Λίλα ίσως σε βοηθήσει να βάλεις στα σκουλαρίκια σου πριν τα φορέσεις την αλοιφή fucicort, δεν είναι ακριβή και βοηθάει τα αυτιά να μην ενοχλούνται από τα σκουλαρίκια.
Printable View
Λίλα ίσως σε βοηθήσει να βάλεις στα σκουλαρίκια σου πριν τα φορέσεις την αλοιφή fucicort, δεν είναι ακριβή και βοηθάει τα αυτιά να μην ενοχλούνται από τα σκουλαρίκια.
Γιωτα εμενα στο βρωμοχωρη μου εβγαλαν βρωμα οτι ψοφαω απο ωρα σε ωρα και για αυτο αδυνατισα.χαζος κοσμος τι να πω.και να σκεφτεις οτι ειχα ανακοινωσει σε γνωστους και φιλους οτι εκανα sleeve.
Κατάφερα επί τροχάδην να ψευτοδιαβάσω τις σημερινές σελίδες.(Έχω βέβαια ακόμα το κενό των σαράντα σελίδων των προηγούμενων ημερών)
Συγκρατώ το ότι το Καλλιοπάκι μας πάει από Δευτέρα χειρουργείο.Φαντάζομαι πόσο σπάσιμο νεύρων ήταν η σημερινή ημέρα
αλλά είναι σημαντικό να γίνουν όλες οι εξετάσεις σωστά,ώστε να είμαστε απόλυτα ασφαλείς τη σημαντική μας μέρα.Στην ουρά έμεινες,
μην πτοείσαι!Εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε εντωμεταξύ.Επίσης διάβασα την ανησυχία της σοκολατίτσας μας,που γίνεται
σε λίγες μέρες μανούλα!Είναι λογικό μέσα σε όλα που σε ανησυχούν τώρα που βιώνεις τόσες αλλαγές στη ζωή σου να σε απασχολεί
και ο παλιός βραχνάς του βάρους.Όλα θα γίνουν στην ώρα τους κι η φύση ξέρει καλά τη δουλειά της.Θα χάσεις τα κιλάκια σου,κάτι ο τοκετός,
κάτι ο θηλασμός με το καλό,κι ό,τι μείνει όπως τα κατάφερες και τις αλλες φορές έτσι και τότε,που θα τρέχεις μάλιστα και δε θα φτάνεις!
Η σχέση σου με τον καλό σου ούτως ή άλλως περνά σε άλλο επίπεδο.Δεν είστε απλά γκόμενοι.Γίνεστε γονείς!Όχι πως θα πάψετε
να ενδιαφέρεστε σεξουαλικά ο ένας για τον άλλον κι είναι πολύ όμορφο που θέλεις να του αρέσεις ως γυναίκα.Η σχέση σας ωστόσο
είναι πολύ πιο βαθειά από αυτό.Είσαι κι άλλα υπέροχα που αγαπά,μην τα υποτιμάς!Θα τη βρείτε την ισορροπία σας.
Είναι μεταβατικό στάδιο τώρα.Τόσο οι ορμόνες σου όσο κι η ψυχολογία σου είναι σε αναστάτωση.Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί
και μην προτρέχεις!Θα δεις που όλα θα πάνε μια χαρά!Με το καλό να μας έρθει το μωράκι,να είναι γερό κι όλα θα γίνουν!
Κοριτσάρες μου,άρχισαν τα τηλέφωνα...Αν δεν τα ξαναπούμε,καληνυχτούδιααα� �α!
Πεθαίνωωωωωωωωωωω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
ʼντε και βρήκα και πήρες!Και πώς θα τον δένεις μόνη σου,εκεί πίσω,βρε Χουτζίνι?Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία εσύ που είσαι μέσα σε όλα όταν ανακαλύψεις σε ποιό μαγαζί πουλάνε ζουρλομανδύες πες μου να πάω κι εγώ να αγοράσω για να τον φοράω στον ύπνο μου το βράδυ!:lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Quote:
Σήμερα ένα σχόλιο στο σχολείο με ξένισε, ήρθε ένα κοριτσάκι της Γ' Γυμνασίου στο τέλος του μαθήματος και με διακριτικότητα αλλά ανησυχία στα μάτια της με ρώτησε αν είμαι καλά, και όταν της απάντησα μια χαρά, με ξαναρώτησε "Σίγουρα είστε καλά, γιατί είστε κάπως φέτος" Και αναρωτιέμαι η χριστιανή, μοιάζω με άρρωστη? αφού όλο μέσα στα χαμόγελα και τα κέφια είμαι στο σχολείο, τι να νομίζουν άραγε και αυτά τα έρμα, ότι έχω πάθει καμία ανίατη ασθένεια και έχασα 45 κιλά σε 9 μήνες...
Γιώτα και εμένα μου συμβαίνει αυτό στη γειτονιά μου, με ρωτάνε επιφυλακτικά αν είμαι καλά γιατί νομίζουν ότι αδυνάτισα τόσο σύντομα επειδή είμαι άρρωστη.
Καλησπέρα ΜακΓιωτάκι μας!!!Quote:
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Πάλι καλά δεν έχεις πολλά νέα να μας γράψεις γιατί κάνουμε και οικονομία στις σελίδες :lol:
Σας ευχαριστω ολλες για τις ευχες σας ευχομαι να συμβει σε οσες το επιθυμουν γρηγορα.....το μωρακι μου ειναι αγορι και ανυπομονω να παρω τον πριγκιππα μου αγκαλια,,καλο βρδυ σε ολους
Αύριο θα βαρυστομαχιάσουμε!Έτσι όπως πάμε στάνταρ τρώμε το "τι έφαγα σήμερα" και γινόμαστε το τόπικ με τις περισσότερες σελίδες!
Ήρθε ο άντρας! :lol: και πάλι με βλέπει μπροστά στον υπολογιστή!
Σας αφήνω ζουζούνες μου πάω να περιποιηθώ τον πασά και να αράξουμε. Σας καληνυχτίζω αν δεν τα πούμε αργότερα φιλιά πολλά !!!
Ναταλία άρχισαν τα τηλέφωνα σήκω απ' τη θέση σου, χόρεψε ζεϊμπέκικο λύγισε τη μέση σου!!:lol: :lol:
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα Ελλάκι !!!!!
Καληνύχτα Σοκολατίτσα!!!!!!!!!!
ΜακΓιώτακι ,Λιλάκι και Τζινάκι μη δίνεται σημασία σε τέτοια σχόλια!!!!!
Με το καλό Σοκολατίτσα μου να πάρεις στην αγκαλιά σου τον ομορφάντρα σου!Ευχαριστούμε κι εμείς για την πολύτιμη ευχή σου!Quote:
Originally posted by sokolatitsa
Σας ευχαριστω ολλες για τις ευχες σας ευχομαι να συμβει σε οσες το επιθυμουν γρηγορα.....το μωρακι μου ειναι αγορι και ανυπομονω να παρω τον πριγκιππα μου αγκαλια,,καλο βρδυ σε ολους
Κι όποτε θέλεις παρεούλα,εδώ είμαστε ε;Καλή δύναμη για τις τελευταίες βασανιστικές μέρες!Μ'έναν πόνο,κούκλα μου!
Καληνυχτα κορες.εχει ταινια στο σταρ.την κανω με ελαφρα.
Sokolatitsa καλό βράδυ σε σένα και στον πρίγκηπά σου και καλό ξημέρωμα.
Eli καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.