Μαρή ʼβα η σύνδεσή μου φταίει για τα πολλά ποστ του Λαζόπουλου, τα έσβησα!!:lol: :lol: :lol:
Printable View
Μαρή ʼβα η σύνδεσή μου φταίει για τα πολλά ποστ του Λαζόπουλου, τα έσβησα!!:lol: :lol: :lol:
Μεταφέρω τις τύψεις μου σε εσάς που με απασχολήσατε δεν ντρέπεστε!!! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: :lol: Το λες σε σένα για να σε συγχωρήσεις; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πάει η γιόγκα δεν θα πάω!
Σήμερα τα καλύτερα έχασα την Ελενίτσα κ τον πρώην!
Μίση ωρίτσα έλειψα, μιλούσα με το αδελφάκι το ξενιτεμένο στο τηλέφωνο γράψατε δυο σελίδες κ έχασα κ τον πρώην :regan:
Λιλα δεν ειδα τη φωτογραφια του πρωην!Κ δευτερον τα μηλα τα βαζουμε καθαρισμενα κ χωρις τους σπορους στη μεση!Θα σας κανω ποτε νοικοκυρες εδω μεσα?
Να σας πω την αληθεια η κομποστα ειχε την αντιδραση που περιμενα ακριβως!Επρεπε να αποφορτισω την κατασταση.Οχι οτι δεν τη εφτιαξα.Με φωναζε απο πριν η κοπελλα οτι καθαρισε τα μηλα να παω να την φτιαξω.Κερναμε με αυτη τους πελατες στην ταβερνα.Ειναι πολυ ωραια με γιαουρτι!
Σοκολατενια ποιος δε σε παιζει να τον μαλωσω?
Πρωχωρα για γιογκα εσυ,που ψαχνεις δικαιολογια!Εκτος αν προτιμας να σου κανει μαθημα η Τζινα πραγμα που δε σου το συνηστω!
Αχ Γλαύκη μου μανούλα στην ζωή μανούλα και στο φόρουμ! Που να μας μαζέψεις τις άσωτες κόρες, είμαστε και πολλές και σου ξεγλιστράμε οι άτιμες! :lol:
Είμαι λιγάκι ζαβή, ναιιιι......... Μα πώς το καταλάβατε άραγε;
ʼλλο ένα βιντεάκι, που μου αρέσει και έχει πλάκα, στη Τζίνα μπορώ να το περιγράψω..
http://www.youtube.com/watch?v=1q96ZeYFjzg
Είναι η άλλη εκδοχή του Αχιλλέα και της Σωσώς! Όπου δεν είναι τα θύματα και οι απατημένοι, αλλά τραμπούκοι και βασανιστές των συζύγων τους!
Πετάγομαι στις τριάδες και ξανάρχομαι ;)
Γλαυκη το ξερω για τα μηλα αλλα η φωτο ηταν ωραια οποτε την κοτσαρα και εγω.δυστυχως για οικογενεια και φιλους φτιαχνω ολα τα γλυκα του κουταλιου ευτυχως για μενα τρωω μονο το συκαλακι οποτε δεν χλαπακιαζω οτι φτιαχνω.τη φωτο θα σας την ξαναβαλω αυριο γιατι τωρα γραφω απο το κινητο.
Εδώ τα κορίτσια, όλες δίνανε φίλες κ εμένα στην απέξω!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σοκολατενια ποιος δε σε παιζει να τον μαλωσω?
Λοιπόν πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου, μη γράψετε πάλι δυο σελίδες κ μη ποσταρετε φωτογραφίες!!:smilegrin:
Τα είδα τα βιντεάκια ʼβα! Ο Λαζόπουλος τώρα σε μιμείται γιατί βάζει σκυλοτράγουδα και σκυλοβίντεο!:lol: :lol:
Πάει πωρώθηκε και αυτή! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Γλαυκη το ξερω για τα μηλα αλλα η φωτο ηταν ωραια οποτε την κοτσαρα και εγω.δυστυχως για οικογενεια και φιλους φτιαχνω ολα τα γλυκα του κουταλιου ευτυχως για μενα τρωω μονο το συκαλακι οποτε δεν χλαπακιαζω οτι φτιαχνω.τη φωτο θα σας την ξαναβαλω αυριο γιατι τωρα γραφω απο το κινητο.
Αν την ψωνίζω τόσο, ώστε να φαντάζομαι ότι ο Λαζόπουλος με μιμείται, ε, τότε θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που φαντάζομαι.. :lol:
Τελικά είμαι σίγουρη ότι τηλεοπτικά η βραδυά θα εξελιχθεί σε φιάσκο.. Όταν προβληματιζόμαστε πολύ, αυτό συμβαίνει.. Έχω βγάλει όλα τα ντιβιντιά έξω και δε μπορώ να καταλήξω.. Θα σας ενημερώσω πάντως!
Τζίνα,πρόσεξε την επόμενη φορά που θα φας ψάρι,μη σου κάτσει κανά κόκκαλο στο λαιμό
γιατί δε θα ξέρω πού να σου κολλήσω το έμπλαστρο για ν'απαλλαγείς από το ψαροκόκκαλο!
Αει μαρή ψευτοπαραπονιάρα!Quote:
Originally posted by break
Εδώ τα κορίτσια, όλες δίνανε φίλες κ εμένα στην απέξω!
Λοιπόν πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου, μη γράψετε πάλι δυο σελίδες κ μη ποσταρετε φωτογραφίες!!:smilegrin:
Ακομα και οταν δεν γραφω τα βραδια σας διαβαζω παντα κυριες μου.μην παθω και στερητικο η χριστιανη.