Μετά από λαϊκό αίτημα όσων έχασαν τον Λιλοπρώην,παρακαλείται η Λιλαπαμεγιάλλα να ορίσει
ποιά ώρα ακριβώς θα ξαναβάλει τη φωτογραφία για ένα λεπτό,ώστε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας!
Printable View
Μετά από λαϊκό αίτημα όσων έχασαν τον Λιλοπρώην,παρακαλείται η Λιλαπαμεγιάλλα να ορίσει
ποιά ώρα ακριβώς θα ξαναβάλει τη φωτογραφία για ένα λεπτό,ώστε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας!
Ήρθε και ακόμη δεν αποφάσισα για την ταινία.. Ας διαλέξει αυτός, να έχει και την ευθύνη!
Σας καληνυχτίζω, σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλή συνέχεια!
Καλή σινεθέαση,αρχηγέ!Τα φιλιά μου στο φίλο μου!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Τζίνα,πρόσεξε την επόμενη φορά που θα φας ψάρι,μη σου κάτσει κανά κόκκαλο στο λαιμό
γιατί δε θα ξέρω πού να σου κολλήσω το έμπλαστρο για ν'απαλλαγείς από το ψαροκόκκαλο!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Θα βγει ανακοινωση αυριο το πρωι αγαπητες για την ωρα αναρτησης της φωτο του πρωην.σας ευχαριστω για την κατανοηση.Καληνυχτα αβα.
Καληνύχτα Αβουλίνι καλή διασκέδαση με την ταινία που δε βλέπω να βλέπετε! Φιλάκια.
Καλή διασκέδαση Αβουλι!!!!!Καλέ δεν πιάστηκαν τα δάχτυλα σας?Πότε θα σας διαβάσω ?
Γιωτακι σιγα τα πολλα που γραψαμε.
Ναταλία εσύ που είσαι μέσα σε όλα όταν ανακαλύψεις σε ποιό μαγαζί πουλάνε ζουρλομανδύες πες μου να πάω κι εγώ να αγοράσω για να τον φοράω στον ύπνο μου το βράδυ!:lol::lol::lol::lol:
Σας άφησα στις 4 Λιλάκι, έχασα κ τις φωτογραφίες απ'ότι βλέπω!!!!!Περιμένω αύριο να τις δω!!!!!Quote:
Originally posted by eleni198621
Γιωτακι σιγα τα πολλα που γραψαμε.
ʼντε και βρήκα και πήρες!Και πώς θα τον δένεις μόνη σου,εκεί πίσω,βρε Χουτζίνι?Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία εσύ που είσαι μέσα σε όλα όταν ανακαλύψεις σε ποιό μαγαζί πουλάνε ζουρλομανδύες πες μου να πάω κι εγώ να αγοράσω για να τον φοράω στον ύπνο μου το βράδυ!:lol::lol::lol::lol:
Φορεσα ξανα σκουλαρηκια σημερα και με φαγουριζουν τα αυτια μου.να σκεφτειτε καποτε ειχα τρυπισει και τη μυτη μου.
ρε κορίτσια, σε 13 ώρες από το πρωί που σας καλημέρισα, προλάβατε να γράψετε 150 σελίδες, να τσακωθείτε, να πέσει η διαμεσολάβηση του ΟΗΕ, να γελάσετε, να βάλετε 150 βιντεάκια, να δείτε το Λιλάκι και τον πρώην καλό της σε φωτό και εγώ να μη δω τίποτα, να λιγουρεύεστε κομπόστες και ό,τι άλλο βάνει ο νους! Αμάν! Πολυλογούδες!
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Σήμερα ένα σχόλιο στο σχολείο με ξένισε, ήρθε ένα κοριτσάκι της Γ' Γυμνασίου στο τέλος του μαθήματος και με διακριτικότητα αλλά ανησυχία στα μάτια της με ρώτησε αν είμαι καλά, και όταν της απάντησα μια χαρά, με ξαναρώτησε "Σίγουρα είστε καλά, γιατί είστε κάπως φέτος" Και αναρωτιέμαι η χριστιανή, μοιάζω με άρρωστη? αφού όλο μέσα στα χαμόγελα και τα κέφια είμαι στο σχολείο, τι να νομίζουν άραγε και αυτά τα έρμα, ότι έχω πάθει καμία ανίατη ασθένεια και έχασα 45 κιλά σε 9 μήνες...
:lol: :lol: Δεν πειράζει Ναταλία ας π......... εγώ σαν τρελή όπως λέει ο Σταρόβας κι ας είναι και λυμένος ο ζουρλομανδύας! :lol::lol::lol: