Λιλάκι μου καλός ο πρώην νοστιμούλης. Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;
Printable View
Λιλάκι μου καλός ο πρώην νοστιμούλης. Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;
Πάει η γιόγκα δεν θα πάω!
Όποιος πρόλαβε τον πρώην είδε! :lol: Λίλα καλό κομμάτι μήπως να ξαναγίνει νυν;
4 χρονια.να μου λειπει τζινα ειναι μαμακιας για αυτο τον ετζασα
:lol: :lol: :lol: Το λες σε σένα για να σε συγχωρήσεις; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πάει η γιόγκα δεν θα πάω!
Λίλα το φαντάστηκα ότι για να είναι πρώην θα είχε το κατιτίς του στραβό! Οπότε μη μασάς άστον να σου μιλάει όσο θέλει στο facebook, αυτός έχασε.
Κορίτσια, βρήκα τι θα δω γι' απόψε! Πιο ανάλαφρο, δε γίνεται!
Λίλα δες το κι εσύ, να δεις τι δεν έχασες..
http://www.youtube.com/watch?v=0_c4c...eature=related
ʼβα δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια τώρα γιατί η σύνδεσή μου είναι αργή, είμαι σίγουρη όμως ότι έχει πλάκα γιατί τη σειρά εγκλήματα την παρακολουθούσα και στις επαναλήψεις της. Έχει πολύ γέλιο.
Quote:
Originally posted by eleni198621
ο πρωην
φτουυυυυυυυυυυυ πάλι άργησα :P
ava αυτο το αποσπασμα απο τα εγκληματα ειναι απλα θειικο.το μαμακιας το ανεχομαι.τη μανα του δεν αντεχω.ουτε με χωνευει ουτε τη χωνευω.
ʼρχισε ο Λαζόπουλος, έχω την τηλεόραση στη διαπασών και γυμνάζω πάλι τους κοιλιακούς μου!:lol: Θα σας παρακολουθώ ταυτόχρονα.
Είναι η Κορίνα με έναν πελάτη της, δειλό, άβγαλτο, μα και αρκετά θρασύ.. Έχει, όντως πολύ γέλιο!
Η Τζίνα λατρεύει το Λαζόπουλο ή είναι ιδέα μου; Τρεις φορές μας το είπε! Το ακούσαμε ντε!
Λίλα, ότι τελείωσε άστο πίσω σου.. Τελείωσε για κάποιους λόγους και η πεθερά είναι σίγουρα σοβαρότατος λόγος...
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼρχισε ο Λαζόπουλος, έχω την τηλεόραση στη διαπασών και γυμνάζω πάλι τους κοιλιακούς μου!:lol: Θα σας παρακολουθώ ταυτόχρονα.
Οκ το εμπεδώσαμε :lol::lol:
ʼβα μου με όλο το θάρρος μήπως είστε λίγο ζαβή;;;:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Κορίτσια, βρήκα τι θα δω γι' απόψε! Πιο ανάλαφρο, δε γίνεται!
Λίλα δες το κι εσύ, να δεις τι δεν έχασες..
http://www.youtube.com/watch?v=0_c4c...eature=related