καλως τη σοκολατιτσα.
Printable View
καλως τη σοκολατιτσα.
eleni τη φώτο την έβγαλες?
Φοβερή η γιαγιά, αλήθεια! Το λέει η καρδιά της!
Έχω δύο απορίες:
Πώς πιάνει το ρυθμό μιας εποχής, που δεν είναι η δική της και
Είναι δυνατό μόνον ένας να χόρεψε μαζί της κι αυτό για ελάχιστο χρόνο; Αν ήμουν εκεί, θα της έκανα support, αν και δε φαίνεται να το έχει ανάγκη! Μπράβο της!
στο φβ θα την δεις
ʼβα έχεις δοκιμάσει να του χορέψεις όπως η γιαγιά στο βίντεο της Break :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αν το κάνεις και αυτό και δεν κόψει πέρα εεεε τότε είναι ανίατη περίπτωση!!!!!!!!
Ελένη ο Παππούλης πολύ προχω! :lol:
sexy αρσενικο.ο γερος κοκορας εχει το ζουμι
Τέτοιο μαγιώ θα βάλω, όταν αδυνατίσω, σας προειδοποιώ! Τρέξτε από τώρα, να κρυφτείτε.. :o
Κι αυτό θα το κάνω.. Τι νομίζεις, θα τον φοβηθώ; Ψάχνω την αφορμή.. Ας δοθεί αυτή, μαζί με την κατάλληλη μουσική και θα δεις τι έχει να γίνει! Εννοείται ότι θα έχω και περιβολή γιαγιάς.. Αν και κάτι μου λέει ότι ούτε τότε θα κόψει πέρα!Quote:
Originally posted by Eli
ʼβα έχεις δοκιμάσει να του χορέψεις όπως η γιαγιά στο βίντεο της Break :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αν το κάνεις και αυτό και δεν κόψει πέρα εεεε τότε είναι ανίατη περίπτωση!!!!!!!!
Πάρα πολύ γελάω με αυτό το να κόψει πέρα!
Σοκολατίτσα κι εγώ εκεί ποντάρω, στο ότι το κόκερ μου είναι πουλόσκυλο!!:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Τζινα να πηγαίνουμε μαζί τα σκυλιά μας βόλτα μπας κ χτυπήσουμε κ τίποτα η δικία μου είναι κυνηγόσκυλο οπότε όλο κ κάποιο τριγωνάκι θα μας ξετρυπώσει:lol::lol:
μιλαω με τον πρωην στο φβ τωρα μας θυμηθηκε που του σφυριξαν τη νεα εμφανιση
Είναι έκφραση που την έμαθα στο χωριό μου, κανονικά λέγεται και με προφορά ανάλογη αλλά στον γραπτό το λόγο χάνει λίγο...:lol:
κοριτσαρες μου σας αφηνω για να ετοιμασω το κατιτις στην οικογενεια.φιλακια σε ολες σας..καλο βραδυ καλη συνεχεια.
http://www.graphicsgrotto.com/glitte...s/gckiss16.gif
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα κι εγώ εκεί ποντάρω, στο ότι το κόκερ μου είναι πουλόσκυλο!!:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Καλό βράδυ Μαράκι!