εγω τους το ειχα πει εξ αρχης οσο προσπαθουν να με κοντρολαρουν θα κανουν τα νευρα τους αντισκινο αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα ας περιμενω κανενα μηνα πρωτα πριν το παρουν χαμπαρι τωρα μολις αρχισαμε θα μου πεις :)
Printable View
εγω τους το ειχα πει εξ αρχης οσο προσπαθουν να με κοντρολαρουν θα κανουν τα νευρα τους αντισκινο αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα ας περιμενω κανενα μηνα πρωτα πριν το παρουν χαμπαρι τωρα μολις αρχισαμε θα μου πεις :)
Αν μαλώνετε και βρέξει την ώρα που κάνει ποδήλατο ενα ψάρι με ατροφική σκυτάλη από πεταλούδες, πως θα εκλεγεί η ζωή του μέλλοντος στο πεπόνι με τον άλλο?
Τίποτα, απλά μια εύστοχη παρατήρηση και στο τέλος κενό.
Ε?
ολα αυτα στα ειπε η ιδια αλλα αυτο μου ειναι αδιαφορο γιατι δεν υπολογιζω πια τη γνωμη της
το σιγουρο ειναι οτι θα δειξω τον αναλογο σεβασμο που μου διχνουν οσο σεβονται εμενα και οτιδηποτε χρησιμοποιω
Θεματαρες οχι αστεία
Κοιτα γελάω, αλλα κακως γελαω γιατί προφανώς υπάρχει πρόβλημα απο πίσω.. Αλλα ο άνθρωπος πως να κρατηθώ.. Μιλάμε για ενα ανωνυμο φορουμ που κάνεις δε ξέρει κανέναν και μιλάει για τις προθέσεις μου... Τι προθέσεις μπορεί να εχω δηλαδή με άτομα που δε γνωρίζω; απορια το χω..