό. Είναι πιο πίσω αποσο νομιζα , έχει ακόμα ψωμί...
Να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος?
Από το πρώτο κονέ,ξεκαθάρισα ότι δεν μου αρέσουν τέτοιες κοπέλες.
Και έκαναν σαν μην το άκουσαν.Εκεί ενοχλήθηκα και συνέχιζαν να μου γνωρίζουν αυτού του στυλ κοπέλες.
Για αυτό σε θαυμάζω/ζηλεύω που βρίσκεις εύκολα.
Εχει κι άλλους γιατρούς το tour?
Τα τατού είναι πάντα ωραία!Και ας λένε μερικοί μερικοί.
Τα δερματικά είναι ένα δύσκολο θέμα,η αλήθεια είναι.Και πολλοί αντιμετωπίζουν χρόνιο θέμα.